🔰بازدید معاون اقتصادی استاندار از مراکز خرید گندم در شهرستان بوئین زهرا
🔹علی رحمانی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای استانداری قزوین به همراه محمد ادیب رامندی فرماندار شهرستان بوئین زهرا و جمعی از مسئولین استانی و شهرستانی از مراکز خرید گندم در سطح شهرستان بوئین زهرا بازدید کردند.
🔹معاون استاندار ابتدا با حضور در انبار تعاونی روستایی شهر بوئین زهرا از نزدیک از محل خرید و دپوی گندم در این تعاونی بازدید کرد و سپس با حضور در کارخانه آرد اترک ضمن بررسی فرآیند خرید و تحویل گندم از کشاورزان، در جریان روند پرداخت مطالبات کشاورزان نیز قرار گرفت.
@ostan_qz_ir
🔰برگزاری جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان
🔹به ریاست عباس کاظمی معاون سیاسی امنیتی استاندار قزوین جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان با حضور مدیران مربوطه و اعضای کار گروه برگزار شد.
🔹کاظمی در این جلسه تصریح کرد: با توجه به مشاهده پشه آئدس در بخشی از استانهای کشور و شیوع تب دنگی ناشی از آن، باید اقدامات لازم جهت جلوگیری از شیوع آن در استان در دستورکار دانشگاه علوم پزشکی قزوین قرار بگیرد.
🔹وی افزود: با توجه به سناریوهای موجود و پیشبینی ورود این ویروس به استان، باید آگاهسازی لازم نسبت به این موضوع صورت بگیرد و آموزش گسترده توسط صدا و سیما طراحی شود؛ این مسئله جدی است و باید در گام اول آگاه سازی و آموزش همگانی مورد توجه قرار بگیرد.
🔹معاون استاندار بیان کرد: کارگروه پدافند غیرعامل نیز باید برای دستگاه ها وظایفی تعیین کند و نحوه آموزش و اقدامات لازم را به دستگاه ها ابلاغ کند، پس از مرحله اطلاع رسانی باید مرحله پایش سلامت نیز در دستور کار قرار بگیرد.
@ostan_qz_ir