⭕️چرا رئیسی نمیترسد؟
🔻 نه برادر مفت خور داره که بخاطرش مملکت رو به جنگ تهدید کنه، نه دختر بینوا و بیکاری داره که قاچاق لباس کنه ، نه از سفره انقلاب خونه چند میلیاردی برداشته که نگران باشه ، نه دنبال پرستوست که با کلت بره سراغش.
پاک و پرقدرت رو سر مفسدها خراب میشه،
با مفسد بیرحم باش سیدابراهیم
#رئيسي_مچكريم
👤علی مختارزاده
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
🔴 17600000000 ناقابل، یارانه دریافتی روزنامه اصلاح طلب #شرق برای انتشار مطالب کذب و توهین به مقدسات اسلامی در ۴ سال گذشته، علی برکت الله!
♦️هزارتن هم کاغذ با دستور معاون برکنار شده مطبوعاتی در سال ۹۷ با ارز جهانگیری گرفته؛ ۵ برابر نیاز کاغذ یک روزنامه در سال!
🔺آن وقت روزنامه وطن امروز به خاطر مسائل مالی بسته می شود!
منبع: وزارت ارشاد
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
🔴نادیده گرفتن حق حاکمیت ملی توسط ظریف
♦️وزیر امورخارجه در حالی با خبرنگار خارجی در سفارتخانه جمهوری اسلامی به مصاحبه پرداخت که طبق پروتکل های این وزارتخانه، رعایت قوانین کشور در محیط تحت کنترل سفارتخانه ها الزامی است.
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
هدایت شده از صدای خمین
🎨 فروش چادر مشکی وارداتی ۲۵ دلاری با قیمت ۱ میلیون تومان در بازار ایران!
🖌طراح: محمدعلی رجبی
👥 کانال مردمی خمین
🎙 @sedayekhomein
هدایت شده از صدای خمین
🔴بازداشت یکی از فرمانداران شهرستان های استان مرکزی توسط یکی از نهادهای امنیتی
منبع:روزنامه وقایع استان
👥 کانال مردمی خمین
🎙 @sedayekhomein
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روزی به "یزید" خبر دادند که یکی از صحابه پیامبر (ص) از دنیا رفته است. "یزید" گفت: خداوند لعنتش کند ببرید او را دفن کنید.
اما وقتی میمون "یزید"، "أبو قیس" مرد دستور داد تا همه سران مملکت را جمع کنند و طبق تاریخ هفتاد هزار نفر جمع شدند تا در تشیع جنازه میمون با وفایش شرکت کنند.
دقیقا حکایت موج تسلیت و همدردی سلبریتیها بخاطر مُردن گربه بزرگمهر حسینپور، گویا تاریخ تکرار شد!
#کودکان #یمن
@Bisimchimsdia
هدایت شده از صدای خمین
💢نفوذیهای وزارت نفت زمینهساز توقیف «گریس۱» بودند
🔹🔸ابوترابی عضو کمیسیون قضایی مجلس:
♦️نفتکش گریس۱ (آدریان دریا) که در جبلالطارق توقیف شد از طریق لو رفتن اطلاعات آن از سوی نفوذیهای وزارت نفت بود.
از همین رو دشمن اشراف کامل بر روی این وزارتخانه پیدا کرده است.
👥 کانال مردمی خمین
🎙 @sedayekhomein
هدایت شده از افسران جوان جنگ نرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ظاهرا اینجا جلسه روضه اباعبدالله(ع) هست، قبل از انتخابات مجلس.
اون آقایی هم که داره از احساسات مردم برای ورود به مجلس سوء استفاده میکنه، محمد عزیزی هست!
🔻نمایندهای که گفته میشه سال گذشته به خاطر اخلال در بازار پوشک بازداشت شده بود و چند شب قبل هم به اتهام اخلال در بازار خودرو😒
🔻مراقب باشید افراد شیاد با سوء استفاده از احساسات شما برای خودشون رای جمع نکنن.
✅ به افسران بپیوندید:
@Afsaran_ir
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استاد پناهیان در مورد زنان چه گفت؟
اصلاحطلبان چند روز گذشته با تقطیع این سخنرانی آن را توهین به زنان وانمود کرده بودند!
امروز هم که ضدانقلابها شایعه ترور استاد پناهیان رو منتشر کردند...
اتحاد ضدانقلاب با اصلاحطلبان علیه نیروهای انقلابی در آستانه انتخابات دوباره شکل گرفته
@Bisimchimedia
حضرت امام خامنه ای :
🔸هر ملت مؤمنی که به خدای متعال #ایمان و به #وعده_الهی اعتقاد داشته باشد، قطعاً پیروز خواهد شد و بر همین اساس #بدون_شک #پیروزی با ملت مظلوم و مجاهد #یمن خواهد بود.
🔸 #مردم_یمن با تمدن عمیق و تاریخی خود و با روحیه مجاهدت و ایستادگی که در این پنج سال از خود نشان دادهاند، #آینده_خوبی را در پیش دارند و به لطف خداوند، دولتی قوی را تشکیل خواهند داد و در چارچوب آن دولت، به #پیشرفت خواهند رسید.
حضرت امام خامنه ای :
🔹 سعودیها و اماراتیها و حامیان آنها که مرتکب جنایات بزرگی در یمن شدهاند، قطعاً به #نتیجه_نخواهند_رسید.
🔹 آنها بهدنبال تجزیه یمن هستند که باید با قدرت در مقابل این توطئه ایستاد و از #یمنِ_یکپارچه، متحد و با تمامیت ارضی حمایت کرد.
🔹 حفظ #یکپارچگی_یمن با توجه به عقاید دینی و قومیتهای مختلف این کشور نیازمند گفتگوهای یمنی – یمنی است.
حضرت امام خامنه ای :
🔸 آنچه در یمن میگذرد، #واقعیت دنیای امروز و مدعیان حقوق بشر است.
🔸 مواضع ضد آمریکایی و ضد غربی نظام جمهوری اسلامی براساس تعصب نیست بلکه براساس #واقعیات و عملکرد دولتمردان امریکا و غرب است که با ظاهری انسانی و مدنی و اخلاقی، #بدترین_جنایتها را انجام میدهند و بهطور دائم نیز دَم ازحقوق بشر می زنند.
🔸 #بی_تفاوتی دنیای غرب در قبال جنایاتی که در یمن و فلسطین رخ میدهد، یک نمونه از #واقعیات دنیای امروز است.
🔸 باید با این قدرتهای جنایتکار، با #قدرت_ایمان و #مقاومت و #اتکاء_به_نصرت_الهی، مواجه شد و تنها راه همین است.