فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام وشب بخیر
✨کلیپ بسیار زیبا، که دوست داشتم باشما همراهان عزیز به اشتراک بگذارم.واقعاااااازیبا وقابل تامل👌🏻
چه بسا چیزی را خوش ندارید
اما
خیر شما در همان است.🍀
نرنجید و به خدا💞 خوش بین باشید.🙏
@psychologistandtrapist110🍀
#شهادت
#حزب_الله
انالله وانا الیه راجعون🖤
به شهید عزیز ما هم سلام برسان🖤
🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
شهادت سید مقاومت را به امام زمان عج و رهبر معظم انقلاب و همه مشتاقان راهش و عاشقان شهادت تسلیت عرض می کنم 🙏🙏
@psychologistandtrapist110🍀
#مهارت_های_زندگی
✅عذرخواهی کن
بچه پیش دبستانی ( سن زیر شش سال ) شما اسباب بازی یکی از همبازی هایش را برداشته و باعث شده او گریه کند. به جای این که از او بخواهید عذرخواهی کند به او یاد دهید با محبت و دلسوز باشد، کاری که بسیار ستودنی است.
با اجبار کردن کودک برای عذرخواهی کاری پیش نمی رود، مهارت اجتماعی بودن و با محبت بودن چیزی است که او نیاز دارد یاد بگیرد. شاید مفهوم عذرخواهی برای خیلی از بچه ها هنوز گنگ باشد پس چه بهتر است خودتان به جای او عذرخواهی کنید چون شما الگوی او هستید و او ناخودآگاه یاد می گیرد که در چنین موقعیت هایی چه کار کند
@psychologistandtrapist110🍀
#مهارت_های_زندگی
🙏لازم نیست که همه زمان تان را به بچه ها اختصاص دهید
👈اما فرزند شما نیاز دارد حداقل روزانه ۲۰ تا ۳۰ دقیقه مورد توجه مهربانانه قرار بگیرد .
👌این ارتباط بسیاری از اضطراب های کودک و نوجوان شما را کاهش می دهد و باعث بهبود روابط شما با فرزندتان خواهد شد .
@psychologistandtrapist110🍀
#مهارتهای_زندگی
✅تکنیک هایی برای آموزش مهارت جرات ورزی به نوجوانان
روشهای پرورش مهارت ابراز وجود برای نوجوانان
به طور طبیعی برخی افراد قاطعیت بیشتری دارند. اگر خلق و خوی شما بیشتر به رفتار تخاصمی و پرخاشگرانه گرایش دارد، بهتر است مهارتهای زیر را تمرین کنید. این مهارتها به پرورش مهارت قاطعیت در شما کمک میکند.
1⃣احترام به حق خود و دیگران: به حقوق خود و دیگران به نحو شایسته ای احترام بگذارید. درک این که حق، احساس، فکر، نیاز و مطلوبیتهای خودتان به همان اندازه مهم است که حق، احساس، فکر، نیاز و مطلوبیتهای دیگران اهمیت دارد. یادتان باشد که شما نیز به اندازه دیگران مهم هستید. حقوق خود را بشناسید و از آنها محفاظت کنید. باور داشته باشید که همیشه شایسته رفتار محترمانه و باعزت هستید.
2⃣شناخت نیازها و خواستهها و درخواست آنها: منتظر کسی نمانید که بتواند نیاز شما را تشخیص دهد. برای بهره بردن از تمام پتانسیل خود، لازم است به خواستههای معقول خود پاسخ دهید. به دنبال راههایی باشید که رسیدن به خواستههایتان بدون صدمه زدن به دیگران باشد. مصرانه از خود یا دیگران بخواهید که نظر خود را توضیح دهند، احساسات خود را بیان کنید و درباره خود و درباره روابطی که با دیگران دارید، اطلاعات تازهای به دست آورید.
3⃣گفتن افکار و احساس منفی خودتان به روش سالم و مثبت: شما میتوانید عصبانی شوید، اما همیشه احترام به دیگران را حفظ کنید. آنچه که به ذهنتان میرسد را بگویید، ولی طوری که به احساس دیگران احترام بگذارید و عواطف خودتان را کنترل کنید. با افرادی که به حقوق شما احترام نمیگذارند، مقابله کنید. عملِ شما از کلماتی که استفاده میکنید مهمتر است، به خصوص در محبت کردن به دیگران. پس سعی کنید افکار و اندیشه تان را عملی نشان دهید.
4⃣درک کنید که افراد در قبال رفتار خودشان مسئول و پاسخگو هستند: این که افراد نسبت به قاطعیت شما چه واکنشی نشان میدهند (عصبانیت یا دلخوری)، شما مسئول نیستید. شما بایستی فقط خودتان را کنترل کنید. تا جایی که به حریم نیازهای دیگران وارد نشدهاید، حق دارید که خواستههای خودتان را مطرح کنید.
5⃣نه گفتن را یاد بگیرید: حدود خود را بشناسید و بدانید چه چیزهایی باعث مزیت شما میشود. بدانید هر چیزی را نمیتوانید انجام دهید و هر پیشنهادی را نمیتوانید قبول کنید. حق خودتان را در نظر بگیرید و در راستای آن پیش بروید. راه حل مناسبی پیدا کنید و همیشه گزینه بردبرد را در نظر بگیرید.
5⃣داشتن برگه ارزشیابی پیشرفت در ابراز وجود: کشتیها به دستگاهی مجهزند که سرعت و حرکت به سمت هدف را به طور روزانه یادداشت میکند. داشتن دفترچهای که در آن بتوانیم از پیشرفت خود در طی زمان آگاه شویم، بسیار مفید است. در این دفترچه هر روز درباره موقعیت های ابراز وجود خودتان بنویسید.
6⃣برگه ای برای خود آماده کنید و هر روز موقعیت های ابراز وجود و واکنش های خود به آن را یادداشت کنید:
❇️موقعیتی که در آن قرار گرفتهام و اشخاص طرف مقابلم:
❇️احساسات، افکار و برداشتی که در آن لحظه داشتم:
❇️رفتاری که از خودم نشان دادم:
❇️اظهارنظر نهایی خودم درباره مشکلات و پیشرفتم.
@psychologistandtrapist110🍀