eitaa logo
بنیاد ملی سبک زندگی سالم دکتر کرمی
4.7هزار دنبال‌کننده
7.3هزار عکس
1.8هزار ویدیو
154 فایل
بنیاد ملی سبک زندگی سالم پروفسور علی کرمی، بنیادی مستقل و مردمی با هدف ترویج سبک زندگی اسلامی ایرانی برای سلامت جسمی روحی روانی و اجتماعی و اصلاح الگوی مصرف است. بیایید با اصلاح سبک زندگی سلامت را به جامعه برگردانیم. ارتباط با ادمین : @sabkzendegii
مشاهده در ایتا
دانلود
تنها با گفتار؛ رفتار نیکو و اخلاق خوب می توان فرزندان و مردم را به ارزش های اسلامی و سبک زندگی سالم جذب کرد. تند روی و بد اخلاقی نه تنها جاذبه ندارد که سبب دفع و لجاجت جوانان و مردم می شود. پیامبر اسلام ص و معصومین ع با اخلاق نیکو ملایمت مهربانی تواضع و فروتنی کفار و جاهلان را به اسلام جذب کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ حقیقت تلخ؛ چرا اکثر مردم در زندگی راه اشتباه را انتخاب می کنند؟ چپ: سبک زندگی سالم؛ مراقبت از سلامت جسم؛ روح و روان با (تغذیه سالم؛ ورزش و تحرک؛ کنترل استرس واضطراب؛ خواب سالم؛ مثبت اندیشی و دعا و نیایش). سمت راست: سبک زندگی غلط؛ بیمار شدن؛ هزینه درمان؛ تحمل درد و مشکلات بیماری را؟ واقعا چرا؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مراقب باشیم خداوند از هر چیز می گذرد غیر از حق الناس بدانیم که حق الناس فقط پول نیست در سال جدید؛ ماه مبارک رمضان و شب های قدر بیاییم توجهی کنیم و دلهایمان را و اگر حقی بر گردنمان هست پاک کنیم.
۱۰ راز زندگی با سعادت و آرام: ۱- در همه امور خدا را در نظر بگیر. ۲- احترام بزرگتر ها را نگه دار ۳- با همسر؛ فرزندان؛ خانواده و فامیل خوش اخلاق باش و عشق بورز. ۴- بی منت محبت کن. ۵- حال اعضا فامیل را جویا شو؛ کمک حال هم باشید. ۶- مثبت بیاندیش؛ قدر داشته هایت را بدان و شکر کن و غصه نداشته ها را نخور. ۷- ببخش و بگذر ۸- سبک زندگی ات را سالم کن. ۹- دنبال عیوب دیگران نباش؛ عیب های خود را اصلاح کن. ۱۰- زندگی را سخت نگیر تا سخت نشود.
در تربیت فرزندان بسیار دقت کنیم. نصیحت؛ شماتت و سخت گیری زیاد از یک طرف و محبت؛ مهربانی بیش از حد و لوس بار آوردن بچه ها از طرف دیگر هر دو اشتباه است و سبب عزت نفس و شخصیت ضعیف او می شود. در گفتار رفتار و کردار خود دقت کنیم تا فرزندانی با شخصیت و قوی داشته باشیم.
اخلاق و مهربانی در خانواده سبب صمیمیت دوستی و شادی می شود. با اخلاق خوب زندگی را شیرین و تحمل سختی ها را راحت تر کنیم
خوش اخلاقی زیباترین جلوه و شاخص انسانی است. اخلاق خوب نشانه صبر؛ بردباری و شخصیت بزرگ است. خوش اخلاقی و مهر و محبت به همسر فرزند و خانواده زندگی را شیرین و تحمل سختی ها و مشکلات زندگی را آسان می کند.
اخلاق؛ ادب؛ برخورد خوش؛ محبت و مهربانی سخت ترین دل ها را نرم و جذب می کند. این سبک زندگی و شیوه پیامبر اکرم ص؛ علی ع و معصومین عزیز و انسان های بزرگ است. حکمرانی با اخلاق؛ تواضع؛ فروتنی و اجرای عدالت ممکن است. و اگر غیر از این باشد روز بروز دل های مردم سرد؛ ارزش ها کمرنگ و خشم ها افزون گردد.
این گفته حدیث موثق باشد یا نباشد تذکری است به همه ما چه مدیران چه مردم. عذالت در حکمرانی و پرهیز از سو استفاده از قدرت ثروت و شهرت در مسیر نادرست. و عدالت در منزل در خانواده که سبب جلب قلوب عشق مهربانی محبت دوستی و ارامش می شود.
کودکان و جوانان نسل جدید را فقط با اخلاق خوش؛ سخن منطقی- علمی؛ درک کردن آنها و اجرای عدالت می توان جذب کرد و لاغیر. بعنوان معلم پیری که ۴۵ سال با جوانان زندگی کرده ام و روزانه صد ها مشاوره علمی دارم هشدار می دهم اگر از غیر از این کنیم نسل آینده را از دست خواهیم داد. مراقب گفتار و رفتار خود باشیم.
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبت های دکتر کرمی در سبک زندگی سالم چگونه خانه آرامی داشته باشیم برای تربیت فرزندان سالم ۱۳ فروردین ۱۴۰۳ لینک اینجا کودکان و جوانان نسل جدید را فقط با اخلاق خوش؛ سخن منطقی- علمی؛ درک کردن آنها و اجرای عدالت می توان جذب کرد و لاغیر. بعنوان معلم پیری که ۴۵ سال با جوانان زندگی کرده ام و روزانه صد ها مشاوره علمی دارم هشدار می دهم اگر از غیر از این کنیم نسل آینده را از دست خواهیم داد. مراقب گفتار و رفتار خود باشیم. لینک مشاهده اینجا https://eitaa.com/professorkarami/12477
خرقانی از عرفای بزرگ اسلام گوید: نیمه شب دعا می کردم، ندا آمد: می خواهی درونت را به همه بنماییم تا همه از اطرافت پراکنده شوند؟ گفتم: می خواهی از مهر؛ رحمت و بخشش تو گویم تا دیگر کسی عبادتت هم نکند؟ ندا آمد که نه تو بگو و نه ما. الهی می دانم که نیازی به نماز و عبادت من نداری؛ می خوانم چون من خود نیازمند آنم. مرا دریاب.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عبد گنهکارت دلش بیقراره؛ بندت به غیر از تو کسی رو نداره خدایا از بس که مهربونی تو؛ دلیل این اشکامو میدونی تو عمر داره میشه تباه خدایا ببخش! خستم از بار گناه، خدایا ببخش… هر بار صدات کردم؛ به دادم رسیدی حاجت روام کردی، بدیمو ندیدی به این عبد بی‌ مقدار و ناقابل؛ نظر کن جان آقام ابوفاضل خدایا ببخش خدایا ببخش
فروتنی در فضای مجازی را یاد بگیریم: چرا در فضای مجازی مخالفت‌ بیش از موافقت‌ْ مردم را به هیجان می‌آورد؟ چرا مطالب ستیزه جویانه؛ مناظره های تند و مشاجرات بیشتر طرفدار دارد و لایک می خورد ؟ چون آدم‌ها هنگام مخالفت به‌ سرعت برانگیخته می‌شوند و شخصیت واقعی خود را بروز می دهند. متاسفانه فضای مجازی سبب توسعه بد اخلاقی خود شیفتگی خود دانا پنداری و توهم دانایی؛ نشر مطالب نادرست؛ شایعات غیر علمی و فضای جدل و اختلاف و مشاجره و نشر بد اخلاقی و نافروتنی شده است. باید یاد بگیریم گفتگوی سازنده کنیم تا لجاجت و توهین و تهمت و جاهل و نادان شمردن دیگران باید یاد بگیریم فروتن باشیم؛ جدل نکنیم و با رعایت اخلاق و ادب در چیزی که آگاهی کامل نداریم از همدیگر یاد بگیریم مقاله کامل اینجا https://tn.ai/2919183