🔺 نخستین دوره از طرح «کیمیاپلاس» با عنوان ارزیابی اقتصادی طرحهای فناورانه آغاز به کار کرد
🔹 در این دوره آموزش جامع و تخصصی برای کسب مهارتهای لازم برای پرورش کارشناس ارزیاب خبره طرحهای فناورانه به کارشناسان فعال در زیستبوم نوآوری اعم از مراکز نوآوری، پارکهای علم و فناوری، کارخانههای نوآوری، شتابدهندهها و سایر علاقمندان ارائه میشود.
🔸 این دوره که به مدت ۳ هفته غیرمتوالی با مباحثی در حوزه روشهای نوین ارزیابی، ارزیابی فنی پروژهها، ارزشگذاری شرکتها و روشهای تحقیقات بازار برگزار میشود.
🆔 @pr_isti
🔺 دهقانی: رشد سریع و توفیقات علمی فناوری، موضع کشورهای همسایه را نسبت به ایران تغییر داده است
🔹 روحالله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری:
🔸 به برکت رهنمودهای ارزشمند رهبر معظم انقلاب اسلامی در دو دهه گذشته یک جریان تولید علم در کشور ایجاد شد که نتیجه آن فعال شدن دانشگاهها و پژوهشگاهها و رونق گرفتن فعالیت شرکتهای دانشبنیان بود.
🔹 طی ۲ دهه اخیر، کشورهای همسایه با دیدن موفقیتها و روندهای سریع رشد علم و فناوری جمهوری اسلامی ایران نسبت به ما تغییر موضع دادهاند.
🔸 جریان رشد علم در کشور، کشورهای همسایه را بیدار کرده و نتیجه آن، این است که موضع این کشورها نسبت به ایران تغییر کرده و از در دوستی با ما در آمدهاند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 رونمایی از نسل جدید لامپهای جامد ساخت متخصصان دانشبنیان در نخستین روز نمایشگاه بینالمللی فن بازار صنعت برق
🆔 @pr_isti
🔺 همکاری معاونت علمی در توسعه زیرساختهای مخابراتی و تحول دیجیتال
🔹 با هدف توسعه زیست بوم نوآوری و بومیسازی زیرساختهای راهبردی و گلوگاهی صنعت مخابرات، هوشمندسازی و تحول دیجیتال، توافقنامه سهجانبهای میان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی و شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل منعقد شد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 دهقانی: ساخت داخل «تجهیز حفاری هدایتپذیر دورانی»، تحولی فناورانه در صنعت نفت ایران است
🔹 معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییسجمهور:
🔸 امضای قرارداد بومیسازی ابزار حفاری RSS را تحقق آرزویی دیرینه و تحولی فناورانه در صنعت نفت کشور بود. با انعقاد این قرارداد، شاهد اجرای الگویی موفق و امیدوارکننده از همکاری یک صنعت بزرگ با شرکتهای حائز فناوری و نوآوری به کمک ایجاد بسترهای لازم، تنظیمگری هدایتگری و راهکارهای نوین تامین مالی هستیم.
🔹 یکی از آرزوهای بلندپروازانه و فناورانهای که مطرح بود تولید ابزار حفاری هدایتشونده دورانی (RSS) در داخل و بهرهمندی کشور از این تجهیز پیشرفته بود چرا که متخصصان و فعالان این حوزه به خوبی نسبت به اهمیت بسیار بالای این محصول، بالا بودن سطح فناوری و نقش آن در افزایش برداشت و ارتقای بهرهوری تولید به ویژه در میادین مشترک نفتی آگاه هستند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 فراخوان حمایت و جذب ایدهها و طرحهای فناورانه حوزه اپتیک و کوانتوم
🔹 ستاد توسعه فناوریهای اپتیک و کوانتوم معاونت علمی و صندوق نوآوری و شکوفایی اقدام به جذب ایدههای فناورانه کردهاند. مهلت مشارکت در این فراخوان ۱۵ آبان ماه ۱۴۰۲ تا ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۲ است.
🔸 این فراخوان با رویکرد حمایت از پژوهشگران، دانشجویان، اساتید و فناوران فعال در حوزه فناوریهای اپتیک و کوانتوم، یکی از کلیدیترین و آیندهسازترین فناوریهای قرن حاضر در قالب برنامه نوآفرین منتشر شده که با هدف تعیین نقشه راه فناوران و اعطای حمایتهای بلاعوض به محققان و دانشگاهیان شکل گرفته است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 معاون توسعه شرکتهای دانشبنیان معاونت علمی خبر داد:
🔹 افزایش ۲.۵ برابری استفاده از ظرفیت تولید بار اول در صنعت نفت/ انعقاد ۲۴۳ میلیون دلار قرارداد در قالب برنامه تولید بار اول
🔸 معاون توسعه شرکتهای دانشبنیان معاونت علمی، با اشاره به رتبه نخست وزارت نفت از لحاظ میزان همکاری در اجرای برنامه «تولید بار اول» گفت: شرکت ملی نفت ایران که در دوره چهارم اجرای این برنامه، بیشترین پروژهها را در بین مجموعههای تابعه وزارت نفت به خود اختصاص داده در مجموع چهار دوره ۸۲ پروژه داشته که عمدتاً طرحهای مهم و واجد فناوری بالا از جنس ازدیاد برداشت، پیشرفت اکتشاف و فرآوری نفت هستند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 حضور شرکتهای دانشبنیان حوزه زیرساخت در نمایشگاه ایرانپروژه ترکمنستان
🔹 پاویون شرکتهای دانش بنیان با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری در پانزدهمین نمایشگاه اختصاصی و تخصصی ایران پروژه (۱*۴) جمهوری اسلامی ایران در ترکمنستان برپا شد.
🔸 ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان عمران و ساختمان، هدف از برگزاری نمایشگاه ایران پروژه که در دهه اخیر به عنوان یکی از رویدادهای بزرگ تجاری و نمایشگاهی منطقه شناخته میشود، معرفی شرکتهای مادر تخصصی در زمینه صدور خدمات فنی و مهندسی در حوزه ساختمان، ابنیه، پل و راهسازی و تجهیزات نفت و گاز و پتروشیمی آب و برق و انرژی است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران خبر داد: ایجاد ۱۵ میدان نفتی و گازی دیجیتال با همکاری شرکتهای دانشبنیان
🔹 مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به نقش فناوری و نوآوری در ارتقای صنعت نفت و تحقق رشد تولید از راهاندازی مرکز راهبردی هوش مصنوعی و هوشمندسازی مدیریت ۱۵ میدان نفت و گاز در قالب میادین دیجیتال در آینده نزدیک خبر داد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 تقدیر از برنامه ملی آبادیران در آیین سیویکمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی
🔹 در آیین سیویکمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی از برنامه ملی آبادیران به دلیل کمک به تجهیز کتابخانههای عمومی کشور به تبلت ویژه نابینایان تقدیر شد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 همکاری کانون مدیریت داراییهای فکری با دانشگاههای علم و صنعت ایران و صنعتی امیرکبیر
🔹 کانون مدیریت داراییهای فکری با دانشگاههای علم و صنعت ایران و صنعتی امیرکبیر تفاهمنامههای همکاری منعقد کرد.
🔸 کانون مدیریت داراییهای فکری که با هدف ترویج، توسعه تعاملات و اطلاعرسانی رویکردها، مامویتها و برنامههای تحولی حیطه مالکیت فکری در قالب پاویون مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی در نمایشگاه نانو حضور یافته بود به معرفی کانون، برنامههای حمایتی و فرآیندهای اجرایی جدید کانون پرداخت.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 توسعه بازار صنایع دستی و میراث فرهنگی با استفاده از فناوری و نوآوری
🔹 با امضای توافقنامه همکاری توسط معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییسجمهوری و وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، توسعه بازار و حفظ صنایع دستی، میراث فرهنگی و تحول حوزه گردشگری با استفاده از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان و خلاق کلید خورد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 ورود دانشبنیانها به حوزه گردشگری و صنایع دستی
🔹 معاونت علمی و وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی توافقنامه همکاری امضا کردند.
🔸 توسعه کسبوکار مبتنی بر فناوری و نوآوری در حوزه میراث فرهنگی، ایجاد زمینه رشد، توسعه و افزایش صادرات کالا و خدمات مرتبط با میراث فرهنگی و صنایعدستی و شکلگرفتن بازیگران بزرگ فناور در این حوزه بخشهایی از توافقات صورت گرفته بود.
🆔 @pr_isti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 ایران به همت دانشبنیانها در جمع کشورهای صاحب فناوری تولید تجهیزات حفاری افقی (RSS) قرار گرفت
🔹 اما چرا تا پیش از این فقط آمریکا، انگلیس و چین صاحب این فناوری بودند؟
🔸 نیاز ایران به تجهیزات حفاری افقی تا پیش از این چطور تأمین میشد؟
🔹 بومیسازی (RSS) چقدر برای کشور ارزآوری دارد؟
🆔 @pr_isti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 ضرورت ایجاد مرکز آفرینش ملی حوزه میکروالکترونیک و هوش مصنوعی با همکاری اپراتورهای بزرگ
🔹 معاون علمی رئیسجمهور در آیین امضای توافقنامه همکاری سهجانبه توسعه زیرساختهای گلوگاهی و راهبردی حوزه ارتباطات و هوشمندسازی:
🔸 حمایتهایی از جنس سرمایهگذاریهای دو دهه قبل در زیرساخت و تخصیص بودجه مستقیم، امکانپذیر نیست و باید شرکتهای بزرگ به میدان بیایند و زمینهساز یک خیزش فناورانه و نوآورانه در کشور شوند.
🔹 رسیدن به نتیجه و حاصلخیزی زیستبوم دانشبنیان در گرو سرمایهگذاری روی نوآوری و موضوع کاشتن برای آینده، توسعه سرمایهگذاری روی حلقههای پاییندستی زنجیره ارزش و اتصال صنعت به فناوری است.
🔸 در برنامه هفتم، ایجاد ۶ مرکز ملی آفرینش فناوری در حوزههای بزرگ و پیشران از جمله میکروالکترونیک و هوش مصنوعی پیشبینی شده که اپراتورهای بزرگ میتوانند در شکلگیری آن نقش مهم و کلیدی ایفا کنند.
🆔 @pr_isti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 معاون علمی رئیسجمهور در بازدید از مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی:
🔹 ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان غذا و کشاورزی معاونت و مجموعه تات، میتوانند در قالب یک بسته جامع همکاری، زمینه را برای رشد و رونق شرکتهای جدیدی که از دل نیازها، توانمندیها و ایدههای نوآورانه این مجموعه بزرگ برآمدهاند، فراهم کنند.
🔸 در نظام جدید ارزیابی دانشبنیانها، معیارهای جدید و مهمتری همچون فرآیند رشد یک شرکت، میزان اشتغال، نیروی انسانی و حل مشکلی از کشور جایگزین معیار صرفاً فناورانه بودن محصول یا خدمت میشود.
🔹 در واقع تقدس پیشرفتگی فناوری یک شرکت جای خود را به معیارهای دیگری داده که مجال و فضای ورود شرکتها و ایدههای کاربردیتر فارغ از هایتک بودن را به زیستبوم دانشبنیان فراهم میکند.
🆔 @pr_isti
🔺 راهاندازی نخستین کارخانه نوآوری طرحهای پیشران صنعت برق
🔹 در راستای برنامه تحولی توسعه فناوری و تجاریسازی اقلام راهبردی صنعت برق با همکاری و مشارکت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شرکت مادر تخصصی ساتکاب و هلدینگ هایوب، تفاهمنامه همکاری با هدف حمایت از راهاندازی کارخانه نوآوری طرحهای پیشران صنعت برق امضا شد.
🔸 این مراسم در حاشیه بیستوسومین نمایشگاه بینالمللی صنعت برق و با حضور سیدمحمدجواد صدریمهر، مدیرکل توسعه زیرساختهای زیست بوم نوآوری معاونت علمی ریاست جمهوری، داود عابدی، مدیرعامل شرکت مادر تخصصی ساتکاب و نماینده شرکت هایوب برگزار شد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 دهقانی خبر داد: رتبهبندی صندوقهای پژوهش فناوری بر مبنای «کارآمدی»
🔹 نشست مدیران صندوقهای پژوهش فناوری سراسر کشور با هدف معرفی و تشریح سازوکار ارزیابی و رتبهبندی این صندوقها برگزار شد.
🔸 روحالله دهقانی گفت: صندوقهای پژوهش فناوری در نظام تامین مالی فناوری و نوآوری و پژوهشهایی که هنوز به محصول تجاری نرسیدهاند نقشی کلیدی ایفا میکنند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد | پوششدهی لایههای کربن شبه الماسی در محیط پلاسما
🔹 سامانه پوششدهی لایههای کربن شبه الماسی از سوی متخصصان شرکت دانشبنیان فناوری پلاسمای تریتا طراحی و ساخته شد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد | تولید زیرساخت هوشمند حملونقل جادهای و سامانه هوشمند رگولاتوری درخواست حمل بار در کشور
🔹 سامانه رگولاتوری درخواست حمل بار با حمایت ستاد توسعه فناوریهای حوزه فضایی و حملونقل پیشرفته در یک شرکت دانشبنیان طراحی شد.
🔸 بنیانگذار و مدیرعامل مجموعه دانشبنیان شبکه جامع رانندگان شجران (بارپین) گفت: ایجاد بستر ارگانیکی صنعت لجستیک، بالا بردن بهرهوری ناوگان بار در کشور با هدف پایدارسازی حملونقل، تامین و توزیع به موقع ناوگان حمل بار با جدیدترین فناوریها، توانمند کردن انفورماتیکی شرکتهای حملونقل جهت کمک به اجرای تعهدات و تخصیص حداکثری ناوگان از جمله اهداف در نظر گرفته شده است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 پاویون شرکتهای دانشبنیان در نمایشگاه وتکس دوبی
🔹 پاویون شرکتهای دانشبنیان با حضور ۷ شرکت و فناور با حمایت مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری در نمایشگاه وتکس (WETEX) دبی برگزار شد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 معاون توسعه اقتصاد دانشبنیان معاونت علمی خبر داد: پیگیری تهیه فهرست اقلام راهبردی تمام دستگاههای اجرایی در راستای قانون جهش تولید
🔹 معاون توسعه اقتصاد دانشبنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری گفت: اقدامات قابل توجهی در راستای اجراییسازی بندهای قانون جهش تولید دانشبنیان انجام شده که از جمله آنها میتوان به پیگیری تهیه فهرست اقلام راهبردی تمام دستگاههای اجرایی در راستای ماده یک این قانون اشاره کرد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 فراخوان حمایت از ایدههای فناورانه در حوزه فناوریهای پزشکی بازساختی و سلولهای بنیادی
🔹 معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی، با همراهی ستاد توسعه فناوریهای پزشکی بازساختی و سلولهای بنیادی طی فراخوانی از ایدههای فناورانه در حوزه پزشکی بازساختی و سلولهای بنیادی حمایت میکند.
🔸 این فراخوان با رویکرد حمایت از پژوهشگران، دانشجویان، اساتید و فناروان فعال در حوزه فناوریهای پزشکی بازساختی و سلولهای بنیادی برگزار شده است. توسعه فناوری در هر کدام از محورهای ذکر شده، نیازمند حمایت مادی و معنوی دارد؛ در همین راستا برنامه نوآفرین با هدف تعیین نقشه راه فناوران و اعطای حمایتهای بلاعوض به محققان و دانشگاهیان شکل گرفته است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
💢 معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری را در شبکههای اجتماعی زیر دنبال کنید:
💠 #اینستاگرام:
🔘 instagram.com/isti_iri
💠 #تلگرام:
🔘 t.me/pr_isti
💠 #بله:
🔘 ble.ir/pr_isti
💠 #روبیکا:
🔘 rubika.ir/pr_isti
💠 #ایتا:
🔘 eitaa.com/pr_isti
💠 #سروشپلاس:
🔘 splus.ir/pr_isti
💠 #ویراستی:
🔘 virasty.com/isti_iri
💠 #توییتر:
🔘 twitter.com/isti_iri
💠 #آپارات:
🔘 aparat.com/isti.ir
💠 #سایت:
🔘 isti.ir