eitaa logo
بنیاد ملی سبک زندگی سالم دکتر کرمی
4.8هزار دنبال‌کننده
7.5هزار عکس
2هزار ویدیو
162 فایل
بنیاد ملی سبک زندگی سالم پروفسور علی کرمی، بنیادی مستقل و مردمی با هدف ترویج سبک زندگی اسلامی ایرانی برای سلامت جسمی روحی روانی و اجتماعی و اصلاح الگوی مصرف است. بیایید با اصلاح سبک زندگی سلامت را به جامعه برگردانیم. ارتباط با ادمین : @sabkzendegii
مشاهده در ایتا
دانلود
در یک مطالعه گسترده ۴۰ ساله در جمعیت عمومی فنلاند اطلاعات مرتبط در مورد سلامتی، وضعیت جسمانی و سبک زندگی انان جمع آوری و تحت ارزیابی های شخصیتی؛ خلق و خو (عادات و واکنش عاطفی) و شخصیت (اهداف و ارزش های آگاهانه) پرداختند. نتایج نشان داد که دیدگاه های خاص داشتن زندگی سالم، رضایت بخش و طولانی مفید است، در حالی که برخی دیگر منجر به یک زندگی استرس زا، ناسالم و کوتاه می شوند. بررسی تنظیم بیان ژن در این افراد نیز انجام شد دو یافته کلیدی در مورد بیان و سازماندهی ژن ها بر اساس مشخصات شخصیتی افراد انجام شده است. محققان شبکه ای از 4000 ژن که در نواحی خاصی از مغز بیان می شوند، جمع شده اند. برخی از این ژن ها قبلاً در مطالعات قبلی با وراثت شخصیت انسان مرتبط شده بودند. ثانیاً، محققان کشف کرده اند که زن ها یک شبکه تعامل عملکردی را تشکیل می دهند که قادر به تنظیم تغییرات در بیان ژن به منظور انطباق با شرایط مختلف داخلی و خارجی است. همچنین نشان دادند که دو شبکه فرعی که تغییرات در الگوهای تعامل بین این ها را هماهنگ کرده اند، در الگوهای تعامل بین این زن ها توسط دو شبکه فرعی هماهنگ شده اند. یک شبکه واکنش عاطفی (اضطراب، ترس، و غیره) را تنظیم می کند، در حالی که شبکه دیگر آنچه را که فرد معنادار می بیند (مانند تولید مفاهیم و زبان) تنظیم می کند.
12.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جهانی در درون تو است اگر بدانی بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست در خود بطلب هر آنچه خواهی که توی
من متعلق به آن سپاهی هستم که نمی‌خوابد و نباید بخوابد. تا دیگران در آرامش بخوابند. بگذار آرامش من فدای آرامش آنان بشود و بخوابند. "میلادت مبارک سپاه عزیز "
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدا زیباست و زیبایی را دوست دارد. فرکانس ۴۳۲ هرتز را آرامش؛ رفع انرژی‌ها و افکار منفی در مغز و همانند یک عنصر شفابخش اضطراب و نگرانی و افکار سمی را از ذهن دور می‌کند. این فرکانس به خاطر ایجاد حس آرامش، تمرکز را افزایش می‌دهد و به دنبال آن احساس رضایت و شادی نیز بیشتر می‌شود.
حق گوی واقعی چون امیر المومنین علی ع ملاک و الگوی حق است و فرزندان او معصومین ع که ذهن و اندیشه ای الهی دارند‌ و در همه چیز فقط خدا را در نظر می گیرند و حق را می گویند و ترسی از عواقب آن ندارند. حق این است که: ۱- نه سیاه نمایی کنی و فقط منفی ها و مشکلات را ببینی و بگویی ۲- مثبت ها را ببینی ولی نگویی و از طرف دیگر از گفتن سو مدیریت ها ضعف ها فسادها و حقایق تلخ جامعه بترسی و حرفی نزنی و بترسی از منافع خود یا مورد انتقاد جناحی قرار بگیری ۳- شجاعت لازم در گفتن حقیقت را نداشته باشی و بهانه بتراشی که نقد و گفتن مشکلا همراهی با دشمن است؟ تضعیف نظام است یا مورد سو استفاده رسانه های معاند؟ ۴- ذهن جناحی و بسته قادر به شناخت حق و باطل نیست و چون اسبی که بر دو طرف چشمانش مانعی گذاشته اند فقط یک جهت را می بیند. ۵- حق جو و حق گوی واقعی بد و خوب و درست و غلط را می ببیند و می داند؛ دیدی وسیع دارد و ذهنی حقیقت جو و فقط برای رضای خدا نه رضای این و آن او منافع کلان اسلام نظام انقلاب و آینده را می بیند . را بگو یعنی: خوبی ها؛ فعالیت های مثبت؛ اقدامات ارزشمند؛ استقلال آزادی اقتدار؛ امنیت و پیشرفت های گسترده علمی؛ اجتماعی؛ سیاسی؛ فرهنگی؛صنعتی و .. بگو ولی سو مدیریت ها؛ نقاط ضعف کج روی ها و مشکلات را هم بگو. تخریب نکن؛ توهین نکن؛ نقد مودبانه و سازنده و مشفقانه کن در مقابل دشمن محکم و قاطع باش ولی وحدت ملی امنیت ملی و منافع را در نظر بگیر؛ سبب اختلاف و تفرقه نشو. این است انسان مسلمان عاقل و شهید زنده.
7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیست گانگلیون مچ؛ برجستگی نرم در سطح مچ است که داخل آن مایع مفصلی است. انواع ساده ان هیچ دردی ندارد و نیاز له درمان هم نیست اما اگر بزرگ و دردناک شود با دو روش تخلیه با سوزن یا جراحی و تخلیه کامل آن درمان می شود در این کلیپ توضیح دقیق روش تشکیل کیست و درمان ان توضیح داده شده است.
ضرورت اصلاح برچسب مواد غذایی کشور بر اساس میزان سلامتی. سالهاست این سوال را مطرح می کنیم که چرا روی همه محصولات غذایی که خود وزارت بهداشت بعنوان متولی سلامت آنها را ناسالم می داند و منع می کند مهر سیب سبز و استاندارد هست؟ راهکار هم دادیم که رنگ بندی برچسب ها از ارگانیک سبز تا سالم آبی معمولی نارنجی و ناسالم قرمز زده شود. حال وقت اقدام است با افزایش آگاهی مردم و توجه به سلامت مواد غذایی وقت آن رسیده است که مقررات برچسب های موادی غذایی تغییر کند. این نشان درجه بندی مواد غذایی یا Nutri Score در جهان است از A سبز (ارگانیک) تا E قرمز یعنی ناسالم.
پاسخ دکتر کرمی به سوالات دریافتی از مردم در مورد: تفاوت اصلاح شده با تراریخته چیست؟ انواع اصلاح بذر چیست؟ در ایران چه محصولاتی تراریخته است ؟ دام هایی که خوراک تراریخته می خورند گوشت و شیر آنها هم ضرر دارد؟ روغن تراریخته چطور؟ آیا شیر خشک های بچه تراریخته دارد؟ اینجا https://eitaa.com/professorkarami/11926
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ جدید دکتر کرمی به سوالات مردم در مورد: تفاوت اصلاح شده با تراریخته چیست؟ انواع اصلاح بذر چیست؟ در ایران چه محصولاتی تراریخته است ؟ دام هایی که خوراک تراریخته می خورند گوشت و شیر آنها هم ضرر دارد؟ روغن تراریخته چطور؟ آیا شیر خشک های بچه تراریخته دارد؟ امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ اینجا https://aparat.com/v/3oKGr https://eitaa.com/professorkarami/12677
احتمال آلوده بودن ساچمه‌های حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان او با اشاره به اینکه بعد از حادثه تروریستی کرمان متوجه یک موضوع جدیدی برای بیماران شدیم، افزود: آن‌ها دچار عفونت‌های بسیار شدید شده‌اند، گلوله‌ها را برای آزمایش فرستادیم و احتمالا این‌ها قبل از بارگزاری آلوده شده بودند. وی با بیان اینکه دشمن وقتی می‌خواهد کار تروریستی انجام دهد، همه کار را با هم انجام می‌دهد، تصریح کرد: با ٤ مجروح که در بیمارستان‌های تهران بستری بودند هم ملاقات کردم و آن‌ها هم دچار عفونت شده بودند. رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی کرمان د گفت: هنوز بعضی از مجروحان حادثه تروریستی کرمان دچار عفونت هستند و روند درمان را طی می‌کنند https://snn.ir/fa/news/1141825/