◼️ یاد مرگ
🔻امام حسین (علیه السلام)
🔹یَا ابنَ آدَمَ! اُذکُر مَصرَعَکَ وَ فی قَبرِکَ مَضجَعَکَ وَ مَوقِفَکَ بَینَ یَدَیِ اللهِ، تَشهَدُ جَوارِحُکَ عَلَیکَ؛
🔸ای فرزند آدم! یاد کن مرگ خویش را، و خوابیدن خود را در قبرت، و ایستادن خود در برابر خدا را، در حالی که اعضایت علیه تو شهادت می دهند.
📚ارشادالقلوب، ج 1، ص 29
◼️ اعمال شب اول ماه محرم
1️⃣ احياي اين شب (1)
2️⃣ نيايش و دعا(2)
3️⃣ خواندن صد ركعت نماز
4️⃣ خواندن دو ركعت نماز در ركعت اول سوره حمد و سوره انعام و در ركعت دوم سوره حمد و سوره يس
5️⃣ خواندن دو ركعت نماز در هر ركعت سوره حمد و يازده بار سوره توحيد
👈 در فضيلت اين نماز چنين آمده است:
✨«خواندن اين نماز و روزه داشتن روزش موجب امنيّت است و كسي كه اين عمل را انجام دهد، گويا تمام سال بر كار نيك مداومت داشته است.»(3)
1- مصباح المتهجد، ص 783
2- بحارالانوار، ج 98، ص 324
3- وسائل الشيعه، ج 5، ص 294
💠زیارت اهل قبور، عامل دوری از گناه و یادآوری آخرت
🔹قيلَ لِأَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ علیه السلام: مَا شَأْنُكَ جَاوَرْتَ الْمَقْبَرَةَ؟ فَقَالَ: إِنِّي أَجِدُهُمْ جِيرَانَ صِدْقٍ، يَكُفُّونَ السَّيِّئَةَ وَ يُذَكِّرُونَ الْآخِرَةَ.
🔸به امیرالمؤمنین علیه السلام عرض شد: چه شده است که در کنار گورستان مجاورت نموده ای؟ فرمود: من مردگان را همسایگانی راستگو یافتم، آنها از کارهای بد و ناشایست باز داشته و آخرت را به یاد می آورند.
👈 بحار الأنوار، ج82، ص173 به نقل از دعوات
🚨 فضای مجازی برای رساندن پیام کافی نیست.
تخاطب_واقعی لازم است، میزگرد لازم است، سخنرانی لازم است، نشریّه لازم است، بحثهای دونفره و سهنفره لازم است، جلسات تحلیل لازم است.
🔻گلایه آیتاللهالعظمی مکارم از رئیسجمهور:
♨️ شرکت رئیس جمهور در بعضی از مجالس سبب ناراحتی میشود، به ایشان سفارش کنید نسبت به حضور در اینگونه مراسمات احتیاط داشته باشند.
◽️اگر فرودگاهقم درست بشود از داخل و خارج استقبال خواهد شد. خیلیها میخواهند مستقیم برای زیارت به قم بیایند، لذا نداشتن فرودگاه کار را سخت می کند.
🚨اعتراف #شبکه_وهابی و سعودی به برخورد قاطع و همه جانبه #رئیس_دستگاه_قضاء با مفسدین اقتصادی طیف های مختلف!
#تحول_درقوه_قضائیه
#برخوردقاطع_بامفاسد
🆔 @seyed_ebrahim_raisi 💯
🆔 @seyed_ebrahim_raisi 💯
💢 اشتباهات اقتصادی دولت روحانی که کشور را با مشکل روبهرو کرد
✍ لطفعلی بخشی/تحلیلگر مسائل اقتصادی:
دولت روحانی علاوهبر آنکه برای حل مسائل گذشته گامی بر نداشت، بلکه با بیعملی و بیتصمیمی راه را برای افزایش و پیچیدهتر شدن آنها هموار کرد که برخی اشتباهات آن را میتوان بهشرح زیر بر شمرد:
📌 چینش نامناسب وزرای کابینه و سهمدهی به گروههای سیاسی
📌 گماردن دوستان کم توان در سمتهای حساس و اصرار در حفظ آنها
📌 نداشتن درک درست از مسائل اقتصادی و عدم وجود تیم اقتصادی منسجم
📌 بیعملی و سرگردانی در اتخاذ تصمیمهای مهم
❗️ در واقع روحانی فرصت بزرگی را برای خود و کشور سوزاند. از دست دادن فرصتهای مهم بینالمللی مانند تحریم قطر توسط عربستان که بیشترین امتیازها از سوی ایران داده شد و بیشترین مزایا نصیب ترکیه شد و برخی مسائل بینالمللی دیگر را باید به لیست ناکامیهای این دولت افزود.
❗️ کشور ایران شاید با دشوارترین و پیچیدهترین دوران حیات خود روبهروست و از بد روزگار یکی از کم توانترین دولتهای این کشور در راس امور است. بهنظر میرسد این دولت در حال دفعالوقت برای رسیدن به پایان دوره است. در واقع تحریم و عدم فروش نفت اشکالات بنیادی ساختار دولت و سوءمدیریتهای جاری در آن را بیشتر آشکار ساخت و منابع لازم برای پوشاندن آنها را قطع کرد. گمان میرود حتی با رفع تحریمها و برقراری مجدد فروش نفت، مشکلات ما به سامان نخواهد رسید و لازم است فکر اساسی در این زمینه صورت گیرد/نوداقتصادی
چرا به امام حسین الوِتْرَ المَوْتُورِ می گویند؟
پاسخ:
يكي از اوصافي كه براي امام حسين(ع) در بعضي از زيارتنامهها ذكر شده "الوتر الموتور" است. در بین معانی ای که برای وتر و موتور آمده است، این معنا مناسب تر است که وتر به معناي فرد و "موتور" به معناي كسي كه افرادي از او كشته شده باشد، يعني اي حسين يگانهاي كه ياران تو كشته شدهاند.(1) زيرا حضرت در مقام شهادت، مانندي ندارد. از آغاز دنيا تا كنون مثل او، كسي مظلومانه چنين به قتل نرسيده و اين همه مصيبت نديده است.
🔹همچنين همه افراد او در كر بلا كشته شدند، حتي طفل شيرخواره او، پس همه اصحاب و يارانش در كر بلا روز عاشورا كشته شدند، از اين رو حضرت "موتور" است. (2)
🔹ممكن است گفته شود "الوتر الموتور" به معناي فرد و تنهاي بيهمتا و به زبان فارسي خودماني "دُردانه" است و به ويژگي خاص سيدالشهدا(ع) اشاره دارد. (3)
📚منبع:
1. لسان العرب، ج 5، ص 273؛ كتاب العين، ج 8، ص 132.
2. شرح زيارت عاشورا.
3. فروغ شهادت، ص 389.
افتخارات انقلاب 6⃣1⃣
🇮🇷 ایران در چهل سال اخیر
‼️انقلاب و حوزه مسکن سازی
☀️در ایران با همه ی فراز و نشیب های بازار مسکن و گرانی های سال های مختلف، تعداد افرادی که صاحب مسکن ملکی یا مسکن رایگان هستند، از کشورهای بزرگ اروپایی بیشتر است؟!
👈طبق آخرین آمار گرفته شده در سرشماری، در حال حاضر در ایران حدود ۳۶/۸ درصد از مردم مستاجر می باشند و ۵۴/۶ دارای خانه ملکی و ۸ درصد نیز در منازل رایگان مانند منازل سازمانی ساکن اند.
‼️این درحالیست که در آلمان ۶۰ درصد و در فرانسه ۵۰ درصد و در انگلستان ۴۰ درصد مردم مستاجر اند والبته متوسط متراژ خانه های آنها هم از متوسط متراژ خانه های ایران کم تر بوده و مردم این کشورها هم بابت مسکن دار شدن، بدهی های بلند مدتی به بانکها دارند.
🔺اگر بخواهیم تحولات وضعیت مسکن را در ایران بررسی کنیم؛ تا قبل از انقلاب بسیاری از مردم در خانه های گروهی زندگی می کردند به نحوی که در یک خانه چندین خانوار مستقر بودند و در هر اتاق از اتاق های اطراف حیاط، یک خانواده زندگی می کرد.
⚠️علاوه بر آن، در آن دوران بدلیل سیاست های غلط پهلوی، مثل تقسیم اراضی و درنتیجه ورشکستگی کشاورزان، بسیاری از آنها به سمت شهر ها کوچ کردند و بدلیل عدم توانایی در تامین مسکن، در حاشیه شهرها مستقر شده و در اطراف شهرهای بزرگ شهرک های حلبی آباد شکل گرفته بود
✅بعد از انقلاب اسلامی با شکل گیری سازمانهایی مانند بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و بنیاد مستضعفان و اجرای طرح های مختلف، بسیاری از این افراد صاحب خانه شدند و حلبی آباد ها بطور کلی برچیده شد.
✳️در طول سالهای بعد از انقلاب با سیاستگذاری های مختلف برای بهبود وضع مسکن و ورود بانکها برای پرداخت وام های مسکن، بسیاری از مردم صاحب خانه مستقل شدند
💯و با وجود افزایش بیش از دو برابری جمعیت کشور، کم کم سبک زندگی در خانه های گروهی جای خود را به زندگی در خانه های مستقل داد.
🌀امروز با وجود اینکه جمعیت کشور حدود ۲/۵ برابر جمعیت قبل از انقلاب است و ایران ۴۰ سال است با تحریم دست و پنجه نرم می کند و با وجود همه ی چالشهای بازار مسکن که نیاز به تدبیر قوی دولت دارد:
👌نزدیک به ۹۹ درصد مردم سقف بالای سر دارند و اکثرا در خانه های مستقل زندگی می کنند و وضعیت مسکن در ایران با وجود همه ی مشکلات آن، از بسیاری از کشورهای جهان که نه تحریم داشته اند و نه هشت سال جنگ پرهزینه و مخرب، بهتر است و البته همچنان نیاز به اصلاح و تدبیر هرچه بیشتر و جدی تر مسئولان دارد.
📚منابع:
▫️http://yon.ir/GH3GL
▫️http://yon.ir/r5q3j
▫️http://yon.ir/4dX1Z
افتخارات انقلاب 7⃣1⃣
🇮🇷 ایران در چهل سال اخیر
☀️انقلاب و رشد روستاها
❓رشد زیر ساخت های روستایی در چهل سال گذشته نسبت به قبل از آن چقدر بوده است؟
✳️جاده های روستایی از ۲۰۰ کیلومتر به ۱۲۸۰۰۰ کیلومتر
✳️روستاهای برخوردار از گاز، از ۱ روستا به ۱۹۰۰۰ روستا
✳️تعداد روستاهای برخوردار از برق، از ۴۳۵۰ روستا به بیش از ۵۴۰۰۰ روستا
✳️تعداد روستاهای برخوردار از آب آشامیدنی از ۴۷۰۰ روستا بیش از ۳۲۰۰۰ روستا
✳️تعداد روستاهای برخوردار از شبکه مخابراتی از ۳۱۲ روستا به ۱۰۴۲۹ روستا
✳️تعداد روستاهای برخوردار از خانه بهداشت از ۱۳۴۰ روستا به بیش از ۱۷۰۰۰ روستا رسیده است.
☀️و اینچنین است که طبق گزارش سازمان ملل، جمهوری اسلامی ایران از نظر سرعت توسعه انسانی رتبه اول جهان را به خود اختصاص داده
📈و توانسته طی چهل سال، آنهم در شرایط تحریم، خود را از جایگاه ۱۱۰ دنیا به رتبه ۶۰ برساند و همچنان در حال حرکت به سمت صدر جدول می باشد.
📚منابع:
▫️http://yon.ir/MfO3C
▫️http://yon.ir/xmmRY
▫️http://yon.ir/QWWhF
▫️http://yon.ir/6aTsn
افتخارات انقلاب 8⃣1⃣
🇮🇷 ایران در چهل سال اخیر
☀️هوایی تر شدن ایرانیان☀️
📊طبق آمار بانک جهانی، تا قبل از انقلاب بطور متوسط سالانه ۲/۵ میلیون نفر از مردم ایران توانایی استفاده از سفر های هوایی را داشتند یعنی حدود ۷ درصد از جمعیت ایران
☀️این رقم در سال های اخیر به حدود ۱۷ میلیون نفر رسیده، یعنی ۲۱ درصد از جمعیت ایران
☝️این یعنی نظام جمهوری اسلامی در چهل سال حاکمیتش توانسته، توانایی مردم در استفاده از سفرهای هوایی، که گران ترین نوع حمل و نقل می باشد را، ۳ برابر بیشتر کند.
👌بد نیست این را هم بدانید که بر خلاف تصور مردم از پر حادثه بودن سفرهای هوایی ایران، در آمارهای جهانی سوانح هوایی، اصلا نام ایران در بین ۱۰ کشور پرحادثه جهان وجود ندارد.
✅نظامی که بتواند در شرایط تحریم چهل ساله و در حالیکه صنعت هوایی کشور بطور مستقیم مورد تحریم است، چنین رشدی را ایجاد کند قطعا یک نظام کارآمد و قوی می باشد و از منظری دیگر این به خودی خود، بیانگر افزایش ۳ برابری سطح رفاه و درآمد مردم بعد از انقلاب می باشد.
📚منابع:
▫️http://yon.ir/Shamsa263
▫️http://yon.ir/gmbvo