eitaa logo
صعود 🇮🇷
379 دنبال‌کننده
10.9هزار عکس
6.7هزار ویدیو
76 فایل
سلام و عرض ادب خدمت شما بزرگواران بیان برخی اخبار مهم و تحلیل و تبیین مسائل روز https://eitaa.com/joinchat/3138060557C9c8e873d02 *اللّهُمَّ اجْعَلْ زَعیمَنا في دِرعِکَ الْحَصینَةِ الَّتي تَجعَلُ فیها مَن تُریدُ* @saberiansari
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺ایران صدای واحد؛ پیام اتحاد روسای قوا به دشمن 🔹روسای قوا در پیامی اتحاد آمیز و مشترک به ادعای دشمن واکنش نشان داده و هرگونه دوقطبی‌سازی در کشور تحت عنوان «تندرو» و «میانه رو» را رد کردند. 🔹به‌دنبال تداوم اظهارات مداخله جویانه رئیس جمهور آمریکا در خصوص وجود دودستگی و اختلاف نظر در کشور روسای قوا پیامی اتحاد آمیز و مشترک را در حساب‌های کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کردند تا پاسخی محکم به ادعاهای تحریک آمیز و خلاف واقع رئیس جمهور آمریکا داده شود. 🔹روسای قوا در پیام مشترک و معنادار این صدای واحد را از ایران به جهان مخابره کردند ایران ما یکپارچه و متحد است و القای مفاهیمی نظیر تندرو و میانه‌رو از سوی دشمن با آنچه که درحال حاضر در واقعیت کشور ایران وجود دارد، متفاوت است. 🔹محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهور، الیاس حضرتی، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت، غلامرضا نوری، وزیر جهادکشاورزی نیز متن مشترک روسای جمهوری اسلامی و مجلس شورای اسلامی را در حساب کاربری خود منتشر کردند تاصدای واحد ایران به گوش جهان برسد.
🇮🇷 توئیت جدید رسانه رهبر انقلاب اسلامی 🇮🇷 دراثر وحدت عجیب ایجادشده بین هموطنان، در دشمن شکستگی بوجود آمده. با شکر عملی این نعمت، انسجام بیشتر و پولادین‌تر شده و دشمنان خوار و خفیف‌تر خواهندشد. عملیات رسانه‌ای دشمن بانشانه‌گیری ذهن و روان مردم، قصد خدشه در وحدت و امنیت ملی دارد؛ مبادا باسهل‌انگاری ما این قصد شوم محقق شود.
پیام وحدت مشترک سید مجید موسوی و فرماندهی نیرودریایی سپاه پاسداران 🔹 بانک‌ اهداف مشخص، دست‌ها روی ماشه و پشتوانه‌مان اتحاد خیابان و انسجام مسؤلین است.
🔺متجاوز جنایتکار را پشیمان خواهیم کرد ✍🏽اسماعیل سقاب اصفهانی، رئیس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت مصرف انرژی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس متن نوشته روسای جمهوری اسلامی و مجلس شورای اسلامی را منتشر کرد و نوشت: 🔹در ایران ما تندرو و میانه‌رو وجود ندارد؛ ‌همه ما "ایرانی" و "انقلابی" هستیم و با اتحاد آهنین ملت و دولت، با تبعیت کامل از رهبر معظم انقلاب، متجاوز جنایتکار را پشیمان خواهیم کرد. 🔹‌یک خدا، یک ملت، یک رهبر و یک راه؛ آنهم راه پیروزی ایران عزیزتر از جان. ‌‌ ‌‌‌ @PadDolat
🔺ایران در برابر متجاوز، «جناح واحد» است حساب کاربری دفتر معاون اول رئیس جمهور در واکنش به تلاش‌های تفرقه‌افکنانه دشمنان در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: 🔹ایران نه سرزمین شکاف‌ها، که دژ استوار یکپارچگی است. تکثر سیاسی نشانه پویایی مردم‌سالاری در ایران ماست، اما در روز حادثه، تمامی سلیقه‌ها تحت یک پرچم، «ید واحده» خواهند بود. 🔹برای حفاظت از خاک و عزت ملی، ما فراتر از دسته‌بندی‌های سیاسی، یک جان و یک ملت هستیم. 🔹دشمنان نباید دچار خطای محاسباتی شوند. در دفاع از کیان حاکمیت و منافع ملی، تمامی جریانات سیاسی در سنگر «جناح مقتدر ایران» ایستاده‌اند.
ان بی سی نیوز: ایران حتی نسبت به قبل جنگ نیز با ثبات‌تر شده است 🔹 یک رسانه آمریکایی نوشت که ایران عجله‌ای برای توافق ندارد و به شکل «غیرمنتظره‌ای» با ثبات‌تر شده‌ است. 🔹 به نوشته ان بی سی نیوز «با وجود ترور رهبران ایران و آسیب به مجموعه‌ای از تأسیسات نظامی، به گفته یک دیپلمات غربی آگاه و پنج مقام غربی مطلع از ارزیابی‌های اطلاعاتی درباره ایران، به نظر می‌رسد حکومت ایران از نظر سیاسی از حملات آغازشده توسط آمریکا و اسرائیل سود برده است». 🔹 این منابع گفتند که «حکومت ایران به شکلی غیرمنتظره اکنون باثبات‌تر از قبل از جنگ است و حتی تا حدی موضعی تندتر و سخت‌گیرانه‌تر گرفته است». 🔹 ان بی سی نیوز تأکید کرد: «به گفته مقامات غربی، ایران روی این حساب باز کرده که می‌تواند مدت بیشتری مقاومت کند، زیرا سال‌ها تجربه تحمل فشار اقتصادی را دارد، اما آمریکایی‌ها تحمل ادامه این وضع را ندارند».
🔺این تصویری از مسئولان بلند پایه ای است که در کابینه ترامپ یا وزارت جنگ آمریکا خدمت میکردند و بخاطر اختلاف شدید با دولت بر سر جنگ با ایران استعفا داده اند. البته اینها فقط افراد مهمتر این لیست هستند؛ تعداد واقعی مسئولان مستعفی یا ژنرال های اخراج شده بالغ بر ۲۰ نفر می باشد. 🔹این استعفاها در کنار درز اخباری از بحران روانی و افت شدید روحیه سربازان آمریکایی در غرب آسیا، و آتش سوزی های عمدی در ناوها برای فرار از جنگ با ایران، از یک شکاف عمیق بین نخبگان و حاکمیت صهیونیست زده آمریکا حکایت دارد. در واقع، بر خلاف ادعاهای دروغین ترامپ، این ایران نیست که حاکمیت اش با شکاف و اختلاف مواجه است؛ این دولت آمریکا است که حالا در خارج و داخل بی اعتبار و متفرق جلوه کرده است.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌷 برخورد حضرت آقا با کسی که یک نفر را لعنت کرد 🎤 آیت‌الله حاج سیّدمصطفیٰ حسینی خامنه‌ای، در گفت‌وگو با رسانه KHAMENEI.IR درباره‌ی پدر خود، حضرت آیت‌الله العظمی شهید سیّدعلی خامنه‌ای رضوان‌الله‌علیه: ✏️ در سطح کلان نیز آقا رفتارهایی دارند که ریشه در همین ویژگی‌ها، یعنی صفای باطن و بزرگ‌منشی دارد. گاهی برخی افراد برخوردهای بسیار بدی با آقا داشتند، امّا ایشان طلب مغفرت حتّی برای آن‌ها را فراموش نمی‌کنند. ✏️ یک بار فردی در خدمت ایشان با تندی گفت خدا لعنت کند فلانی را! منظور هم کسی بود که خیلی بدی کرده بود و به‌اصطلاح شمشیر را نه که از رو بسته بود، از غلاف هم درآورده و حمله هم کرده بود و ضربه هم زده بود و این ضربه هم اصابت کرده بود که آقا درباره‌ی کار این‌ها در جلسه‌ای عمومی در همین حسینیّه به مردم گفتند که خدا خودش این مسئله را حل کرد و مانند مرحوم امام که آزادی خرّمشهر را مستقیماً‌ به خدا نسبت دادند، حضرت آقا هم حلّ این ماجرا را مستقیماً به خدا نسبت دادند. ✏️ آقا به ایشان گفتند من تابه‌حال این‌گونه افراد را نه لعنت کرده‌ام، نه مرگشان را از خدا خواسته‌ام. این موضوع به نظر من عجیب بود و نشان می‌دهد که انسان باید یک سرمایه‌ی درونی داشته باشد تا به اتّکاء آن، این‌طور حلم و سعه‌ی صدر به خرج دهد. 🖼 شماره ۱۳ از ۲۲ 📩 متن کامل گفت‌وگوی منتشر نشده رسانه KHAMENEI.IR با آیت‌الله حاج سیّدمصطفیٰ حسینی خامنه‌ای را از اینجا بخوانید: 🖥 farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=62810
زمان: حجم: 2.8M
درد دل ۴ اردیبهشت - توییت واحد مسئولین - ماجرای ایسم‌ها - توییت ترامپ - دور مردم بگردم... ✅علی زکریایی
روزنامه فرانسوی لوموند: جنگ ایران به منزله شکستی راهبردی برای آمریکاست 🔸 هرچند که ترامپ از «پیروزی» سخن می‌گوید، اما در واقع آمریکا یک آتش‌بس یک‌جانبه را پذیرفته، آن هم در حالی که بازگشایی تنگه هرمز همچنان عملی نشده است. 🇮🇷🇮🇷🇮🇷
نشنال اینترست: جنگ ایران دنیای کشورهای خلیج فارس را از بین می‌برد 🔸ناتوانی ترامپ در باز نگه داشتن ایمن تنگه هرمز، به این کشورها ثابت کرد که آمریکا دیگر «ضامنِ قابل‌اتکایی» نیست. این موضوع باعث شده تا این کشورها به سمتی حرکت کنند که لزوماً با منافع غرب همسو نیست. 🔸طولانی شدن جنگ، این کشورها را با بحران‌های اجتماعی جدی روبه‌رو می‌کند. افزایش هزینه‌های زندگی، ناامنیِ شغلی برای میلیون‌ها کارگر خارجی و ترس از حملات تلافی‌جویانه، ثبات داخلی این سلطنت‌ها را فرسوده کرده است. 🔸حتی اگر صلح برقرار شود، اعتماد جهانی به امنیت این منطقه باز نخواهد گشت و این کشورها مجبور خواهند شد در دنیایی زندگی کنند که در آن دیگر نه ثروتشان امنیت می‌آورد، و نه اتحادشان با آمریکا اعتباری دارد. 🇮🇷🇮🇷🇮🇷