eitaa logo
🧏‍♀️🧏تربیت هوشمند💕کودک ونوجوان
5.1هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
1هزار ویدیو
161 فایل
اصول روانشناسی وتربیت👨‍👩‍👧‍👦 هوش ویادگیری 🧠 خلاصه هر آنچه برای تربیت فرزند شاد وموفق لازم داری اینجاست😍 خدمات #مشاوره #کارگاههای_تربیتی #تست_هوش #تست_استعداد_سنجی #تفسیر_نقاشی_کودک تبلیغات ارزان پذیرفته میشود ارتباط با ما👇 @Psch_ad
مشاهده در ایتا
دانلود
. 🔴 علل ایجاد 5️⃣ با کودک یا نوزاد بدرفتاری شده و یا مورد سوءاستفاده قرار گرفته است. 6️⃣ گاهی اوقات نیاز‌های کودک برآورده می‌شود و گاهی اوقات نه. کودک هیچوقت نمی‌داند منتظر چه چیزی باشد. 7️⃣ نوزاد یا کودک در بیمارستان نگهداری شده یا از والدینش جدا مانده است. 8️⃣ نوزاد از یک والد یا مراقب به دیگری سپرده ‌می‌شود (ممکن است به دلیل مراقبت در پرورشگاه یا عدم حضور یا مرگ یکی از والد‌ها باشد). 9️⃣ والد از نظر عاطفی به دلیل افسردگی، بیماری، یا مشکلات مصرف مشروب یا مواد مخدر در دسترس نیست.یا حضور بیمارگونه دارد یا به کودک آسیب میزند عضویت در کانال تربیت هوشمند👇 https://eitaa.com/joinchat/2595946888C93f545335e .
. 🔴همانطور که مثال‌ها نشان ‌می‌دهند، بعضی مواقع شرایطی که مشکلات را ایجاد ‌می‌کند اجنتاب‌ناپذیر است، اما کودک برای درک چرایی و چیستی این رفتار‌ها هنوز بسیار کوچک و بی‌تجربه است. برای او فقط این حس هست که هیچ‌کس اهمیت نمی‌دهد و آنها نسبت به دنیا و دیگران بی‌اعتماد ‌می‌شوند. در نظر این کودکان، دنیا محل ناامنی است.😔 عضویت در کانال تربیت هوشمند👇 https://eitaa.com/joinchat/2595946888C93f545335e .
. ⛔️اصرار بر برای اينكه دقیقاً “همانی بشود كه ما می خواهيم” دو نتيجه در پی خواهد داشت:👇 🚫 يا يک رُبات حرف گوش کن و همیشه تسلیم خواهیم داشت. 🚫 و یا یک آشوبگر و یاغی که هر مرزی را در می شکند.😯 ⚠️ نتیجه وسواسها و اصرارهای بی مورد والدین بر آنچه الگوی از پیش ساخته تربیتی خود ساخته اند، این دو مورد است و حد وسطی هم ندارد! پس اولاً هیچ گاه لباس از پیش بریده ای را برای تربیت کودکمان قواره نکنیم... و ثانیاً روی نسخه های تربیتی خود و دیگران اصرار بیش از اندازه نداشته باشیم... شاید این نسخه متناسب با کودک ما نباشد! عضویت در کانال تربیت هوشمند👇 https://eitaa.com/joinchat/2595946888C93f545335e .
. ⛔️در طول روز چند بار به فرزندتان دستور می دهید⁉️ ندو، بشین، نریز، بخور، حرف نزن، ساکت باش، لباستو بپوش، بلند شو، بسه دیگه، پرت نکن، لباستو نزار اونجا، وسایلتو جمع کن، بشقابتو بزار تو آشپزخونه، پای کامپیوتر نشین، اینجا نخواب، برو رو میز غذا بخور، آشغال نریز و... حالا اگر رئیستان یا همسرتان باشما چنین رفتاری کند چه حالی پیدا خواهید کرد؟ آیا رابطه برپایه ی همکاری خواهد بود؟ یا سعی می کنید حرفهایش را دیگر نشنوید؟ ✅به جای فرمانده بودن، معلمی مهربان باشیم ، وقت بگذاریم وبه او بیاموزیم. عضویت در کانال تربیت هوشمند👇 https://eitaa.com/joinchat/2595946888C93f545335e .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 🔴 چقدر اجازه تجربه کردن رو به فرزندت میدی⁉️ چون بچه های زیر ۷ سال، از طریق تجربه، یاد میگیرند! وظیفه والدین فراهم کردن محیط غنی برای یادگیری و فرزندشون هست👌 عضویت در کانال تربیت هوشمند👇 https://eitaa.com/joinchat/2595946888C93f545335e .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. 🌼همیشه هم همینطور نمیماند یک روز که تصورش هم نمیکنی 🍃جایی که در خواب هم ندیدی لحظه ای که حتی درباورت هم نمیگنجد 🌼از خدا دریافت خواهی کرد چیزی فراتر از آنچه در طلبش بودی♥️ 🍃خوشبین و امیدوار باش به رحمت خدا👌 💫@primaryschool .
. ســــــــ🌹ـــــــــلام و نور🖐 دوستان گلم الهی تو این روزای گرم خونه دلتون هم گرمِ گرم باشه🙏 .
19.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. به یاد قدیما ،صفای و سادگی بچگی هامون😍 دنیای بدون مبایل واینترنت و دورهمی های بی آلایشمون عضویت در کانال تربیت هوشمند👇 https://eitaa.com/joinchat/2595946888C93f545335e .
. ⚠️ کودکان با خصوصیات منفی والدین‼️😯 درونی‌سازی و یکی شدن با خصوصیات منفی والدین، چیزی است که اغلب اوقات برای بسیاری از کودکان رخ می‌دهد.  1⃣یکی از دلایل مهم درونی کردن خصوصیات منفی والد، این است که با این کار احساس گناه کودک آرام می‌گیرد. کودک که از والدش به دلیل داشتن آن خصیصه‌های منفی عصبانی است، حالا با درونی کردن آن ویژگی در خویشتن، خشمش اندکی فروکش خواهد کرد و امنیت بیشتری را تجربه می‌کند. مثلا کودک از عصبی بودن والد، های او یا خساستش عصبانی است و در فانتزی‌های ناخودآگاهش خشم شدیدی را به او تجربه می‌کند. این خشم منجر به احساس گناه کودک می‌شود. او ناخوداگاه سعی می‌کند خودش هم عصبی، و یا باشد تا به این شیوه اندکی آرامش پیدا کند. انگار با خودش بگوید: «اگر مامان وسواسیه یا بابا خسیسه، خب من خودمم همینجوری‌ام». .
. 2⃣اما دلیل دیگر این نوع درونی‌سازی، انتقام از والدین با رفتار مقابله به مثل هم می‌تواند باشد. ❗️ کودکی با پدر عصبی و پرخاشگر، خودش هم عصبی و پرخاشگر می‌شود تا با تداوم این چرخه، طعم تلخ رفتار پدر را به او بچشاند. کودکی با مادر وسواسی، خودش هم به شدت روی نظم اتاق یا تمیزی دست‌ها و صورتش حساس می‌شود یا هر لباسی را تن نمی‌کند چون بدنش را می‌خاراند تا بدین شکل به مادر بفهماند که رفتارهای وسواس‌گونه او تا چه حد برای کودک عذاب‌‌آور بوده است. عضویت در کانال تربیت هوشمند👇 https://eitaa.com/joinchat/2595946888C93f545335e .
. 🔴پس می‌بینیم که خصوصیات منفی والدین کارکرد بسیار مهم و عمیقی دارد و رابطه را در یک سیکل منفی نگاه می‌دارد. 😱 هر چند این سیکل بسیار آسیب‌رسان است، اما انگار همه‌ی اعضای خانواده را راضی نگاه می‌دارد. شاید در سطح خودآگاه شاکی باشند، اما آنچه باعث تداوم چرخه می‌شود، رضایت و لذت‌مندی در سطح ناخودآگاه است. والد در ناخودآگاهش راضی است، چراکه عذاب‌وجدانش از پرخاشی که به فرزندش می‌کند کم می‌شود، چون کودکش هم به خاطر هر چیزی کوچکی داد می‌زند و قشقرق راه می‌اندازد. یا مادر کودکی را می‌بیند که با وسواس‌هایش او را درمانده کرده؛ پس خودش هم با عذاب‌وجدان کمتری به رفتارهای وسواس‌گونه‌اش ادامه می‌دهد. کودک هم متقابلاً در سطح ناخودآگاه از انتقامی که می‌گیرد لذت می‌برد و احساس گناهش نیز تا حد زیادی فروکش خواهد کرد عضویت در کانال تربیت هوشمند👇 https://eitaa.com/joinchat/2595946888C93f545335e .