8.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#معرفی_تست_MBTI #تیپهای_شخصیتی 3
کانال آموزش مشاوره پیش از ازدواج
https://eitaa.com/premaritalcounceling
#کاربرد_تستها_در_ازدواج
#آزمون_مایرز_بریگز 4
#سوال_دوم
#حسی
#شهودی
کانال آموزش مشاوره پیش از ازدواج
https://eitaa.com/premaritalcounceling
#کاربرد_تستها_در_ازدواج
#آزمون_مایرز_بریگز 5
#سوال_سوم
#تفکری
#احساسی
کانال آموزش مشاوره پیش از ازدواج
https://eitaa.com/premaritalcounceling
#کاربرد_تستها_در_ازدواج
#آزمون_مایرز_بریگز 6
#سوال_چهارم
#قاطع_منضبط
#انعطاف_پذیر
کانال آموزش مشاوره پیش از ازدواج
https://eitaa.com/premaritalcounceling
آموزش تست MBTI.pdf
512.2K
#معرفی_تست_MBTI #آزمون_مایرز_بریگز 7 کانال آموزش مشاوره پیش از ازدواج https://eitaa.com/premaritalcounceling
✍️ منَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ ۖ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَىٰ نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ ۖ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا
#سردار_شهادتت_مبارک #سردار_سپهبد_حاج_قاسم_سلیمانی
#سرباز_شهادتت_مبارک #مجاهد_ابو_مهدی_المهندس
#آزمون_مایرز_بریگز 8
#اعتبار_MBTI
❇️ سوال: آزمون مایرز-بریگز تا چه حدی موفقیت یک ازدواج را پیش بینی می کند؟
👈میگنا: آدام گرنت، روانشناس سازمانی در دانشگاه پنسیلوانیا است و کتابی در مورد کاستیها و معایب آزمون مایرز-بریگز به رشته تحریر در آورده است. او میگوید «هیچ مدرکی پشت این آزمون نیست، ویژگیهایی که توسط آزمون سنجیده میشوند قدرت پیش بینی ندارند که مشخص کنند فرد در یک موقعیت چقدر خوشحال خواهد بود، در شغلش چه عملکردی خواهد داشت، یا در ازدواج چقدر موفق خواهد شد.»
چرا آزمون مایرز بریگز (تست MBTI)، بیمعناست؟!
📝 ميگنا- این آزمون در دهه ۱۹۴۰ و بر اساس نظریههای اثبات نشده کارل #یونگ تدوین شده است و امروزه جامعه روانشناسی اهمیتی برای آن قائل نیست. حتی یونگ هشدار داده بود که این «تیپ» های شخصیتی تنها تمایلات نسنجیده و محاسبه نشدهای هستند که وی در افراد مشاهده کرده، نه اینکه دسته بندیهای دقیق و مشخصی باشند. ارزیابیهای متعددی نشان داده اند که این آزمون در پیشبینی موفقیت افراد در مشاغل گوناگون ناکارآمد است، و تقریبا نیمی از افرادی که برای بار دوم آزمون را انجام میدهند هر بار به نتایج متفاوتی میرسند.
با این حال حتما تا به حال افرادی به شما گفته اند که تیپ شخصیتی شان “ENFJ” (برونگرا، درک شهودی، درک حسی، قضاوت) یا “INTP ” (درونگرا، درک شهودی، فکری، ملاحظه کننده) یا یکی دیگر از ۱۶ تیپ شخصیتی هستند که از مطالعات یونگ گرفته شده است و شاید حتی در موقعیتهای شغلی خودتان در این آزمون شرکت کرده باشید. در ادامه توضیح میدهیم چرا این برچسبها بیمعنا هستند و چرا هیچ سازمانی در قرن بیست و یکم نباید در هیچ موردی بر نتایج این آزمون تکیه کند.
👈 اما مساله این است که #آزمون آشکارا از تناقض رنج میبرد. تحقیقات نشان داده است ۵۰ درصد از افرادی که برای بار دوم در آزمون شرکت کرده اند، حتی فقط پنج هفته بعد از بار نخست، نتایج متفاوتی گرفته اند.
🔸 ۵۰ درصد از افرادی که برای بار دوم در آزمون شرکت کرده اند، نتایج متفاوتی گرفته اند
علت آن است که ویژگیهایی که آزمون قصد سنجش آنها را دارد ویژگیهایی نیستند که پیوسته در میان افراد متفاوت باشند. اغلب ما در طول زمان حالتهای متفاوتی را نسبت به این ویژگیها تجربه میکنیم، برای مثال بسته به حالت روحی که در زمان آزمون داریم ممکن است فکر کنیم که با دیگران همدردی میکنیم یا نمیکنیم. اما این آزمون تنها بر اساس پاسخهایی که به چند پرسش دو گزینه ای داده ایم به ما میگوید آیا «تفکری» هستیم یا «احساسی» بدون اینکه هیچ فضایی میان این دو سر طیف قایل شود.
عامل دیگری که نشان میدهد آزمون مایرز-بریگز نادرست است این است که تحلیلهای متعدد گوناگونی نشان داده اند این آزمون در پیش بینی موفقیت افراد در شغلهای گوناگون کارایی خاصی ندارند.
حال اگر این آزمون چنین نتایج نادرستی را به افراد میدهد چرا هنوز افرادی بسیاری در این آزمون شرکت میکنند؟ یک دلیل توصیفات تملق آمیز و مبهمی است که در تیپهای شخصیتی ارائه شده و تیپها همپوشانی بالایی دارند، به نحوی که افراد بسیاری میتوانند در چندین تیپ جای بگیرند.
این شیوه اثر فورر نامیده میشود و همان تکنیکی است که از زمانهای دور مورد استفاده طالع بینان، فالگیران و دیگر افرادی قرار میگرفت که با دانش کاذب خود مردم را قانع میکردند اطلاعات صحیح و دقیقی در مورد افراد دارند.
🔸 آزمون مایرز-بریگز مورد تایید اکثر روانشناسان نیست
همه این دلایل باعث شده تا روانشناسان، افرادی که بر درک و ارزیابی رفتارهای انسانی تاکید دارند، آزمون مایرز-بریگز را در پژوهشهای معاصر به طور کامل رد کنند.
مشاهده کامل خبر:
http://www.migna.ir/news/49115
کانال آموزش مشاوره پیش از ازدواج:
https://eitaa.com/premaritalcounceling
#کفویت 8
#جمع_بندی_کفویتها
👈 اگر با طرف مقابل حدود 70درصد در 8 مورد کفیت تناسب باشد، به لحاظ کفیتی مناسب هم هستند و کمتر یا بیشتر توصیه نمیشود.
اگر کمتر باشد درست زبان هم را نمی فهمند
واگر تناسب بیش از 70درصد باشد زندگی سرد و یخ و بی روح میشود چون دو نفر فتوکپی هم هستند
س: خانمها و آقایان چقدر باید باهم تناسب در ازدواج داشته باشند؟ 🤔
ج: دو نظریه مطرح بین روانشناسان؛
نظریه همسان همسری(سنخیت بالا داشتن که موجب تفاهم بالایی میشود)
و نظریه ناهمسان همسری(دنبال کسی باش که تناسب و تشابههای او با شما خیلی کم باشد) است.
بیشتر روانشناسان نظریه ناهمسان همسری را برمیگذینند اما دکتر فرهنگ طرفدار نظریه همسان همسری است و اشاره میکند که بررسی ها نشان میدهد آمار طلاق در کسانی که به شکل ناهمسان همسری ازدواج کرده اند به شدت بالاست اما در میان کسانی که به شکل همسان همسری بوده امار طلاق بسیار پایین است.
نکته: در موارد نادری توصیه به ازدواج ناهمسان همسری می کنیم. مثلا توصیه نمیکنیم دو تا سلطه گر یا دو سلطه پذیر باهم ازدواج کنند. بلکه در این موارد ناهمسان همسری را توصیه می کنیم.
کانال آموزش مشاوره پیش از ازدواج:
https://eitaa.com/premaritalcounceling
14.mp3
6.83M
🎧بشنو
#آموزش_پیش_از_ازدواج(pme)
❇️سلسله مباحث #ازدواج_موفق 14
#معیارهای_انتخاب_همسر
#جمع_بندی_میعار_کفویت
#چهارمین_معیار_انتخاب_همسر
#بلوغ
👨🎓#شاهین_فرهنگ
کانال آموزش مشاوره پیش از ازدواج:
@premaritalcounceling
#معیارهای_انتخاب_همسر
#سومین_معیار انتخاب همسر
#بلوغ 1
👈بلوغ یعنی رشد کافی
بلوغ را در 9 زمینه باید بررسی کرد:
1. بلوغ جنسی
2. بلوغ عقلی/ذهنی/فکری
3. بلوغ نکاح
4. بلوغ عاطفی
5. بلوغ اجتماعی
6. بلوغ فرهنگی
7. بلوغ اخلاقی
8. بلوغ اقتصادی
9. بلوغ أشُد
انواع بلوغ در ازدواج
1️⃣ بلوغ جنسی
بلوغ جنسی پایان دوران کودکی و آغاز دوران جوانی است . کسی که به این مرحله می رسه نه بچه است و نه بزرگ . بلوغ جنسی یه تولد مجدد هستش . وقتی به این بلوغ می رسیم هم در جسم ما تغییراتی پدید میاد و هم در روح و روان ما و تغییراتی در رفتارهای ما .
بلوغ جنسی
🔸 در خانم ها معمولا بین 9 تا 14 سالگی اتفاق می افته
🔸و در آقایون بین 11 تا 15 سالگی
این که میگیم یکی از معیارهای ما برای ازدواج بلوغ جنسی است ، منظور ما این نیست که مثلا اگه یه دختر 10 ساله یا یه پسر 15 ساله به بلوغ جنسی رسیده بره ازدواج کنه . منظور ما اینه که برای ازدواج حتما باید از بلوغ جنسی عبور کرده باشیم . می دونید چرا ؟
چون بعضی ها هستند بلوغ دیر رس دارند . دختره 18 سالشه ولی هنوز بالغ نشده . این نیاز به درمان داره . نمی تونه بگه چون من 18 سالمه می خوام ازدواج کنم . باید ببینی از بلوغ جنسی عبور کردی یا نه . ولی اشتباه نکنید رسیدن به بلوغ جنسی به منزله ای این نیست که برید ازدواج بکنید.
#دکتر_فرهنگ
کانال آموزش مشاوره پیش از ازدواج
https://eitaa.com/premaritalcounceling