🔺دختران ایرانی حقِ زندگی، آموزش و امنیت داشتند
✍🏻زهرا بهروزآذر، معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:
🔹این تصویر از محل دفن بیش از ۱۶۰ دختر نوجوان که در بمباران یک مدرسه توسط آمریکا و اسرائیل کشته شدند، زخمی بر وجدان بشریت است.
🔹دختران ایرانی حقِ زندگی، آموزش و امنیت داشتند. سکوت جهان در برابر این کشتار، خیانتی به انسانیت است.
#دولت_پای_کار_مردم
@PadDolat
📸بررسی وضعیت چندین بیمارستان در رسیدگی به وضعیت مجروحان جنگ تحمیلی آمریکایی صهیونیستی به کشورمان توسط محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در چهارمین روز این تجاوز وحشیانه
#دولت_پای_کار_مردم
@PadDolat
🔺بازدید میدانی وزیر صمت از خطوط تولید
🔹در پی دستور رئیس جمهور برای تداوم خدماترسانی یکپارچه به مردم، ظهر امروز سهشنبه دوازدهم اسفندماه «سیدمحمد اتابک» وزیر صنعت، معدن و تجارت، با حضور در شهرک صنعتی شمسآباد واقع در جاده قم، از روند فعالیت واحدهای صنعتی این شهرک بازدید کرد.
🔹در این برنامه، وزیر صمت از دو کارخانه تولیدی سرکشی کرد و در جریان وضعیت تولید، تداوم فعالیت خطوط تولید در شرایط حساس کنونی و تلاش مستمر کارگران قرار گرفت.
🔹وی با قدردانی از حضور کامل نیروهای کار در کارخانهها، بر اهمیت حفظ و افزایش ظرفیت تولید و حمایت از واحدهای صنعتی تأکید کرد.
🔹این بازدیدها با هدف بررسی میدانی مشکلات، تسریع در رفع موانع تولید و تقویت پشتیبانی از صنعتگران انجام شد.
#دولت_پای_کار_مردم
@PadDolat
سپاه استان مرکزی: با تلاش بیوقفه و مجاهدانه رزمندگان اسلام و عنایت خدای متعال در پاسخ به خباثت های دشمنان ایران اسلامی، یک فروند موشک کروز رهیابی و متلاشی شد.
@mrtahlilgar1
🔴 سردار جباری: ما به دشمن میگوییم اگر تصمیم بگیرد مراکز اصلی ما را هدف قرار دهد، ما تمام مراکز اقتصادی منطقه را هدف قرار خواهیم داد