📜قوانین در مجلس تصویب می شوند!📜
(چه خوب چه بد) ...
ما با قوانینی که مجلس
تصویب میکند و دولت ها
اجرا میکنند زندگی می کنیم!
از جزئی ترین قوانین تا
موثرترین قوانین برای
نسل های آینده ...🇮🇷
#انتخابات
🔰|رسانه هنری نفحات|🔰
https://eitaa.com/joinchat/2185691136Cf7d6d246f8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆باورش سخته عطاءالله مهاجرانی داره یه همچین چیزایی در شبکه BBC میگه؟!!
✅ این ۴ دقیقه رو از دست ندید! 👌
🇵🇸 @Roshangari_ir
هدایت شده از مرکز فعالیتهای دینی شهرداری تهران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷فردا کدام هموطن ساز غیرت خواهد زد🇮🇷
قسمتی زیبا از اخراجیها در مورد حمایت از نظام جمهوری اسلامی در مقابل کل دشمنان داخلی و خارجی کشور که مخالف پیشرفت و رفاه عمومی ما هستند . (۱۴۰۲/۱۲/۱۰)
#دعوت✌️
#انتخاب_مردم
#اقتدار_ایران
🆔 https://ble.ir/dinitehran
🆔 https://eitaa.ir/dinitehran
هدایت شده از رادار انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️وضعیت مخالفان جمهوریاسلامی ناامیدکننده است
@Radar_enghelabe
🔅به نام خدا🔅
✌️«حرکت آخر و تعیینکننده»
این روزها فعالیتهای خوبی در فضای مجازی پیرامون افزایش مشارکت صورت گرفت که خیلی لازم و مسرتبخش بود.
ولی نکته قابل تامل این است که این پیامها بیشتر در گروههای انقلابی رد و بدل شد و اگرچه برخی از این پیامها در گروههای دیگر و به اشخاص مردّد برای حضور در انتخابات سرریز میشد، ولی این اندازه کفایت نمیکند.
✅ پیشنهاد:
طبق آخرین نظرسنجی معتبر، 29 درصد از مردم هنوز مردّد برای شرکت هستند که 16 درصد از این 29 درصد گفتند احتمالا شرکت می کنند.
برای انگیزهبخشی به افراد مردّد پیشنهاد میکنم امروز ظهر یا غروب به چند نفر از افراد مردّد در بین بستگان یا دوستان زنگ بزنیم و از آنها دعوت کنیم. این کار خیلی موثر است. برخیها نیاز به یک هُل کوچک دارند.
خجالت نکشیم از این کار، که تماس ما خیلی اثر دارد.
همچنین میشود امروز چند تا از این پیامهای خوب انتخاباتی را به این مردّدین ارسال کرد.
🌹 مژده این که سردار خوشنام رحیم نوعی اقدم گفتهاند: حاضرم پنج سال حضور در دفاع مقدس و ده بار مجروحیت و شش سال حضور در دفاع از حرم را با کسی که یک نفر را پای صندوق رای بیاورد در پیشگاه خدا عوض کنم.
مومن زیرک از این حجم ثواب با یک حرکت ساده عقب نمیماند. بسم الله
🌹 لطفا این پیام را به گروههای دیگر ارسال کنید.
به یاری خدا و همت خیرین عزیز ، برای صاحب این کپر در جنوب کرمان خانه ای بلوکی ساخته شد ؛ هر بلوک سهمی از من و شما برای سرپناه و آرامشگاه این خانواده بی بضاعت و بدون سرپرست بود. برای تامین هزینه های ساخت مشارکت همگی را پذیرا هستیم.
شماره کارت جهت واریز کمک های نقدی و صدقات
5041721050773317
بنام علی بلوطی
گروه جهادی مدرسه فقه و اصول حضرت قائم (عج)
در کنار تلاشهای پیامکی، تماسی، ارتباطی و ... با نیت به حرکت درآمدن سیل دلها و جانها و افزایش مشارکت مردم، #ختم_صلوات برای حضرت صدیقه طاهره (س) رو در دستور کارتون قرار بدین
در کنار سیل رای، سیل صلوات هم در برای درهم شکستن حیله های دشمنان کار ساز هست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹🕊 شهید #عبدالرسول_زرین؛
💢 عبدالرسول، یک نفره، تنها و با یک اسلحه دراگانف یک تپه را از دست بعثیها آزاد و تصرف کرد و اینطور شد که شهید #خرازی لقب «گردان تکنفره» را به ایشان دادند...
🗓 ١١ اسفند سالروز شهادت عبدالرسول زرین
#گردان_تک_نفره
#شهیدزرین
https://eitaa.com/qaim_yavaran
❤️آرای فداکار؛ دستاورد انتخابات
1⃣یکم. این انتخابات هم برگزار شد و باز هم پیروز نهایی مردم اند. رمز و رازش نیز در بلوغ سیاسی این دوره از انتخابات است.
ما سه دسته آرا داریم. رای عادی که یک رای دارد و به نفع نامزد مورد علاقه خود به صندوق می اندازد. رای پرقدرت که تبلیغ می کند تا دیگران نیز به نامزد مورد علاقه او رای دهند. اما دسته سوم آرای فداکار است. آرای فداکار، آرائی هستند که بجز نامزد مورد علاقه شان، تلاش می کنند مردم را فارغ از هر جهت گیری پای صندوق بیاورند و دعوت به مشارکت کنند.
این دوره آرای فداکار بسیار برجسته و چشمگیر بودند و این یک بلوغ قابل اعتنا در سپهر سیاسی کشور است. مشارکت از روزها پیش شروع شده بود و تا پای صندوق رای امتداد داشت. تمام تلاش مردم و فعالان رسانه ای این بود که چند نفری را با خود پای صندوق رای بیاورد.
شکوه این انتخابات به بلوغ سیاسی یک جامعه است. به احساس مسوولیت جامعه ای که بسیار جلوتر از گروه ها و جریانات سیاسی است.
این دستاورد را نباید دستکم گرفت. اما چرا این دستاورد اهمیت دارد؟
2⃣دوم. واقعیت اینست که ما در یک جنگ صدای تمام عیار قرار داریم. جنگ صدا جنگ در عصر شبکه هاست. جامعه امروز مثل کندوی عسل تبدیل به شبکه هایی شده است که این شبکه ها الزاما بهم متصل نیست و راه ندارد. مثل اتاق های یک ساختمان بزرگ که ساکنان هر اتاق از اتاق مجاور خود بی اطلاع هستند. این جامعه شبکه ای دارای فوائد و مضراتی است که از حوصله این متن خارج است. اینکه چطور از یک جامعه تخت و بی مانع به یک جامعه شبکه ای رسیدیم نیز قابل بحث است و بماند بعد. اجمالا اینکه جامعه شبکه ای محصول رسانه های اجتماعی و شبکه های نوین و جامعه پلتفرمی است.
اما مساله اصلی اینجاست که در این جامعه شبکه ای، جنگ صدا رخ می دهد و اساسا صدا به سادگی در بین اتاق ها نمی چرخد. اینطور نیست که یک صدای بلند در همه اتاق ها پخش شود و به گوش همه مردم برسد. از سوئی دیگر صدای دشمن با تمام قوا و با خرده رسانه هایی از جنس خبری و سرگرمی و سبک زندگی و غیره پای خود را به این شبکه ها رساندند.
واقعیت امروز جامعه را باید با این جنگ صدا در جامعه شبکه ای دید. ثمره چنین جامعه ای اینست که اساسا صدا به صدا نمی رسد و بخش قابل اعتنایی از جامعه صدای رسانه های مرجع و مسوولین و حاکمیت را دریافت نمی کنند که بخواهند نسبت بدان واکنش نشان دهند. آنهم در شرایطی که صداهای مزاحم دشمن وجود دارد. گذشت زمانی که رسانه ملی یک حرف را می توانست تا دل روستاها و قلب کویر و پشت کوه ها برساند. امروز رسانه ملی نیز انحصارش شکسته شده است و او هم یک صداست میان انبوهی از صداهای دیگر.
3⃣سوم. اینکه در جامعه شبکه ای چه باید کرد و حاکمیت باید چه کند که نمی کند، مجال این یادداشت نیست. اما خلاصه کلام اینست که در جامعه شبکه ای همه باید رسانه شوند. همه باید بلند شوند. قیام کنند. شهروند رسانه ها باید تبدیل شوند به رسانه های متعهد و مسوولیت پذیر نسبت به دیگر شهروندان پیرامونی خود که یک شبکه را تشکیل می دهند.
اگر چنین اتفاقی رخ دهد انتظار می رود جامعه حرکت و رشد کند. به تعبیر ساده تر رشد جامعه در رشد حلقه های رسانه ای - میانی است که نقش رسانه های خرد را بازی می کنند و صدای حق را به دل شبکه ها می رسانند.
4⃣چهارم. از این جهت بزرگترین ثمره این انتخابات رشد رسانه های خردی است که احساس مسوولیت در قبال جامعه خود کردند و با بلوغ سیاسی خود رابه مردم رساندند تا پیام مشارکت را به آنها برسانند. کافی بود یک جمله به قلب و ذهن مردم برسد. اینکه ببینید در میانه این میدان شفاف چه تصمیمی باید بگیرید. میدانی که یک سویه آن تروریست ها و تکفیری ها و کودک کش ها و تجزیه طلب ها هستند و سوی دیگر آن از حاج قاسم تا دختر کاپشن صورتی و گوشواره قلبی در انتظار ایستادند. این صدا به هرکس رسیده است دلش را لرزانده و نقش تاریخی خود را به درستی انتخاب کرده است. اما طنین این صدا در همه شبکه ها راه یافت؟
آینده تاریخ را همین رسانه های خرد می سازند. همین شهروند رسانه ها. همین حلقه های میانی که باید قیام کنند تا مردم بلند شوند. راهی نیز جز این نیست. یک راه پیش روست؛ اینکه هرکس هرجا نشسته است بایستد و تمام.
همشهری
@mahdian_mohsen
🔻این 25 میلیون نفر
🔻حماسه 25 میلیون نفری را دست کم نگیرید. این آرای پرقدرت، فراتر از آرای عادی هستند. به این آرا باید بالید. این آرا تخمینی از هسته پرقدرت جمهوری اسلامی هستند که مثل یک دژ مستحکم از خاک و هویت و دین شان صیانت می کنند. مرور کنیم تا ماجرا روشن شود.
🔹اول اینکه چرا رای دادند؟
به 3 دلیل این آرا پای صندوق آمدند.
🔸الف. رای ایدئولوژیک
دلیل اول آرای ایمانی است. آرائی که به جهت تکلیف دینی و ملی شان به صحنه آمدند. این رای بسیار پرقدرت است. چون ایدئولوژیک است.
🔸ب. رای استراتژیک
دلیل دوم آرایی است که برای صندوق رای فارغ از خروجی اش موضوعیت قائل است. آرائی که معتقد است صندوق رای به خودی خود قدرت ساز است. آرائی که خوب می داند اگر صندوق رای تضعیف شود اول چیزی که ضربه می خورد امنیت است. این رای استراتژیک است.
🔸ج. رای سازنده
و دلیل سوم آرائی است که به صندوق رای از حیث طریقیت توجه می کند. آرائی که حرکت کشور را می بیند و آینده را روشن می داند. آرای امیدوار دلیل سومی است که موجب حضور پای صندوق رای شده است. رای برای انتخاب افراد صالح و کارآمد. این رای امیدوار و سازنده است.
🔻حالا سوال اینست که ثمره این سه ویژگی چیست؟ یعنی در عمل این سه ویژگی چه آرائی را شکل داده است:
1⃣یکم. نماد تاب آوری
این آرا با وجود همه سختی های اقتصادی پای صندوق آمدند. شرایط اقتصادی امروز با همه تلاش هایی که از سوی دولت و مجلس صورت گرفته است، سخت و تلخ است. این آرا نمایش این تاب آوری ملی است.
2⃣دوم. نماد مبارزه
این آرا تحریم های شناختی و رسانه ای دشمن را شکست. چند ماه تلاش دشمن برای تحریم انتخابات ایران بی نتیجه ماند و مردم با آرایش جنگی مقابل دشمن پای صندوق رای آمدند. این آرا از این جهت نماد مبارزه است.
3⃣سوم. نماد فداکاری
آرای این دوره نمایش رای فداکار است. ما سه نوع رای داریم. رای عادی که تنها رای به نامزد مورد علاقه است. رای پرقدرت که بجز یک رای تلاش می کند دیگران هم به نامزد مورد علاقه اش رای دهند. و سوم رای فداکار که فارغ از پیروزی نامزد مورد علاقه اش برای اصل مشارکت تلاش می کند. ما ایندوره به شکل چشمگیری با حضور دسته سوم مواجه بودیم.
4⃣چهارم. نماد اخلاق
ایندوره از انتخابات مردم بسیار جلوتر از گروه ها و جریانات سیاسی بودند. اگر گروه های سیاسی مثل همیشه به دنبال تخریب همدیگر و مجادله بجای رقابت بودند اما مردم اولویت اولشان افزایش مشارکت بود. از اینرو بجای تخریب، رقابت را دنبال کردند تا به سبد مشارکت ریخته شود.
5⃣پنجم. نماد عقلانیت
این دوره از انتخابات رای دهنده به این سطح از عقلانیت و بلوغ رسیده بود که صندوق رای فارغ از نتیجه آن موضوعیت دارد. حتی اصلاح طلبان نیز با عبور از بدنه سنتی شان تصریح داشتند که اصل صندوق رای اهمیت دارد وقدرت ساز است.
🔻مجموعه این دلائل باعث می شود که این 25 میلیون نفر، رای شان پرقدرت و به مثابه یک دژ مستحکم باشد که کشور را مقابل هرگونه تهدیدی صیانت می کند و در آینده موتور محرکه و شتابدنده آرای خاموش باشد. قدر بداینم.
همشهری
@mahdian_mohsen
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بلوچستان سیل مهیبی اومده است
خیلی مردم دچار گرفتاری شدند
انشاءلله به یاری خدا قراره به یاری برادران وخواهران بزرگوارمون بریم ودرحد توانی که داریم انشاءلله کمک کنیم
خیرین بزرگوار لطفا مثل همیشه که قرارگاه رو یاری کردید تو این شرایط سخت هم کمک کنید وسهیم باشید در این کمک رسانی بزرگ
جهت تامین وخرید یک سری ابزار آلات والبسه برای جهادگران که بتونن تو اون شرایط کار کنند نیازمند یاری شما بزرگواران هستیم
لطفا کمکهای خودتون رو به شماره کارت قرارگاه واریز بفرمایید
🔻گروه جهادی شهید ابراهیم هادی 🔺
( #فرهنگی_دینی #عمرانی #محرومیت_زدایی)
شماره کارت :🔻
6273817010160681🔻 شماره شبا : 🔻
IR250150002049801150262688🔻 🔸ارتباط با ادمین: @ymirzaie اجر همتون با آقا سیدالشهدا
🔔هشت توصیه امام هشتم برای روزهای آخر شعبان
🌟 اباصلت (سلام الله علیه) میگوید: در آخرین جمعه شعبان خدمت امام رضا علیهالسلام رسیدم. فرمود:
🔹 ای اباصلت، بیشترِ ماه شعبان سپری شده و امروز آخرین جمعه شعبان است، پس در روزهای باقیمانده کوتاهیهای روزهای گذشته را جبران بکن و باید به آنچه برایت مهم است اقدام کنی:
1⃣ زیاد دعا کن
2⃣ زیاد استغفار کن
3⃣ زیاد قرآن تلاوت کن
4⃣ از گناهانت به درگاه خدا توبه کن تا خالصانه به ماه خدا وارد شوی
5⃣ هر امانتی که گردنت هست ادا کن
6⃣ تمام کینههایی که در دلت نسبت به مؤمنان داری، از دل بیرون کن
7⃣ هر گناهی که به آن مبتلا هستی از آن دست بکش و تقوای خدا پیشه کن و در آشکار و پنهان بر خدا توکل کن...
8⃣ و در روزهای باقیمانده این ماه بسیار بگو:
👈 اللَّهُمَّ إِنْ لَمْ تَکُنْ غَفَرْتَ لَنَا فِیمَا مَضَی مِنْ شَعْبَانَ فَاغْفِرْ لَنَا فِیمَا بَقِیَ مِنْهُ
🔹 خداوندا اگر در روزهای گذشته شعبان ما را نیامرزیدی، پس در روزهای باقیمانده بیامرز
📚 عیون اخبار الرضا علیه السلام ج۲ ص۵۱
📚 بحارالانوار ج ۹۴ ص۷۳
#ماه_شعبان
#استغفار
https://eitaa.com/qaim_yavaran