فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 اپراتور هوش مصنوعی در راه است/ تحول در حوزه هوش مصنوعی
معاون علمی رئیسجمهور در نشست خبری:
🔹برنامهریزی شده مرکز ملی هوش مصنوعی، اپراتور هوش مصنوعی را ایجاد کند که این اپراتور ٣ خدمت اصلی مزرعه پردازشی بزرگ، مرکز داده بزرگ و کتابخانههای بزرگ زبانی و تصویری را ارائه میدهد.
🔸همانطور که اپراتورهای تلفن همراه خدمات اینترنتی را ارائه میدهند، اپراتور ملی هوش مصنوعی نیز خدمات پردازشی بزرگ و خدمات کتابخانههای محاسباتی را در اختیار دانشگاهها، شرکتهای دانشبنیان و سازمانها و نهادها قرار میدهد.
🆔 @pr_isti
معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری
🔺 اپراتور هوش مصنوعی در راه است/ تحول در حوزه هوش مصنوعی معاون علمی رئیسجمهور در نشست خبری: 🔹برنا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 تا پایان سال رقم میخورد: رشد ۱۰۰ درصدی دانشبنیانها در بورس
معاون علمی رئیسجمهور در نشست خبری:
🔹یکی از مراحل بلوغ شرکتهای دانش بنیان عرضه شدن آنها در بازار سرمایه و مشارکت آنها در بورس است.
🔸دانش بنیانها برای ورود و سرمایهگذاری در بورس نیازی به اقدام در معاونت علمی ندارند، اما برای شرکتهایی که کلان دادههای مردم و دادههای امنیت ملی را به دنبال دارند باید از طریق این معاونت وارد شوند.
🔹تاکنون ۱۰۸ شرکت در بازار سرمایه حضور دارند که تا پایان سال رشد ۱۰۰ درصدی خواهند داشت.
🆔 @pr_isti
معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری
🔺 تا پایان سال رقم میخورد: رشد ۱۰۰ درصدی دانشبنیانها در بورس معاون علمی رئیسجمهور در نشست خبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 «اشتغال تخصصی و گردش مالی» معیار تقسیمبندی دانشبنیانها و حمایتها
دهقانی فیروزآبادی:
🔹در نظام جدید ارزیابی دانشبنیانها، علاوه بر سطح فناوری، میزان اشتغال تخصصی و گردش مالی شرکت هم مورد مطالعه قرار میگیرد و شرکتها بر این اساس به شرکتها نوپا، نوآور و فناور تقسیم میشوند.
🔸چند جا شنیدم این همان سیستم تقسیم بندی نوع ۱-۲ و ۳ سابق است که مطلقا اشتباه است؛ نوع ۱-۲ و ۳ سابق بر اساس فناوری تقسیم بندی میشد، ولی الان اشتغال تخصصی و گردش مالی نوع تقسیم بندی را مشخص میکند.
🔹ساز و کارهای حمایتی از دانش بنیانها در روش جدید متناسبتر شدند.
🆔 @pr_isti
معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری
🔺 «اشتغال تخصصی و گردش مالی» معیار تقسیمبندی دانشبنیانها و حمایتها دهقانی فیروزآبادی: 🔹در نظام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 جت ۷۲ نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست
معاون علمی رئیسجمهور:
🔹ایران یکسری هواپیماهای آی آر ۱۴۰ با اوکراین تعریف کرد و این هواپیماها بعضاً در کشور ساخته شدند و ۵ فروند نیز وجود داشت اما روابط با اوکراین و سوانحی که هواپیما داشت باعث توقف پروژه شد.
🔸در یک کارگروه تخصصی با دستور رئیسجمهور، بعد از ۸ جلسه تخصصی به این نتیجه رسیدیم که این پروژه به دلایل متعدد جوابگوی صنعت هواپیمایی کشور نیست.
🔹بررسیهای ما نشان میدهد که مجموعه وزارت دفاع یک برنامه بسیار خوبی دارد تا این هواپیماها را با یک تغییر طراحی تحت هواپیمای ترابری سیمرغ استفاده کند و یک فروند از آن نیز پرواز کرد.
🆔 @pr_isti
معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری
🔺 جت ۷۲ نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست معاون علمی رئیسجمهور: 🔹ایران یکسری هواپیماهای آی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 «علم و فناوری» و «شجاعت و تدبیر» دو بال عملیات وعده صادق
دهقانی فیروزآبادی:
🔹«وعده صادق» دارای دو بال علم و فناوری بومی و شجاعت و تدبیر در استفاده صحیح از علم و فناوری است.
🔸هر انسان آزادهای که این عملیات را مشاهده کرد، دریافت که ایران توان ساخت تجهیزات دفاعی، پدافندی و آفندی را دارد.
🆔 @pr_isti
🔺 تهیه طرح جنگلداری چندمنظوره با رویکرد حفاظتی، توسعه توریسم و ارزیابی اثرات بر خاک و پوشش گیاهی
🔹طرح پژوهشی «تهیه طرح جنگلداری چندمنظوره با رویکرد حفاظتی، توسعه توریسم و ارزیابی اثرات جنگلکاری بر خاک و پوشش گیاهی در جنگلهای سرخ گز و گز گل کوچک شهرستانهای ورامین و پیشوا» با حمایت بنیاد ملی علم ایران اجرا شد.
محمود بیات، مجری طرح:
🔸هدف اصلی از اجرای طرحهای مدیریت منابع جنگلی و طرحهای جنگلداری چندمنظوره در استان تهران و شهرستانهای ورامین و پیشوا حفاظت و احیای جنگلها، ارزیابی اثر جنگلکاری گز بر روی پوشش گیاهی همراه و خاک و در نهایت مشخص کردن مناطق مستعد گسترش اکوتوریسم بودهاست.
🔹این امر با تهیه نقشههای شکل زمین و تلفیق آنها با نقشههای پوشش گیاهی و تیپ خاک حاصل از کارهای میدانی و عرصهای به دست آمد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد | تولید ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی
🔹متخصصان شرکت دانش بنیان ماشینسازان البرز پیمان موفق به تولید ربات هفت درجه آزادی شدند که در خطوط پرکن محصولات پتروشیمی و صنایع سیمان کاربرد دارد و میتواند به صورت خودکار، محصولات را در کیسههای ۵۰ کیلوگرمی پر کرده و روی تریلر بچیند.
🔸محمدعلی خزایی، رییس هیأت مدیره شرکت ماشین سازان البرز پیمان: بالغ بر ۱۵۰ قطعه و تجهیز مورد استفاده در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی را هم برای نخستین بار در سطح کشور طراحی و بومیسازی کردهایم. به دلیل تحریمها و شرایط اقتصادی، امکان واردات این قطعات وجود نداشت.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 دهقانی: بیش از ۹۰ درصد دارایی شرکتهای دانشبنیان از جنس داراییهای نامشهود است
معاون علمی رئیسجمهور در رویداد «مالکیت فکری و توسعه پایدار؛ خلق آینده مشترک با نوآوری و خلاقیت»:
🔹بالای ۹۰ درصد دارایی شرکتهای دانشبنیان از جنس داراییهای نامشهود است که نخست باید ارزیابی و ارزشگذاری و در ادامه تبدیل به اعتبار شوند تا شرکتها بتوانند از این اعتبار برای گرفتن تسهیلات استفاده کنند.
🔸توجه جدی به موضوع مالکیت فکری در شرایط امروز کشور، امری مغتنم است. اگر قرار باشد بنایی تحت عنوان بنای اقتصاد دانش بنیان ساخته شود، بی تردید، بن سازه آن موضوع مالکیت فکری است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد | تسریع و تسهیل انواع تست کمکفنرها با تولید مولتیتستر ایرانی
🔹متخصصان شرکت انرژی محور پیشرو موفق به تولید دستگاه مولتیتستر شدند که تستهای میرایی، اصطحکاک و حرارت بالا و پایین کمک فنرها را در یک دستگاه واحد انجام میدهد.
🔸جعفر نظم آبادی، مدیرعامل شرکت انرژی محور پیشرو: این دستگاه که نمونه داخلی مشابهی ندارد، جایگزین پنج یا شش دستگاه مجزا شده و ضمن صرفهجویی در فضای اشغال شده، فرآیند تست را نیز به طور قابل توجهی تسریع میبخشد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 شگفتی هیئتهای تجاری قطر و ترکیه از توانمندیهای بالای صادراتی دانشبنیانها
🔹بازرگانان ترکیهای و قطری در راستای گسترش ارتباطات تجاری و بازدید از تولیدات ایرانی از خانه نوآوری و فناوری ایران (آی هیت) بازدید کردند.
🔸معاون وزیر صنایع قطر طی نشستی در حاشیه این بازدید دستاوردهای دانشبنیان ایرانی را در بالاترین سطح فناوری دانست و آمادگی قطر را جهت انعقاد قراردادهای تجاری با ایران اعلام کرد.
🔹رئیس اتاق بازرگانی ترکیه هم گفته ترکیه در حال انجام فعالیتهایی در زمینه تولید محصولات دفاعی است ولی ایران این مراحل را به بهترین شکل ممکن به اتمام رسانده و دوست داریم با ایران در تمام زمینهها تجارت داشته باشیم.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت علوم در راستای صیانت از داراییهای فکری
🔹با انعقاد توافقنامهای مشترک، معاونت نوآوری و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاستجمهوری در زمینه حمایت از داراییهای فکری و مصادیق مالکیت فکری همکاری میکنند.
🔸تهیه اسناد سیاستی و فرآیندهای اجرایی مدیریت داراییهای فکری در وزارت علوم و مجموعههای تابعه، توسعه، ترویج و ظرفیتسازی سرمایههای انسانی، مدیریت زنجیره ارزش توسعه و مدیریت فناوری با تأکید بر مدیریت داراییهای فکری از مسیر آموزش و تامین محتوای مکتوب و چندرسانهای و ... از جمله زمینههای همکاری طرفین در این توافقنامه است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
گاف بیبیسی درباره هواپیمای جت ۷۲ نفره ایرانی
🔹بیبیسی در یک گاف رسانهای بدون اینکه از پروژه مورد بحث در نشست خبری سالیانه معاون علمی رئیسجمهور اطلاع دقیق داشته باشد، مدعی شد که توقف پروژهای که دهقانی آن را اعلام کرده، همان پروژه ساخت جت ۷۲ نفره اعلامی از سوی رئیسجمهور در سال ۴۰۱ بوده است!
🔹پروژه جت ۷۲ نفرهای که در نشست خبری اخیر معاون علمی رئیسجمهور مطرح شد یک پروژه دانشگاهی است که بیش از ۸ سال پیش در دانشگاه امیرکبیر تعریف شد.
tn.ai/3076467
@TasnimNews
معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری
گاف بیبیسی درباره هواپیمای جت ۷۲ نفره ایرانی 🔹بیبیسی در یک گاف رسانهای بدون اینکه از پروژه مو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 توضیح معاون علمی رئیسجمهور درباره سرنوشت پروژه دانشگاهی هواپیمای ۷۲ نفره
🆔 @pr_isti
🔺 سامانه ارائه خدمات رایگان مشاوره مالکیت فکری راهاندازی شد
🔹در رویداد روز جهانی مالکیت فکری از سامانه مشاوره مالکیت فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رونمایی شد که خدمات رایگانی را در حوزه مالکیت فکری و در ۱۶ عرصه مختلف به متقاضیان ارائه میشود.
🔸شاهمرادی، عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور: بیش از ۸۰ درصد اختراعاتی که در کشور ثبت شده متعلق به آقایان است.
🔹ملکیفر، معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی: در توافقنامهای که امروز با کانون به امضا رساندیم، در پنج حوزه ثبت اختراع، نشان تجاری، ثبت پتنت، طرح صنعتی و ثبت خارجی به صورت مشترک و یکپارچه خدماتی ارائه میشود.
🔸میترا امینلو، مدیر کانون مدیریت مالکیت فکری: خدمات رایگان مالکیت فکری در قالب سامانه در ۱۶ عرصه به متقاضیان ارائه میشود.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 #لحظاتی از نمایش توانمندیهای صادراتی ۷۰۰ شرکت دانشبنیان همزمان با «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
🔹معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری همزمان با برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴، توانمندیهای صادراتی فناوران نخبه کشورمان را در محل خانه نوآوری و فناوری ایران (آیهیت) به نمایش گذاشته است.
#روز_دوم
🆔 @pr_isti
🔺 مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوریهای شناختی راهاندازی میشود
🔹به منظور توسعه و گسترش فعالیتهای تحقیقاتی، تقویت نوآوریهای شناختی و رونق کسب و کارهای فناورانه حوزه اکوسیستم شناختی،"مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوریهای شناختی" با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی توسط صندوق پژوهش و فناوری گیلان در شمال کشور ایجاد و راهاندازی میشود.
🔸سمیعی، مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری گیلان: این صندوق با تمرکز بر روی پروژههای نوآورانه و تحولآفرین تلاش می کند با بهرهمندی از حمایتهای دولت و جذب پتانسیلهای بخش خصوصی نقش محوری خود را در ارائه خدمات به فناوران و توسعه فناوریهای آینده تحکیم بخشد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺️ فراخوان جذب کارگزار به منظور توسعه کسب و کار در حوزه هوشمندسازی
🔹️اهداف: جذب و به همرسانی صنایع بزرگ و کسب و کارهای خرد و کوچک دانشبنیان با استفاده از تعریف قراردادهای تحقیق و توسعه و سرمایهگذاری ذیل اعتبار مالیاتی مصوب؛ تا طی آن، کارگزار منتخب با شناسایی گلوگاههای فناوری در سطح کشور، این منابع را به بهترین نحو در مسیر تحول اقتصادی به کار گیرد.
🔸️مهلت ثبتنام: تا ۲۵ اردیبهشت
📌لینک ثبت نام
🆔️ @pr_isti
🔺 تقدیر از ۱۱۰ استاد تراز و دانشجوپرور با اعطای «جایزه شیخ مفید» همزمان با روز معلم
🔹معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور با تاکید بر اهمیت شاگردپروری توسط استادان دانشگاه تراز، از شناسایی و تقدیر ۱۱۰ استاد مطرح این حوزه با اعطای بسته حمایتی ۱۰ میلیارد ریالی خبر داد.
🔸آیین امضای توافقنامه همکاری و بازدید از دانشگاه صنعتی امیرکبیر امروز با حضور دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییسجمهور، رهایی، رئیس و جمعی از اعضای هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در محل کتابخانه مرکزی این دانشگاه برگزار شد.
🔹دهقانی: توجه ویژه به دانشگاههای مطرح و تراز کشور داریم تا با بلوغ و توانمندشدن شرکتهای دانش بنیان نوپا، مسیر تولید فناوری نافع و اقتدارآفرین با قوت ادامه پیدا کند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 استقبال هیئت تانزانیایی از محصولات فناورانه شرکتهای دانشبنیان ایرانی
🔹هیئت عالی رتبه دولتی و تجاری تانزانیا برای بازدید از توانمندیهای صادراتی شرکتهای دانش بنیان در خانه نوآوری و فناوری ایران حضور پیدا کرد.
🔸امیرحسین میرآبادی، رئیس سازمان توسعه همکاریهای علمی و فناورانه بینالمللی، آفریقا را از اهداف اصلی برای توسعه همکاری دانست.
🔹وزیر تجارت تانزانیا: ما از تجربیات شرکتهای ایرانی استفاده خواهیم کرد و بهدنبال رابطه تجاری بهتری میان ایران و تانزانیا هستیم.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 برگزاری پنل دانشبنیان در اجلاس همکاریهای اقتصادی ایران و آفریقا
🔹در حاشیه اجلاس همکاریهای اقتصادی ایران و آفریقا، پنل دانشبنیان و فناوری اطلاعات با حضور نمایندگان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان و وزارت ارتباطات و فناوری و جمعی از مهمانان و تجار آفریقایی برگزار شد.
🔸نمایندگان و تجار کشورهای مختلف آفریقا از اتیوپی، زیمبابوه، کامرون، آفریقای مرکزی، کنیا و ... ضمن استقبال از محصولات معرفی شده به خصوص در حوزه آبزی پروری و نهاده های کشاورزی، آمادگی خود را برای اخذ نمایندگی این محصولات و صادرات آنها به کشورشان اعلام کردند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 مرکز نوآوری کوانتوم راهاندازی شد
معاون علمی رئیسجمهور:
🔹از سال گذشته ستاد توسعه فناوریهای اپتیک و کوانتوم در معاونت علمی شکل گرفت.
🔸یکی از برنامههای این ستاد، کمک به دانشگاهها برای شکلگیری مراکز نوآوری توسعه فناوریهای کوانتومی است.
🔹این مرکز در دانشگاه علم و صنعت با کمک معاونت علمی شکل گرفته و درحال حاضر درحال فعالیت بر شبکه ارتباطات امن کوانتومی با هدف ارتقای امنیت و شبکهسازی است.
🆔 @pr_isti
🔺 ضرورت جذب و تربیت سالانه دو هزار نفر نیروی انسانی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
🔹مرکز پژوهش، فناوری ونوآوری کوانتوم با حضور دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیسجمهور در دانشگاه علم و صنعت ایران افتتاح شد.
🔸معاون علمی رئیسجمهور: تربیت و پرورش نیروی انسانی اثرگذار، نخستین وظیفه ستاد توسعه فناوریهای اپتیک و کوانتوم است و در این راستا، ترویج، اطلاع رسانی و تبلیغ برای جذب سالانه حداقل دو هزار نفر در حوزه کوانتوم در دستور کار ستاد است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 استقبال وزارت صنعت و فناوریهای پیشرفته امارات از توسعه همکاریهای فناوری با ایران
🔹میرآبادی رئیس سازمان توسعه همکاریهای علمی و فناورانه بیناللمل معاونت علمی در دیدار با معاون وزیر صنعت و فناوری های پیشرفته امارات: میان ایران و امارات در حوزههای مختلفی مانند کشاورزی، هوش مصنوعی و … موقعیتهای زیادی برای همکاری وجود دارد.
🔸معاون وزرات صنعت امارات: امارات در حاشیه توافقات بریکس، برای همکاری با ایران در حوزههای مختلف صنعت آماده است و بهدنبال ایجاد سازگاری میان شرکتهای فناوری امارات و ایران هستیم.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti