7.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ نتیجه حذف ارز ترجیحی و پرداخت یارانه تورمی
🎙 ارسلان ظاهری
➕ اضافه شدن ۴۰۰ هزار تومان یارانه به درآمد هر خانوار
➖ افزایش ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تومانی هزینه های هر خانوار
💰 نتیجه ۸۰۰ هزارتومان ضرر هر خانوار
✳️ بر اساس محاسبات، قیمت روغن ۳ برابر، قیمت مرغ ۲.۵ برابر، قیمت تخممرغ ۲ برابر، قیمت لبنیات ۵۰ درصد و قیمت گوشت نیز ۵۰ درصد گران خواهد شد!
💠 @QasdWay
11.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️❌ بلایی به نام بانک خصوصی
✳️ کیک اقتصاد بزرگ نشده است اما سهم یک عدهای سرمایهدار مثلا ۵ برابر شده است!
🎙 دکتر محمد امینی رعیا
⭕️ تسهیلات ۴۰ برابر سقف مجاز بانک برای ایجاد ایران مال‼️یک تخلف بسیار آشکار‼️
❌ کسی هم جلویش را نگرفته است‼️
🔴 افزایش ارزش ایران مال از حدود ۱۷ به ۱۰۰ هزار میلیارد تومان علیرغم عدم افزایش کیک اقتصادی کشور‼️
✳️ در حالی که در همان زمان پروژه راهآهن چابهار-سرخس ۹۰۰۰ میلیارد تومان منابع لازم داشت تا به بهرهبرداری برسد!⁉️
⭕️ نتیجه: بهرمندی بانک خصوصی از خلق پول برای منفعت شخصی و ایجاد تورم برای اقتصاد و عموم مردم!‼️
#خصوصیـخواری
#پولـخواری
#ایرانـمال
#غارتـنوین
#بانکـخصوصی
💠 @QasdWay
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ساختار مافیای پزشکی
❌ بیمارستان خصوصی برای الیگارشهای پزشکی و افراد خصوصی
⭕️ بودجه درمان در جیب چه کسانی میرود؟!
⭕️ چه کسانی هستند که اجازه نمیدهند ظرفیت ورودی پزشکی کنکور از ۳۰۰۰ به ۳۰۰۰۰ افزایش یابد؟!
✳️ چرا سیاستگذاران در حوزه درمان تماما پزشک هستند؟! آیا این نوع سیاستگذاری نیاز به متخصصان علوم سیاسی، حقوق، اقتصاد، مدیریت و دیگر علوم مرتبط در حوزه حکمرانی ندارد؟!
🔴 چرا بیمارستان خصوصی در شرایط کرونایی هنوز به فکر جیب خودش است؟!
#مافیایدرمان
#مافیایـدارو
#مافیایـپزشکی
#انحصارـپزشکی
💠 @QasdWay
نگاهی_به_تاریخ
سازمان #سیا برای سرعت بخشیدن به افزایش هرج و مرج #اقتصادی و مشکلات عرضه، یک عمليات تبلیغاتی ظریف و خزنده را در شیلی به راه انداخت. رسانه ها و عوامل #نفوذی متعلق به #سیا به آرامی آغاز به گزارش دادن کمبودهای کالاهای مهم، قبل از اینکه در حقیقت کمیاب شوند، کردند.
این تبلیغات آرام و خزنده نتیجه مطلوب را داد، زیرا مردم شروع به احتکار این کالاها (مثل شکر، بنزین و کاغذ) کردند به طوری که کمبودهای واقعی ایجاد شد. (جان جاکوب نوتر، 433) - @nofozshenasi
💢اصولا تاریخ بارها و بارها تکرار میشود ولی کمتر کسی است که بخواهد عبرت بگیرد. کافی است کمی به وقایع اخیر اقتصاد ایران توجه کنیم(از اول سال تا به حال) .
1- اقتصاد ایران بعد از چند شوک تورمی سنگین به یک سکون نسبی دست پیدا کرده است و قیمت دلار در یک نرخ مشخصی در نوسان است.
2- مردم بعد از چند شوک سنگین و خسته از دولتی که کسری خود را از جیب آنان تامین میکند، به دولتی اقبال نشان میدهند که شعارش رونق تولید، ساماندهی بانکها، اصلاح سنگین ساختار مالیاتی و... است.
3- #یک روز قبل از روی کار آمدن دولت جدید به نگاه گزارشی تحت عنوان برآورد بدهیهای دولت ایران به بخشهای مختلف منتشر میشود. در این گزارش وعده دلار 284 هزار تومانی در سال 1406 را به مخاطب میدهد.
4- به ناگاه از مرداد ماه عده ای اقتصادخوانده از یک جریان خاص هشدار سونامی ابر تورمی که در آینده نزدیک کشور را میبلعد میدهند (کافی است در بازه مرداد و شهریور 1400 کلید واژه ابر تورم را سرچ کرده تا افراد مشخص شوند!)
5- در مهرماه گزارش تخصصی سازمان برنامه در ابعاد بسیار وسیع در رسانه ها منتشر میشود! این گزارش منجر به تقویت انتظارات تورمی و وقوع یک افزایش شدید قیمت در آینده را میدهد. گویا ابر تورم خود به خود در حال ایجاد شدن است!
6- دولت نگران از این تورم به سراغ هشدار دهندگان طیف سونامی تورم رفته و طلب راه حل دارد.
7- مشکل اصلی کسری بودجه (که عامل اصلی آن افزایش حقوق ناشی از تورمی است که عاملش بانکها هستند) - راه حل در حذف ارز کالاهای اساسی و یارانه حامل های انرژی عنوان میشود. 😐
8- در همین حین (16 آبان) خبر آتش سوزی عجیب در سازمان امور مالیاتی منتشر شده و احتمال امحا برخی اسناد جامع امور مالیاتی میرود، البته خبر مهمی نیست ! همه هم و غم رئیس دولت یارانه پنهان شده. صد البته دیگر بانکهایی که در مناظرات نقل صحبت های کاندیدها بودند و همه وعده اصلاح آنان را میدادند از اولویت افتادند.
9- همه انتظارات انباشته شده و مردم منتظر یک جرقه هستند آن هم از جنس یک شوک! (ما در این مرحله هستیم)
پیام وارده
@hamidrezamaghsoodi
💠 @QasdWay
⭕️ مشکل مبنایی یارانه تورمی از محل حذف ارز ترجیحی‼️
✍️ دکتر محمدجواد توکلی
✅ #یارانه_خوب یارانه ای است که از محل مالیات از ثروتمندان پرداخت شود، اگر پول به مثابه خون در رگ های بدن قلمداد شود، باید از بخشهای پرخون مقادیری را گرفت و به بخش کم خون تزریق کرد.
❎ اما #یارانه_بد این است که از محل گران کردن یک کالای اساسی یا نهاده تولید، درآمد حاصل را به فقرا بدهی. این سیاست #خودتخریبگر است، چون با افزایش قیمت این اقلام فرد فقیر در اثر تورم ایجاد شده و توانایی اندک برای ترمیم درامدش، بیش از ثروتمند متضرر میشود، علاوهبر اینکه، ارزش یارانه پرداختی در اثر تورم به تدریج کاهش یافته و اثر حمایتی این پرداختی به سرعت از بین میرود، بویژه زمانی که برنامهای برای کنترل تورم ناشی از افزایش نقدینگی نداشته باشیم(به یاد بیاورید اوایل دهه ۹۰ با ۴۵ هزار تومان یارانه می توانستید ۱۲ کیلو برنج درجه یک بخرید، آلان کمتر از ۱ کیلو)
❎ سوال: آیا خلق پول دولتی و اختصاص آن به فقرا هم #یارانه_بد است ؟
✅ پاسخ: نه الزاما، اگر خلق پول بانکی کنترل شود، این عمل به مثابه این است که مقداری خون جدید به بخشهای کم خون بدن تزریق شود(شرح این موضوع مجال دیگری را می طلبد رک: گزارش راهکارهای مواجهه با کسری بودجه تهیه شده برای مرکز تحقیقات اسلامی مجلس)
http://cmirq.ir/fa/report/show/4125
✳️ مشکل مبنایی سیاست پرداخت یارانه تورمی از محل گران کردن نهاده های تولید این است که ما می خواهیم از محل درآمد حاصل از ایجاد تورم(تورم ناشی از افزایش هزینه تولید) و نه درآمد حاصل از مالیات از فقرا حمایت کنیم. براساس، برآوردهای صورت گرفته هرچند به جیب راست فقیر ۴۰۰ هزار تومان وارد می کنید، ولی ۱میلیون و ۲۰۰ هزار تومان از جیب چپ او در می آورید. در نهایت شخص فقیر ۸۰۰ هزار تومان ضرر میکند. ارزش ۴۰۰ هزارتومان پرداختی به فقیر نیز به تدریج کاهش می یابد.
❌ معنی واقعی این سیاست این است که ۴.۲ واحد خون به رگ دست راست فقیر تزریق می کنید، ولی از رگ دست چپش ۱۲ واحد خون میگیرید و به رگ پولدارها تزریق می کنید، در نتیجه فقیر بیچاره ۸ واحد خون از دست داده است اون هم به اسم عدالت!‼️
💠 @QasdWay
6.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◀️ دولتی ها می گویند با حذف ارز ۴۲۰۰، هم #کسری_بودجه جبران می شود، هم جلوی #رانت گرفته می شود. اما حقیقتا حذف این ارز می تواند راه حل خوبی برای جبران کسری بودجه باشد؟
🔹 آیا راه جایگزینی برای جبران کسری بودجه وجود ندارد؟
🔹 آیا اقتصاددانان #نئولیبرال در نوشتن این طرح نقشی نداشته اند؟
🎙دکتر حمیدرضا #مقصودی (استادیار دانشگاه قم) پاسخ میدهد.
@Mostazafin_TV
#بحرانـنیلی
#بیماریـنئولیبرالی
💠 @QasdWay
🔰 از مجموعه نشستهای پنل اقتصاد مقاومتی و مدیریت اسلامی/سومین همایش بین المللی گام دوم انقلاب اسلامی، مکتب شهید سلیمانی؛ الگوی جریان حلقههای میانی تمدنساز
✅ عنوان نشست:
⚜️جمهوری پولی: همه میتوانند پول بیشتری داشته باشند. (الزامات فعالسازی حلقههای میانی در نظم پولی کشور)
🔸 باحضور:
👤 جناب آقای احسان ولدان؛ پژوهشگر شبکه جامع علمی قصد
📆 یکشنبه ۵دیماه ۱۴۰۰
🕙 ساعت ۱۴ الی ۱۶
🏢 دانشگاه جامع امام حسین علیهالسلام، دانشکده مدیریت و برنامهریزی، سالن جلسات شهید اسداللهی
✅ برای پیوستن به جلسه از طریق مجازی به قسمت پخش زنده تارنمای همایش مراجعه نمایید👇🏻
🌐http://hgaam2.ihu.ac.ir
┄┅─═◈═─┅┄
🆔 @hgaam2
🆔@farhanghi_E
🔊 روابط عمومی سومین همایش بین المللی گام دوم انقلاب اسلامی📚
💠 @QasdWay
⭕️‼️موتور سوم تورم را روشن نکنید!‼️
✍️ دکتر محمد جواد توکلی
❇️ سه موتور شتاب گرفتن تورم در اقتصاد کشور روشن شده است:
1️⃣ موتور #تورم_وارداتی با افزایش قیمت جهانی کالاهای واسطهای، سرمایهای و نهایی وارداتی (در اثر بحران کرونا) و وجود تقاضا برای کالاهای وارداتی و قاچاق (در اثر ناکارآمدی دولت در مدیریت واردات، قاچاق و خروج سرمایه)
2️⃣ موتور #تورم_فشار_تقاضا در اثر رشد افسارگسیخته نقدینگی توسط شبکه بانکی (در اثر بیعملی و بدعملی بانک مرکزی) و رفتن آن به سمت فعالیتهای غیرمولد و سفتهبازی (در اثر ناکارآمدی نظام مالیاتی)
3️⃣ موتور #تورم_فشار_هزینه_تولید (در اثر سیاستهای نادرست شوک درمانی در بودجه: شوک حذف ارز حمایتی ۴۲۰۰ تومانی، افزایش نرخ تسعیر در بودجه ۱۴۰۱ و ...)
✳️ در شرایط کنونی دولتمردان ما سیاست خاصی برای خاموش کردن موتور دوم تورم(سیل نقدینگی) ندارند، موتور اول(تورم وارداتی) هم که در اختیارشان نیست، ولی خودشان به خاطر اشتباه محاسباتی در حال ریختن سوخت بیشتر در موتور سوم (تورم هزینه تولید) می باشند.
❇️ شتاب دادن به موتور سوم تورم(افزایش خودخواسته هزینه تولید)، ممکن است حتی شتاب موتور دوم (سیل نقدینگی) را هم زیاد کند. با گران شدن کالاها و کاهش قدرت خرید عموم مردم و دولت و با گران شدن نهاده تولید و به تبع کاهش سرمایه در گردش تولیدکنندگان، تقاضا برای نقدینگی برای پوشش هزینههای فزاینده افزایش مییابد. در این شرایط شبکه بانکی برای استفاده حداکثری از فرصت پیشرو، رشد نقدینگی را بالا می برد و آن را ناعادلانه توزیع می کند(شتاب گرفتن موتور دوم تورم)
✅ هرچند روشن کردن موتور سوم تورم در کوتاهمدت به کم شدن کسری بودجه دولت کمک میکند، ولی در میان مدت و بلندمدت خودش باعث افزایش کسری بودجه دولت میشود. یعنی دولت خودش قربانی شوکدرمانی خودش میشود.
‼️ کاش دولتمردان ما کوتاه مدت فکر نکنند و به جای روشن کردن موتور سوم تورم(افزایش هزینه تولید و حمایت غیرموثر از مصرف کننده (با دادن یارانه کم اثر) و فراموش کردن تولیدکننده با حذف یارانه تولید)، به دنبال خاموش کردن موتور دوم (مدیریت خلق پول بانکی) باشند.
💠 @QasdWay
✅ اگر دلار ندارید، ریال به تولید برسانید!
✍️ دکتر حمیدرضا مقصودی
⭕️ آقایان تیمِ اقتصادی دولت:
✳️در ظلمی که به تک تک اون جوجهها میشه شریکید
در ظلمی که به تولیدکنندهها میشه شریکید
در ظلمی که به مردم ضعیف میشه شریکید
❌ اگر با حذف ارز ترجیحی یا عدم حذف، از #تولید حمایت نکنید.
🔰 اگر دلار ندارید
ریال به تولید برسانید...
@hamidrezamaghsoodi
💠 @QasdWay
✳️ سربازان بدون یونیفورم آمریکا در ایران را بشناسید!
✍️ دکتر حمیدرضا مقصودی
🔰 چند نکته:
۱. حرف غنینژاد کاملا یک حرف ایدئولوژیک است و فقط تفاوت در ایدئولوژیهای مختلف است. یکی طرفدار نولیبراایسم است یکی کمونیسم ما هم هیچکدام.
۲. استقلال یکی از پر رنگترین گزارهها در بین مباحث امامین انقلاب بوده و اولین و از مهمترین شعارهای انقلاب که بدون آن هیچ چیزی نخواهیم داشت. خودکفایی جلوهی اقتصادی استقلال است.
۳. در سند پروژه ضدایرانی دانشگاه استنفورد (ایران ۲۰۴۰) آمده است: هیچکدام از مسئولین ایران نباید از خودکفایی حرفی بزنند.
۴. خودکفایی در تمام دنیا معنا دارد و اتفاقا در کشورهای توسعه یافته بسیار بیشتر هم هست. آنها هیچ کالایی نیست که تولید نکنند و هر کالایی را نام ببرید چینی و ژاپنی و آلمانی و فرانسوی و آمریکایی و انگلیسی آن وجود دارد. فلذا اصل مزیت نسبی یک اصل استعماری برای غارت منابع طبیعی کشورهای فقیر است. آنها تولیدکننده هستند و ما مصرفکننده.
ما منابع طبیعیمان را مفت میدهیم و آنها محصولاتشان را گران میفروشند
۵. این مقالات در مورد افسانه علم اقتصادِ غیرایدئولوژیک را بخوانید:
لینک مقاله دکتر دینی ترکمانی:
b2n.ir/t59231
لینک نشریه خردورزی/مقاله دکتر سعیدی:
b2n.ir/a39383
لینک TED TALK پرفسور BARRY SCHWARTZ
(PARADOX OF CHOICE)
https://www.ted.com/talks/barry_schwartz_the_paradox_of_choice/transcript
@hamidrezamaghsoodi
💠 @QasdWay
🔰 ششمین کنگره علوم انسانی اسلامی
✅ کمیسیون تخصصی اقتصاد اسلامی
📍لینک حضور:
Http://iwo.ir/eghtesad1400
https://www.skyroom.online/ch/y_behrokh/eghtesad1400
🕰 زمان برگزاری:
امروز، ۱۴۰۰/۱۰/۷
💠 @QasdWay
⚜️ #انگاره_های_تخیلی_اقتصاد
🔸 کسانی که اعتقاد دارند دولت نباید در تعیین قیمتها دخالت کنند، درس اول #اقتصاد_خرد را درست نخواندهاند!
حتی در نگاه #نئوکلاسیک هم تنها در صورتی که #بازار_رقابت_کامل در نقطه تعادل قرار بگیرد و با فرض خودتنظیمبودن بازار، دخالت دولت جایز نیست.
🔸 آیا #بازار_ارز داری شرایط #رقابت_کامل است که میگویند دولت نباید در قیمتگذاری آن دخالت کند؟
فروض رقابت کامل:
#اطلاعات_کامل
#ورودوخروج_آزاد
#فقدان_انحصار
#بیشماربودن_عرضه_و_تقاضاکنندکان
و...
🔸 خود نئوکلاسیکها هم اعتراف دارند که #بازار_رقابت_کامل بازاری تخیلی است و در عالم واقع وجود ندارد!
بنابراین انگاره #عدم_دخالت_در_قیمت توسط دولت انگارهای #تخیلی است!
✅ پس بر مبنای لیبرالهای نئوکلاسیک بازارگرا هم همواره نیازمند دخالت دولت در #قیمت_گذاری هستیم!
🔸 بنابراین، #دخالت_دولت در تعیین #نرخ_ارز حتی از نگاه لیبرالهای بازارگرا هم ضرورت دارد. منادیان لیبرالیسم هم در کشورهای خود اینگونه عمل میکنند.
✳️ گره حل #ارز۴۲۰۰ در فهم این نکته است که #بازار_آزاد ارز توهمی بیش نیست.
✅ پس #نرخ_ارز_آزاد هم توهمی بیش نیست و هیچ اصالتی ندارد!
💠 @QasdWay