حتی اینکه میگن حتما باید یه مرد همراه خانمها باشه وگرنه نمیتونه سفر کنه و اذیتش میکنن و... حداقل در این مسیر صحت نداره.
اگر مردی همراهمونه، صرفا برای همراهیه. نه ناامن بودن مسیر.
سرتاسر این مسیر هزاران پلیس عراقی مسلح حضور دارن که حسابی هوای زائرا رو دارن. و هرکی حتی کوچکترین بیحرمتی به زائری داشته باشه، از خجالتش درمیان. که البته تقریبا میشه گفت یه مورد هم بیحرمتی ندیدم.
@Profile_MS
15.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خرم آن لحظه که مشتاق به یاری برسد...
آرزومند نگاری به نگاری برسد....
نائبالزیاره همتون بودیم. ❤️
@Profile_MS
.
یکی از قشنگیای کربلا و مسیر نجف تا کربلا، اینه که خانمها تقریبا حجاب صددرصد دارن. یعنی ممکن نیس کسیو پیدا کنی که مانتو کوتاه و شلوار جذب پوشیده باشه و موهاشو بیرون ریخته باشه. حتی خانمهای مانتویی با حجاب کامل هم کم هستن. اکثرا چادری.
خسته شدیم انقدر دخترای بدون روسری با شلوارهای تا بالای قوزک پا و لباسهای تا روی ناف دیدیم تو تهران...
اصلا جدا از فضای معنویش که خودش دنیاییه، اینجا حس کردم ارامش خاطر بیشتری دارم.
@Profile_MS
.
اکثرا چای عراقی میدن، ترکیب چای غلیط با شکر. نصف استکان.
و چای ایرانی خیلی کمتر هست.
انقدر اینجا چای عراقی خوردیم، دیگه چای ایرانی برنمیداریم.😂
خدایی از چای ایرانی بیشتر میچسبه.😄
خصوصا که چای کافئین داره و ما پنج شیش تا چای میخوریم تا اون مقدار کافئین و اعتیاد بدنمون بهش تامین بشه.
این چای انقدر غلیظه که کار همون پنج شیش تارو انجام میده.😁
@Profile_MS
.
موکبدار عراقی فهمید ایرانی هستیم. گفت چای ایرانی یا عراقی؟
گفتیم عراقی🤣
@Profile_MS
.
خب الان دو عدد زائر آفریقایی مشاهده شد با رنگ پوست کاملا متفاوت. احتمالا واسه نیجریه باشن.
حیف شد واینستادن عکس بگیرم ازشون😁
ʝoɨŋ ➻ @Profile_MS
2.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترک چایی کرده بودم سالیانی
موکب به موکب اربعین چایی خورم کرد...
ʝoɨŋ ➻ @Profile_MS
3.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یا حبیب و یا محبوب...
ممنونم لیاقت دادی دو تا شب جمعه از عمرم رو تو بین الحرمینت باشم...
@Profile_MS
زوّار حضرت امام حسین علیه السّلام شفاعت مى کنند
امام صادق علیه السّلام فرمودند: روز قیامت منادى ندا مىکند: شیعیان آل محمّد کجا هستند؟! پس از میان مردم گردنهائى کشیده شده و افرادى بپا مىخیزند که عدد آنها را غیر از حقتعالى کس دیگر نمىداند. ایشان در قسمتى از مردم بپا خاستهاند، سپس منادى ندا مىکند: زوّار قبر حضرت امام حسین علیه السّلام در کجا هستند؟! خلق بسیارى به پا مىخیزند.
پس به ایشان گفته مىشود: دست هر کسى را که دوست دارید بگیرید و آنها را به بهشت ببرید، پس شخصى که جزء زائرین است هر کسى را که بخواهد گرفته و به بهشت مىبرد حتى بعضى از مردم به برخى دیگر مىگویند: اى فلانى من را مىشناسى؟ من کسى هستم که در فلان روز در فلان مجلس براى تو ایستاده و احترام از تو نمودم پس من را نیز دریاب، زائر او را نیز گرفته و به بهشت داخل نموده بدون اینکه دافع و مانعى در بین باشد. (کاملالزیارات ص 165)
@Profile_MS
استقبال فرشتگان از زائر امام حسین علیه السلام
امام صادق علیه السّلام فرمودند: چهار هزار فرشته در اطراف قبر حضرت حسین بن على علیهما السّلام بوده که جملگى ژولیده و گرفته و حزین مىباشند و تا روز قیامت بر آن جناب مىگریند، رئیس ایشان فرشتهاى است که به او منصور گفته مىشود، هیچ زائرى به زیارت آن حضرت نمىرود مگر آنکه این فرشتگان به استقبالش مىروند و هیچ وداعکنندهاى با قبر آن حضرت وداع نکرده مگر آنکه این فرشتگان مشایعتش مىکنند و مریض نمىشود مگر آنکه عیادتش کرده و نمىمیرد مگر آنکه ایشان بر جنازهاش نماز خوانده و از خدا طلب آمرزش برایش مىکنند. (کامل الزیارات ص 119)
@Profile_MS