ساخت ایران| شبیهساز آموزش تانک
شبیهساز آموزش تانک ساخت ایران به آموزش در محیطی امن و شرایط نزدیک به نبرد واقعی را برای خدمه تانک فراهم میکند.
یکی از نیازهای اساسی در حوزه آموزش نیروهای مسلح، استفاده از شبیهسازهاست. با بکارگیری شبیهسازها علاوه بر آنکه آموزش در محیطی امن و کمخطر صورت میگیرد، شرایطی نزدیک به واقعیت فراهم میشود تا در مصرف مهمات صرفهجویی شود.
متخصصان صنایع دفاعی کشورمان نیز با ورود به این حوزه موفق به طراحی و تولید انواع شبیهسازها شدهاند. یکی از این شبیهسازها، شبیهساز ادوات زرهی برای آموزش خدمه تانک است.
این شبیهساز که برای آموزش راننده، توپچی و فرمانده تانک طراحی شده است، توانایی شبیهسازی شرایط مختلف آب و هوایی و زمینهای ذوعارضه را دارد.
خدمه تانک ونفربر با استفاده از این شبیهساز میتوانند انهدام اهداف متحرک و پاسخگویی به اهداف هوایی مانند بالگردها و شلیک موشکهای ضدرزه را تمرین کنند.
#تانک
https://eitaa.com/pulse1/10◼️
ساخت ایران| دوربین دید در شب ANG-۸۶
دوربین دید در شب ANG-۸۶ یکی از دستاوردهای متخصصان صنایع دفاعی کشور برای تجهیز بالگردهای نیروهای مسلح به سامانههای دید در شب است.
یکی از مهمترین پیشنیازها برای پشتیبانی از عملیاتهای نیروی زمینی استفاده از یگانهای بالگردی چه در حوزه پشتیبانی آتش و چه در حوزه ترابری است، به همین منظور بالگردهای مورد استفاده باید توان پرواز در شب و روز و انواع شرایط آبوهوایی را داشته باشند. در این حوزه طراحی و تولید انواع دوربینهای دید در شب یک نیاز حیاتی برای بالگرد و خلبانان آن است.
متخصصان صنایع دفاعی کشورمان نیز با درک این موضوع دستبهکار ساخت دوربینهای دید در شب برای تجهیز بالگردهای نیروهای مسلح شدند که یکی از دستاوردهای آنان دوربین دید در شب ANG-86 است.
دوربین دید در شب ANG-86 یک سیستم تصویربرداری شبانه است که برای استفاده توسط خلبان بالگرد طراحی شده است. این دوربین دوچشمی قابل نصب روی کلاه خلبان است و پرواز در شب را برای خلبانان بالگردهای مختلف میسر میکند.
این دوچشمی شامل دو منوکولار و یک نگهدارنده است. هر یک از یکچشمیهای این دوربین متشکل از یک بدنه، لنز و بخش سازنده تصویر بوده که قابل تنظیم نیز میباشد.
این دوربین از 4 باتری 1.5ولتی بهعنوان منبع تغذیه استفاده میکند و میتواند در دمای منفی 35 درجه تا مثبت 52 درجه کارکند. وزن این دوربین 550 گرم بوده و فاصله کانونی آن نیز 27 میلیمتر است.
https://eitaa.com/pulse1/10◼️
8.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چجوری ایران اینهمه متخصص در امور مختلف داره؟!!
اینجوری👆👆👆(فیلمو ببینید😁)
مجبوری مگه تو هر چیزی نظر بدی؟😂😂😂
#خودتحقیری
https://eitaa.com/pulse1/10◼️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آخر و عاقبت پیامرسان ها و استارتاپ های وطنی که بازیچه دیگران! میشن
https://eitaa.com/pulse1/10◼️
هدایت شده از ابوذر
ساخت ایران|ربات مسلح سپاه
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سال 93 (هفتم اسفند ماه) و در جریان برگزاری رزمایش پیامبر اعظم9(ص)، برای اولین بار از رباتهای رزمی و شناسایی ساخت جهاد خودکفایی سپاه، رونمایی کرد.
این ربات نظامی با شرح وظایف گوناگون ساخته شده. از این وظایف میتوان حملونقل، تجسس و شناسایی، تشخیص مهاجم و رهگیری و انهدام اهداف را نام برد.
ساخت ایران|تانک ذوالفقار
ذوالفقار۱ اولین مدل این تانک بود که در سال 1380 تولید شد. این تانک از یک موتور دیزلی با قدرت ۷۸۰ اسب بخار استفاده میکند و سیستم کنترل آتش آن امکان شلیک در حرکت را برای تانک فراهم میکند. در ذوالفقار1، میتوان سیستم هشدار دهنده و پدافند لیزری ساخت سازمان صنایع دفاع ایران را نیز دید.
ین سیستم میتواند کاربران خود را با تابش پرتوهای لیزر هدایت کننده، از جنگ افزارهای هدایت شوندهٔ ضدتانک آگاه کند. پدافند مورد استفاده این سیستم به صورت انتخابی، میتواند ترکیبی از پرتاب کنندههای نارنجک دودزا باشد. این کار باعث شکستن قفل لیزری پرتابگرهای دشمن میشود. پوشش این سیستم هشدار دهنده ۳۶۰ درجه در افق و ۶۰ درجه در ارتفاع است
#تانک
https://eitaa.com/pulse1/10◼️
ساخت ایران|تانک دوالفقار
ذوالفقار3 سومین و پیشرفته ترین تانک خانواده ذوالفقاراست. یکی از نکات بسیار مهم در این تانک، سامانه کنترل آتش این تانک است. سامانه کنترل آتش این تانک موسوم به «EFCS3» یک سیستم چند منظوره است که تواناییهای قابل توجهی را دراختیارافراد نظامی قرار میدهد، ازجمله ثابت نگاه داشتن توپ در هنگام انواع مانورها و چرخشها، امکان درگیری با اهداف ثابت و متحرک، قابلیت انتقال اطلاعات به کامپیوتر درون تانک برای تخمین زاویه مورد نظر برای شلیک، قابلیت شبکه شدن با سامانههای دید در شب موجود در تانک. متخصصان ارتش با افزودن بر عرض این تانک، باعث افزایش سرعت آن شدهاند.
نیمرخ كوتاه، سیستم فشنگگذاری تمام اتوماتیك و مسافتیاب لیزری، توپ 125 میلیمتری بدون خان، قابلیت پرتاب موشكهای كوركننده رادارهای دشمن و سیستمهای آشكارسازی مادون قرمز، از دیگر خصوصیات این تانك پیشرفته ایرانی است.
#تانک
https://eitaa.com/pulse1/10◼️
ساخت ایران|تانک مبارز
تانک مبارز در اصل مدل بهینهسازی شده تانک چیفتن در ایران است. تانک چیفتن در سال ۱۹۶۶ در بریتانیا تولید و از سال ۱۹۷۲ وارد ارتش ایران شد. در طول سالهای اخیر، تغییرات زیادی بر روی تانک چیفتن انجام گرفت. مدل نهایی ارتقا یافته تانک چیفتن، توسط ارتش جمهوری اسلامی " مبارز" نام گرفت.
تعویض موتور ال۶۰ لیلاند با یک موتور پرقدرتتر با توان ۸۵۰ اسب بخار، تعویض محفظه سوخت، تغییراتی در چرخ دنده و شاسی تانک، نصب تجهیزات ضد ضربه جدید و افزودن یک سیستم هدفگیری لیزری، از جمله تغییراتی است که توسط متخصان نظامی ایران بر روی تانک چیفتن انجام گرفت. قدرت رزمی تانک مبارز به علت در اختیار داشتن سیستمهای دید در شب و سیستم مسافتیاب لیزری افزایش زیادی یافته است.
#تانک
https://eitaa.com/pulse1/10◼️
ساخت ایران|تانک کرار
تانک کرار دارای سامانه اتوماسیون تیربار برای شلیک از داخل دهلیز جنگی در شرایط مختلف است و در حوزه تحرک، تانک کرار دارای توانمندی عبور از مناطق ذوعارضه، گودال، رودخانه و حرکت در زیر آب را داشته و مجهز به سامانه ناوبری ونمایش آن برای راننده تانک میباشد. کرار دارای سامانه کنترل آتش الکترواپتیکی، سامانه فاصله یاب لیرزی، رایانه بالستیک و همچنین قابلیت شلیک به اهداف ثابت و متحرک در شب و روز است.
این تانک در حوزه بقاء و ماندگاری به حفاظت زرهی مقاوم در برابر انواع سلاحهای ضد زره مجهز شده و با استتار در برابر انواع سلاحهای ضد زره محافظت میشود. استتار چند طیفی، مخابرات و مدیریت صحنه نبرد دیجیتال و توانمندی در مقابله با جنگ های الکترونیکی از دیگر ویژگیهای تانک کرار است.
#تانک
https://eitaa.com/pulse1/10◼️