🔺 ایدههای فناورانه متخصصان ایرانی خارج از کشور حمایت میشود
🔹با اعلام فراخوان پلتفرم «کانکت پلاس»، ایدههای فناورانه متخصصان ایرانی با تجربه فعالیت در خارج از کشور حمایت میشوند.
🔸معاون توسعه روابط علمی و سرمایه انسانی مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی:
هدف «پلتفرم کانکت پلاس» ایجاد یک پل ارتباطی میان متخصصان و محققان ایرانی خارج از کشور با دانشگاهها، پژوهشگاهها و شرکتهای دانشبنیان داخلی برای ایجاد یک تعامل مثبت با ارزشافزوده در حوزههای مختلف علم و فناوری است.
🔹متخصصانی که تجربه حداقل دو سال فعالیت در خارج از کشور را دارند و با توجه به سوابق فعالیت فناورانه خود در خارج از کشور تمایل دارند طرحهای خود را در داخل کشور توسعه دهند، میتوانند در این فراخوان شرکت کنند و طرحهای خود را ارائه دهند.
🔸این طرحها مورد ارزیابی قرار میگیرند و در صورت تأیید، تا سقف یک میلیارد تومان حمایت مالی بلاعوض از طرف مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری و صندوق نوآوری و شکوفایی به این طرحها اختصاص پیدا میکند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 حمایت از شرکتهای دانشبنیان در راستای اشتغالزایی و توانمندسازی جامعه
🔹رییس کمیته امداد استان مرکزی:
در غرفه کمیته امداد در نمایشگاه آبادیران، دستاوردهای فناوری در کمیته امداد که کمک به جامعه هدف را تسریع میکند، نمایش داده شده بود؛ به عنوان مثال اپلیکیشن یادوین که به همت گروه جهادی سلمان برای دانشآموزان ساخته شده در این غرفه معرفی شد.
🔸شرکتهای دانشبنیان میتوانند زمینه کمکرسانی بهتر و دقیقتر به محرومان را فراهم کنند. پهپادی در غرفه کمیته امداد در این نمایشگاه بود که برای بحث سمپاشی کاربرد دارد که از محصولات یکی از شرکتهای دانشبنیان است.
🔹وامهایی که به گروههای دانشبنیان میدهیم با وامهایی که به سایر گروهها می دهیم، متفاوت است. ما به شرکتهای دانشبنیان وام اشتغال میدهیم.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 افزایش تولید واحدهای دامپروری با مکملهای پروبیوتیک دام و طیور
🔹مصرف مکملهای پروبیوتیک دام و طیور با افزایش بازدهی واحدهای دامپروری به رونق اشتغال و بهبود معیشت دامپروران در مناطق محروم کمک میکند.
🔸یک شرکت دانشبنیان با بهرهگیری از تجهیزات پیشرفته تولید، راهاندازی آزمایشگاههای تخصصی، کنترل کیفیت مطابق با آخرین استانداردهای بینالمللی و سرمایهگذاری عظیم در راستای افزایش حجم تولید صنعتی، به بومیسازی تولید این محصولات نوین اقدام کرده است.
🔹تولیدات این شرکت دانشبنیان تحت پنج شاخه اصلی مکملهای پروبیوتیک انسانی، مکملهای پروبیوتیک دامی (در حوزههای دام، طیور و آبزیان، پروبیوتیک جهت مصرف اسب و پروبیوتیک زنبور عسل)، پروبیوتیک غذایی، استارترها و پروبیوتیکهای لبنی و محصولات آرایشی و بهداشتی ارائه شده است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 بیست و ششمین دوره نمایشگاه الکامپ با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییس جمهوری گشایش یافت
🔹معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییسجمهوری:
حمایت از راهاندازی هاب یا مراکز ملی در حوزههای گوناگون فناوری همچون میکروالکترونیک، اقتصاد دیجیتال و فناوری اطلاعات و ارتباطات را با محوریت بخش خصوصی در دستور کار داریم.
🔸در این حوزه باید به چند فناوری مهم مانند میکروالکترونیک، فناوری اطلاعات، ارتباطات و حسگر توجه جدی داشته باشیم، چراکه جزء جدایی ناپذیر از اقتصاد دیجیتال هستند. همچنین مهمتر از همه، فناوری هوش مصنوعی که قطعاً از حوزههای تحول آفرین آینده بشری خواهد بود، باید مورد توجه قرار بگیرد.
🔹امروز شرکتهای توانمندی که در عرصه فناوریهای دیجیتال، خدمات هوشمند و فناوری اطلاعات در عرصه بینالمللی، حرفهای زیادی برای گفتن دارند، در رویداد الکامپ حضور دارند و توانمند هستند که نشان دهنده توانمندی فناورانه زیستبوم فناوری و نوآوری در عرصههایی چون اقتصاد دیجیتال، فناوری اطلاعات و ارتباطات و هوش مصنوعی است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 دبیر ستاد توسعه فناوریهای هوش مصنوعی و رباتیک منصوب شد
🔹معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهوری، طی حکمی رشاد حسینی را به عنوان دبیر ستاد توسعه فناوریهای هوش مصنوعی و رباتیک منصوب کرد.
🔸در حکم انتصاب حسینی آمده است: نظر به مراتب شایستگی، تخصص و تجارب و به پیشنهاد رئیس مرکز توسعه فناوریهای راهبردی به موجب این حکم جنابعالی را به عنوان دبیر ستاد توسعه هوش مصنوعی و رباتیک منصوب می کنم.
🔹حسینی بورس تحصیلی از انستیتوی ماکس پلانک برای گذراندن دوره دکترا در این انسیتیتو و کسب مقام نخست در مسابقات علمی مرتبط با حوزه کاری خود همچون مسابقات خوارزمی را نیز دریافت و به دلیل ارائه بهترین روش در مسابقه برنده جایزه Challenge 08GREAT نیز شده است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 نقش آفرینی شرکتهای بزرگ در توسعه فناوریهای تحولآفرین
🔹معاون علمی فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییس جمهوری از دستاوردها و توانمندیهای گروه صنعتی گلرنگ بازدید کرد.
🔸قطعا شرکت های بزرگی مانند مجموعه گلرنگ و سایر مجموعههای افتخارآفرین کشور، باید سوار بر فناوری و سازنده آن باشند و از مرحله مصرف فناوری خارج شوند.
🔹در آستانه تعریف ساختاری در قالب یک آزمایشگاه یا هاب ملی برای توسعه فناوری در ۶ حوزه خاص هستیم. این زیرساختها در حوزههایی همچون زیستفناوری، میکرو الکترونیک، هوش مصنوعی، اقتصاد دیجیتال و سایر فناوریهای متحول کننده با حمایت معاونت علمی و مشارکت بخش خصوصی، میتوانند برجستهترین و نوآورترین افراد را گرد هم آورده تا ذیل مسائل واقعی و مشخص، فناوری تولید شود و کشور از این فناوریها بهره ببرد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 موانع توسعه برنامههای حوزه آموزش و یادگیری سند ملی فناوریهای فرهنگی و نرم بررسی شد
🔹۵ برنامه پیشنهادی و راهکارهای تحقق این برنامهها در دومین نشست کارگروه آموزش و یادگیری سند توسعه ملی فناوریهای فرهنگی و نرم با حضور فعالان مرتبط با این حوزه بررسی شد.
🔸دبیر ستاد توسعه فناوریهای فرهنگی و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری:
با توجه به اینکه این سند حوزه های متنوعی دارد و تقریبا ۲۰ حوزه با آن مواجه هستند، با یک ستاد چابک چند نفره ما نمی توانیم به صورت تخصصی راهبردنگاری دراین حوزه داشته باشیم.
🔹ما در این کارگروه در حوزه آموزش و یادگیری، در حوزه تکنولوژی آموزشی و صنایع وابسته به حوزه آموزش بالاترین کارگروهی را میبینیم که نتایج آن به صورت مستقیم به عنوان راهبردهای سند از دستگاههای مرتبط قابل پیگیری و مطالبه است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 فناوریهای هوشمند؛ مدیریت آموزش مجازی به کمک سامانه بومی
🔹یک شرکت دانشبنیان موفق شده است با استفاده از فناوریهای دیجیتال و هوشمند، سامانه مدیریت آموزش مجازی را طراحی و تجاریسازی کند.
🔸نرم افزار این شرکت دانشبنیان، امکانات گستردهای در زمینه ارزیابی بهتر نتایج آموزش ها، عملکرد اساتید، وضعیت پیشرفت فراگیران، مدیریت امور مالی، ارتقا کیفیت آموزشی و نیز ارتباطات موثر در کل فرآیند آموزش در اختیار مراکز آموزشی قرار می دهد.
🔹این نرم افزار ماژولها و امکانات زیادی را به کاربران خود عرضه میکند که از جمله این فناوریها میتوان به هوش مصنوعی که در برنامهریزی آموزشی، مدیریت مراکز آموزشی و امنیت برگزاری آزمون و تلفیق آن با اینترنت اشیاء که علاوه بر تسهیل آموزش برای گروه های خاص مانند افرادی کمتوان، به اتوماسیون مدیریت مراکز کمک میکند، اشاره کرد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 دهقانی: اتصال میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی به فناوریهای نوین آثار خوبی دارد
🔹معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییس جمهوری در دیدار با وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی بر آمادگی معاونت علمی برای مشارکت در توسعه این صنایع کهن و باستانی در کشور تاکید کرد.
🔸معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییس جمهوری:
فناوریهای نوین و تکنولوژیهای جدید رفته رفته به حوزه گردشگری اضافه شد، این در حالی است که صنایعدستی و میراث فرهنگی از قدیم وجود داشته و اکنون با فناوریهای جدید آمیخته شده است.
🔹اعتقاد داریم در این وزارتخانه اتفاقات بسیار خوبی روی خواهد داد از این رو باید یک تفاهمنامه همکاری در این زمینه امضا کنیم.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 معاونت علمی تسهیلکننده فعالیتهای داوطلبانه در شرایط اضطراری میشود
🔹ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان دیجیتال معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری در راستای تسهیل و هدایت فعالیتهای داوطلبانه و در همکاری با جمعیت هلال احمر، فراخوان «طراحی و توسعه سامانه یکپارچه مشارکتهای بشردوستانه» را منتشر کرد.
🔸بر اساس بند ب ماده ۱٤ قانون مدیریت بحران کشور و به منظور مدیریت بهینه مشارکتهای بشردوستانه، طرح ایجاد و استقرار سامانههای یکپارچه مشارکتهای بشردوستانه موسوم به «سیما» در سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران برنامهریزی شده است.
🔹ماموریت سامانه «سیما»؛ بهینهسازی و مدیریت زنجیره مشارکتهای بشردوستانه در زمان حوادث و سوانح است که در شرایط عادی نیز با توجه به برنامهریزی دانشمحور معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، دستورالعملهایی را پیگیری میکند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان آب، اقلیم و محیطزیست منصوب شد
🔹معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهوری، طی حکمی سید محمدمهدی نوربخش را به عنوان دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان آب، اقلیم و محیط زیست را منصوب کرد.
🔸در حکم انتصاب نوربخش آمده است: نظر به مراتب شایستگی و تجارب، به موجب این حکم جنابعالی را به عنوان دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان آب، اقلیم و محیط زیست را منصوب میکنم.
🔹نوربخش دکترای مهندسی عمران، سوابق اجرایی چون مدیر کل دفتر آموزش، تحقیقات و فناوری پیمانی حوزه ستادی وزارت نیرو، معاون دفتر نظامهای بهرهبرداری و حفاظت آب و آبفا، رئیس گروه راهبری و نظارت بر بهرهبرداری تأسیسات پیمانی آب و آبفا و برقابی، کارشناس دفتر بهرهبرداری از تأسیسات تأمین آب کار معین شرکت مدیریت منابع آب ایران، رئیس گروه کنترل ایمنی و پایداری سدها، کارشناس تأسیسات آب و آبفا، عضو هیأت علمی با مرتبه مربّی دانشگاه غیاثالدین جمشید کاشانی را دارا است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 «حکمرانی نخبگانی» و برونرفت از چالشها
🔹نشست و گفتوگوی صمیمی دانشجویان ایرانی خارج از کشور با معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان و رییس بنیاد ملی نخبگان برگزار شد.
🔸حل مسایل کشور، صرفا با راهکارهای همه جانبه گرا و جامع از سوی جامعه نخبگانی حل می شود. باید بپذیریم که دوران درآمدهای نفتی دهه های ۷۰ و ۸۰ برای کشور تکرار نخواهد شد و پیادهسازی آن مدلهای توسعه، دیگر امکان پذیر نخواهد بود.
🔹از نظر بنیاد و معاونت، نخبگان صرفاً خارج رفتهها نیستند و همواره افرادی که بتوانند اثرگذاری مطلوبی برای کشور داشته باشند، از منظر بنیاد ملی نخبگان و معاونت علمی، نخبه هستند.
🔸یکی از اقداماتی که در راستای به کارگیری نخبگان و متخصصان، برنامهریزی و اجرایی شده است، شکلگیری ستادهای توسعه فناوریهای راهبردی و توسعه اقتصاد دانشبنیان در حوزه فناوریهای تحول ساز، همچون هوش مصنوعی و رباتیک است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti