استوری پژمان درستکار، سرمربی تیم ملی کشتی آزاد، برای بدرقه رهبر شهید
📱عضویت درکانال خبری قائمشهر:👇
🆔 @qaemonline
تغییر در محل جانمایی اقامه نماز بر پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در مسجد جمکران
🔸 به اطلاع میرساند با توجه به درخواستهای متعدد مردمی، محل استقرار آقایان و بانوان برای اقامه نماز بر پیکر مطهر امام مجاهد شهید حضرت آیت الله العظمی سید علی خامنهای قدس الله نفسه الزکیه به شرح ذیل است:
محل استقرار زائران
🔹 نیمه سمت راست مسجد از مقابل مسجد مقام تا ابتدای ورودی پارکینگ مقابل میدان انتظار ویژه استقرار زائران برادر.
🔹 نیمه سمت چپ مسجد از مقابل مسجد مقام تا ابتدای ورودی پارکینگ مقابل میدان انتظار ویژه استقرار زائران خواهر.
مسیرهای ورود و خروج زائران
🔹 ورود و خروج زائران برادر، از درب شماره ۲ و پارکینگ شماره ١.
🔹ورود و خروج زائران خواهر، از درب شماره ۶ باب الرضا علیه السلام، پارکینگ شماره ٢ و ورودی میدان انتظار.
محل اسکان
🔹 محل اسکان خواهران در شبستانهای بقیع و امام حسن عسکری علیهالسلام و محل اسکان برادران در شبستانهای کاظمین و کربلا خواهد بود.
#بدرقه_آقای_شهید_ایران
#باید_برخاست
📱عضویت درکانال خبری قائمشهر:👇
🆔 @qaemonline
4.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌐 امروز تهران حال و هوای اربعین گرفته بود
همچون مشایه هرکس در حد توانش قدمی برداشت این پیرمرد تهرانی هم بدلیل گرمای زیاد با شلنگ به مردم آب میداد . . .
#باید_برخاست
#وداع_علویان
🎥محمدباقر عزیزی
✳️مرجع خبری قائم شهر👇
🆔 @qaemonline
قالیباف: قاتلان شهدای این سرزمین به ویژه قائد امت به سزای عملشان خواهند رسید
▪️ گام نهایی انتقام با آزادی قدس شریف عینیت مییابد
رئیس مجلس شورای اسلامی
🔹 داغ جانکاه فقدان رهبر شهیدمان و آخرین روز حضور جسم مبارک و مجروح او در پایتخت ام القرای جهان اسلام با تجلی وجه دیگری از بعثت شما در این مقطع حساس و سرنوشت ساز به حماسه و شعور تبدیل شد و حرکت به سمت پیروزی قطعی ایران اسلامی و جهان اسلام را شتابی دو چندان بخشید.
🔹 مردمی که ۴۷ سال پیشران و پشتیبان انقلاب شان بودهاند، در چهار ماه گذشته هرشب با ندای مرگ بر امریکا و مرگ بر اسرائیل نفرت و انزجار خود را از قاتلان امام شهیدمان فریاد زدند و انتقام را خواستار شدند.
🔹 تحقق وعده الهی قطعی است و متجاوزان به خاک ایران اسلامی و قاتلان شهدای این سرزمین به ویژه قائد امت، به سزای اعمال شان خواهند رسید و گام نهایی انتقام از مستکبران با آزادی قدس شریف عینیت می یابد.
🔹 ملت مبعوث شده، رهبرشان را بدرقه کردند و همچون ۴ ماه گذشته دست بیعت به سمت ولی فقیه حکیم مان حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنهای دراز کردند.
🔹 باید قدردان این مردم بود که در مسیر نورانی امام و شهدا ذره ای عقب نشینی نکردند.
🔹 دنیا امروز فهمید انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی ایران، پاینده و جاودان است و با پشتوانهی این مردم، بنبست و شکستی وجود ندارد.
🔹 این ملت، از مکتب حسین علیه السلام و تربیت یافتهی امامین انقلاب اند که در ۳۷ سال دوران زعامت رهبر شهید انقلاب، نه تنها روحیه جهاد و مبارزه را حفظ کرده اند؛ بلکه ساختارمند و محکم در برابر زورگویان دنیا ایستادهاند.
🔹 قدر شما را باید دانست و از هیچ تلاشی برای احقاق حقوق تان کوتاهی نکرد. چه در پای لانچر و دفاع از کشور، چه در عرصه دیپلماسی و مذاکره به عنوان بخشی از مبارزهی تمدنی و اصولی با سلطه گران و چه در عرصه خدمت به شما برای گشایش امور معیشتی و اقتصادی. امید است توجه به توصیه های اکید رهبر شهید و رهبر معظم انقلاب در کار بی وقفه و موثر برای مردم، با همت مسئولین محقق شود.
#بدرقه_آقای_شهید_ایران
#باید_برخاست
📱عضویت درکانال خبری قائمشهر:👇
🆔 @qaemonline
هدایت شده از 🏴 بدرقه آقای شهید ایران | مازندران
💢اسکان زائران تشییع امام شهید در مشهد مقدس
⚡️ویژه مازندرانی ها
🔹وعده غذایی،استحمام،مکان پارک خودرو،محیط مناسب و خنک برای استراحت با ظرفیت پذیرش ۱۵۰۰ نفر
📌لینک آدرس در نشان :
https://nshn.ir/7b14GfQJdiUE
💯شماره هماهنگی :
09353241519
#باید_برخاست #وداع_علویان
📢 کانال رسمی اطلاع رسانی مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید | مازندران
🏴 @veda_alavian
محدودیت تردد در محور کندوان
رئیس پلیس راه مازندران:
🔹 محور کندوان از ساعت ۲۱ امشب از مسیر جنوب به شمال مسدود شد.
🔹 طرح یکطرفه از شمال به جنوب نیز از حدود ساعت ۲۳ برای تخلیه بار ترافیکی خودروها به سمت تهران به اجرا درخواهد آمد.
📱عضویت درکانال خبری قائمشهر:👇
🆔 @qaemonline
دبیر شورایعالی امنیت ملی در پاسخ به ترامپ: با مردم ایران با احترام صحبت کن، وگرنه با زبان دیگری پاسخ میدهیم
🔺ذوالقدر: به رئیسجمهور متوهم امریکا که امروز ۹۱ میلیون ایرانی را تهدید کرده است میگویم:
🔺پیش از این تو بعنوان رییس یک کشور بیریشه با تاریخ ۲۵۰ ساله با ادبیات مشابه از محو تمدن چند هزار ساله ایران سخن گفته بودی و نتیجه برایتان جز شکست و استیصال و درخواست مذاکره و آتشبس نبود! ایرانی با زبان تهدید بیگانه است.
🔺پس با مردم ایران با احترام صحبت کن، وگرنه با زبان دیگری به شما پاسخ خواهیم داد.
📱عضویت درکانال خبری قائمشهر:👇
🆔 @qaemonline
⚫️ صدوبیستوهشتمین اجتماع مردمی در میدان طالقانی برگزار شد
به گزارش پایگاه خبری عصر قائم، صدوبیستوهشتمین اجتماع مردمی شامگاه امشب با حضور اقشار مختلف مردم در فراق رهبر شهیدشان و بعد از حماسه سازی مردم در مراسم تشییع پیکر قائد عظیم شان انقلاب در میدان طالقانی برگزار شد.
مردم قائم شهر در سوگ امام شهیدشانبه فرمان ولی امر مسلمین امام سیدمجتبی خامنه ای در خیابان ها حضور دارند و این روزها که وداع و تشییع پیکر امام شهید انجام می شود مرثیه سرای کردند.
ادامه تصویر: https://asrghaem.ir/?p=8532
✳️مرجع خبری قائم شهر👇
🆔 @qaemonline