پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لینک دانلود مستقیم این لایو
https://live.eitaa.org/archive/f81fd0bd21325e2a6fcbca74e96a7d7930a2485d.mp4
سلام سخنان زنده امروز دکتر کرمی
جمعه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۲
تشکر از لطف همه عزیزان پیام ها و حمایت ها
پاسخ به برخی افرادی که می گویند الان وقت سکوت و بی تفاوتی نیست
و برنامه تشکیل کلاس ها و کارگاه های آموزشی در موضوعات مختلف
گوش دهید
https://eitaa.com/professorkarami/11483
سامانه سوت زنی گزارش فساد
https://sootzan.com/#
برای ارسال گزارش فساد؛ فرار مالیاتی؛ قانون شکنی و هر گونه اقدامی است که سبب خسارت به مردم و کشور شود.
اگر همکاری کنیم؛ موارد تخلفات و فسادها را گزارش کنیم کمک بزرگی به اجرای عدالت خواهد شد و گزارشکر فساد جایزه هم خواهد گرفت.
https://sootzan.com/#
امروز بهترین کار این است ساعتی وقت بگذاری و این کتاب کوچک در باره زندگی فاطمه زهرا س را بخوانید:
از شخصیت فاطمه سخن گفتن بسیار دشوار است.
فاطمه س منبع الهام؛ آزادی؛ حق خواهی؛ عدالت طلبی و مبارزه با ستم؛ قساوت و تبعیض است. فاطمه یک زن بود، آنچنان که اسلام میخواهد که زن باشد.
فاطمه س در همه ابعاد گوناگون “زن بودن” نمونه شده بود. مظهر یک “دختر”، برای پدرش. مظهر یک “همسر” مظهر یک “مادر”، در برابر فرزندانش. مظهر یک “زن مبارز و مسئول”، در برابر زمانش و سرنوشت جامعهاش.
وی خود یک “امام” است. یعنی یک الگو؛ “اُسوه” یک “شاهد” برای هر زنی که میخواهد “شدن خویش” را خود انتخاب کند.
متن کامل را اینجا بخوان و افتخار کن مسلمان شیعه و پیرو چنین انسان های بزرگی هستی
اینجا بخوان
http://www.ensafnews.com/278216/
♦️سن سکته مغزی در ایران پایین آمده برای پیشگیری چه باید کرد؟
حسین پاکدامن رئیس انجمن نورولوژی ایران:
🔹سکته مغزی از ۳.۲ به ۱۱.۶ در ایران رسیده و سن سکته مغزی نیز در ایران پایین آمده است. عواملی مانند ژنتیک، آب و هوا و ... باید بررسی شود چرا که باعث بسکته مغزی در اثر دو دسته اتفاق می افتد؛ عوامل خطر قابل اصلاح و عوامل خطر غیرقابل اصلاح.
🔹عوامل خطر قابل اصلاح برای ما بسیار مهم است زیرا می توان با اصلاح آنان، از بروز سکته مغزی کاست، این عوامل شامل فشار خون، دیابت، چاقی بی تحرکی، مصرف سیگار و دخانیات، بیماری قلبی است. با اصلاح سبک زندگی مراقب سلامتی خود باشیم.
جامعه ای رشد یافته است که از حقوق خود مطلع باشد و اسناد و قوانین اولیه کشور خود را چون قانون اساسی منشور حقوق شهروندی و قوانین مربوط به کار و شغل و فعالیت خود را خوانده باشد. سطح فرهنگ جامعه ای بالاتر است که مدیرانش در رتبه اول و سپس مردم با قوانین آشنا و مطیع قانون باشند. مسلمان قانون مدار است.
🔻 «پویش ملی سلامت»
تاکنون ۱۶ میلیون نفر در بیماری های پرفشاری خون و دیابت در سطح کشور، غربالگری شده اند که ۳۳۸ هزار و ۱۲ نفر با احتمال ابتلا به پرفشاری خون و ۲۱۸ هزار و ۳۶۵ نفر با احتمال دیابت شناسایی شدند.
#پویش_ملی_سلامت
#آگاهی_زودتر_مراقبت_موثرتر
#غربالگری_دیابت_و_فشارخون_بالا
۲۶ سال پیش وقتی استاد کرمی پس از کسب تخصص زیست فناوری پزشکی به وطن برگشتند این رشته در ایران شناخته نبود و حتی یک رشته ارشد نداشتیم. ایشان با ۴۰ برنامه تلویزیونی؛ رادیویی؛ و هزاران سخنرانی و جلسه در دانشگاه های کشور رشته های کارشناسی؛ ارشد و بعد دکترا را راه اندازی و هزاران استاد تربیت کردند. انجمن بیوتکنولوژی ایران را تأسیس کردند و با اجرای صد ها طرح تحقیقاتی فناوری های زیر بنایی بیوتکنولوژی و مهندسی ژنتیک بیوانفورماتیک و مولکولی را در ایران راه اندازی و صدها محصول مورد نیاز کشور تولید شد و نتیجه ده ها سال آموزش و تحقیق و تربیت دانشمندان این شد که ایران به قطب زیست فناوری منطقه و آسیا تبدیل شده است.
هشدار :
ضرورت ارزیابی جدی ضعف سازمان پدافند غیر عامل:
با تجربه قبلی هک سامانه سوخت چرا شاهد هک مجدد بودیم؟ آیا این نشانه ضعف در رصد؛ شناسایی و پیشگیری از حمله سایبری نیست؟ سخنان زیبا در فعالیتهای های پدافند سایبری کجا و واقعه امروز کجا؟ صدور بیانیه پس از واقعه؟ توجیه ناکارایی است. این ضعف خطرناک را شوخی نگیریم تهدیدات خطرناک نوین در کمین کشور است و دشمنان هر روز در حال تغییر روش ها به فناوری های فوق نوین هوش مصنوعی و تهدیدات فوق نوین زیستی و شیمیایی و غیره.
بعنوان متخصص با سابقه ۴۰ ساله هشدار می دهم اگر سازمان پدافند ضعف های خود را جبران نکنند بشدت آسیب پذیر خواهیم بود. هشدار ها و راهکار ها را بارها با این سازمان گفتیم ولی توجه نکردند.
من نگران آینده هستم و راهکارها را هم داریم مدیران عالی کشور این هشدار را جدی بگیرند تهدیدات بشدت تغییر چهره داده . ما به تکلیف عمل کردیم حال جدی بگیرید و عمل کنید یا باز غفلت و بی توجهی و ....
♦️آنفلوآنزا تا ۲ هفته دیگر به اوج میرسد/ لزوم مراقبت از کودکان و سالمندان در شب یلدا
دکتر رمضانی متخصص بیماریهای عفونی: تعداد موارد ابتلا به آنفلوآنزا هنوز هم در کشور بالاست و به نظر میرسد اواخر آذر و اوایل دی به اوج خود برسد و پس از آن شاهد کاهش موارد ابتلا باشیم.
با توجه به شیوع این بیماریها در هر تجمعی امکان انتقال آنها وجود دارد، به همین دلیل باید در تجمعات خانوادگی شب یلدا مراقب افراد سالمند و کودکان باشیم.
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنان تصویری دکتر کرمی به مناسبت ۲۸ آذر ۱۴۰۲ روز ملی زیست فناوری
معرفی این علم و فناوری
تاریخچه علت علاقمندی به این رشته و کسب تخصص در آن؛ بازگشت به کشور؛ فعالیت ها برای راه اندازی رشته های کارشناسی؛ ارشد؛ دکترا. تعریف و کاربردهای زیست فناوری در عرصه بهداشت و درمان؛ صنعت؛ کشاورزی دامپروری؛ صنعت؛ محیط زیست و غیره را اینجا بشنوید
https://eitaa.com/professorkarami/11505
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ذکر نورانی عاشق ها
تسبیحات حضرت زهرا
الله اکبر این همه جلال
الله اکبر این همه شکوه
الله اکبر در راه علی
فاطمه ایستاده مثل یه کوه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیزدهمین جشنواره محصولات ارگانیک ۲۲ تا ۳۰ آذر برج میلاد تهران