💢 منِ فرهنگیِ ما
✍نسا خلیلی
▪️منِ فرهنگی! در هر جامعهای، همان آداب و رسوم و هنجارهایی است که نسل به نسل منتقل میشود. همان چیزی است که فردوسی پس از حملهٔ مغول به دنبال احیا آن رفت. ارزشِ بسی رنج سی ساله برای زندهکردن عجم را متحمل شد.
▪️منِ فرهنگی، در طول چند هزارسال با افت و خیزهای بسیار بهدست آمده است. اما این جمله اینجا هم صادق است که خراب کردن بسیار آسانتر از ساختن است؟ امروزه چه ابزارهایی برای نابودی و ایجاد خرابی در آن مورد استفاده است؟
▪️چیزی که امروز مورد تهاجم واقع شده است، منِ فرهنگی ماست. این چیزی به جز روحیهٔ سلحشوری ایرانی، حب وطن، غیرت مردان، عفت زنان، خانواده محوری، احترام به بزرگترها، جوانمردی و ... نیست.
▪️اما ابزار این کار چیست؟ از زبان آوینی شنیدم که «برای اشاعه تفکر آمریکایی در روسیه و چین حتما لازم نیست به آنها اجازه افتتاح پیتزافروشی یا ویدیو کلوپ در میدانهای بزرگ مسکو و پکن داده شود، بلکه «تعلیمات واحد نظام جهانی آموزش» برای آنکه دانشجویان چینی را بدان جا بکشاند که خود را قربانی «دموکراسی آمریکایی» کنند، کافی است» (آغازی بر پایان،ص ۲۵).
▪️اگر ذرهای نقش آموزشی برای فضای مجازی قائل شویم، میبینیم که رهاکردن این عرصه، رشتههای من فرهنگی ما را پاره خواهد کرد و تنها نظم جهانی را در ذهن مردم، پیر و جوان ترویج میکند. نظم واحدی که سرمایهداران آن دنبال ترویج صنعت پولساز فحشا هستند و بارها آن را علنی بیان کردند.
▪️در این بین، آیا ما باید سرمایههای چند هزارساله فرهنگی و هویتی خود را در طبق اخلاص به آنها تقدیم کنیم تا در فسادی که جهانگیر شده است، بلعیده شوند؟ آیا حاکمیت تنها وظیفهٔ حفاظت از مردم در قبال هجوم زمینی را دارد و هیچ مسئولیتی در قبال سموم شیمیایی پخششده در فضای سایبری جامعه ندارد؟
#یادداشت
@qalamevazin
منادیان برچیدن پدافند!
اهمیت پدافند قدرتمند را دیدید؟! حالا تصور کنید عدهای شبوروز در حال شعار و فشار برای برچیدن همین پدافند باشند! دربارۀ آنها چه باید گفت؟!
پالایش (فیلترینگ) | طرح امنیت اخلاقی | نفی افایتیاف و ولنگاری بازار و ارز، پدافند ما در رایاسپهر (فضای مجازی)، اجتماع و اقتصاد هستند...
https://virasty.com/AliNejatiMehr/1729933292516434503
🇮🇷 سلحشوری ایرانی
✍ نسا خلیلی
▪️برخی رسانههای خارجی و حتی تحلیلگران از روحیهٔ مردم در مواجهه با تجاوز هوایی به کشور عزیزمان تعجب میکنند؛ اما این مردم نشان دادند که همیشه دارای روحیهٔ سلحشوری و مدافع مظلوم بودند.
▪️به گواه تاریخ و روایتها، هرجا که ایرانیها پیشرفت کردند؛ در تمام سطوح نخبگان و مردم با هویت جمعی به همراهی «رهبری شجاع»، روحیهٔ حماسی از خود بروز دادند.
▪️آوردهاند که: «در یکی از جنگها نادر شاه ﻫﻨﮕﺎﻡ ﻧﺒﺮﺩ، ﭘﯿﺮﻣﺮﺩﻯ ﺭﺍ ﻣﯽبیند ﻛﻪ ﺑﺎ ﻣﻮﻯ ﺳﭙﯿﺪ، ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺷﯿﺮ ﻣﻰﺟﻨﮕﺪ!
ﭘﺲ ﺍﺯ ﺧﺎﺗﻤﻪ ﻧﺒﺮﺩ، ﻧﺎﺩﺭﺷﺎﻩ ﺁﻥ ﭘﯿﺮﻣﺮﺩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﭼﺎﺩﺭ ﺧﻮﺩ ﻓﺮﺍﺧﻮﺍﻧﺪ. ﺯﻣﺎﻧﻰ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﻪ ﭼﺎﺩﺭ ﻧﺎﺩﺭ ﺷﺎﻩ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ، ﭘﺲ ﺍﺯ ﺍﺩﺍﻯ ﺍﺣﺘﺮﺍﻡ ﻭ ﭘﺎﺳﺦ ﺩﺍﺩﻥ ﺑﻪ ﭼﻨﺪ ﭘﺮﺳﺶ ﻧﺎﺩﺭ پاسخ داد و نادر متوجه شد ﺍﯾﻦ ﭘﯿﺮ ﺟﻨﮕﺠﻮ ﺍﻫﻞ ﺍﺻﻔﻬﺎﻥ ﺍﺳﺖ،
سپس نادر ﺍﺯ ﺍﻭ ﭘﺮﺳﯿﺪ:
ﺯﻣﺎﻧﻰ ﻛﻪ ﺍﺻﻔﻬﺎﻥ ﺗﻮﺳﻂ ﺍﺷﺮﻑ ﻭ ﻣﺤﻤﻮﺩ ﺍﻓﻐﺎﻥ ﺍﺷﻐﺎﻝ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ، مگر ﺗﻮ ﺩﺭ ﺍﺻﻔﻬﺎﻥ ﻧﺒﻮﺩﻯ؟
ﭘﯿﺮﻣﺮﺩ ﭘﺎﺳﺦ ﺩﺍﺩ:
ﻣﻦ ﺑﻮﺩﻡ ﺍﻣﺎ ﺗﻮ ﻧﺒﻮﺩﻯ!»
▪️الحمدلله که با انقلاب اسلامی، ایران از دست شاه سلطان حسینها نجات یافته است. الحمدلله که در مقام رهبری چنین تفکر روشن و مقاومی در جمهوری اسلامی داریم که گفتند «اگر شاه سلطان حسین این گونه فكر كرده بود كه یك جان كه ارزشی ندارد، هزار جان را انسان برای حاكمیت اسلام، رضای خدا و سربلندی مردم فدا میكند و آن بلایی كه قرار است در صورت تسلیم من بر سر مردم بیاید، سختتر و توأم با ذلّت است، اما آن بلایی كه در صورت مقاومت پیش میآید، دستكم بدون ذلّت است، وارد میدان جنگ میشد و میجنگید». (در دیدار با نمایندگان مجلس، ۱۳۸۲/۰۳/۰۷)
#یادداشت
@qalamevazin
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩 رهبر انقلاب: در مورد حرکت شرورانه دوشب پیش رژیم صهیونیستی، هم بزرگنمایی غلط است هم کوچکانگاری/ باید خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی به هم بخورد / قدرت و توانایی و ابتکار و اراده ملت ایران را باید به آنها بفهمانیم
🔹️ رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار خانوادههای شهدای امنیت:
✏️ مطلب دوم مربوط به این حرکت شرورانهای است که دو شب پیش اینجا انجام دادند. خب، یک غلطی کرد، خودشان هم البته بزرگنمایی میکنند. بزرگنمایی آنها غلط است اما توجه داشته باشید کوچکانگاری آن هم غلط است. اینکه ما بگوییم: «نه؛ چیزی نبود، اهمیتی نداشت» این هم غلط است.
✏️ بایستی خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی به هم بخورد. اینها دچار خطای محاسباتیاند نسبت به ایران. اینها ایران را نمیشناسند، جوانان ایران را نمیشناسند، ملت ایران را نمیشناسند، قدرت و توانایی و ابتکار و اراده ملت ایران را هنوز درست نتوانستهاند بفهمند؛ این را ما باید به اینها بفهمانیم.
✏️ کیفیت کار را مسئولین ما باید تشخیص بدهند و درست بفهمند آنچه که صلاح این کشور و این ملت هست آن را انجام بدهند. [صهیونیستها] باید بدانند ملت ایران کیست، جوانان ایران چگونهاند، این فکر، این انگیزه، این رشادت، این آمادگی که امروز در ملت ایران وجود دارد، خود این امنیتساز است. این را بایستی حفظ کنیم. ۱۴۰۳/۸/۶
🖼 #بسته_خبری | #خط_دیدار
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔻اجابت بعثت در عمارت مجازی
✍ نسا خلیلی
🔹رسول الله از زمان بعثت خویش همواره ما و جامعههای بعد را به اسلام فرامیخواند. پیر خمین این دعوت و محتوای آن را برای مردم بازگو کرد و مردم با مجاهدت خود این دعوت را قبول کردند و انقلاب اسلامی تشکیل و نظام اسلامی ساخته شد. اما این مسیر چگونه طی میشود؟
🔹«نبی در بعثت، به شعلهای سوزان تبدیل میشود که ساختمانهای غلط خلاف معماری فطرت انسان را میسوزاند و عمارتی نیکو مطابق فطرت انسان از نو میسازند. هر چقدر این عمارت ساکنان بیشتری در خود بپذیرد، شعلهٔ وجودی نبی وسیعتر است.
🔹اما ابزار کار نبی که همان شیوهٔ تربیت انسان الهی است، نمیتواند، کوچک و برای اشخاص محدود به منبر و تدریس معلموار باشد. معلمی باشد و تک تک آدم درست کند؛ عمر پیامبران این امکان را فراهم نمیکند که برای تربیت تک تک آدمهای جهان، حتی یک کشور زمان بگذارند؛ بلکه با تشکیل تشکیلاتی که مقررات الهی دارد؛ این هدف محقق میشود.»*
🔸از آنجایی که بعثت رسولالله محدود به زمان نیست و ما نیز مخاطب دعوت ایشان هستیم؛ پس مسئول هستیم نسبت به ساخت عمارت اسلامی در تمام ساحتهای انسانی در عالم. میدانیم که تربیت محیطی بر انسان تاثیر دارد و از آنجایی که، هوای زیست انسان عصر جدید، هوایی با طعم فضای مجازی است؛ این سوال پیش میآید که «آیا زمان اجابت بعثت در عمارت فضای مجازی نرسیده است؟»
▪️«در روز عید مبعث، سالگرد مبعث، به این نکته باید توجّه کنیم که ما هم مورد خطاب بعثت نبیّ مکرّم اسلام هستیم؛ اگر [اجابت] نکردیم، آنوقت مثل همان دنبالهی آیهی شریفه است: مَثَلُ الَّذینَ حُمِّلُوا التَّوراةَ ثُمَّ لَم یَحمِلوها؛ تورات را به آنها دادند ــ در تورات نور بود، حکمت الهی بود، دعوت الهی بود، تورات مجموعهٔ دستورات الهی بود ــ عمل نکردند؛ اگر ما هم عمل نکنیم، مثل همان میشود: مَثَلُ الَّذینَ حُمِّلُوا التَّوراةَ ثُمَّ لَم یَحمِلوها.» (رهبر انقلاب در دیدار با مسئولان، ۱۹بهمن۱۴۰۲)
------------
* برداشتی از فصل نبوت کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن
#یادداشت
@qalamevazin
هدایت شده از بیدار | دیگر نباید خفت
💢 مغزهای کوچک زنگزده...
🔻 رهبر انقلاب امروز فرمودند «مذاکره با دولت آمریکا عاقلانه و هوشمندانه و شرافتمندانه نیست».
🔹 تعبیری که جدید نیست. ۱۳۹۸/۳/۲۳ هم فرموده بودند: «کدام فرد عاقلی است که دوباره با کشوری که زیر تمام توافقها زده مذاکره کند؟؟»
🔸 امروز فرمودند: «[در مذاکره] استثنایی که وجود دارد آمریکاست».
کمااینکه در ۱۳۹۸/۷/۴ فرموده بودند: «ما راه مذاکره با هیچ کشوری در دنیا را جز همین رژیم صهیونسیتی و آمریکا نبستیم».
همچنین در ۱۳۹۹/۵/۱۰: «ما با همه جای دنیا غیر از آمریکا و رژیم جعلی صهیونیستی مذاکره میکنیم».
🔹 امروز فرمودند: «مذاکرهی با آمریکا هیچ تأثیری در رفع مشکلات کشور ندارد.»
قبلا در بیانیه گام دوم هم فرموده بودند: «در مورد آمریکا حل هیچ مشکلی متصور نیست و مذاکره با آن جز زیان مادی و معنوی، محصولی نخواهد داشت».
🔻 این حرفهای رهبری جدید نیست!
«من این را بارها گفتهام، باز هم ناچارم بگویم، چون بعضیها یا متوجّه نمیشوند یا وانمود میکنند متوجّه نشدهاند!!» ۱۳۹۹/۵/۱۰
چرا؟ احتمالا چون یا عقل ندارند، یا شرف!
🔹 اگر دارید که هیچ، اگرنه چندماه دیگر که خواستید تیتر بزنید «مذاکره با آمریکا تصمیم نظام بود» آخرش توی پرانتز بنویسید (به جز رهبری)
🔸 اگر دستپاچه شدید و خواستید تبریک بگویید مراقب باشید رهبری مثل ۱۳۹۴/۱/۲۰ در دیدار عمومی سنگ روی یخ تان نکند و بگوید:
«اینکه حالا تبریک میگویند، به بنده تبریک میگویند، به دیگران تبریک میگویند، بیمعنی است، چه تبریکی؟»
🔹 خلاصه اگر به این نداشتنها افتخار میکنید، این بار دیگر برای خودتان نگهش دارید و به نام رهبری فاکتورش نکنید که ایشان با کسی تعارف ندارد.
✍ محمدحسین ابوطالبی
🔻
@Bidaar_ir | دیگر نباید خفت
https://eitaa.com/joinchat/262734536C7ffbcbe195
🔻به چه میاندیشی؟
✍ نسا خلیلی
🔰راز مقاومت تو چیست؟ سرچشمهٔ نامیرای پایداری تو کجاست؟ اگر این سوال در مورد زنان حزبالله لبنان پرسیده میشد، شاید پاسخ آسانتری داشت؛ چراکه رسانهها نقش پررنگتری در انعکاس افکار زنان لبنانی نسبت به زنان در غزه ایفا کردند.
🔸غزهٔ مظلوم اما با ابهت، جایی است که برای خاموش کردن صدایش، اولین گلولهها، حنجر خبرنگارانش را میشکافد، تا وجدانی آگاه نشود. ازطرفی، عظمتِ مقاومت آنها عالَمی است که نمیتوان به راحتی دست به درگاهش رساند.
🔹 در جایی که بانوانش حافظ کل قرآنانند و زیست حضرت خدیجه (سلاماللهعلیه) و حضرت آسیه (سلاماللهعلیه) الگوی آنان است؛ رمز استواریشان را فقط در جلب رضایت خداوند باید جست.
🔸زنان در هر نسل به بازپسگیری سرزمین اشغالشده خود میاندیشند؛ حال چه فرقی میکند پیرزنی نود ساله باشی و خرسند از بازگشت به خانه حتی اگر ویران شده باشد؛ یا دخترکی خردسال که به رغم همهٔ خطرات عَلَم خبرنگاری را بلند کرده باشی، تا صدای مظلومیت غزه را به گوشِ سنگینِ جهان برسانی.
🔹از موفقیتهای زن غزه است که نسل به نسل آرمان فلسطین را به فرزند خود آموخته است و نسل جدیدش بیگانه و غافل از این آرمان نیست. مهمترین ویژگیش این است که میداند چه میخواهد، سرگردان و حیران روزگار از پس باد و بوران نشده و استوار مانده است. زنی هدف داشته باشد، نسلش هم سردرگم و بیهدف نمیمانند؛ جایی که تمام عالم توافق کردند که تو را از خانهات برانند، فریاد میزنی یا کشته میشویم یا حقمان را پس میگیریم.
🔸درخت اعتراضات و انتفاضهها در غزه، با پشتوانه، خون و فداکاری زنان غزه آبیاری شده است. جایی که پنجاه هزار شهید تقدیم دفاع از حق خود میکند اما ۶۸ هزار کودک در همان زمان به شمار مقاومان غزه افزوده میشود؛ کودکانی که تضمین حیات آرمان فلسطینند.
🔹آرمانی که از زبان تک تک ساکنان غزه شنیده میشود و چندسال پیش در آخرین ساعات حیات رزان النجار، شهیده شجاع فلسطینی هم جاری بود:«[میخواهیم] در نهایت این پیام را به جهان برسانیم که بدون سلاح هم، ما قادریم هر کاری را انجام دهیم....ما این کار را برای پول انجام نمیدهیم، نمیخواهیم به ما دستمزدی بدهند و یا جایی استخدام شویم، بلکه فقط رضایت خداوند مدنظرمان است».
#یادداشت
@qalamevazin
🔖 انسانِ پولکی
✍ نسا خلیلی
ماهی که پولکی باشد، پولکش سپر حفظ جان اوست. این سپر مانع ورود مواد سمی، میکروبها و ویروسها به جان او میشود. اما اگر انسان پولکی باشد، چه میشود؟ انسان پولکی، ارزش و معیار را در پول خلاصه میکند. برای او کسی ارزشمندتر و مفیدتر است که برق پولکهایش چشمهای بیشتری را برباید.
او همه چیز را از عینک هفترنگ و بزک شده پولک میبیند. نه تنها معیار حرکتش پول میشود، بلکه آن را به کل عالم و کائنات تعمیم میدهد. موقع راهپیماییها که میشود، میگوید حتماً ساندیس دادن که اینها رفتند؛ اگر نه که شاید اضافه حقوق دادند، وگرنه در این سرما، در این گرما چه کسی بعد از چهل و خردهای سال حاضر به بیرون آمدن است. در نگاه او همه در تُنگِ محدود زندگی پولکیاند. صغیر و کبیر، همهٔ معیارها و حتی ارزشها باید با پول سنخیت داشته باشد و گرنه انسان هزاره فلان که بدون پول تحرک ندارد.
سوالش این است که مگر میشود کسی جانش را در راه خدا بدون واریزِ پولکی بدهد؟ مگر میشود مدافع حرم باشی و از جانت بگذری و پولک نخواهی؟ غافل از آنکه شهدا مرگی تاجرانه را با سود ابدی نه پولکی به دست آوردند، سودشان در حیات عند رب و نظر به وجه الله است و سرخوشیش و روزیهایش بیپایان و بدون رنج است، نه پولکی.
انسانِ پولکی از آنجا که دودوتایش هم پولکی شده، منکر آن است که با زبان روزه بدون پولک هم میشود، در زیر آفتاب سوزان یا در سرما استخوان سوز رفت و موتور حرکت هم از پولک نباشد و برای احیای امر به معروف و نهی از منکر، اقامه حجاب قدمی برداشت.
کاش میشد دمی عینک پولکی انسان ترک برمیداشت و لذت کار و جهاد انسان تراز انقلاب را میدید که بیهیچ پولکی هم میشود، حرکت و شتاب داشت.
اما درد اینجاست که این انسانهای پولکی کم کم پرتوهای پولک را به تفکر خوبها هم رساندند. خوبانی که وقتی صحبت از اقامهٔ شرع میشود، اولین سوالشان این است که با این معشیت؟ اتصال قبول باور به معیشت جز با دستگاههای جوشِ پولکی ممکن نیست.
اما تجربهٔ زیست انبیاء ثابت کرده است که باور الهی و ایمانی، به معیشت ربط مستقیم ندارد؛ حتی در ابتدا آن دلی قابلیتِ بیشتری برای پذیرش این باور را دارد که بیپولکتر است. اگر غیر از این بود که اول مؤمن به حضرت محمد باید سران قریش و امپراطور رم و ایران بودند نه عمار، بلال و مقداد.
بیاییم دنیا را کمی بیپولک ببینیم. «ز یزدان دان نه از ارکان که کوته دیدگی باشد/که خطی کز خرد خیزد تو آن را از بنان بینی»
#یادداشت
@qalamevazin
سّر خضر و سرریز صبر موسی
✍ نسا خلیلی
در بهار قرآن، تحفهای بهتر از بهرهگیری برای خود و جامعه از رفتارهای قرآنی نیست. این روزها که آتش اختلاف هر بار از سویی صورتی را میسوزاند، مدل رفتاری حضرت خضر و موسی (علیهالسلام) بیشتر از همیشه به چشم میخورد. بیاییم رفتار خود را با الگوی رفتاری سوره کهف محک بزنیم.
این سوره پس از ذکر ماجرای رسیدن به محل آب حیات حضرت موسی، گفتگوی این دو پیامبر خدا را بازگو می کند. پس از ذکر صحبت حضرت موسی خطاب به خضر که گفت اگر از تو پیروی کنم صلاح مرا یاد میدهی؟ حضرت خضر گفت چگونه برچیزی که از رموزش آگاه نیستی شکیبا باشی (کهف، آیه ۶۸) اعتراضات پیاپی حضرت موسی به حضرت خضر ادامه پیدا کرد تا در نهایت حضرت خضر کل ماجرا را برای ایشان تعریف نمود.
فکر کنیم، چرا حضرت موسی اعتراض میکرد مگر خضر را نمیشناخت؟ خضر را میشناخت و او را متهم نکرد اما از کار او برمیآشفت؛ چرا؟ چون به علمش عمل کرد. در تفکر انسانی که نسبت به جامعه خود مسئول است، بیتفاوتی به آنچه میداند، جایی ندارد. این همان علتی بود که خضر هم میدانست که موسی نمیتواند بدون دانستن رمز کاری ساکت باشد؛ چون لازمه مومن بودن، عمل به علم است.
اما پس از این ماجرا حضرت موسی از پیامبری عزل شد؟ یا مانند حضرت یونس به شکم ماهی پرتاب شد و مورد غضب الهی واقع شد؟ خیر او همچنان پیامبر اولوالعزم باقی ماند، همچنان کلیمالله بود. از سوی دیگر، در مدل حضرت موسی هرگز، توهینی نسبت به حضرت خضر انجام نشد. مطالبه و حتی نهی کرد که چرا این کار را انجام دادی اما هرگز توهینی خطاب به خضر و حس بیاعتمادی به او نداشت.
حالا این مدل رفتاری را با این روزهای جبهه انقلاب مقایسه کنیم، کجاییم؟ اگر غیر از مدل قرآنی رفتاری داریم، بازنگری کنیم. اگر خواستیم به مطالبهگریهای بدون توهین به افراد، برچسب ضدیت با ولایت، خدا بزنیم؛ ببینیم موسی پس از ماجرای خضر از پیامبری عزل شد و مورد غضب الهی؟ از طرف دیگر اگر خواستیم مطالبه کنیم، ببینم آیا نسبت به اعماق ماجرا علمی داریم، نکند، رموزی باشد که ما از آن بیخبریم؟
حضرت آقا در دیدار با دانشجویان هم به این نکتهها اشاره داشتند که «اگر آن کاری که شما متوقّعید انجام بگیرد و انجام نمیگیرد، دنبال کنید و تحقیق کنید ــ که البتّه بعضی جاها قابل تحقیق هم نیست، برای اینکه مسائل سرّی است خیلی از این مسائل ــ خواهید دید که نه، موجّه است»
و همین طور فرمودند «امید بنده فقط همین شما جوانها هستید. [بنده] معتقدم به تکیه به جوانها، منتها شرایط زیادی وجود دارد که به آن شرایط باید توجّه کرد و آن شرط اساسی این است که بر مواضع خودتان ماندگار باشید، «استقامت» کنید؛ اینجور نباشد که به یک تحلیلی برسید، یک قضاوتی بکنید که انقلابی است، درست است و مورد قبول است، بعد بر اثر حتّی یک مانع کوچک، یک تردید، از آن مبنا منصرف بشوید و تبدیل بشوید به یک آدم بیتفاوت. مراقب باشید که این روحیه را، این احساس را، این نشاط را، این تحلیل را حفظ کنید.» (۲۲اسفندماه۱۴۰۳)
در کنار این دو مورد، رهبری تاکید دارند که «بنده دلم میخواهد این جوانان ما شما دانشجویان؛ چه دختر، چه پسر و حتّی دانشآموزان مدارس روی این ریزترین پدیدههای سیاسی دنیا فکر کنید و تحلیل بدهید. گیرم که تحلیلی هم بدهید که خلاف واقع باشد؛ باشد! خدا لعنت کند آن دستهایی را که تلاش کردهاند و میکنند که قشر جوان و دانشگاه ما را غیر سیاسی کنند. کشوری که جوانانش سیاسی نباشند، اصلاً توی باغ مسائل سیاسی نیستند... مگر چنین کشوری میتواند بر دوش مردم، حکومت و حرکت و مبارزه و جهاد کند؟! بله؛ اگر حکومت استبدادی باشد، میشود... اما حکومتی که میخواهد به دست مردم کارهای بزرگ را انجام دهد؛ نظام را میخواهد با قدرت بیپایان مردم به سر منزل مقصود برساند و مردم را همه چیز نظام میداند، مگر مردمش بخصوص جوانان، میتوانند غیر سیاسی باشند؟!» (دیدار با دانشجویان و دانش آموزان، ۱۳۷۷/۰۸/۱۲)
بنابراین، نباید بیتفاوت باشیم و نه پُر توقعِ بدونِ علم. و صد البته با هر حرکت و تحلیلی، دیگری را به خروج از دین و ولایت متهم نکنیم. هر کسی موظف است همانند موسی و خضر به علمش عمل کند و مطالبه هم داشته باشد. چگونه موسی میتواند نسبت به قتل کودک، سوراخ شدن کشتی مومنین که بنا به علمش نادرست است، ساکت باشد؟ چگونه جوان دغدغهمند و مومن نسبت به قتلعام کودکان غزه ساکت و خاموش باشد، وقتی پیامبر فرمودند هرکس درخواست برادر مسلمانش را بشنود و به یاریش نشتابد، مومن نیست؟ یا دادههای ارادهسازی چون مطالبه سوخت موشک است را بشنود و ساکت باشد؟ او تنها جایی مطالبهگر نیست که خضر بگوید، در آن رموزی سری است، که فعلا نمیشود. بیاییم کمی قرآنی عمل کنیم.
#یادداشت
@qalamevazin
هدایت شده از KHAMENEI.IR
8.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی، امشب در پیامی تلویزیونی اهمیت راهپیمایی امسال روز جهانی قدس را بیشتر از سالهای قبل ارزیابی و تأکید کردند: «إنشاءالله راهپیمایی امسال، یکی از بهترین، پرشکوهترین و باعزتترین راهپیماییهای روز قدس خواهد بود.» ۱۴۰۴/۱/۷
💻 Farsi.Khamenei.ir