صعود 🇮🇷
🔴🔴🔴معاون اجرایی ارتش حفظه الله: دست دیپلمات هارا برای چانه زنی پر میکنیم. 🔴....ما نظامیها پشت سر
🔴🔴🔴....ما نظامیها پشت سر #دیپلماسی حرکت میکنیم و مشت دیپلمات ها را برای چانه زنی پر می کنیم تا در میز #مذاکره با #قدرت ظاهر شوند و این بزرگترین وظیفه نیروهای مسلح است، انشاالله #نصرت و پیروزی وفق وعده الهی محقق می شود.
🔴مشروح خبر :
https://isna.ir/xdXnPd
صعود 🇮🇷
🔴🔴🔴....ما نظامیها پشت سر #دیپلماسی حرکت میکنیم و مشت دیپلمات ها را برای چانه زنی پر می کنیم تا در
🔴🔴🔴امیر سرتیپ شیخ با اشاره به وظیفه ذاتی نظامیان گفت: ما نظامیها هیچوقت تهدید را تحلیل سیاسی نمیکنیم. این فرمایش امام شهید است که وظیفه ما نظامیها آمادگی برای دفاع است. ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیروهای مسلح، آمادگی صددرصد برای پاسخ به دشمن در هر سطحی از تهدید را دارند و الان انگشت به ماشه آمادهاند تا تکلیف خود را انجام دهند.
🔴🔴🔴وی با اشاره به نقش پشتیبانی نیروهای مسلح از دیپلماسی کشور تصریح کرد: ما نظامیها پشت سر دیپلماسی حرکت میکنیم و مشت دیپلمات ها را برای چانه زنی پر می کنیم تا در میز #مذاکره با قدرت ظاهر شوند و این بزرگترین وظیفه نیروهای مسلح است، انشاالله نصرت و پیروزی وفق وعده الهی محقق می شود.
🔴مشروح خبر :
https://isna.ir/xdXnPd
War report132 mohammadi138405.mp3
زمان:
حجم:
10.1M
🔴🔴🔴گزارش بروزرسانی وضعیت جنگ - شماره 132 (آخرین وضعیت تهدید نظامی)
مهدی محمدی - 13 آبان 1405
https://eitaa.com/mohammadi61/1267