eitaa logo
روابط عمومی پلیس
5.7هزار دنبال‌کننده
53.8هزار عکس
15.3هزار ویدیو
201 فایل
لینک کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹ما قلب سیاه ظالمان می‌شکنیم 🔹دست طمع معاندان می‌شکنیم 🔹گر خامنه‌ای حکم جهادی بدهد 🔹کاخ ستم کل جهان می‌شکنیم
❌یائیر لاپید، رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی با انتقاد از سطح پاسخ اسرائیل علیه ایران: تصمیم به عدم حمله به اهداف استراتژیک و اقتصادی در ایران اشتباه بود. ما می‌توانستیم و باید هزینه بیشتری به ایران تحمیل می‌کردیم.
♦️هم حزبی نتانیاهو: حمله به ایران مایه تاسف بود تالی گوتلیو؛ عضو کنست و هم حزبی نتانیاهو: 🔹این نوع حمله به ایران مایه تاسف است. ایران با حمله موشکی به تمام خاک ما، ما را ساکت کرد.
ژنرال مکنزی فرمانده سابق سنتکام در گفت و گوی شبانه با CNN: حمله اسرائیل بسیار شرم آور بود. من بارها حتی در زمان فرماندهی در سنتکام به اسرائیلی ها گفته بودم آسمان ایران قابل نفوذ نیست و بهترین راه برای ضربه به ایران داخلی و ترور است. ما ( شهید ) سلیمانی را ترور کردیم و ثابت کردیم ترور فشار بیشتری را روی ایران می آورد.
آخرین وضعیت پمپ بنزین ها پس از حمله ناکام اسرائیل؛ پایان یک رفتار غلط هیجانی سخنگوی صنف جایگاهداران گفت: شب گذشته و بامداد امروز، ساعاتی عادی و به‌دور از شلوغی را در پمپ بنزین‌ها شاهد بودیم و رفتار غلطی که در گذشته ناشی از مراجعات هیجانی در موارد اینچنینی رخ می‌داد، تکرار نشد.
کاربر صهیونیست: همه دنیا دارد به ما میخندند این یک ننگ است..! کاربرد شناخته شده اسرائیلی پس از شکست حمله اسراییل: _ همه دنیا به ما می‌خندد _بعد از ۲۶ روز و در پاسخ به ۲۰۰ موشک بالستیک! این پاسختان بود؟ _این یک ننگ است
اعتراف به شکست یا اعتراف به ترس؟ بعد از قدرت‌نمایی سامانه های پدافندی کشور و شکست مفتضحانه اسرائیل، واشنگتن پست در گزارشی مدعی شد اسرائیل گفته است "عمدا حمله ضعیف و با خسارات کم انجام دادیم تا ایران بتواند انکار کند! (و نیازی به پاسخ نباشد)" این اعتراف جبهه دشمن به این معناست که عملیات شکست خورده ‌و اسرائیلی ها مجبور شدند ناچیز بودن خسارات را عامدانه بخوانند که البته اگر اینچنین باشد خود نشانه ترس صهیونیست ها از پاسخ دردناک ایران است، خلاصه اینکه جبهه دشمن در دوراهی 《اعتراف به شکست》و《اعتراف به ترس》گیر افتاده است.
♦️/شهادت دوتن از کارکنان ارتش در عملیات دفاع از حریم هوایی ایران اسلامی 🔺بزودی اطلاعات تکمیلی توسط روابط عمومی ارتش منتشر می‌شود . 👍اسامی شهدا تا این لحظه به شرح است 🌷سرگرد عملیات موشک جهان‌دیده 🌷استوار عملیات موشک شاهرخی‌فر
🔲 تصویری از شهید حمزه جهاندیده که در دفاع در مقابل حملات به شهرستان ماهشهر به شهادت رسید.🇮🇷
💠 امیرمؤمنان علی (علیه‌السلام) می‌فرماید: «فَمَنْ تَرَکَهُ رَغْبَةً عَنْهُ‌ اَلْبَسَهُ اللَّهُ ثَوْبَ الذُّلِّ وَ شَمِلَهُ الْبَلَاءُ وَ دُیِّثَ‌ بِالصَّغَارِ وَ الْقَمَاءَةِ؛ هر کس آن[جهاد] را از باب بی‌اعتنایی ترک کند، خداوند بر او جامۀ ذلّت بپوشاند و وی را غرق بلا نماید و به خواری و پستی گرفتار آید.