🔺 #دستاورد | ۶۰۰ هزار دلار صرفه جویی ارزی با بومی سازی تروکار لاپاراسکوپی
🔹یک شرکت دانشبنیان موفق به بومیسازی تروکار لاپاراسکوپی شده که در وهله اول به میزان حداقل ۶۰۰ هزار دلار صرفهجویی ارزی داشته است.
صادق جنگجو، مدیرعامل شرکت نوآوران طب شریف:
🔸امروزه بسیار از جراحیهای مربوط به شکم مانند ترمیم فتق، بای پس معده، اسلیو معده و برداشتن اندامهای داخل شکم با استفاده از روش لاپاراسکوپی انجام میشود.
🔹مزیت این روش برای جراحان و پزشکان این است که جراحان نیازی به باز کردن شکم برای انجام جراحی ندارند و میتوانند بدون باز کردن شکم، داخل بدن بیمار را به طور واقعی و در همان لحظه ببینند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد | ارتقای ایمنی جوشکاران با دستگاه جوش هوشمند کنترل از راه دور
🔹متخصصان یک شرکت دانشبنیان موفق به تولید دستگاه جوش هوشمند قابل کنترل از راه دور شدند که ایمنی جوشکاران حین کار در ارتفاع را افزایش میدهد.
وحید جنگی بالو، مدیرعامل شرکت دانشبنیان اروم تیسان صنعت:
🔸ما کنترل دستگاه را بیسیم کردهایم، به این صورت که ساعت مچی به دست جوشکاری که در ارتفاع کار میکند بسته میشود و جوشکار برای تغییر آمپراژ دستگاه با ساعت مچی روی دست خود این کار را انجام میدهد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 گرهگشایی در حوزه رمزارزها با تعامل دستگاهها و تصویب قوانین مناسب
معاون علمی رئیسجمهور در نشست هماندیشی قانونگذاری حوزه رمزداراییها و بلاکچین:
🔹به نمایندگی از فعالان حوزههای فناوریهای نوظهور، مسائل این حوزه از جمله مشکلات حوزه رمزارزها را در دولت پیگیری میکنیم.
🔸تاکید مقام معظم رهبری این است که در پدیدههای نوظهور دیدگاه سلبی نداشته باشیم و اطمینان دارم با پیگیری در دولت و رایزنی با وزارت اقتصاد و بانک مرکزی، گرههای موجود در حوزه پیچیده رمزارزها گشوده خواهد شد.
🔹گرهگشایی در حوزه رمزارزها قطعا نیازمند قانون است و با تصویب لایحهای که مورد توافق باشد، بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد | تولید سامانه اتوماسیون پستهای فشار قوی در کشور
🔹یک شرکت دانشبنیان در قالب یک طرح کلان، بومیسازی سامانه اتوماسیون پستهای فشار قوی برق را در دستور کار خود قرار داده است که تنها در یک فاز آن در کمترین و بدبینانهترین حالت، سالانه دو میلیون دلار صرفهجویی ارزی خواهد داشت.
مدنی، مدیرعامل شرکت پیمان خطوط شرق:
🔸با بومیسازی این سامانه، بحثهای امنیتی پستهای دیجیتال و فول دیجیتال پوشش داده خواهد شد و پایداری زیرساخت برق کشور تامین و هزینهها به شدت کاهش خواهد یافت.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 ارائه «طرح جامع اقدام مشترک ملی برای هوش مصنوعی» در مهرماه
معاون علمی رئیسجمهور در مراسم تقدیر از برگزیدگان فراخوان تدوین سرفصل آموزشی هوش مصنوعی:
🔹تلاش میکنیم تا ۱۱ مهر مصادف با هفته نخبگان طرح کلان معاونت علمی در حوزه هوش مصنوعی (طرح جامع اقدام مشترک ملی برای هوش مصنوعی) را ارائه کنیم.
🔸در این طرح کلان، سه حوزه نیروی انسانی، زیرساخت و داده محل توجه بوده است.
🔹اگر قرار باشد در هوش مصنوعی تحولی را رقم بزنیم، بی تردید یکی از ارکان آن نیروی انسانی و مستندات علمی فارسی است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 برگزاری مسابقات بینالمللی هوش مصنوعی رایان
🔹با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری و دانشگاه صنعتی شریف، مسابقات بینالمللی هوش مصنوعی رایان برگزار خواهد شد.
🔸متقاضیان جهت کسب اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه کنند. ادمین تلگرام هم به منظور پاسخگویی به سوالات علاقهمندان از طریق آیدی info_rayanai در دسترس است.
🔹هوش مصنوعی در سالهای اخیر مورد اقبال محیطهای صنعتی و دانشگاهی قرار گرفته؛ در ایران نیز پیشبینی میشود اقتصاد کشور را متحول کند و حداقل ۱۵۰ میلیارد دلار درآمدزایی برای کشور داشته باشد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 درمان موثرتر دیابت با معرفی گروه جدیدی از آنالوگهای جهشیافته انسولینی
🔹محققان دانشگاه شیراز در تحقیقات یک رساله دکتری بیوشیمی با حمایت بنیاد ملی علم ایران، تاثیر سه جهش بر ساختار، پایداری و ویژگیهای آمیلوئیدی زنجیره B انسولین انسانی را بررسی کردند.
🔸یوسفی، استاد بیوشیمی دانشگاه شیراز: دستاورد مهم این پژوهش معرفی گروه جدیدی از آنالوگهای جهشیافته انسولینی خواهد بود که پس از طی انجام آزمایشهای تکمیلی قابلیت استفاده در حوزه درمان را خواهند داشت.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 ضرورت تسریع در اجرای تکالیف برنامه هفتم پیشرفت
🔹سیونهمین نشست کارگروه دائمی شورای راهبری فناوریها و تولیدات دانشبنیان با حضور معاون علمی رئیسجمهور و اعضای این کارگروه برگزار شد.
🔸معاون علمی رئیسجمهور با تأکید بر لزوم تسریع در آغاز فرایند اجراییسازی تکالیف مرتبط با زیستبوم فناوری و نوآوری کشور در قانون برنامه هفتم پیشرفت ایران، از اعضای کارگروه خواست تا با تمام توان خود در راستای عمل به این تکالیف با یکدیگر همکاری و همافزایی داشته باشند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 تقدیر از برگزیدگان فراخوان تدوین سرفصلهای آموزشی هوش مصنوعی
🔹آیین تجلیل از برگزیدگان فراخوان تدوین سرفصلهای آموزشی هوش مصنوعی در رشتههای دانشگاهی با حضور معاون علمی رئیسجمهور در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد.
🔸مینایی، دبیر ستاد توسعه فناوریهای هوش مصنوعی و رباتیک: غنیسازی و بهروزرسانی برنامههای آموزشی دانشگاه با جدیدترین دستاوردها در حوزه هوش مصنوعی، ایجاد فرصتی برای اساتید جهت اشتراک گذاشتن تخصص، ارتقای دانش و مهارت دانشجویان در زمینه هوش مصنوعی و کاربردهای آن در رشتههای تخصصی، اهداف اصلی فراخوان توسعه آموزشهای کاربردی هوش مصنوعی است.
🔹حقجوی جوانمرد، رئیس مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی: مهمترین عامل توسعه هر فناوری در جهان «نیروی انسانی» است. مبنای تغییر، تحول و پیشرفتنها در جهان امروز، دستیابی به فناوری است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 بازیافت غبار فرآیند ذوب سرب برای تولید محصولات کاربردی با ارزش
🔹چهارمین دوره مسابقات سراسری تولید و بازیافت فلزات به منظور حمایت از ایدههای نوآورانه عناصر فلزی در محل دانشکده مهندسی مواد و متالورژی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.
میلانی، دبیر ستاد توسعه فناوریهای مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی:
🔸چهارمین دوره از این مسابقات تحت عنوان "بازیافت غبار فرآیند ذوب سرب برای تولید محصولات کاربردی با ارزش" بهمنظور استخراج آنتیموان و قلع برگزار شد.
🔹از آنجایی که مصرف سرب در کشور بسیار بالا است و بهخصوص کارخانههای تولید باتری از این ماده به وفور استفاده میکنند، فرآیندهایی که کمک کند، غبار حاصل از این ذوب، کاهش پیدا کند برای ستاد حائز اهمیت است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺️ فراخوان حمایت از طرح های تجهیزات پزشکی کاربردی پرمصرف در حوزه خدمات طب سنتی
🔹️مهلت ثبتنام: تا پایان شهریور سال ۱۴٠۳
📌شرکتهای فناور جهت ثبت درخواست و ارسال چکیده رزومه به نشانی پست الکترونیک این ستاد chtm@isti.ir ارسالکنند.
🆔️ @pr_isti
🔺 رئیس بنیاد ملی نخبگان از طرح «کارتوشه» رونمایی کرد
🔹معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان با حضور در یکی از دبیرستانهای سمپاد تهران زنگ آغاز سال تحصیلی جدید را نواخت و از طرح «کارتوشه» رونمایی کرد.
معاون علمی رئیسجمهور:
🔸طرح کارتوشه ترکیبی از تجربه و دانش است؛ دانشآموزان سمپادی از نخستین روز ورود به دانشگاه میتوانند دست به دست شرکتهای دانشبنیان تجربه صنعتی به دست آورند.
🔹قول میدهم کتابخانهها و آزمایشگاههای مدارس سمپاد، تجهیز و جزو مجهزترینها در سطح کشور شود.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti