eitaa logo
صعود 🇮🇷
379 دنبال‌کننده
10.9هزار عکس
6.7هزار ویدیو
75 فایل
سلام و عرض ادب خدمت شما بزرگواران بیان برخی اخبار مهم و تحلیل و تبیین مسائل روز https://eitaa.com/joinchat/3138060557C9c8e873d02 *اللّهُمَّ اجْعَلْ زَعیمَنا في دِرعِکَ الْحَصینَةِ الَّتي تَجعَلُ فیها مَن تُریدُ* @saberiansari
مشاهده در ایتا
دانلود
https://www.jamaran.news/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B3%D8%AA-12/1702650-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1-%D9%85%D9%86%D8%AA%D8%B4%D8%B1-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%AE%DB%8C%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%D9%87%D8%A8%D8%B1-%D8%B4%D9%87%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D9%86%D9%82%D9%84%D8%A7%D8%A8-%D8%BA%DB%8C%D8%B1-%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%B9%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA به گزارش جماران، در ساعات اخیر عکسی با عنوان «آخرین تصاویر ثبت شده توسط دوربین های مداربسته بیت رهبری از رهبر شهید انقلاب» منتشر شده و دست به دست می شود. در حالی که این تصور ساخته هوش مصنوعی و کاملا غیرواقعی است. عدم تطابق رنگ پارچه صندلی ها با رنگ آن در تصاویر موجود از آن اتاق، یکی از مواردی است که غیرواقعی بودن عکس را به روشنی اثبات می کند.
زمان: حجم: 508.5K
🔴🔴🔴صوت حضرت امام خمینی رحمة الله علیه در باب نظر ندادن افرادی که اطلاع نظامی ندارند امام خمینی (ره)؛ 14 آبان 1359 بيشتر بخوانيد: https://emam.com/posts/view/2475 کسانی که اطلاع نظامی ندارند، نباید دخالت کنند در کار نظامی. این مثل این است که ما بگوییم که فلان سرهنگ یک وقت بیاید به ما بخواهد بگوید که فقه اسلام این طوری است. همین طوری که می‌بینید بعضیها از قرآن یک آیه‌ای را برمی‌دارند می‌خوانند و دنبال او یک مسائلی را می‌گویند، در صورتی که از قرآن هیچ اطلاعی ندارند و از اسلام هم هیچ اطلاعی ندارند. مایی که از نظام اطلاع نداریم و از جنگ اطلاع نداریم، نباید اظهار نظر بکنیم که خوب است این جوری بکنند. آخر شما چه می‌دانید که خوب است این جوری بکنند؟! من و شما اطلاع از این نداریم. هی برنامه ندهد کسی که ندارد یک اطلاعی را؛ نمی‌فهمد یک چیزی را، تضعیف نکند روحیه سربازهای ما را که با تمام قدرت، همه جناحهایشان دارند جانفشانی می‌کنند و ضربتهای زیاد به آنها زده‌اند. شما کنار نشسته‌اید و می‌گویید خوب است این جوری بکنند! آدمی که کنار گود نشسته، خیلی حرفها می‌تواند بزند. بگذارید که آنها روی نقشه‌هایی که دارند، طوری که می‌توانند، عمل بکنند و بحمد الله، می‌توانند و ان شاء الله، عمل می‌کنند. ما هم صبر داریم. این قدرها بی‌صبری نکنید 🇮🇷@progress2
📍طعنهٔ قالیباف به مخفی شدن سربازان آمریکایی در هتل‌ها و مراکز تفریحی کشورهای منطقه 🔖محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در شبکه ایکس نوشت: 📌آمریکا که حتی نمی‌تواند از سربازان خود در پایگاه‌هایش در منطقه حفاظت کند و آنها را در هتل‌ها و پارک‌ها مخفی می‌کند چگونه می‌تواند از سربازانش در خاک ما محافظت کند؟
بیانیه وزارت امور خارجه در محکومیت ترور جنایتکارانه دیپلمات‌های ایرانی در لبنان وزارت خارجه ایران: 🔹 رژیم سفاک صهیونیستی در یک جنایت شنیع، با حمله به محل اقامت دیپلمات‌های ایرانی، سیدمحمدرضا موسوی، علیرضا بی‌آزار، مجید حسنی کندسر، حسین احمدلو، احمد رسولی و امیر مرادی، از دیپلمات‌های کشورمان در لبنان را به شهادت رساند. 🔹 اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در ترور دیپلمات‌های ایرانی مصداق بارز تروریسم سازمان‌یافته و تعرضی آشکار به مبانی بنیادین حقوق بین‌الملل است.
چرا شروط ایران از طریق پرس تی وی و مقام امنیتی پنهان اعلام شد؟ 🔻 6⃣ همانطور که مسئولین تاکید کردند تمام ارکان نظام مرتبط با جنگ از شعام تا رئیس جمهور و رئیس مجلس و وزیر خارجه تا نیروهای مسلح تحت مدیریت واحد و یکصدا با رهبر انقلاب و فرمانده کل قوا هستند. اما یقینا این شرایط اعلام شده ی ایران را طرف مقابل ما و دشمن آمریکایی صهیونیستی نخواهد پذیرفت. ما هم خوب میدانیم که در این شرایط، پذیرش این شروط فعلا نشدنی و برخلاف غرور فرعونی جبهه استکبار است و قطعا توسط طرف مقابل پذیرفته نمیشود. پذیرش این شروط؛ یعنی قبول تجاوزگری برای پرداخت غرامت، یعنی پذیرش قدرت منطقه ای جمهوری اسلامی ایران، تضمین عینی یعنی تخلیه اجباری نظامی منطقه و بی پناه شدن اسرائیل در مواجهه با ایران، پذیرش الگوی حاکمیت ایران در تنگه هرمز یعنی پذیرش ایران در باشگاه ابرقدرت های اقتصادی تصمیم گیر برای جهان. برخی متوجه معانی و مفاهیم این شروط ایران نیستند. اما در واقع ایران با این شروط، توپ را در زمین طرف مقابل انداخته و او را با عدم پذیرش شرایط آتش بس مقصر ادامه جنگ معرفی کرده است. همزمان تحولات میدانی جنگ، چیزی فرای آتش بس را نشان میدهد و با نگاه به میدان، واضح است که اعلام این شروط از طرف ایران صرفاً برای بستن دهان یاوه گوی طرف مقابل در جنگ روانی مطرح شده و اوضاع میدانی به سمت تشدید تنش و احتمالا جنگ زمینی پیش میرود. اما در این جنگ روانی و اختلاف افکنی دشمن آمریکایی برای ایجاد شکاف بین مردم و مسئولین ایرانی، همزمان مردم دنیا و مسلمانان منطقه و هم پیمانان ما، ایران را با این شروط منطقی و عقلایی ارزیابی و قضاوت خواهند کرد و با این شروط اعلام شده، کشور ما به عنوان یک چهره ی آماده صلح نشان داده شد و همزمان به عنوان مقصر تداوم جنگ و تبعات سنگین افزایش دامنه جنگ در روزهای آینده نزد مردم دنیا و منطقه شناخته نخواهیم شد. 7⃣ متاسفانه بسیاری از دوستان و فعالان مجازی و مسئولین غیرمرتبط، با اظهارنظرهای فراقانونی خود بدون اعتماد به شعام و ساختارهای رسمی امنیتی، تنها از روی بی اعتمادی سخن گفته و با ترویج بی اعتمادی به روایت رسمی نظام خلاف دستور صریح امام شهیدمان و مغایر با مدیریت حکیمانه خلف صالح ایشان، امام سید مجتبی خامنه ای گام برمیدارند. دوستان عزیز! بیاییم با خویشتنداری و پرهیز از اظهار نظرهای غیر مسئولانه نگذاریم ترامپ خبیث به هدف شوم خود در اختلاف افکنی میان مردم و مسئولین و نیروهای مسلح دست یابد و سپر پولادین اتحاد مقدس را طبق دستور امام شهیدمان تقویت کنیم. ✍جعفر ولایی منش 🇮🇷@progress2
نیویورک تایمز: از زمان جنگ جهانی دوم، هیچ کشوری به اندازه ایران در نابودی امکانات نظامی آمریکا تا این حد موفق نبوده است.
حفظهم الله 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 🔴فرمانده نیروی هوافضای سپاه: یک بار پیش از این ما را آزمودید؛ دنیا دوباره دید خودتان بازی با آتش و حمله به ‌زیرساخت‌ را شروع کردید. 🔻این مرتبه معادله دیگر چشم درمقابل چشم نخواهدبود؛ منتظر باشید! ‌ 🔻کارکنان شرکت‌های صنعتی مرتبط با آمریکایی‌ها و رژیم صهیونیستی سریعا محیط کار را ترک کنند تا جانشان به خطر نیفتد!
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و روسیه ▪️ سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه در تماس تلفنی، در خصوص تحولات منطقه و پیامدهای تداوم تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران گفتگو و تبادل نظر کردند. 🔹 وزیر امور خارجه کشورمان ناامنی موجود در تنگه هرمز را ناشی از تجاوزات نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی دانست 🔹 عراقچی خاطرنشان کرد: تردد شناورهای متعلق به سایر کشورها از تنگه هرمز با هماهنگی با مراجع صلاحیت‌دار ایرانی انجام می‌شود. 🔲 وزیر امور خارجه روسیه ضمن محکوم کردن مجدد تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی، بر ضرورت احترام به اصول بنیادین منشور ملل متحد تاکید کرد و آمادگی روسیه را برای تداوم رایزنی‌ها جهت کمک به کاهش تنش‌ و اعاده امنیت و ثبات در منطقه اعلام کرد.
4.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آغاز مرحله دوم موج ۸۴ حمله به مرکز تجمع دشمن آمریکایی - صهیونی 🔹 روابط عمومی سپاه از اجرای مرحله دوم موج ۸۴ و حمله به مرکز تجمع تروریست های صهیونی امریکایی در جزیره بوبیان خبر داد.
🔺آمریکا مستاصل، اسرائیل تحت فشار، ایران قاطع و استوار! 🔹شرایط بر اسرائیل سخت میگذرد، و اوضاع برای آمریکا به یک حقارت محض تبدیل شده است. آمریکا به سه دلیل مایل به خروج از این وضعیت است. ۱- حفظ موجودیت اسرائیل که این بار جدی - جدی در حال فروپاشی است. ۲- مشکلات فزاینده ناشی از انسداد تنگه هرمز که اروپا و سایر متحدان غیر اروپایی آمریکا را تهدید میکند، و در داخل ایالات متحده نیز سبب گرانی های وحشتناکی شده است، و در عین حال همه ترامپ را مقصر میدانند. ۳- نداشتن برگ برنده و گزینه های جدید در جنگ، که با تحلیل قوای آمریکا وضعیت رفته رفته به یک شرمساری اساسی برای ایالات متحده تبدیل میشود. 🔹مشکل ترامپ و کابینه اش اما اینجا است که خواست او برای پایان جنگ مشکلی را حل نمیکند؛ زیرا این ایران است که باید پایان جنگ را بپذیرد. ایران اما شروطی را تعیین کرده که تحقق آن جز تحقیر آمریکا نیست؛ حال آنکه ترامپ به دنبال یک خروج Face saving یا آبرومندانه است. اینکه جنگ متوقف شود اما تنگه در اختیار ایران بماند، پایگاه های آمریکا برچیده شوند، تمام خسارت ها به ایران پرداخت شود، و تمام تحریم ها رفع شوند، به چیزی جز فروپاشی هژمونی ایالات متحده تعبیر نمیشود. 🔹اکنون در حالی که دستپاچه و مستاصل اند، و حداقل برای نجات اسرائیل از زیر آتش ایران و حزب الله تعجیل دارند چه باید بکنند، بدون اینکه تن به خواسته های جمهوری اسلامی بدهند؟! آنها برای این مقطع نیز سه گزینه تعریف کرده اند که هر کدام سناریوهای خود را دارند: ۱- تصرف یک یا چند جزیره از مجموع جزایر ایران در خلیج فارس ۲- لشکرکشی دریایی و زمینی جهت باز کردن تنگه هرمز با اهرم قدرت ۳- تشدید فشار بر جمهوری اسلامی با حملات وحشیانه و بی رحمانه به زیرساخت های حیاتی و اماکن عمومی که ایران را وادار کند پایان جنگ را بپذیرد. 🔹اکنون برای هر سه این گزینه ها تردید دارند. آمریکایی ها چون فکر میکردند در یک هفته نظام ایران را سرنگون میکنند، اساسا برنامه ای برای موارد این چنینی طراحی نکرده بودند. درباره تصرف جزایر و باز کردن تنگه هرمز، بسیاری از کارشناسان و صاحبنظران آمریکایی به ترامپ هشدار داده و گفته اند این کارها شدنی نیست؛ و اما درباره گزینه تشدید حملات به منظور تحمیل توقف جنگ به ایران، باید عرض کنم همین حالا نیز در دستور کارشان هست، ولی چون ایران کارت های زیادی برای رو کردن و اقدام تقابلی دارد، و نیز قدرت آمریکا با تخریب پایگاه ها، و انهدام سوخت رسانها و غیره تحلیل رفته، چندان نمیتواند موثر باشد! 🔹کار خدا را ببینید! اینها آمده بودند یک نظام را سرنگون کنند، حالا به دنبال خروج آبرومندانه میگردند. خروج آبرومندانه ای در کار نیست؛ باید امتیاز و تعهد بدهند و شروط را بپذیرند؛ جنگ ادامه دارد!
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌷 زهد حضرت آقا یک زهد انتخابی بود 🎤آیت‌الله سیّدمجتبی حسینی خامنه‌ای، در گفت‌وگویی درباره‌ی پدر خود، حضرت آیت‌الله العظمی شهید سیّدعلی خامنه‌ای رضوان‌الله‌علیه: ✏️ مرحوم آقا، زاهد بودند و حتّی فقیر بودند. البتّه این‌طور نبوده که مرحوم جدّمان از روی بیچارگی زاهد شده باشد. زهد حضرت آقا هم کاملاً زهد انتخابی است. ایشان دریافت مالی به عنوان حقوق مرسوم ندارند؛ یعنی اصلاً حقوق نمی‌گیرند. مثلاً من یک وقتی می‌خواستم مبلغی را احتیاطاً از طرف خودم به دفتر بدهم، یکی از برادرهای دفتر گفت که آقا همین تازگی فلان قدر برای تصرّفات خودشان داده‌اند؛ خب از بیت‌المال که برنمی‌دارند بدهند به بیت‌المال، از همین نذوراتی است که افراد برای شخص ایشان انجام می‌دهند. 📩 شماره ۷ از ۱۷ 🖼 متن کامل مصاحبه منتشر نشده و تفصیلی رسانه KHAMENEI.IR با حضرت آیت‌الله سیّدمجتبی خامنه‌ای را از اینجا بخوانید: farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=62806