ادمین بنیاد:
🗣تانسیل استون (tonsil stone)
🗣تل گیری
🗣قاروق گیری
🗣دونه گیری
😳تل گیری در جهان رایج است و در ایران برخی از پزشکان تل گیری را قبول ندارند.
کاش به پزشکان آموزش می دادند زیرا هزاران نفر کودک با این مشکل مواجه آمد و تا گیرهای سنتی آن را خارج می کنند که از نظر بهداشتی ممکن است اشکال داشته باشد.
در خارج این اجسام را بجای فوت کردن در بینی کودک با وسایل استریل خارج می کنند
بزودی و برای اولین بار نتیجه تحقیقات گروه دانشمندان و متخصصین رصد تهدیدات نوین زیستی بنیاد با دسترسی به اسناد محرمانه استفاده گسترده آمریکا از سلاح های بیولوژیک کشنده علیه مردم در جنگ چین و کره پرده از جنایت های وحشتناک آمریکا بر علیه ملت ها بر خواهد داشت تا همه بدانند آمریکادر پشت شعارهای فریب دهنده مبارزه با تروریسم بزرگترین زردادخانه های سلاح های بیولوژیک، شیمیایی، هسته ای و رادیواکتیو و پروژه های خطرناک کنترل جهان و کنترل ذهن و جمعیت و غذا و دارو و ... جهان را در اختیار داشته و علوه بر سلاح هسته ای از عوامل بیولوژیک کشنده بیماریزا بر علیه ملت ها استفاده می کند و اینک نیز در حال توسعه روش های نوین تهدیدات زیستی بر علیه ملت هاست. بزودی در کانال و گروه ها و رسانه های کشور این اسناد وحشتناک منتشر خواهد شد.
ادمین بنیاد:
بیایید محصولات سالم، ارگانیک و غیر تراریخته تولید کنیم. استفاده گسترده از سموم و کودهای شیمیایی، محصولات تراریخته و غذاهای صنعتی و مواد شیمیایی سبب بیماری های گسترده و بخصوص سرطان ها شده است. بنیاد ملی سبک زندگی سالم طرح توسعه کشاورزی سالم و ارگانیک و غیر تراریخته را در کشور شروع کرده است. بیایید دست در دست هم با کمک همه شما کشاورزان، تولید کنندگان مواد غذایی و سرمایه گذاران و خیرین ریشه این اختلال را اصلاح کنیم و از سال 1397 کشاورزی سالم و ارگانیک را در همه جای ایران شروع کنیم. به ما بپیوندید تا با هم سلامت را به جامعه عرضه کنیم. بنیاد ملی سبک زندگی سالم در سروش و تلگرام proffessorkarami@
ادمین بنیاد:
برای توسعه سلامت در جامعه به محصولات غذایی سالم، ارگانیک و غیر تراریخته لازم داریم. ما طرح ملی و پویش گسترده کشاورزی تولید و توزیع محصولات سالم، ارگانیک و غیر تراریخته را در کشور آغاز کرده ایم. کشاورزان عزیز، تولید کنندگان مواد غذایی، خیرین محترم حوزه سلامت بجای توسعه بیمارستان و مراکز درمانی بیایید ریشه بیماری ها را اصلاح کنیم و آن ترویج سبک زندگی سالم و غذای سالم است. بیایید سموم و کودهای شیمیایی را از کشاورزی حذف کنیم، بیایید مانع واردات و کشت و مصرف محصولات تراریخته شویم. بیایید ههمه با هم محصولات سالم و ارگانیک را توسعه دهیم. ریشه بیماری ها در غذاست. غذای سالم= جامعه سالم. خیرین سلامت بیایید ریشه بیماری های خطرناک را اصلاح کنیم. به ما بچیوندید تا در سراسر ایران زیبا غذای سالم و ارگانیک و غیر شیمیایی تولید و به مردم عرضه کنیم. به ما بپیوندید.