🔺 گسترش همکاریهای علمی و فناوری ایران و الجزایر
🔹موسی خرفی، نایب رئیس مجلس الجزایر و هیئت همراه ضمن بازدید از فناوریها و محصولات دانشبنیان به نمایش گذاشته شده در خانه نوآوری و فناوری ایران در نشستی مشترک با امیرحسین میرآبادی، رئیس مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری بر افزایش سطح همکاریهای دو کشور و تنوعبخشی به زمینه های همکاری به ویژه در حوزههای علمی و فناوری تاکید کردند.
🔸میرآبادی: ظرفیتها و فرصتهای بسیار خوبی برای همکاری بین دانشمندان و فناوران دو کشور در زمینههای مختلف از قبیل کشاورزی، سلامت و تجهیزات پزشکی، فناوری اطلاعات و ارتباطات و ... وجود دارد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 جذب سه هزار نخبه و استعداد برتر در دولت تا پایان سال
🔹دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور:
مجوز سه هزار ردیف استخدامی ویژه برای دستگاههای اجرایی کشور اخذ شده و در پی فراخوانی که روز شنبه از سوی بنیاد ملی نخبگان اعلام شد تاکنون نزدیک ۹ هزار و ۸۰۰ نفر در سامانه مربوطه ثبتنام کردهاند.
🔸از این میزان، سه هزار و ۵۰۰ نفر واجد شرایط اولیه هستند که در حال بررسی است و به زودی برای جایابی در دستگاهها اعلام میشوند؛ بنابراین امیدواریم امسال هم ۳ هزار شغل دولتی برای نخبگان و استعدادهای برتر داشته باشیم.
🔹در توافق اولیه با سازمان اداری استخدامی همچنین مقرر شده که به منظور افزایش انگیزه نخبگانی که در دولت جذب میشوند، «فوقالعاده اثربخشی» هم در حقوقشان در نظر گرفته شود.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 آغاز پیش ثبتنام بيست و پنجمین نمايشگاه بينالمللی ايرانهلث
🔹روابط عمومی پارک فناوری پردیس: پیش ثبتنام بيست و پنجمین نمايشگاه بينالمللی تجهيزات پزشکی، دندانپزشکی، دارویی و آزمايشگاهی (ایرانهلث ۱۴۰۳) از امروز آغاز شد؛ متقاضیان ثبتنام به این آدرس مراجعه کنند.
🔸این نمایشگاه در تاریخ ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ به مدت چهار روز توسط پارک فناوری پردیس برگزار میشود.
🔹نمايشگاه بينالمللی تجهيزات پزشکی، دندانپزشکی، دارویی و آزمايشگاهی محلی برای عرضه آخرين توليدات و دستاوردهای شرکتهای ايرانی و خارجی است. همچنین نشستهای B2B متنوع و بازديد هياتهای تجاری بينالمللی در گروههای مختلف برنامهريزی شده است.
🆔 @pr_isti
10M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 توجه ویژه رئیسجمهور به اقتصاد دانشبنیان در سفرهای خارجی
🔹معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه:
در سفر رئیسجمهور به ترکیه علاوه بر مسائل اقتصادی، بر موضوع فناوریهای نو و دانشبنیان نیز تاکید خواهد شد.
🔸رشد صادرات دانشبنیانها نشان از توجه ویژه رئیسجمهور به اقتصاد دانشبنیان در سفرهای خارجی در دو سال گذشته دارد.
🔹نقش خانههای فناوری جهت تبادل اقتصاد دانشبنیان بسیار مهم است. شرکتهای دانشبنیان در زمینه تجهیزات پزشکی، آیتی و صنعت هوافضا دستاوردهای خوبی برای کشور داشتهاند.
🆔 @pr_isti
7.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 از نمای پانوراما ببینید
🔹معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری در هفتهای که گذشت
🔸از خانه نوآوری و فناوری ایران (iHiT) که این هفته هم میزبان یک هیئت خارجی بود تا بازدید معاون علمی از یک مجموعه دانشبنیان دیگر
🆔 @pr_isti
🔺 تکمیل زنجیره ارزش محصولات توانبخشی با تجمیع و تخصیص بازار تقاضا به دانشبنیانها
🔹دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور در نشست کمیته هماهنگی و نظارت بر اجرای قانون حمایت از افراد دارای معلولیت:
عزم و اراده جدی در معاونت علمی وجود دارد تا دستکم چند موضوع حیاتی و اولویتدار جامعه معلولان حل شود.
🔸باید بسته ویژهای برای حمایت از معلولان با نقش آفرینی دانشبنیانها تعریف شود که بازار مشخصی از سوی متقاضیان بزرگ این حوزه تضمین شود.
🔹تجمیع بازار تقاضا و نیازهای حوزه توانبخشی و اختصاص این بازار به شرکتهای دانشبنیان برای تکمیل زنجیره ارزش محصولات و تامین نیازهای این حوزه بااهمیت است.
🔸متقاضیان و طرفهای بهرهبردار میتوانند تعداد و نوع محصولات مورد نیاز و اولویتدار را ارائه کرده و بازارشان را در اختیار شرکتهای توانمند قرار دهند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد | تشخیص کم خونی تنها با یک قطره خون با بهرهگیری از دستگاه ایرانساخت
🔹یک شرکت دانش بنیان فعال در حوزه تجهیزات پزشکی موفق به طراحی و تولید دستگاهی شده است که تنها در عرض چند ثانیه مشکل کمبود هموگلوبین افراد را تشخیص میدهد.
🔸فاطمه حاجی محمدحسینی، مدیرعامل شرکت شناسل:
این دستگاه با استفاده از نمونههای مویرگی (نوک انگشت و...) یا وریدی در یک آنالیزگر با استفاده از میکروکووتهای یکبار مصرف آن می تواند بدون کالیبراسیون و تنظیم قبلی به صورت فوری میزان هموگلوبین خون را اندازهگیری کند.
🔹اگرچه برخی از موارد کمخونی فقر آهن ممکن است خفیف باشد، کمخونی در افراد مسن میتواند به تعدادی از پیامدهای نامطلوب از جمله بستری طولانیتر در بیمارستان و حتی مرگومیر منجر شود. در نتیجه تشخیص و درمان به موقع آن مهم است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 اکران فصل اول سریال انیمیشن ایرانی در بازار روسیه و کشورهای مشترک المنافع
🔹با حمایت مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، فصل اول سریال انیمیشن «افسانه بلو» در پلتفرمهای پخش آنلاین روس زبان منتشر شد.
🔸استودیو کهکشان (شرکت دانش بنیان روح آفرینان خیال) آخرین سریال انیمیشنی خود را تحت عنوان The Tale of Blue در پاویون انیمیشن ایران که با حمایت مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری در بازار محتوای جهانی شهر مسکو برپا شد، به مخاطبان عرضه کرد.
🔹این انیمیشن مورد استقبال شرکتهای روسی قرار گرفت و به دنبال آن با جلب شرکای روس، دوبله و اکران آن در مهمترین پلتفرمهای پخش آنلاین کشورهای مستقل مشترک المنافع(CIS) انجام شد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 پنجمین رویداد «کاشتن برای آینده» برگزار شد
🔹پنجمین رویداد «کاشتن برای آینده» با عنوان با محوریت فناوری نانو به حمایت مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری و ستاد توسعهی فناوریهای نانو و میکرو با حضور متخصصان این حوزه برگزار شد.
🔸پس از ارزیابی و امتیازدهی داورها، افراد رتبهبندی شدند و باتوجه به امتیازی که گرفته بودند، جوایز نقدی و تقدیرنامه دریافت کردند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد | تثبیت داروهای ضدسرطان با نانوساختارهای انتقال هدفمند دارو
🔹محققان دانشگاه اصفهان در قالب یک طرح پسادکتری موفق به تثبیت داروهای ضدسرطان دوکسوروبیسین و پمتریکس و عامل هدفمندکننده گلوتامین در سطح طلا و بررسی اندرکنش نانوساختارهای حاصل با سلولهای سرطانی شدند.
🔸فاطمه یعقوبی، محقق پسادکتری شیمی تجزیه: نتایج این تحقیق میتواند در تولید دانش فنی برای تهیه نانوساختارهای تشخیصی درمانی ترکیبی هدفمندشده مفید و کارآمد باشد و در سطح بینالمللی، افقهای روشنی را در سنتز نانوساختارهای هدفمند انتقال داروهای ضدسرطان ایجاد کند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 تمدید فراخوانهای اخیر برنامه حمایت از پژوهش عمیق شرکتهای دانشبنیان
🔹بنیاد ملی علم ایران با اشاره به استقبال گسترده پژوهشگران و اعضای هیئتعلمی از فراخوانهای منتشر شده در چارچوب برنامه حمایت از پژوهش عمیق شرکتهای دانشبنیان از تمدید مهلت ارسال پروپوزال برای ۱۰ فراخوان اخیر بنیاد علم تا ۱۵ بهمنماه جاری خبر داد.
🔸جزئیات این فراخوانها در صفحه فراخوانهای تارنمای معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری یا بخش حمایت از پژوهش عمیق شرکتهای دانش در تارنمای بنیاد ملی علم ایران قابل دسترسی است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 تولید و عرضه ۱۶ رقم نانودارو در کشور/ بازار ۷۲۰ میلیارد تومانی نانوداروها در ایران
🔹در بازار جهانی، کمتر از ۱۰۰ نانودارو به ارزش تقریبا ۵۴ میلیارد دلار تولید و توزیع میشود که این رقم در داخل کشور ۱۶ نانو دارو بوده که ۷۲۱ میلیارد تومان ارزش آن است.
🔸در حال حاضر ارزش بازار جهانی دارو ۱۴۰۰ میلیارد دلار بوده و در داخل کشور این بازار حجمی در حدود ۶۰ هزار میلیارد تومان دارد. سرانه جهانی هزینه دارو ۱۶۵ دلار و در ایران ۷۵ دلار است.
🔹ارزش واردات دارو در کشور کمتر از دو میلیارد دلار بوده که میتوان گفت بیشتر داروهای مصرفی در داخل کشور تولید میشود. ۹۷ درصد از داروهای مصرفی در داخل کشور تولید داخل بوده و بخش کوچکی از آنها وارداتی است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti