🔺 آینده، لحظه ای است که می سازیم!
🔹«کاشتن برای آینده»عنوان رویدادی بود که ۲۳ مردادماه به همت مرکز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان با حضور فعالان علم و فناوری در محل سالن کوشک باغ هنر برگزار شد.
🔸این رویداد در دو بخش برگزار شد؛ در بخش نخست، مهدی الیاسی، معاون سیاست گذاری و توسعه فناوری معاونت علمی، کیارش فرتاش، مشاور معاون سیاستگذاری و توسعه فناوری، مهدی محمدی، رئیس هیات مدیره انجمن مدیریت فناوری ایران و در بخش دوم محمد حسین متالهی، دبیر ستاد توسعه زیست فناوری و پزشکی دقیق، احسان عارفیان، دبیر ستاد توسعه فناوریهای پزشکی بازساختی و سلولهای بنیادی و علیاسفندیار، سرپرست ستاد توسعه فناوری اپتیک و کوانتوم به ایراد سخنرانی پرداختند.
🔹دغدغه ای که این رویداد دنبال می کرد، آشنایی فناوران و پژوهشگران با فناوریهای آینده، اثر آن ها در زندگی مردم و وضعیت این فناوری ها در داخل کشور بود.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 بازدید تیم ارزیاب برنامه ملی توسعه شهرک های گلخانه ای و شیلاتی از واحد فناورانه کشت آکواپونیک
🔹در طرح شناسایی واحدهای فناور دفتر برنامه ملی توسعه شهرکهای گلخانهای و شیلاتی از طرح فناورانه «کشت آکواپونیک» در شهرستان بهشهر استان مازندران بازدید و بررسیهای فنی و کارشناسی از از آن بهعمل آمد.
🔸این طرح شامل یک استخر پرورش فیل ماهی، سازههای بتنی طبقاتی جهت پرورش خرچنگ دراز آب شیرین و همینطور گلخانه پرورش گل ارکیده بومی سازی شده است.
🔹از جمله ویژگیهای مهم این طرح، استفاده از راهکارهای نوآورانه در آزمایشگاه تکثیر ارکیده از جمله محیط کشت با فرمول انحصاری جهت کاهش هزینههای تکثیر آزمایشگاهی ارکیده، فرمول غذایی ابتکاری برای خوراک ماهیان به منظور دریافت خروجی غنی و مورد نظر از آبزیان پرورشی و استفاده از آن در پرورش گیاهان است.
🔸اجرای این طرح موجب صرفه جویی ۹٠ درصدی در مصرف منابع آب و ۵٠ درصد صرفه جویی در سایر حامل های انرژی خواهد شد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 نظام جدید ارزشگذاری داراییهای نامشهود رونمایی شد
🔹نظام جدید ارزش گذاری داراییهای نامشهود با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییس صندوق نوآوری و شکوفایی و وزیر امور اقتصادی و دارایی رونمایی شد.
🔸معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییس جمهوری:
بخش عمده دارایی شرکت های بزرگ دنیا در حوزه تکنولوژی، نامشهود است، به طوری که بخش اصلی دارایی بیش از ۹۵درصد از ارزش بازار ۱۰۰ شرکت برتر فناوری دنیا، مربوط به داراییهای نامشهودبوده و این داراییها سهمی تا بیش از ۱۱۰ درصد از کل دارایی شرکت های بزرگ دنیا را شکل میدهد.
🔹ابزارهای لازم برای ارزیابی وجود دارد اما آن چه که نیاز داریم اعتباردهی به داراییهای نامشهود است و میبایست نظام اعتباردهی به شرکت های دانش بنیان و داراییهاای نامشهود این شرکتها،در نظام بانکی اجرا شود.
🔸اگر بتوانیم نظام تشخیص، ثبت و ارزش گذاری را که کامل شده است به کار بگیریم شاهد برکات و ثمرات بزرگی خواهیم بود که کاهش تورم جمع شدن نقدینگی بدون هدف و تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین از ثمرات آن خواهد بود.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 شناسایی و ارزشگذاری دارایی نامشهود دانشبنیانها اجرایی شد/ داراییهای نامشهود در صورتهای مالی ۱۴۰۲ شرکتها خواهد آمد
🔹مدیرکل دفتر تامین مالی و سرمایهگذاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری با اشاره به رونمایی زیرساخت شناسایی و ارزشگذاری داراییهای نامشهود اظهار کرد: با اجرایی شدن این روند، داراییهای های نامشهود در صورتهای مالی ۱۴۰۲ تعداد زیادی از شرکتها خواهد آمد.
🔸زمانی که کشف قیمت یک دارایی را انجام میدهیم، تمام داراییهای مشهود و غیر مشهود باید شناسایی شوند اما بیشترین دارایی شرکتهای دانش بنیان، دارایی غیر مشهود است.
🔹با فراهم شدن این زیرساخت در معاملات بازار سرمایه میتوان ارزش گذاری دقیقی از این شرکتها داشت و در واقع کاری که انجام دادیم و دو سال تا دو سال و نیم طول کشید و اکنون وارد مرحله اجرا میشود.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
📸 #گزارش_تصویری
🔺 رونمایی از نظام ارزش گذاری دارایی های نامشهود 🔻
📌 مشاهده کامل گزارش تصویری
🆔 @pr_isti
31.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺وعدهای که محقق شد:
🔹رونمایی از نظام جدید ارزشگذاری داراییهای نامشهود برای شرکتهای دانش بنیان
🆔 @pr_isti
🔺 بازدید دانش آموختگان و متخصصان خارج کشور از توانمندی های صنعت خودرو در تور فناورانه کانکت
🔹تور فناورانه با هدف آشنایی و پیوند متخصصان خارج از کشور با صنایع فعال و متخصصان داخل کشور در حوزه خودرو و استفاده از ظرفیت و توانمندی متخصصان در راستای رفع نیاز و چالشهای فناورانه موجود در صنایع برگزار شد.
🔸در روز اول تور فناورانه،علی رسولی، معاون توسعه مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی، علی فرشید فر، قائم مقام گروه پژوهش صنعت مدرن، مسلم شهسواری، مدیر عامل شرکت موتور اسکان خودرو و ابوالفضل خلخالی عضو هیئت علمی دانشکده خودرو دانشگاه علم و صنعت در کنار دانشجویان نخبه داخل کشور، حضور داشتند.
🔹 در پایان هر روز از برنامههای تور، متخصصان و دانشجویان بازدیدی از مجموعه iHit و غرفههای منتخب نمایشگاه قطعات خودرو انجام دادند
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 #دانشبنیان | ارتقای محصولات غذایی و بهداشتی با ارائه خدمات آزمایش و کنترل کیفی
🔹یک شرکت دانشبنیان با هدف ارتقای کیفیت تولیدات و توسعه محصولات، خدمات تحقیقاتی، آزمایشگاهی و کنترل کیفی را ارائه میدهد.
🔸این مجموعه دانشبنیان و تحقیقاتی ارتقای سطح کیفیت و تعالی صنایع یادشده را به کمک ارایه خدمات تخصصی آزمایشگاهی و کنترل کیفیت، خدمات تحقیق و توسعه، برگزاری دورههای آموزشی، کارگاههای تخصصی و ایجاد ارتباط بین صنعت و دانشگاه دنبال میکند.
🔹از مهمترین بخشهای این شرکت میتوان به واحد آزمایشگاهی شامل شیمی کلاسیک، آنالیز دستگاهی و میکروبیولوژی تخصصی، واحد تحقیق و توسعه، آموزش، مشاوره استقرار استانداردهای ملی و بین المللی و همچنین واحد تولید تیترازول محلول های استاندارد با برگه آنالیز اشاره کرد.
🔸از مهمترین محصولات این مجموعه دانش بنیان میتوان به انواع ضدعفونی کننده ها و پاک کنندهها و نیز ارائه خدمات قابل قبول به فعالین این بخش اشاره کرد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 توسعه صنعت پتروشیمی با کمک قانون جهش تولید دانشبنیان شتاب میگیرد
🔹جلسه هماندیشی «بهرهمندی از ظرفیتهای ماده ۱۱ قانون جهش تولید دانشبنیان» با حضور مدیران معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس برگزار شد.
🔸بررسی ظرفیتهای توافقنامه از جمله تعریف مگاپروژهها، حل نیازهای جاری صنایع پتروشیمی و توسعه محصولات جدید با ارزش افزوده بالا در صنایع پتروشیمی با استفاده از ابزارهای موجود در قانون جهش تولید دانش بنیان با محوریت دفتر راهبرد و زیر ساخت توسعه محصول فناوری و نوآوری شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس و مرکز راهبری ستادهای ویژه توسعه اقتصاد دانش بنیان، مهمترین محور این نشست بود.
🔹در ادامه این نشست معاون سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سرپرست مرکز راهبری ستادهای ویژه توسعه اقتصاد دانشبنیان، مدیر راهبرد و زیر ساخت توسعه محصول فناوری و نوآوری شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس و مدیرکل دفتر هماهنگی اقتصاد دانشبنیان معاونت علمی سخنرانی کردند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 عرضه توانمندی های شرکتهای دانش بنیان و صنایع خلاق در رویداد «همکاری فناورانه در خدمترسانی به زائران اربعین»
🔹رویداد «همکاری فناورانه در خدمترسانی به زائران اربعین» روز دوشنبه با ارائه توانمندی های شرکتهای دانش بنیان و صنایع خلاق فعال در این حوزه برگزار شد.
🔸در نمایشگاه جنبی این رویداد شرکتهای دانش بنیان و خلاق فعال در حوزه فناوریهای آب و تصفیه، ردیابی مفقودین، حمل و نقل و لجستیک، اسکان زائرین، زباله و پسماند، تهویه و صنایع برودتی، انرژی، بهداشت و سلامت، فناوریهای فرهنگی و نرم و صنایع خلاق بخشی از محصولات و خدمات خود در زمینه کمک به زائران اربعین را در معرض دید بازدیدکنندگان قرار دادند.
🔹از اهداف برگزاری رویداد «همکاری فناورانه در خدمترسانی به زائران اربعین»، شناسایی نیازها و ضرورتها در مسیر پیادهروی اربعین و استفاده از ظرفیت زیست بوم شرکتهای دانشبنیان، فناور، خلاق و استارتآپی دارای محصولات و خدمات ویژه برای خدمترسانی به زائران اربعین است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 تربیت نیروی انسانی متخصص تبادل بینالمللی فناوری/انگیزه و شفافیت دو رکن اساسی فعالیت کریدور است
🔹معاون علمی فناوری اقتصاد دانش بنیان رییس جمهوری از دفتر کریدور صادرات فناوری بازدید کرد و با فعالان و کارگزاران این مرکز به گفت و گو نشست.
🔸معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییسجمهوری:
یکی از نکات خوب این کریدور پرورش و رشد افراد متخصص و توانمند است و کریدور این ظرفیت را دارد که به زیرساختی برای افراد علاقمند به صادرات و مسایل بینالمللی دانشبنیان استند جذب و تربیت شوند.
🔹در جریان فراز و نشیب ها و چالش ها مهم این است که فضای کریدور فضایی سالم، باز و شفاف باشد و در عین حال جنس فعالیتهای دانشبنیانی با انگیزه بالا باشد.
🔸این امکان وجود دارد که برای تربیت نیروی انسانی متخصص، گرنت حمایتی تربیت نیروی انسانی به کریدور اختصاص داده شود و افراد جدید فعال در این زیست بوم پرودش داده شوند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 دانشبنیان کردن تولیدکنندههای بزرگ مهمترین هدف ستاد ماشینسازی است
🔹دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان ماشینسازی و تجهیزات پیشرفته صنعتی در جمع اصحاب رسانه بر دانشبنیان شدن تولیدکنندگان بزرگ این حوزه تاکید کرد.
🔸دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان ماشینسازی و تجهیزات پیشرفته صنعتی:
۱۸۴۵ شرکت دانشبنیان داریم و میکوشیم آن تعداد از این شرکت ها را که هنوز به حوزه های تجاری بزرگ ورود نکرده اند را وارد بازار صنعتی و تجاری کنیم و این مهم را از رهگذر ادغام این شرکت ها، قراردادهای همکاری و کارهای مشترک دنبال می کنیم.
🔹سالانه ۲۵٠ میلیون دلار صادرات رسمی داریم که راضی کننده نیست و در پی این هستیم که این سقف را به ۱میلیارد دلار در سال برسانیم.
🔸بورس نیروهای صنعت به مراکز دانشگاهی داخل و خارج از کشور از جمله آلمان از دیگر برنامه های ستاد است تا طی آن صنعتگران با دانش و فناوری روز آشنا شده و این مهم را به شکل خلاقانه در صنعت و تولید خود وارد کنند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 نخستین "آزمایشگاه تاثیر" تاسیس میشود
🔹دومین نشست کارگروه نوآوری اجتماعی ستاد توسعه فناوری های فرهنگی و نرم با بررسی طرح تاسیس نخستین "آزمایشگاه تاثیر" برگزار شد.
🔸دبیرکارگروه نوآوری اجتماعی: مساله ارزیابی تاثیر به عنوان یک حلقه مفقوده در بین طرحهای توسعهای کشور محسوب میشود که اعضای کارگروه نیز به این موضوع توجه ویژهای داشته و دارند.
🔹آزمایشگاه تاثیر، نوعی از فناوریهای نرم است که هدف آن ارزیابی پیشینی، به هنگام و پسینی اقداماتی و سیاستهایی است که هرگونه پیادهسازی آنها میتواند نتایج مثبت و یا مخربی برجای گذارد.
🔸مواردی نظیر فقدان برهه آزمایش و خطا، کمبود سرمایهگذاری خطرپذیر و چالش برانگیز بودن برخی زیرساخت های حیاتی کشور، از جمله مواردی است که ضرورت تاسیس چنین آزمایشگاه ویژه ای را بیشتر کرده است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کمتر از ۱۰ روز پس از جلسه رئیسجمهور با جمعی از تولیدکنندگان انجام شد؛
🔹امضای توافقنامه برای ساخت ۵۰ دستگاه ایکسری بومی کانتینری بین معاونت علمی رئیسجمهور و گمرک.
🔸یک شرکت دانشبنیان در جلسه ۱۲ مرداد با رئیسجمهور برای ساخت این دستگاهها اعلام آمادگی کرده بود.
🆔 @pr_isti
💢 معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری را در شبکههای اجتماعی زیر دنبال کنید:
💠 #اینستاگرام :
🔘 instagram.com/isti_iri
💠 #تلگرام :
🔘 t.me/pr_isti
💠 #بله :
🔘 ble.ir/pr_isti
💠 #روبیکا :
🔘 rubika.ir/pr_isti
💠 #ایتا :
🔘 eitaa.com/pr_isti
💠 #سروشپلاس :
🔘 splus.ir/pr_isti
💠 #آپارات :
🔘 aparat.com/isti.ir
💠 #سایت :
🔘 isti.ir
🔺 سفر معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهوری رییس جمهور به مازندران
🔹روحالله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور در سفری یک روزه به مازندران وارد نوشهر شد.
🔸بازدید از دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره) در نوشهر و افتتاح مرکز رشد و نوآوری نوشهر و مرکز نوآوری بابلسر و بازدید از منتخبی از شرکتهای مستقر در این مناطق و بازدید از یک واحد صنعتی و افتتاح مزارع نوآوری تولید مرغ لاین آرین و دیدار و گفتوگو با جامعه علمی و دانشگاهی و نمایندگان مجلس از جمله مهمترین برنامههای سفر یکروزه معاون علمی رئیسجمهور به مازندران است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 تسهیلگری، نقش معاونت علمی در حوزه مدیریت دارایی های فکری
🔹نخستین رویداد از سلسله دیدارهای فعالان و متخصصان حوزه مدیریت داراییهای فکری به همت کانون مدیریت داراییهای فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری ۲۶ مردادماه در مرکز تعاملات سلام ۱۰۰ استارتاپ برگزار شد.
🔸در این فضا، رویداد «دیدار» هم فرصتی بود تا فعالان زیستبوم مدیریت داراییهای فکری یکدیگر را ملاقات و برای همکاریهای جدید برنامهریزی کنند و از طریق ایجاد شبکهای مستحکم و همافزایی روزافزون با کانون مدیریت دارایی های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان، این کانون را در رسیدن به اهداف و خدمترسانی به زیست بوم نوآوری و فناوری کشور یاری رسانند.
🔹در این رویداد رئیس مرکز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی، رئیس اداره مالکیت معنوی، رئیس انجمن علمی حقوق مالکیت فکری، مدیر کل تامین مالی و سرمایه گذاری معاونت علمی، ئیس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس شورای اسلامی و رئیس کانون مدیریت دارایی های فکری سخنرانی کردند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 شبیه سازهای موتورخانه و ناوبری کشتی رونمایی شد
🔹معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییس جمهوری وارد استان مازندران شد و از سامانههای شبیه ساز ناوبری و موتورخانه کشتی رونمایی کرد.
🔸شبیه ساز موتور خانه کشتی (Engine room simulator) قابلیت شبیهسازی تایپ های مختلفی از سیستمهای رانش کشتی و ماشین آلات فرعی مربوط به موتور های دیزل، توربین های گاز، توربین های بخار و موتور های الکتریکی را فراهم میکند.
🔹از بهترین قابلیت های این شبیه ساز قابلیت واقعیت مجازی، کوبل شدن یا متصل شدن آن به شبیه ساز پل فرماندهی کشتی (شبیه ساز عرشه) اشاره کرد که میتوان دوره های پیشرفته مدیریت گروهی (group management) را اجرا کرد.
🔸طراحی و بومی سازی این شبیه ساز برای نخستین بار در ایران توسط شرکت دانشبنیان سورین طبرستان رقم خورده و تا کنون هیچ مرکز آموزشی در ایران مجهز به سامانه شبیه ساز موتور خانه نبوده است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 برگزاری سومین نشست معرفی نظام جدید دانشبنیان با محوریت حمایتهای مالیاتی
🔹سومین نشست از سلسله نشستهای تبیین و معرفی نظام جدید ارزیابی شرکتهای دانشبنیان با موضوع حمایتهای مالیاتی از شرکتهای دانشبنیان در نظام جدید و با حضور دکتر اسدیفرد، معاون توسعه شرکتهای دانش بنیان و جمعی از فعالان شرکتهای دانش بنیان، برگزار میشود.
🔸در این نشست، دکتر اسدی فرد ضمن معرفی کامل و جامع حمایتهای مالیاتی نظام جدید دانشبنیان، پاسخگوی سوالات شرکتهای دانشبنیان پیرامون حمایتهای مالیاتی خواهد بود.
🔹ثبت نام حضوری در این رویداد فقط مختص شرکتهای دانشبنیان است و سایر شرکتهای علاقهمند به حضور در این نشست میتوانند به صورت مجازی در این رویداد حضور داشته باشند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
51.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خبرهای خوش علم و فناوری
🔹از دستیابی متخصصان ایرانی به عنوان سومین کشور دارای به توربوفن ضدانفجار تا ساخت کامپوزیت دندانی منحصربه فرد
🆔 @pr_isti
🔺 برگزاری نشست تخصصی «کیفیت توان در شبکههای قدرت»
🔹ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان انرژی در نظر دارد با همکاری سازمان تجاریسازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی شعبه علم و صنعت، سلسله نشست های علمی تخصصی با هدف انتقال دانش و تجربه و شبکه سازی پیرامون موضوعات فعالیتهای خود با همکاری شرکتهای دانش بنیان و مطرح صنعت را برگزار کند.
🔸اولین برنامه با موضوع «کیفیت توان در شبکههای قدرت» با حضور گروه پژوهشی منابع تغذیه صنعتی جهاد دانشگاهی علم و صنعت و شرکتهای فراکوه یزد، موج نیرو و مهندسی در روز سهشنبه ۳۱ مرداد ماه از ساعت ۱۴ تا ۱۶ در دفتر مرکزی جهاد دانشگاهی به آدرس خیابان انقلاب، فخر رازی، شهدای ژاندارمری پلاک ۷۲، ساختمان شماره ۲ دفتر مرکزی جهاد دانشگاهی طبقه دوم به صورت حضوری و مجازی برگزار میشود.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 برگزاری نخستین کنگره دانشآموزی - دانشجویی علوم اعصاب
🔹نخستین کنگره دانشآموزی-دانشجویی علوم اعصاب با هدف برقراری تعامل و همکاری میان دانش آموزان و دانشجویان و نیز اساتید و محققان علاقه مند به فعالیت در رشته های علوم اعصاب با حمایت ستاد توسعه علوم وفناوری های شناختی برگزار می شود.
🔸این رویداد دانش آموزی– دانشجویی با سخنرانی شماری از اساتید و محققان این حوزه روزهای دوم و سوم شهریور ماه امسال در دبیرستان علامه حلی تهران دایرخواهد بود.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti