eitaa logo
کتابخانه عمومی فرهنگسرای ولایت ‏‪
101 دنبال‌کننده
43 عکس
14 ویدیو
2 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم این گروه جهت قرار گرفتن شما در جریان خدمات کتابخانه عمومی فرهنگسرای ولایت می باشد. آدرس:همدان_مجید آباد شماره تماس:32751008 _081
مشاهده در ایتا
دانلود
باسلام و احترام به اطلاع اعضای محترم می رساند به دلیل هشدار آلودگی هوا ناشی از بروز پدیده گرد و غبار در استان همدان با منشا خارجی، تمامی کتابخانه های عمومی شهرستان در نوبت بعد از ظهر امروز سه شنبه 26 فرودین ماه، تعطیل است.
خوانش کتاب شب به خیر فرمانده تالیف احمد اکبر پور،به مناسبت روز ارتش
خوانش و معرفی کتاب روز تولد امیر ،زندگینامه شهید وفایی
سیر مطالعاتی جوانان کتابخانه ی فرهنگسرای ولایت با مطالعه و خوانش کتاب سیری در تاریخ ارتش ایران
معرفی کتاب بازو بند سعید ،زندگینامه شهید سعید طوقانی
معرفی کتاب من صندلی خالی نسرین هستم ،زندگینامه شهیده ی دانش آموز نسترن خسروی توسط فاطمه جان
معرفی کتاب من مشق شب محمود هستم، زندگینامه شهید محمود مهاجر
اینا هم از رنگ آمیزی کودکان دلبند شما عزیزان با موضوع ارتش در کتابخانه ی فرهنگسرای ولایت
معرفی کتاب دیوان غزلیات استاد سخن سعدی شیرازی به مناسبت روز نکوداشت سعدی
آشنایی با هدف هدهد سفید
تقویم ایران مملو از نام بزرگ مردان و مفاخری است که هر یک به تنهایی ، تمدن و فرهنگ این مرز و بوم را به تجسم رسانده‌ و در رفتار، کردار و آثار خود، غنای گنجینه‌ی ادب و هنر را به نمایش گذاشته‌اند. در این بین نام و آوازه شاعرانی چون سعدی، که قند زبان پارسی را در اشعار بی‌مانند خود به کام جهانیان شیرین کرده‌اند، درخشش بی‌بدیلی دارد؛ از همین روست که اول اردیبهشت در تقویم ایران به عنوان‌ سالروز بزرگداشت او و اندیشه نابش، نامگذاری شده است. سعدی؛ نه فقط شاعر، بلکه نویسنده و حکیم نامدار قرن هفتم هجری بود که به درستی عنوان «شیخ اجل» و «استاد سخن» را از آن خود کرده چرا که در تفکر و اندیشه خود نیک‌نامی را به منصه ظهور رسانده و در بیتی از قصیده‌اش نیز اینگونه اشاره داشته که:نام نیکو گر بماند ز آدمی، به کزو ماند سرای زرنگار ... در کنار شاعران پر آوازه‌ای چون حافظ، نام  سعدی نیز همواره به بزرگی یاد می‌شود چرا که ایشان از برجسته‌ترین شخصیت‌ها و مفاخر ادییات این آب وخاک محسوب می‌شود و گوهر وجودش غنای تاریخی ما راوزین‌ترکرده در قله‌ی هرم آثار منظوم این شاعر شیرازی کلیات اوست که به بوستان سعدی شهره است اما جان‌مایه‌ی این بوستان در حفظ سجایای اخلاقی، تربیت و وعظ و تحقیق است که در ده باب عدل، احسان، عشق، تواضع، رضا، ذکر، تربیت، شکر، توبه و مناجات تحریر شده است. بی‌تردید شیخ مصلح الدین سعدی بزرگترین شاعر پس از فردوسی است که دریای پرتلاطم ادب فارسی را به ساحل امن سکون رسانید تا امروز اشعارش نقل هر محفل باشد و اندیشه نابش، منشأ تفکراتی نو و پویا. یکم اردیبهشت ماه سالروز بزرگداشت این شاعر نامی خجسته باد.