5.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 «فناورانه» شدن درمان، یک ضرورت است
🔹معاون علمی رئیسجمهور در بیست و نهمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی:
اگر از اهمیت نگاه فناورانه در پزشکی غافل بمانیم، ممکن است علیرغم همه داشتههایمان دچار یک شکاف جدی فناورانه شویم.
🔸حرکت استادان و پزشکان ما بهسوی حوزههای نوظهور و فناورانه یک ضرورت جدی است. از آنجایی که حوزه سلامت با بازار مصرف، اقتصاد و فعالانش ارتباطی تنگاتننگ دارد، میتواند کاملا نیازمحور و عملیاتی حرکت کند.
🔹بزرگترین توفیق در شرکتهای دانشبنیان زمانی بهدست آمده است که فعالان حوزه سلامت که سالها در این حوزه کار کردهاند و نیاز بیماران، بازار سلامت، مجوزها، فرآیندها و الزامات را میشناسند به این عرصه ورود پیدا کردهاند.
🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد|تولید دو داروی جدید فشار خون در کشور/پیشگیری از سکتههای صبحگاهی با داروی ایرانی کنترل فشار خون
🔹متخصصان یک شرکت داروسازی موفق به تولید دو داروی جدید درمان فشار خون بالا شدند که حدود ۳۲ میلیون ایرانی به درجات مختلفی از آن مبتلا هستند.
🔸رضا کریمی مستوفی، مدیرعامل مجموعه داروسازی اکتوورکو: مصرف این دارو می تواند فشار خون بیمار را به مدت ۲۴ ساعت کنترل کند و عوارض فشارخون را کاهش دهد.
🔹از مزیتهای داروی تلمیسارتان/هیدروکلروتیازید اکتوورکو، کنترل دائمی فشار خون به خصوص در زمان خواب شبانگاهی و ساعات آغازین صبح است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 شرکت های دانش بنیان حوزه کشاورزی ۷۸ درصد در دولت سیزدهم افزایش داشته است
🔹سخنگوی دولت در نشست خبری:
از ۲۸٠ شرکت دانش بنیان در بخش کشاورزی در ابتدای دولت، در ماه های اخیر به بیش از ۵٠٠ شرکت فعال رسیدیم.
🆔 @pr_isti
🔺 حمایت از ایدهها، طرحها و محصولات دانشبنیان در رویداد ملی اسکان موقت
🔹پژوهشکده سوانح طبیعی با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و شرکت بنیاد بتن ایران در نظر دارد رویداد ملی اسکان موقت را در جهت حمایت از ایدهها، طرحها و محصولات مرتبط با حوزه اسکان موقت و توسعه فناور برگزار کند.
🔸متقاضیان میتوانند برای ارسال ایده و طرحهای خود تا ۲۰ بهمنماه به این تارنما مراجعه و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۰۲۱۴۴۹۷۴۰۷۸ داخلی ۳۲۰ و ۱۰۵ تماس بگیرند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 بهینهسازی رفتار ساختمانهای چندطبقه هنگام وقوع زلزله
🔹طرح «تحلیل ارتعاشی سیستمی از ورقهای موازی به طور الاستیک متصلبههم با استفاده از روش مربعسازی دیفرانسیلی» به همت بنیاد ملی علم ایران در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه صنعتی اصفهان اجرا شد.
🔸علیرضا آریایی، عضو هیئت علمی گروه مهندسی مکانیک دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه اصفهان درباره طرح تحقیقاتی خود گفت:
مدلسازی و تعیین معادلات حاکم بر چند ورق بهطور الاستیکی متصلبههم و ارائه روشی جدید جهت تحلیل و جداسازی معادلات متصلبههم ورقها، از اهداف انجام این طرح بوده است.
🔹در این طرح به پیشبینی و جلوگیری از آسیبهای ناشی از ارتعاش سازههای ساخته شده از ورقهای موازی متصلبههم و امکان بهینهسازی رفتار ساختمانهای چندطبقه در هنگام وقوع زلزله پرداختیم و خوشبختانه این تحقیقات، نتایج مطلوبی را در پی داشته است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔸 #دستاورد | بومیسازی نسل سوم سلولهای خورشیدی در کشور
🔹طرح «ساخت بومی اولین پنل ۱ کیلوواتساعت سلولهای خورشیدی نسل سوم در کشور به عنوان منبع انرژی پاک و تجدیدپذیر» با حمایت بنیاد ملی علم ایران در دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی اجرا شد.
🔸محمود صمدپور، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و محقق این طرح:
ساخت سلولهای خورشیدی حساس شده با رنگدانهها و نقاط کوانتومی با در نظر گرفتن هزینه کم برای ساخت، پتانسیل بالایی جهت تجاریسازی دارد.
🔹در حال حاضر تکنولوژی ساخت این سلولها با امکانات و نیروی انسانی موجود به صورت ۱۰۰ درصد در کشور وجود دارد و هدف این طرح هم ساخت اولین پنل خورشیدی یک کیلوواتساعت از سلولهای خورشیدی نسل سوم به صورت کاملاً بومی بود.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 افزایش همکاریهای علمی و فناوری میان ایران و عربستان
🔹در جریان بازدید عبدالله بن سعود العنزی، سفیر عربستان از آی هیت در نشستی مشترک با امیرحسین میرآبادی، رئیس مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری بر افزایش سطح همکاریهای دو کشور و تنوعبخشی به زمینههای همکاری به ویژه در حوزههای علمی و فناوری تاکید شد.
🔸همچنین، مقرر شد تا حوزههای اولویتدار برای مشارکت دو کشور تعیین و متناسب با این اولویتها در بخشهای توسعه فناوری و پروژههای اقتصادی دانشبنیان، برنامههای مشترک تعریف شود.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 تشکیل کنسرسیومهای دانشبنیان صنعتیسازی مسکن کلید خورد
🔹جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری: حمایت معاونت علمی از توسعه و عرضه علم و فناوری ما را به ذخیره انبوهی از فناوری ها مجهز کرده است و اکنون زمان آن رسیده که این دستاورد ها را به بخش های مختلف اقتصادی از جمله بخش عمران و ساختمان تسری دهیم.
🔸سید جواد سادات فریزنی، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان عمران و ساختمان:
هدف از نشست تخصصی کنسرسیومهای فناور و دانشبنیان صنعتیسازی مسکن ایجاد کنسرسیومی از شرکتهایی است که توانمندی حضور در پروژههای عمران و ساختمان را دارند.
🔹در ادامه، ما شرکتهایی که گواهینامه دریافت کردهاند را به مجموعه استانها معرفی میکنیم تا با این کنسرسیوم تعامل کنند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد | ارتقای کیفیت فرآوردههای دامی با نانومکملهای معدنی ساخت داخل
🔹متخصصان یک شرکت دانشبنیان با هدف تحقق امنیت غذایی، مکملهای معدنی مورد استفاده دام را با تکیه به فناوری نانو تولید کردند تا با افزایش جذب و اثربخشی این مکملها، کیفیت فرآوردههای دامی ارتقا یابد.
🔸فاطمه سقطچی، مدیرعامل شرکت دانشبنیان ایمن نانو فام:
قابلیت جذب بالا و عدم تداخل با سایر ریزمغذیها، اثربخشی و ایمنیزایی بالا در دام و طیور، پایداری بالای کیفیت محصول در برابر تغییرات محیطی مانند رطوبت و دما، ماندگاری بالا و فناوری نوین در صنعت تولید آن مزیتهای این محصول دانشبنیان است.
🔹پتانسیل صادرات آن به کشورهای توسعهیافته و کشورهای همسایه وجود دارد و میتواند ارزآوری بالایی برای کشور داشته باشد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
7.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 افزایش بهرهوری در کشور از مسیر هوش مصنوعی
🔹معاون علمی رئیسجمهور:
هوش مصنوعی هم مثل اقتصاد دیجیتال خیلی از شغلها را از بین میبرد اما فرصتها و شغلهای جدید را جایگزین میکند.
🔸جامعه هدف اقتصاد دیجیتال، شغلهای سنتی بود و جامعه هدف هوش مصنوعی، شغلهای حرفهای خواهد بود.
🔹از فرصتهاییکه هوش مصنوعی برای کشور ایجاد میکند نباید غافل شد.
🔸افزایش بهرهوری در اقتصاد ما از مسیر هوش مصنوعی فرصت استثنایی جبران عقبافتادگیهاست.
🆔 @pr_isti
🔺 گسترش همکاریهای علمی و فناوری ایران و الجزایر
🔹موسی خرفی، نایب رئیس مجلس الجزایر و هیئت همراه ضمن بازدید از فناوریها و محصولات دانشبنیان به نمایش گذاشته شده در خانه نوآوری و فناوری ایران در نشستی مشترک با امیرحسین میرآبادی، رئیس مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری بر افزایش سطح همکاریهای دو کشور و تنوعبخشی به زمینه های همکاری به ویژه در حوزههای علمی و فناوری تاکید کردند.
🔸میرآبادی: ظرفیتها و فرصتهای بسیار خوبی برای همکاری بین دانشمندان و فناوران دو کشور در زمینههای مختلف از قبیل کشاورزی، سلامت و تجهیزات پزشکی، فناوری اطلاعات و ارتباطات و ... وجود دارد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 جذب سه هزار نخبه و استعداد برتر در دولت تا پایان سال
🔹دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور:
مجوز سه هزار ردیف استخدامی ویژه برای دستگاههای اجرایی کشور اخذ شده و در پی فراخوانی که روز شنبه از سوی بنیاد ملی نخبگان اعلام شد تاکنون نزدیک ۹ هزار و ۸۰۰ نفر در سامانه مربوطه ثبتنام کردهاند.
🔸از این میزان، سه هزار و ۵۰۰ نفر واجد شرایط اولیه هستند که در حال بررسی است و به زودی برای جایابی در دستگاهها اعلام میشوند؛ بنابراین امیدواریم امسال هم ۳ هزار شغل دولتی برای نخبگان و استعدادهای برتر داشته باشیم.
🔹در توافق اولیه با سازمان اداری استخدامی همچنین مقرر شده که به منظور افزایش انگیزه نخبگانی که در دولت جذب میشوند، «فوقالعاده اثربخشی» هم در حقوقشان در نظر گرفته شود.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti