eitaa logo
صعود 🇮🇷
717 دنبال‌کننده
12.6هزار عکس
7.5هزار ویدیو
84 فایل
سلام و عرض ادب خدمت شما بزرگواران بیان برخی اخبار مهم و تحلیل و تبیین مسائل روز https://eitaa.com/joinchat/3138060557C9c8e873d02 *اللّهُمَّ اجْعَلْ زَعیمَنا في دِرعِکَ الْحَصینَةِ الَّتي تَجعَلُ فیها مَن تُریدُ* نشر مطالب آزاد @saberiansari
مشاهده در ایتا
دانلود
بسمِ اللَّهِ الرَّحمنِ الرَّحيم نیم قرن مجاهدت و خدمت رئیس ستاد مشترک سپاه پاسداران جانشین فرمانده کلّ سپاه پاسداران معاون امور بسیج رئیس ستاد کلّ نیروهای مسلّح عضو مجمع تشخیص نظام نماینده رهبر معظّم انقلاب در شورای عالی امنیّت ملّی و امروز، مشاور سیاسی رهبر معظّم انقلاب اسلامی. این‌ها فهرست مسئولیت‌هایی‌است که در بیش از سه دهه اخیر، از سوی رهبر شهید انقلاب اسلامی (قدّس سرّه الشریف) و خلف صالح ایشان حضرت آیت الله سیّد مجتبی خامنه‌ای (مدّ ظلّه العالی) بر عهده دکتر محمّدباقر ذوالقدر گذاشته شد؛ همو که بیش از 50 سال است رخت مجاهدت و خدمت از تن درنیاورده است. وی پیش از بیست سالگی با جمعی از همفکرانش همچون شهید غلامعلی رشید، شهید علی شمخانی و سردار محسن رضایی پایه‌گذار گروه چریکی «منصورون» شد و در کشاکش فراز و نشیب سال‌های سخت مبارزه، بارها تا مرز شهادت پیش رفت. با پیروزی انقلاب عزیز اسلامی و ادغام شش گروه مبارزاتیِ دیگر و شکل‌گیری «سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی»، او که پیش از پیروزی انقلاب دانش‌آموخته کارشناسی اقتصاد دانشگاه تهران بود و سال‌ها از محضر عالمان فرزانه‌ای چون شهید آیت الله مطهری، مرحوم آیت الله راستی کاشانی و مرحوم آیت الله سید منیرالدین حسینی شیرازی (رحمت الله علیهم) بهره برده بود، بر ابعاد فکری و سیاسیِ مبارزه تمرکز بیشتری کرد. چنانکه ایمان راسخ و باور قلبی‌اش به «اسلام فقاهتی» موجب شد که سازمان را از تفکرات التقاطی و جریان نفاق که به جریان چپ سازمان نام یافتند و در فتنه‌های چهار دهه اخیر نقش‌آفرین بودند دور کند.
در دفاع مقدس هشت‌ساله در مسئولیت‌های متعدد و پرمخاطره، در کارزار با دشمن بعثی، بذل جان نمود. از جمله فرماندهی «قرارگاه رمضان» به‌عنوان اولین قرارگاه برون‌مرزی سپاه پاسداران با ماموریت عملیات‌های نامنظم، چریکی و پارتیزانی در خاک عراق که هسته اولیه تاسیس «نیروی قدس» در دوران رهبریِ قائد شهید انقلاب اسلامی (رض) شد. پایان دفاع مقدس هشت‌ساله و آغاز رهبری قائد شهید امت (رض) با اعتماد مجدد ایشان به او که ریشه در ارتباط و همکاری پیش از پیروزی انقلاب و دوران مبارزه داشت همراه شد. در سال 1368 به ریاست ستاد مشترک سپاه پاسداران منصوب و فصلی نو در بازسازماندهی سپاه و بازآفرینی ظرفیت‌ها وتوانمندی‌ها و کادرسازی نوین و ثمربخشی پی‌درپیِ این شجره طیبه گشوده شد. پس از هشت سال، سردار ذوالقدر که در بیان فرمانده معظّم کلّ قوا «نظریه‌پرداز سپاه» نام یافته بود، به حکم حضرت ایشان، جانشین فرمانده کلّ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شد. این دوران که با سال‌های پرخسارت موسوم به اصلاحات و حاکمیت جریان لیبرال بر قوای مجریه و مقننه همزمان شده بود برای کشور، نظام اسلامی و نهادها و جریان‌ها و مومنان به انقلاب دوره‌ای پر فراز و نشیب بود. ماموریت سردار اما در کسوت جانشینی سپاه، فراتر از امور جاری آن مسئولیت تعریف شد. ازین‌رو ایده «طرح ولایت» را به محضر رهبر دوراندیش انقلاب (رض) تقدیم کرد و این ایده مورد تایید، تاکید و پیگیری مستمر معظّم له قرار گرفت. «طرح ولایت» که با هدف آشنایی دانشجویان و طلاب با مبانی و معارف انقلاب اسلامی و مصون سازی نخبگان جوان و فعالان فرهنگی در برابر تهاجم فکری و سیاسی آن روزگار طراحی شد، با هدایت فکری و حضور و افاضه مرحوم آیت الله مصباح یزدی (ره) و دیگر عالمان سرآمد انقلابی و و بهره‌مندی از فضلاء و استادان برجسته حوزه و دانشگاه به «مکتب تربیتی» بزرگی تبدیل شد که هزاران دوره آن در سه دهه اخیر برگزار و نسل‌های فراوانی را پرورانده است. هشت سال جانشینی او در سپاه، سال‌های پربرکتی برای حمایت گسترده و بی‌شائبه او از مجموعه‌های کوچک و بزرگ مردمی و فعالان خوشفکر و توانمند جبهه انقلاب خاصه دانشگاهیان و حوزویان بود. بازآرایی «بسیج دانشجویی» و کارسپاری امور به جوانان مستعد و توانمند انقلابی در بخش‌ها و عرصه‌های گوناگون، راهبرد مدیریتی سردار ذوالقدر در دوره‌های مختلف مسئولیت بوده است.
این سعی سترگ و همت هوشمندانه اما، بر دشمن خارجی و جریان نفاق داخلی که در دوران اصلاحات با نفوذ در ارکان حاکمیت به‌دنبال انحراف نظام اسلامی از مسیر انقلاب اسلامی بود گران می‌آمد. به مناسبت‌ها و بهانه‌های مختلف این، نام سردار ذوالقدر و فرماندهان و مسئولان بصیری چون او بود که آماج حملات لیبرال‌ها، التقاطیون، روشنفکرنماها، تجدیدنظرطلبان و انقلابی‌های پشیمان و چهره‌های فکری و سیاسی جریان اصلاحات در روزنامه‌های زنجیره‌ای و رسانه‌های معاند قرار‌می‌گرفت. سازماندهی نیروهای انقلابی خاصّه در کنشگری عالمانه فرهنگی از یکسو و موضع‌گیری‌های صریح او در تقابل با جریان غرب‌گرا، خواب را از چشم کسانی‌که تا اندرون رئیس دولت وقت راه داشتند زدوده بود. با روی‌کارآمدن نیروهای انقلابی در سال دولت نهم و کسب اجازه آن دولت از رهبر شهید انقلاب (رض)، دکتر ذوالقدر در مسئولیت قائم مقام وزیر و معاون امنیتی انتظامی وزارت کشور، با اتخاذ راهبردهای کارآمد و تمرکز بر تقویت زیرساخت‌های امنیتی و دفاعی از جمله سرمایه‌گذاری بر پدافند غیر عامل و مدیریت هوشمندانه مرزها، خاصه مرزهای شرقی کشور، بر ارتقاء امنیت کشور اهتمام کرد. نگاه راهبردی سردار ذوالقدر به مقوله نظامی و امنیتی و مطالعات فراگیر و عالمانه وی در قلمرو «بسیج» و برخورداری نظام‌مند کشور از ظرفیت آن، به شکل‌گیری معاونتی با این عنوان، در ستاد کلّ نیروهای مسلح با تدبیر فرمانده معظّم کلّ قوا و انتصاب او به این مسئولیت با حکم رهبر شهید انقلاب اسلامی انجامید. این دوران، فرصت مطالعه کارنامه بسیج، بازنگری در ابعاد و گستره آن و طراحی الگوی کارآمد مدیریت و ثمربخشی آن شجره طیبه را فراهم ساخت. نگرش راهبردی و دانش و تجربه طراحی و ساختارسازی او، در دوران مسئولیت بعدی در قوه قضاییه، به تاسیس معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم در آن قوه انجامید. این معاونت در سال‌های مسئولیت دکتر ذوالقدر، با سیاست پیشگیری غیرکیفری و مشارکت فراقوه‌ای و تمرکز بر پیشگیری رشدمدار و آگاهی‌بخش، ساختاردهی و ایجاد «شبکه ملی پیشگیری» را دستور کار قرار داد و پایه‌گذار نظام منسجم پیشگیری ناظر به فرایند ساختاریافته و علمی شد. تاسیس معاونت راهبردی در قوه قضاییه و تصدی آن به‌مدت هشت سال، سرآغاز دوران جدیدی در دستگاه قضایی کشور شد. در این دوره، چشم‌انداز و برنامه‌های کلان قوه تدوین، مدیریت منابع انسانی ساختاردهی و رویکردهای نوآورانه و مبتنی بر دانش و تجربه امروز جهان و ایران در دستور کار قرار گرفت. تدوین «سند تحوّل قوه قضاییه» یادگار ماندگار این دوره است که با بهره‌گیری از دیدگاه‌های صدها صاحبنظر و نخبه علمی و قضایی سامان یافت.
انتصاب دکتر ذوالقدر به‌عنوان عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام با حکم رهبر شهید انقلاب (رض) و سپس مسئولیت دبیری آن مجمع، با تاکید معظّم‌له بر بازآرایی ساختار و ماموریت‌ها و چابک‌سازی دبیرخانه و بازتوانمندسازی مجمع به‌عنوان هیات مستشاری رهبری همراه شد. نظام‌بخشی دبیرخانه و کمیسیون‌های آن و اصلاح رویه‌ها خاصّه در تدوین، بازنگری، تنقیح و نظارت بر حُسن اجرای سیاست‌های کلّی نظام و ارتقاء اثرگذاری و گره‌گشایی هیات عالی نظارت برای حلّ اختلافات و مناقشات، بارها مورد تمجید قائد شهید انقلاب اسلامی (رضوان الله علیه) قرار گرفت. پس از شهادت دکتر علی لاریجانی در بحبوحه جنگ چهل‌روزه، دکتر ذوالقدر به‌عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملّی و نماینده رهبر معظّم انقلاب اسلامی مدّ ظلّه العالی، عهده‌دار این مسئولیت خطیر شد و تا هجدهم مردادماه 1405 به تعبیر معظّم‌له از «تلاش شبانه‌روزی» دست نکشید. کلام آخر اینکه: عمق باور و اعتقاد این جانفدای رهبریِ عزیز به مبانی اسلام انقلابی و انقلاب اسلامی، سابقه و استمرار ولایتمداری او در همه دوره‌ها، بصیرت و فراست و نازک‌اندیشی‌اش در امور، تدابیر عالمانه و مشی متخلقانه وی، سلامت نفس و زندگی مومنانه و بی‌حاشیه‌ این مدیر پرکار و بی‌هیاهوی نظام اسلامی، نمونه‌ای از سلوک پرورش‌یافتگان مکتب خمینی کبیر و خامنه‌ای شهید (رضوان الله علیهما) است که در روزگار کم‌رونقی اخلاق و فضیلت و انصاف و موج‌سواری دشمن بر کجروی برخی کاربدستان، باید از آن گفت و شنید. محمّدباقر ذوالقدر که رهبر عزیزمان، چهل روز پیش «برادر»ش خواند امروز، در کسوت مشاور آن‌حضرت و عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام، هم‌چنان مشق مجاهدت و خدمت می‌کند، آنچنانکه از 50 سال پیش، قدم در این راه نورانی نهاده است؛ طوبى لَه وَ حُسنُ مَآب.
🔸چهار سوءقصد تا شهادت؛ ناگفته‌های فرزند شهید خطیب از زندگی و منش پدر 🔹صبح ۲۷ اسفندماه حدود ساعت ۱۰ با بنده تماس گرفتند و گفتند به بهشت زهرا(س) بروم. این جمله را که شنیدم، متوجه شدم که حاج آقا به شهادت رسیدند. بالاخره او در دو جنگ اخیر هدف ۴ ترور قرار گرفته بود. 🔹خدمات ایشان در اداره اطلاعات قم، دفتر مقام معظم رهبری، قوه قضائیه، آستان قدس و وزارت اطلاعات را ما از دیگران یا رسانه‌ها مطلع می‌شدیم. هرگز چهره قهرمان یا قیافه مدیر توانمند به خود نمی‌گرفت و بسیاری از نقدها و اتهام‌هایی که به ایشان زده می شد را به دلیل مصالح نظام پاسخ نمی‌داد. 🔹در ایام وزارت، روزی در حرم مطهر امام رضا (ع) در حال عبور بودند و خانمی – که او را نمی شناخت- از وی درخواست کرد که برایش روضه بخواند. وی به جای آنکه آن خانم را به فرد دیگری یا روحانیونی که برای همین کار در صحن انتخاب شده‌اند راهنمایی کند در همانجا نشستند و با مقدمه و موخره روضه‌ای برای آن خانم خواندند. 🔹وقتی در جبهه و لباس پاسداری بودند، هیچ یک از سپاهیان حقوق را دریافت نمی‌کردند و می گفت ما از انقلاب اسلامی حقوق نمی‌خواهیم. تا وقتی که امام خمینی (ره) دستور به دریافت حقوق دادند. https://eitaa.com/Irna_1313/232282
🔴🔴🔴دکتر عارف انتصاب سرلشکر رضایی در شورای‌عالی امنیت ملی را تبریک گفت 🔹معاون اول رئیس‌جمهور: در شرایط حساس و پیچیدۀ کنونی که کشور بیش از هر زمان دیگری به تقویت وفاق، همبستگی و انسجام ملی نیاز دارد، تدوین سیاست‌های دفاعی-امنیتی هوشمندانه و اتکا به تجارب متراکم حکمرانی، گامی حیاتی در صیانت از منافع ملی و اقتدار ایران است. 🔹بی‌تردید سوابق درخشان جناب‌عالی در دوران دفاع مقدس و مجاهدت‌های مستمر در عرصه‌های راهبردی، سرمایه‌ای گران‌بها برای ایجاد تحکیم وحدت میان ارکان نظام، هم‌افزایی ظرفیت‌های کشور و پاسداری از پایداری ملی خواهد بود. https://eitaa.com/newsjavan/83951 🔴 تبریک دکتر قالیباف: https://eitaa.com/progress2/38127 🔴ارجاع به تبریک سرلشکر عبداللهی: https://eitaa.com/farhikhteganonline/46168 🔴 تبریک فرمانده کل ارتش: https://eitaa.com/farhikhteganonline/46171
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🔴🔴 معاون زنان رئیس جمهور: در نگاه فرشچیان، زن نه بخشی از طبیعت، بلکه روح طبیعت و درآمیخته با آن است. https://eitaa.com/mehrnews/284148 🔴ارجاع به سخنان وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی: https://eitaa.com/mehrnews/284151