3.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
درخواست مجازی شدن امتحانات به تجمعات شبانه رسید😂
از دست شما دانش آموزا و دانشجوها😆
🟣 چگونه به سرعت " استاد " شویم؟
🔸یک بسته راهنمای جامع
🔄 گاهی برخی مطالب را از افرادی که با عنوان" استاد" معرفی می شوند می بینم، روحیه رسانه ای ام قلقلکم می دهد که بیا و بی خیال رسالت دانشگاهی و شغلیت بشو ؛ از این ها که آبی برایت گرم نشده اما می توانی با ایجاد یک کانال در ایتا نانت را حسابی چرب کنی !
↙️ کافی است چند خبر راست ودروغ را با چند تا توپ و تشر و یک نمه علوم غریبه، قاطی کنی و یک تحلیل آب دوغ خیاری داغ را به اسم روشنگری و بیداری به خیک مخاطبینی که تشنه اخبار خفیه و پشت پرده ها هستند ببندی! انگاه خواهی دید چطور چشم بسته دنبالت می آیند!
⤵️ این مدل کار ، سواد و لوازم چندانی هم نمی خواهد که نشود از پسش برآمد،خرجش یک گوشی اندرورید ، یک پروفایل با یقه بسته و یک ذائقه سنجی دم دستی است . فقط کافی است بدانی مخاطبین از استاد چه می خواهند و یا بهتر بگویم چه چیزی را دوست دارند از زبان استاد بشنوند ،مثلا اگر مدام بر جملات زیر تکیه کنی برای بعضی ها تو یک استاد انقلابی درجه یک هستی:👇
✓ این غلط کرده، اون بیجا گفته، اصلا همه غلط می کنن غیر از ما!
✓ این خائن است ، آن خائن است، اصلا همه خائنن غیر ما !
✓ این غربگدا است، او وفافی است ، و آن یکی وسط باز، اصلا همه ضد انقلابن ، به غیر از ما!
✓ این نمی فهمه، اون نمی فهمه، اصلا هیچکس نمی فهمه، فقط ماییم که می فهمیم!
✓ مذاکره بد است، خیلی هم بد است، ، چه شب چه روز ، چه الان چه هر وقت دیگه، اصلا همه سازشکارند غیر ما که مقاومیم !
✓ ما مطلقا پیروزیم، رزمندگان هم می توانند تا ابد بجنگند، آنها عاشق شهادتند و ما هم برایشان دعا می کنیم !
✓ هر کس در میدان نیامده و ای ایران نخوانده حتما اون سمت تاریخ است ، اصلا فقط ما سمت درست تاریخیم !
✓ گرانی فقط تقصیر دولته، دولت ها بی عرضه هستند، مسيولین فاسدند ، همه دستشون توی یک کاسه هست ، فقط ما علیه السلامیم !
و...
⬅️ باور کنید می شود با این کارها محبوب قلوب یک عده شد، ادم زیارتی می شود که همه التماس دعا خواهند داشت، احتیاجی هم به مطالعه و عدد و رقم نیست، چشم بسته غیب می گویی و در فرصت کمی می شوی منبع تحلیل، مرجع خبر، حتی برخی نمایندگان مجلس هم گفته هایت را تکرار می کنند!
↕️ این وسط چهارتا تبلیغ عرق نعنایی، انگشتری، عنبرنسایی و... هم می گذاری خرج خوردن یه لقمه نان بوقلمون در می آید، هم نانت گرم می شود و هم ملت تشنه شنیدن عجایب ،مشعوف از این روشنگری و حقیقت گویی برایت کف و سوت می زنند، تازه علاوه بر مجازی در فضای حقیقی هم یک انقلابی واقعی قلمداد می شوی ، همان که غیر استاد دیگر هیچکس نیست!
✅ فقط تنها عیبش این است که این وسط حقیقت زیر دست و پا قربانی می شود😢
🖍 حسینی نژاد
@bachehay_bala
3.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻کودک مینابی در یزد به آرزوی خلبانیاش رسید
🔹محمد شریفی، بازمانده ۷ ساله مدرسه شجره طیبه میناب، که برای مداوا در یزد بستری است، با همراهی فرودگاه بینالمللی شهید صدوقی آرزوی خود را برای خلبان شدن لحظاتی در کابین یک هواپیما تجربه کرد.
19.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوشه ای از اجرای زیبای غنچه های حضرت زهرا
در مواکب میبد
سلامتیشون که در این سن پای کار انقلابن وخیابون رو با اجراهاشون جذاب تر میکنن صلوات😍😍
#دارالقرآنانصارالمهدیرکنآباد
#نماهنگ
خیلی قشنگ بود 😍
اینم از تصاویر خوچگل موشگل 😇
#حیعلیالخیابان
8.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخته این مسیر
ما
ولی هستیم 😍😍😍
احسنت ب شما کوچولوها❤️
#دارالقرآنانصارالمهدیرکنآباد