May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوریه سازی ایران
نقش آفرینان اغتشاشات 1401.pptx
7.54M
مناسبت هفته بسیج و مبحث نقش آفرینان اغتشاشات
🔸زمانه https://eitaa.com/zamanehh
🔸محمد ایمانی @IMANI_mohammad
🔸تفسیرگر(علیرضا تقوی نیا) https://eitaa.com/taghaviniaa
🔸تحلیل راهبردی https://eitaa.com/tahlilrahbordi
🔸آشوبناک @ashoobnak
🔸انقلابی بمانیم ثامن الائمه https://eitaa.com/e_beman
🔸 و ...
🔹 این کانالها جزء کانالهایی هستند که عمده تحلیلهایی که منتشر میکنند صحیح،دقیق، گره گشای ذهنی و بصیرت افزا هست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«اسکات ریتر» از مقامات سابق نظامی آمریکا ضمن اشاره به حمایت آمریکا از گروه های تروریستی گفت:
🔹 "ما مقادیر زیادی تسلیحات از لیبی و از طریق ترکیه وارد سوریه کردیم، این تسلیحات برای حمایت از گروههای معترض همسو با القاعده و داعش بود؛ ما آنها را آموزش و قدرت میدادیم که در نقاط مختلف دنیا پخش شوند و عقاید افراطی گری را گسترش دهند."
کتاب امپراطوری توهم اثر کریس هجز
کریس هِجِز روزنامهنگاری است آمریکایی که عینکی انتقادی به چشمان خود دارد و معمولا در نوشتههای خودش در روزنامههای آمریکا از دولت و سیاستهای آنها انتقاد میکند. او در کتاب امپراتوری توهم، آمریکا را مجموعه ای از توهمها در همه زمینهها میداند که با سرعت بسیار زیادی رو به افول است. پیشبینی افول امریکا از درون آن برای مردی که درست در مرکز امریکا نشسته بسیار ناراحت کننده است اما به عقیده خودش نخبگان باید با واقعیت رو به رو شوند تا راهکاری برای حفظ امپراتوریها داشته باشند.
توهمهایی که نویسنده در کتابش از آنها یاد میکند برای خواننده بسیار تعجبآور خواهد بود. نویسنده در کتاب خودش از مردمی میگوید که به وسیله رسانهها سرگرم میشوند و به وسیله رسانهها به دولتی اعتماد میکنند که هر لحظه در حال فریب دادن آنهاست. در این کتاب خصوصا درباره زنان و جایگاه واقعی آن ها که چیزی جز سوء استفاده نیست صحبت شده است برخلاف تبلیغات وسیع درباره زنان و خوشبختی آن ها
انتشارات سوره مهر / قیمت 108 هزار تومان
کتاب «انقلاب نااندیشیدنی در ایران» به قلم چالرز کرزمن، استاد جامعه شناسی دانشگاه کارولینای شمالی، نمونهای از آثار قابل اعتنایی است که توانسته از منظر یک پژوهشگر غربی درک کمابیش واقع بینانهای از انقلاب ایرانیان در 1357 به دست دهد.
کرزمن در این اثر با طرح نظریات مختلفی که در جامعه شناسی تاریخی برای تبیین انقلاب ها و جنبش های اجتماعی وجود دارد، نشان میدهد که این نظریاتِ عموما غربی، اگرچه تا حدی بعضی نکات را توضیح میدهد، اما برای تبیین انقلابی که در ایران رخ داده است، ناکافی هستند.
کرزمن از این نقطه طرح ایده خود را آغاز میکند که ارائه مفهوم ضد تبیین برای توضیح انقلاب ایران لازم است.
کرزمن همان گونه که در حوزه نظری سراغ منابع و چهرههای گوناگون رفته است، برای توصیف و تحلیل رویدادها نیز تقریبا همه منابع ایرانی و غیر ایرانی را که تا هنگام نوشتن این کتاب در دسترس داشته، دیده و شاید بتوان گفت موردی را از قلم نینداخته است. از سند، کتاب و نشریه و مصاحبه با مردم عادی گرفته تا اعلامیههای دست نویس و پیامهای تلفنی مخاطبان عادی یک روزنامه در میان ارجاعات کرزمن دیده میشوند. بیگمان در تدوین یک اثر استفاده از همه اسناد موجود، به خودی خود امتیازی محسوب نمیشود، اما وجه تمایز کرزمن در این اثر نحوه استفاده او از این منابع است که با دقتی واسوس گونه در نقد بیرونی و دروزنی آنها میکوشد و با لحاظ کردن نکات ضروری در یک پژوهش تاریخی و جامعه شناختی، جمله یا عبارتی را از آنها نقل میکند.
منظور نویسنده کتاب از اصطلاح «نا اندیشیدنی» «آنچه که پیشبینی نشد و قابل پیشبینی هم نبود» می باشد. با توجه به مطالب کتاب می توان گفت عبارتهای «آنچه در اندیشه نمیآمد» یا «آنچه کسی فکرش را نمیکرد» به نظر مناسبترین معنا است.
به اعتقاد نویسنده، این انقلاب نخستین جمهوری اسلامی عصر اخیر را به قدرت رساند و تنها نمونه انقلاب اسلامی مردمی است. انقلاب ایران یکی از مردمیترین قیامهای تاریخ جهان محسوب میشود. عناوین این کتاب 494 صفحهای شامل «ظهور اعتراض، بسیج شبکه مساجد، جاذبههای شیعی، اعتصادب عمومی، شکست مشت آهنین، یک جنبش شدنی و نتیجهگیری» است.
انقلاب اسلامی و دیدگاه های مختلف درباره شکل گیری آن
44 سال پیش، ایرانیان انقلاب بزرگی را پدید آوردند که تاریخ را نه در غربِ آسیا که در جهان تغییر داد.
این انقلاب اگرچه از اوجگیری در مرحله نهایی تا پیروزی آن، بیش از یک سال طول کشید. اما برای صاحب نظران داخلی و بینالمللی چنان برق آسا بود که بزرگ ترین دستگاههای جاسوسی و امنیتی آن زمان ، اعتراف کرده اند که از درک چیستی و چرایی آن و برگزیدن راهی برای مهار این انقلاب عاجز ماندند و آن گاه که پیروز شد همه از خود پرسیدند «چرا چنین شد؟!»