🔺 جلسه فوقالعاده کارگروه هوش مصنوعی به ریاست معاون علمی رئیسجمهور تشکیل شد
🔹معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور در این جلسه از آغاز مطالعات تطبیقی قوانین هوش مصنوعی دنیا در راستای تدوین قوانین کارآمد و شفاف در این حوزه در کشور خبر داد.
🔸افشین، معاون علمی رئیسجمهور: انجام یک مطالعه تطبیقی بر قوانینی که در دنیا در حوزه هوش مصنوعی وضع شده به تیمی که در این فضا تحقیقات میکنند، محول شده تا بررسی کنیم هر کدام از قوانین چه محدودیتها و چه فرصتهایی برای ما به همراه دارد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 مشاور رئیس بنیاد ملی نخبگان و هیئت جذب نخبگان در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی منصوب شد
🔹با حکم رئیس بنیاد ملی نخبگان، سعید سهراب پور به سمت «مشاور رییس بنیاد ملی نخبگان و هیئت جذب نخبگان در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی» منصوب شد.
🔸سعید سهراب پور، چهره ماندگار مهندسی و استاد دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف است که از سال ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۹ رئیس دانشگاه صنعتی شریف بوده است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 قائم مقام رئیس بنیاد ملی نخبگان منصوب شد
🔹طی حکمی از سوی رئیس بنیاد ملی نخبگان، سعید خدایگان به سمت «قائم مقام رئیس بنیاد ملی نخبگان» منصوب شد.
🔸 ریاست دبیرخانه جذب بنیاد ملی نخبگان، معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف، عضویت در هیات جذب نخبگان، مدیر و سردبیر مجله فناورد دانشگاه صنعتی شریف، پژوهشگر برگزیده دانشگاه، استاد برتر فرهنگی دانشگاه و استاد برگزیده آموزشی از سوابق وی است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد | بومیسازی بذر کلزا با یک پنجم قیمت بذر وارداتی
🔹یک شرکت دانشبنیان موفق به بومی سازی بذر کلزا پاییزه شده که در برابر سرما و شوری آب بسیار مقاوم است و تقریباً ۲۰ درصد مشابه خارجی خود قیمت دارد.
فلاح طوسی، مدیرعامل شرکت دانشبنیان هامان بذر رهاورد دانش:
🔸بذر تولید ما همانند بذر کشت تابستانی نیست که کشاورزان را از لحاظ تأمین برق و آب چاهها به مشکل وادارد.
🔹با توجه به بحران آب کشور، استفاده از بذر پاییزه ما که از بارندگی پاییز و بهار استفاده میکند و نیاز کمتری به آب دارد، بسیار مقرون به صرفه است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 بازدید معاون علمی رئیسجمهور از شرکتهای دانشبنیان نمایشگاه «ایران پلاست»
🔹معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور، ضمن بازدید از محصولات و دستاوردهای شرکتهای دانشبنیان صنعت پلیمر در زمینه رفع نیازها و تسهیل فعالیتهای فناورانه و توسعه محصولات ایرانساخت با فعالان این شرکتها گفتوگو کرد.
🔸معاون علمی رئیسجمهور ضمن استماع دغدغهها و پیشنهادهای فعالان شرکتها از آمادگی و برنامههای معاونت علمی برای حل مسائل گفت.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺️ فراخوان جذب شرکتهای مشاوره و مشاوران حوزه ترویج، توانمندسازی و مشاوره اعتبار مالیاتی
🔹️اهداف: ارائه خدمات مشاوره به شرکتها در قالب کارگزار اعتبار مالیاتی معاونت علمی
🔸️مهلت ارسال درخواست: تا ۱۵ مهر ۱۴۰۳
📌متقاضیان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت فرمهای مربوطه با اقای مهدی آریانی به شماره داخلی ۸۳۵۳۲۳۳۵ و رایانامه m.etebar@mail.ir تماس بگیرند.
🆔️ @pr_isti
🔺 بهرهمندی بیش از ۲۳ هزار نفر عضو هیئت علمی و دانشجو از یارانه خدمات آزمایشگاهی
اسدیفرد، مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی:
🔹با فعال شدن طرحهای اعتباری پاییز شبکه آزمایشگاهی، مخاطبان برای خدمات آزمایشگاهی تخفیف پنجاه درصد تا سقف ۴۰ میلیون ریال دریافت میکنند.
🔸۴۲۰۴ دانشجو و ۳۰۲۵ عضو هیئت علمی در فصل بهار و ۱۲۱۹ دانشجو و ۲۲۶۳ عضو هیئت علمی در فصل تابستان با مراجعه به آزمایشگاههای عضو شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی از یارانه خدمات آزمایشگاهی خود استفاده کردهاند.
🔹تمامی گروههای مخاطب استفاده از اعتبارات و تسهیلات متنوع شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی، باید از طریق مراجعه به سایت باشگاه مشتریان شبکه به نشانی my.labsnet.ir به ثبت مشخصات خود اقدام کنند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 چالش طراحی و ساخت برچسبهای پلیمری هوشمند شیشه
🔹ستاد توسعه فناوریهای نانو و میکرو بهمنظور داخلیسازی، جلوگیری از اتلاف انرژی، کاهش ارزبری و همچنین بهرهمندی از ظرفیت زیستبوم فناوری و نوآوری کشور، چالشی با عنوان طراحی و ساخت برچسبهای پلیمری هوشمند شیشه را مطرح کرده و از طرحهای فناورانه و نوآورانه در این زمینه حمایت میکند.
🔸نخبگان، صاحبان ایده و شرکتهای دانشبنیان و فناور کشور، تا ۱۵ مهر طرحهای خود را از طریق سایت اینوتن Innoten.ir ارسال کنند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد | تولید سلول مهندسیشده برای افزایش اثرات ضد توموری در سرطان
🔹محققان ایمونولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران در قالب تحقیقات یک رساله دکتری با حمایت بنیاد ملی علم ایران موفق به تولید سلول مهندسیشده برای افزایش اثرات ضد توموری در سرطان شدند.
🔸طاهره سلطان تویه، محقق طرح: این طرح با تولید سلول مهندسیشده کاراتر به افزایش اثرات ضد توموری آنها در سرطان کمک میکند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 برگزیدگان نخستین برنامه «سرمایهگذاری بر روی استعدادهای توسعه کسبوکار فناورانه» مشخص شدند
🔹در برنامه حمایت از استعدادهای فناور که با نام «ققنوس» از سال قبل توسط مرکز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی آغاز شد، ۵۸۰ نفر در این برنامه ثبت نام کردند و ۵۵ نفر انتخاب شدند تا وارد دوره توانمندی شوند.
🔸نهایتا بعد از شش ماه در ۱۷ شهریور ماه جاری ۹ تیم منتخب معرفی شدند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 بازدید هیئت لبنانی از خانه نوآوری و فناوری ایران
🔹با هدف ارتقای تعاملات بینالمللی فناورانه و علمی، یک هیئت فناور لبنانی از دستاوردهای فناورانه و دانشبنیان خانه نوآوری و فناوری ایران بازدید کرد.
🔸هیئت بازدیدکننده لبنانی ضمن ابراز خرسندی از حضور در خانه نوآوری و فناوری و بازدید از پیشرفتهای علمی و فناوری ایران با اشاره به مشکلات و نیازمندیهای کشور لبنان از طرف ایرانی برای مشارکت در توسعه علمی و فناوری لبنان و تبادل فناوری برای حل مشکلات مذکور دعوت به عمل آورد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 رویداد «بذرپاشان» در راستای شکوفایی شتابدهندهها و جذب سرمایهگذاری برگزار میشود
🔹مرکز شتابدهی نوآوری پارک فناوری پردیس به منظور ارتقای سطح فعالیت شتابدهندههای منتخب خود، رقابت «بذرپاشان» را برگزار میکند.
🔸در این رویداد مدیران شتابدهندههای منتخب با هدف جذب سرمایه و شبکهسازی، در مقابل سرمایهگذاران خطرپذیر و مدیران تصمیمگیر صنایع بزرگ و نوآور کشور، برنامههای شتابدهی و فرصتهای مشارکت و همکاری خود را ارائه میدهند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti