2504 - تاج و تختم را به شما مدیونم!
«محمدرضا پهلوی» وابستگی زیادی به آمریکاییها داشت؛ بهطوری که به یکی از نزدیکانش گفت: “تا زمانی که آمریکاییها از من حمایت میکنند، میتوانیم هر کاری میخواهیم انجام بدهیم. مرا نمی توان تکان داد!”
روزنامه نیویورکتایمز آن روزها نوشت: “بعد کودتا (28 مرداد) شاه به «کرمیت روزولت» (رئیس بخش خاورمیانه سیا) گفت: تاج و تختم را به شما مدیونم”
منبع: کتاب «سیاست خارجی آمریکا و شاه»، مارک گازیوروسکی، ص28
@mozdoor
🌹 🕋🌹🏴
🔻🏴سیاه پوشی در سوگ آل الله؛ رسم جاری اهل بیت(علیهم السلام ) و دوستان آنان در تاریخ
☑️ 🏴 در جنگ «احد» كه 70 تن از مسلمانان شهيد شدند، زنان مسلمان از جمله امّسلمه در سوگ شهيدان جامه سياه در بَر كردند. (سیره ابن هاشم جلد ۳ صفحه۱۶.)
☑️ اصبغ بن نباته گويد: بعد از شهادت مولاي متّقيان اميرالمؤمنین علیه السلام وارد مسجد كوفه شدم، ديدم كه: «به درستی امام حسن و امام حسین علیهم السلام بعد از شهادت پدر بزرگوارشان در کوفه در عزای پدرشان مشکی پوشیدند».
(شرح نهج البلاغه ابن ابی الحدید ج ۴، ص۸ ، حدائق الناظره؛ ج ۷ ص ۱۲۸، اثبات الوصیه؛ صفحه ۱۵۷.)
☑️ امام سجاد علیه السلام فرمودند: «هنگامی که جدّم حسین علیه السلام شهید شد، زنان بنیهاشم لباس سیاه و ضخیم پوشیدند و از گرما و سرما شکایتی نمیکردند و امام سجاد علیه السلام برای آنها غذای ماتم زدگان و عزاداران تهیه میکرد».
(المحاسن صفحه ۴۲۰ ، نفس المهموم ص ۴۷۳ ، بحارالانوار ج ۴۵ ص ۱۸۸، وسائل الشیعه ج۳ ص ۲۳۸.)
☑️ پس از پایان خطبه تاریخی و افشاگرانه امام سجاد علیه السلام در مسجد دمشق، منهال برخاست و عرض کرد: ای فرزند رسول خدا! چگونه صبح کردی؟ امام زین العابدین علیه السلام فرمود: «چگونه است حال کسی که پدرش به قتل رسیده و یارانش اندکاند و اهل و عیالش اسیر و بیپوشش و حجاب و بیسرپرست و حامی هستند. پس مرا جز (به هیئت) اسیری خوار (و گرفتار در چنگ دشمن) که یار و سرپرست خویش را از دست داده نمیبینی، همانا من و اهل بیتم لباس عزا پوشیدهایم و (پوشیدن) لباس نو بر ما روا نیست.»
(بلاغة الامام علی ابن الحسین علیه السلام صفحه ۹۳ ، مقتل ابی مخنف ص ۳۱۷.)
☑️ «سلیمان بن راشد از پدرش نقل میکند که امام سجادعلیه السلام را دیدم که جبّهای سیاه رنگ و جلو باز پوشیده بودند».
(وسائل الشیعه جلد ۵ ص ۳۵.)
☑️ حضرت زینب سلام الله علیها در راه کوفه و شام لباس مشکی پوشیدند... . (ناسخ جلد ۱، صفحه ۳۴۴.)
☑️ ابن ابیالحدید در جای دیگری از شرح نهج البلاغه از مدائنی نقل میکند که چون امیرالمؤمنین علی علیه السلام به شهادت رسید، امام حسن علیه السلام در حالی که لباس مشکی بر تن داشت، خطبهای ایراد فرمود. (شرح نهج البلاغه ابن ابی الحدید ج ۱۶، ص۲۲.)
☑️ ابیمخنف روایت کرده که: نعمان بن بشیر خبر شهادت امام حسین علیه السلام را به اهل مدینه ابلاغ نمود و در مدینه زنی نبود جز آنکه از پشت پرده بیرون آمد و لباس مشکی پوشیده، مشغول عزاداری شد. (عیون اخبار الرضا و فنون الاثار ص ۱۰۹.)
☑️ هنگامي كه يزيد لعنت الله علیه ، اهلبيت رسولخدا علیه السلام را طلبيد و آنان را ميانِ ماندنِ در شام و برگشتن به مدينه مخيّر نمود، گفتند: «ما بيش از هر چيز دوست داريم كه براي امام مظلوم مجلس ماتم و عزا برپا كنيم وگريه و زاري كنيم». يزيد گفت: آنچه ميخواهيد انجام دهيد. آنگاه خانههايي را براي آنان مهيّا ساخت، پس از زنان بنيهاشم و طائفه قريش كسي باقي نماند، جز اينكه (به نشانة عزاداري) براي حسين لباس سیاه پوشیدند، و به مدت هفت روز برای آن حضرت ندبه و زاری کردند.
(منتخب طریحی؛ جلد۲، صفحه۴۸۲، بحارالانوار جلد ۴۵ ص ۱۹۶.) و...
پ.ن؛ برای مطالعه و کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، پیشنهاد میشود به کتاب؛ «سیاه پوشی در سوگ ائمه نور(ع) - ریشه های تاریخی، مبانی فقهی» نوشته؛ «علی ابوالحسنی(منذر)» مراجعه فرمائید...
🏴🚩🏴🚩🏴🚩
⭕️ روح همه شبهات علیه انقلاب اسلامی
🔻 علامه مصباح:
🔹 روح همه دستاویزهایی که برای تشکیک در انقلاب از آنها سوء استفاده می شود و با زبان ها و بیانات و سطوح مختلف و شیوه های متعدد ( اعم از فیلم و تئاتر و شعر و مطالب علمی و ... ) آن را بیان می کند، یک چیز است و آن روح این است که ما باید در زندگی دنیا خوش بگذرانیم؛ یعنی خوب بپوشیم، خوب بخوریم، خوب لذت جنسی ببریم و بعد هم راحت بخوابیم.
🔸 در هرکجا بخواهند شما را از مسائل رزشی کنار بزنند و در آن تشکیک کنند، همین ها را مطرح می کنند.
🔹استفاده صحیح از نعمت های دنیوی نه تنها مذموم نیست، بلکه مطلوب است، اما سخن در این است که آیا اصل، لذت بردن از این زندگی است و هدف والاتری برای انسان در نظر گرفته نشده است؟
🔹بر اساس این نگاه، انسان نیز ماهیتی شبیه حیوان دارد. لذا اگر بخواهیم به سئوالات آن ها پاسخ بدهیم، اول باید این مسأله حل شود که ماهیت انسان با ماهیت حیوانات دیگر تفاوت دارد.
🔸ما باید خودمان را بشناسیم که چه هستیم و کمال وجودی ما چیست؟ در وهله بعد راه رسیده به این کمال را یاد بگیریم؛ یعنی در سایه عقل وحی را بشناسیم و ضمیمه کردن عقل و وحی یعنی اسلام؛
🔸اگر اینها را درست شناختیم، در آن صورت وجدان ما قانع شده و پایه انسانیت ما ساخته می شود که می توان بر روی آن، بنا ساخت.
👈 دیدار با دانشجویان خواهر دانشگاه فردوسی مشهد ( شرکت کننده در طرح ولایت)
19 مردادماه 98
@mesbahedustan
💎 چشمهای خندان
🔻پیامبراکرم صلياللهعليهوآله:
يا فاطمة! كل عين باكية يوم القيامة الا عين بكت على مصاب الحسين فانها ضاحكة مستبشرة بنعيم الجنة
❗️فاطمه جان!
روز قيامت هر چشمى گريان است، مگر چشمى كه در مصيبت و عزاى حسين گريسته باشد، كه آن چشم در قيامت خندان است و به نعمتهاى بهشتى مژده داده مىشود.
📚 بحارالانوار، ج ۴۴، ص۲۹۳
🔅 ألسَّلاَمُ عَلَيکِ يَا فَاطِمَةَ المَعصُومِة (س) اشْفَعِي لِي فِي الْجَنَّة
🔸امام حسین علیه السلام :
🔹 مَن دَعا عَبدا مِن ضَلالَةٍ إلى مَعرِفَةِ حَقٍّ فَأَجابَهُ، كانَ لَهُ مِنَ الأَجرِ كَعِتقِ نَسَمَةٍ.
🔹هر كس انسانى را از گم راهى به معرفت حق، فرا بخواند و او اجابت كند، اجرى مانند آزاد كردن بنده دارد.
📚 مسند زيد : ص ٣٩٠
امام کاظم عليه السلام می فرمایند:
🌹 أهينُوا الدُّنيا وتَهاوَنوا بِها ؛
فَإِنَّها ما أهانَها قَومٌ إلاّ هَنَّأَهُمُ اللّه ُ العَيشَ ،
وما أعَزَّها قَومٌ إلاّ تَعِبوا وذَلّوا .
🌹 دنيا را سبك بداريد و آن را دست كم گيريد؛
چرا كه هيچ مردمى دنيا را سبك نداشتند ، مگر آن كه خداوند زندگى را برايشان گوارا ساخت؛
و هيچ مردمى دنيا را ارج ننهادند ،
مگر اين كه به زحمت و خوارى افتادند.
📗 أعلام الدين : ص 280
📗وراجع شرح نهج البلاغة : ج 19 ص 327
📗وسير أعلام النبلاء : ج 4 ص 579 .
🌹 🌳 یا علی مدد
🌹 التماس دعای مخصوص
🌹 🌳 🇮🇷 📕
🌀 آیا مستضعفین، بدون ظرفیتیافتن میتوانند وارث زمین بشوند؟
🌀 زحمتهای قبل از ظهور برای این است که ظرفیت پیدا کنیم
🔻 #آمادگی_برای_ظهور (ج۱)- ۱
🔹 طبق آیۀ قرآن، خداوند میخواهد در جریان ظهور، مستضعفین را وارثین زمین و ائمۀ زمین قرار بدهد! «نَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَ نَجْعَلَهُمُ الْوارِثينَ»
🔹 آیا مستضعفین بدون آمادهشدن و ظرفیتیافتن، میتوانند ائمۀ زمین و وارثین ثروت و قدرت زمین قرار بگیرند؟!
🔹 ظرفیتیافتن یک معنایش این است که وقتی به ثروت و قدرت رسیدند، ظلم نکنند و به دیگران کمک کنند نه اینکه بر سر غنائم به جان هم بیفتند!
🔹 «بنیاسرائیل» مستضعفینی بودند که ظرفیت نداشتند! حضرت موسی آنها را نجات داد و دشمنانشان درجا نابود شدند و نعمت از آسمان برایشان آمد، اما همینکه موسی(ع) چند روز رفت که بازگردد، بلافاصله گوسالهپرست شدند، اینقدر بیظرفیت بودند!
🔹 اما در آخرالزمان که خدا میخواهد آخرین امام را بفرستد، باید خودمان دشمنان را از سر راه برداریم تا آقایمان بیاید و طبق روایات، ظهور بدون پشتسر گذاشتن زحمات، اتفاق نخواهد افتاد! (غیبت نعمانی، ص۲۸۳)
🔹 زحمتهای قبل از ظهور برای چیست؟ برای اینکه ظرفیت پیدا کنیم. الان در مملکت ما چرا مسئولین بعضاً خراب از آب در میآیند؟ ما بالاخره باید به یک ظرفیتی برسیم؛ مثلاً قدر یک مسئول خوب را دانستن، یک مسئول خوب را از یک مسئول بد، تشخیصدادن و حساسبودن نسبت به مسئولان جامعه!
👤علیرضا پناهیان
🚩دانشگاه امامصادق(ع)- ۹۸.۶.۹
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/5660
@Panahian_ir
🏴🏴🏴🏴🏴
عَنْ أَميرِالمُؤمِنين عليه السلام: أَمـَرَنـا رَسـُولُ اللّه ِ -صلي الله عليه و آله- اَنْ نُلْقِىَ اَهْلَ المَعاصى بِوُجُوهٍ مُكْفَهِّرةٌ.
على -عليه السلام- فرمودند : رسـول خـدا -صلي الله عليه و آله- به ما امـر فرمـودند كـه با گنهكاران، با چهره اى درهم كشيده برخورد كنيم.
📚وسائل الشيعه، ج 11، ص 413، ح 1
‼️مهم‼️
♦️با توجه به اهمیت انتخابات مجلس شورای اسلامی که انشاالله اسفندماه ٩٨ برگزار خواهد شد، لازم است جریان انقلابی هر شهر، کاندیدا يا کاندیداهای أصلح را هر چه سریعتر مشخص نموده و او را به مردم انقلابی شهر خود معرفی کنند؛ و همچنین با وحدت کامل و به دور از هرگونه اختلاف و تفرقه سعی در پیروزی جبهه انقلاب داشته باشند.
♦️در همین راستا جمعی از بزرگواران و فعالان جبهه حزبالله و انقلاب، لیستی از شاخصههای یک نماینده انقلابی را برای همه شهرها تشکیل دادند که میتوان در هر شهر و مرکز استان از آن استفاده کرد و به خصوص در فرض تعارض و تردید بین دو یا چند نفر، این شاخصهها میتوانند خط کش خوبی برای تشخیص کاندیدای اصلح باشد.
✅ شاخصههای یک نماینده انقلابی عبارت است از:
1⃣ دینداری و دین شناسی:
- حفظ ظواهر اسلامی و پایبندی به احکام شرع
- صداقت و وفای به عهد
- حفظ امانت، پاکدامنی، پاکدستی و حساسیت به بیتالمال
- اخلاص در عمل، دوری از منفعت و قدرتطلبی
2⃣ انقلابیگری:
- شجاعت
- مقاوم بودن و ثبات سیاسی
- حضور در صحنه
- عدم محافظهکاری و صراحت در بیان مواضع
- اهل زد و بند نبودن
- مردم دار و درد مردم داشتن
- ساده زیستی و پرهیز از اشرافیت
- حمایت از محرومین
3⃣ ویژگیهای کاری:
- استقلال فکری
- جوانگرایی
- قانونمداری
- سابقه اجرایی مناسب
- روحیه جهادی و خستگی ناپذیر
- دارای تخصص
- شناخت دقیق نسبت به تمام اختیارات نماینده مجلس
- توجه به منافع ملی و کشوری
- پرهیز از جزئی نگری و بخشی نگری
- دارای طرح و برنامه مناسب
- بصیرت و بينش سیاسی
- شناخت قوانین و نیازهای کشور
- طالب اجرای کامل عدالت، عدم تبعیض قومی و منطقهای
4⃣ ویژگیهای مقبولیت و رأی آوری:
- معروفیت و محبوبيت
- روحیه تعامل و روابط عمومی قوی
- پایگاه رأی طایفهای و منطقهای
- سخنوری و خطابه قوی
- داشتن تیم و اطرافیان مؤثر
- توانایی جذب آرای خاکستری
- توانایی جذب آرای نخبگان
- برخوردار از پایگاه رأی بانوان
- سوابق انقلابی و خانوادگی
- سیادت یا روحانی بودن
- خوشچهره و خوش سیما بودن
5⃣ عدم استفاده از روشهای تبلیغاتی غلط و تخریب رقبا
6⃣ نداشتن اطرافیان ناصالح أعم از مفسدان اقتصادی، سیاسی و...
7⃣ حضور فعال در فضای مجازی
♦️عزیزان انقلابی هر شهر میتوانند در فرض تعارض، با امتیاز دادن از ۱ تا ۵ (به عنوان مثال) به افراد و همچنین قرار دادن نمره منفی برای خط قرمزها، تراز افراد را مشخص نموده و سپس از بین آنها کاندیدای أصلح را انتخاب کنند.
🔻امیدواریم انتخابات مجلس امسال، مایه آرامش ملت و همچنین زمینهساز ظهور مولایمان حضرت حجةبنالحسنالعسکری (علیهالسلام) باشد انشاالله...
🔻🔻🔻🔻
(لطفاً به صورت شبکهای در حد توان در همه شهرها و مراکز استانها منتشر کنید. با ارسال به اشخاص و گروههای انقلابی در این کار خیر سهیم باشید. أجركم عندالله)
✅ نماینده صالح متدین
🔻امام خمینی (ره):
◀️ مردم کوشش کنند وُکلای صالح متدین در مجلس بفرستند. تمام گرفتاری ها و تمام چیزهائی که بر خلاف موازین عمل میشود، آنجا حل می شود.
◀️ دیگر نه دولت می تواند خودش یک کاری بکند، یک برنامهای بدهد تا یک وقت خلاف باشد... وقتی بنا شد وکلای متدین باشند و مقید به احکام شرع باشند که انشاءالله هستند، آنوقت این مسائل همهاش حل میشود.
(صحیفه نور، جلد ۸، صفحه ۲۸۲)
♻️ مگه مخاطب شبکه پویا بزرگ ساله !
🔰 پیامهای مردمی: سلام جناب رسایی درخصوص تبلیغ کانال پویا فرمودین داغ دلم تازه شد. هر وقت بچهها یه تبلیغ جدید خوراکی در کانالهای دیگه میبینن سریع از من تقاضای همونو میکنن، از گرجی گرفته تا عالیس.
دیگه حالم داره از این تبلیغات بهم میخوره. بدبختی اینه که رادیو هم گوش میدم همین تبلیغات پخش میشه. من موندم آیا مخاطبین شبکه پویا بزرگسالان هست که تبلیغ پخش میکنن؟
آخه بچه نمیفهمه جیب باباش خالیه مدام میگه بابا پس کی واسم تخت میخری کی برام مبل کوچیک واسه اتاقم میخری و خیلی از تقاضاهای بچه گانه که من کارمند از پسش بر نمیام.
خدا شاهده حقوقم دو سه روز اول تموم میشه و خرج اقساط بانکی میشه همینجوریش شرمند زن و بچه هستیم با دیدن این تبلیغات یا سریالهای خانگی شرمنده تر میشم.
واقعا سطح زندگی مردم همینطوری هست که در سریالها دیده میشه یا من خیلی بدبخت هستم که بعد ده سال زندگی مشترک نتونستم یه دراور ام دی اف واسه خانومم بخرم؟!
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
👇👇👇
💥پنج ویژگی ممتاز اصحاب عاشورا
✍️اصحاب و یاران امام حسین(علیهالسلام) هرچند از نظر تعداد افراد و کمّیت زیاد به حساب نمیآمدند اما ویژگیهای برجسته و ممتازی داشتند من جمله:
👈1-طهارت و پاکی روح
✍️در زیارت نیمه ماه رجب خطاب به ایشان چنین نقل شده: «السَّلَامُ عَلَى الْأَرْوَاحِ الْمُنِيخَةِ بِقَبْرِ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ الْحُسَيْنِ عَلَيْهِ السَّلَامُ السَّلَامُ عَلَيْكُمْ يَا طَاهِرِينَ مِنَ الدَّنَسِ السَّلَامُ عَلَيْكُمْ يَا مُهَذَّبِينَ السَّلَامُ عَلَيْكُمْ يَا أَبْرَارَ اللَّه».[1]
👈2-آگاهی و بصیرت
✍️امام صادق عليه السلام : «كانَ عَمُّنَا العَبّاسُ بنُ عَلِيٍّ نافِذَ البَصيرَةِ صُلبَ الإيمانِ جاهَدَ مَعَ أبي عَبدِاللّه و أبلى بَلاءً حَسَنا و مَضى شَهيدَا؛[2] امام صادق عليه السلام : عموى ما، عبّاس، داراى بينشى ژرف و ايمانى راسخ بود؛ همراه با امام حسين (عليه السلام) جهاد كرد و نيك آزمايش داد و به شهادت رسيد».
👈3-شجاعت و استقامت
✍️ ویژگیای که بخاطر آن عمربن سعد، سپاهیانش را از جنگ تن به تن با یاران امام حسین(ع)، منع کرد و دستور داد تا به صورت گروهی و دسته جمعی بر آنها حملهور شوند.
👈4- عبادت و بندگی خدا
✍️به عنوان مثال درباره حبیب بن مظاهر گفته شده که او هر شب بعد از نماز عشاء تا صبح یک دوره قرآن ختم میکرد.[3]
👈5- وفاداری و ولایتمداری
✍️امام حسین در توصیف یاران خود چنین می فرماید:
«حقا كه من اصحابى باوفاتر و نيكوتر از اصحاب خودم سراغ ندارم»[4]
📚پی نوشت
[1]. المزار (للشهيد الاول)، ص164.
[2]. شرح الأخبار في فضائل الأئمة الأطهار عليهم السلام، ج3، ص 191.
[3]. اعیان الشیعه، ج 4، ص554.
[4].بحار الأنوار (ط - بيروت)، ج44، ص 392.