eitaa logo
آزادی قدس Freedom of qods
11.4هزار دنبال‌کننده
18.2هزار عکس
10.2هزار ویدیو
377 فایل
💠لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الْيَهُود: همانا دشمن‌ترین مردم نسبت به مومنان یهود است. 🔷️اینجا در مورد رژیم صهیونیستی بیشتر خواهید دانست. 🔶ارتباط با ادمین🔶 @ashena11
مشاهده در ایتا
دانلود
تحلیلگر صهیونیست: ایران بزرگترین چالش اسرائیل محسوب می‌شود،، تال لیو رام، افسر اطلاعاتی اسرائیل: ایران بزرگترین چالش اسرائیل در بخش هسته‌ای و دیگر عرصه‌ها محسوب می‌شود. ایران و اسرائیل در بسیاری از عرصه‌ها با یکدیگر نقاط تنش‌زا دارند. تهدیدات علیه اسرائیل در طول نوار مرزی و ارتباط میان ایران، حزب‌الله، حماس و دیگر گروه‌ها در عرصه فلسطین، باعث شده روسای سرویس‌های امنیتی شب و روز مشغول فعالیت باشند. از دیدگاه اطلاعاتی، خطر مستقیم ناشی از عراق، صدها پهپاد تهاجمی مستقر در این کشور است که می‌توانند روانه اسرائیل شوند، در صورت وقوع جنگ باید درباره وضعیت عراق هوشیار باشیم.
✍ تحلیلی بر سخنان شب گذشته نتانیاهو ♦️ سخنان شب گذشته را ضعیف ترین و شکننده ترین مواضع امنیتی و سیاسی وی در طول حکمرانی وی از سال 2009 تا به امروز تحلیل می کنم. نتانیاهو هیچ‌گاه تا این حد ضعیف و مستأصل نشان نداده بود. هیمنه او رسما فروپاشیده است؛ چه در داخل رژیم صهیونیستی، چه در منطقه و چه در جهان. قدرتمندترین مرد اسرائیل امروز به سیاستمداری شکست خورده می ماند که برای نجات به دنبال تکه تخته ای است برای پناه بردن. 🔹 از میان هفت رکن امنیت ملی رژیم صهیونیستی که داوید در هفت دهه پیش پایه گذاری شد، مهمترینش اصل قومی و تاب آوری بود که برسازنده اصل اول دکترین نظامی بن گوریون و اسرائیل است؛ . حالا امروز به یمن یک دهه و نیم به ویژه سه ماه اخیر حکمرانی نتانیاهو، گوریون به قومی دو پاره و دوقطبی بدل شده که نه انسجامی دارد و نه . و از آن بدتر بازدارندگی آن نیز در حال مخدوش شدن است. ♦️ براساس آخرین نظرسنجی ها و نتانیاهو به رتبه دوم از احزاب سقوط و به رتبه اول ارتقا یافته، 70درصد جامعه صهیونیستی نتانیاهو را بلایی نازل شده بر سر اسرائیل می دانند و در ایام عید تمثال او را در شمایل تصویر می کنند که با جمله "بگذار قوم من بروند" به آرزوی رهایی از دست نتانیاهو را فریاد می زنند. و این عاقبت مردی است که می خواست در جامعه عالم، خود فرعون شود. ، بنیامین نتانیاهو. 🔹 حالا پس از ده سال این راهبرد "" یا اتحاد عرصه های محور مقاومت است که در رقابتی تنگاتنگ و استراتژیک، راهبر یا کارزار میان جنگ ها را به عقب رانده و استیصال را به چهره نتانیاهو کشانده است. ♦️ در عرض سه روز، از جنوب ، و ، فلسطین اشغالی هدف قرار گرفت. آزمایشی برای سنجش پاسخ نتانیاهو و کابینه اش. و پاسخ، هدف قرار دادن اهدافی بدون ارزش نظامی. رویدادی بی سابقه در طول دو دهه گذشته. راز این استیصال را باید در تضعیف بی سابقه انسجام قومی صهیونیستها طی هفت دهه گذشته، آن هم توسط دولت خودشان در نظر گرفت. 🔹 سخنان نتانیاهو بوی روزهایی تاریک تر و تلخ تر برای اسرائیل می دهد، مگر آنکه او را به زیر بکشند، مگر نه امشب این پیام ضعف و ناتوانی بود که از دهان نتانیاهو بسان گلوله به صورت تک تک صهیونیست ها شلیک می شد. حال و روز این روزهای نتانیاهو و اسرائیل به ای می ماند که در گنجی گرفتار شده. برای افکندن این گربه در گونی نباید هیجان زده و عجول رفتار کرد. آرامش و طمأنینه اصل نخست مواجهه با این وضعیت است. آرامشی که پشتوانه اش دلی گرم و ذهنی سرد باید باشد. توگویی انگاره کابوس یا ، که از سال گذشته آرام آرام در فضای سیاسی و بعد اجتماعی جامعه صهیونیستی گسترش یافت اکنون در حال تثبیت و ته نشینی در عمق اذهان اسرائیلی ها شده و در حال تبدیل به یک انگاره بین الاذهانی است. ♦️ ناامیدی، ترس، بی اعتمادی، نگرانی، فروپاشی سرمایه‌های اجتماعی، خروج سرمایه‌های مالی، فرار نخبگان علمی و فناوری ...واژه هایی است که حال و روز امروز این جامعه را توصیف می کند. واژه هایی که بسیار بیش از این هاست. 🔹 محور مقاومت می بایست با وحدت بر گرد راهبرد اتحاد میدان ها، همانند یک حلقه محاصره و فشار بر نتانیاهو و جامعه چهل تکه و موزائیکی و بشدت دو قطبی وی، را چنان تنگ کند که با تشدید قوه شان (به تعبیر رئیس اسبق موساد) تخریب و رؤیای بی فرجام بن گوریون از درون فروپاشیده شود.
در انجیل آمده که، ایران اسرائیل را شکست خواهد داد،، محقق مسیحی سعادة الیازجی در همایش «قدس میراث مشترک ادیان» آستان قدس رضوی(ع): در کتاب انجیل به ما مسیحیان بشارت داده شده است که ایرانیان در آخرالزمان به حکومت می رسند و بر پلیدی ها پیروز می شوند چون از حمایت شمشیر دولبه برخوردارند. سالها تحقیق کردم در میان شمشیرهای تاریخ تا توانستم رمز گشایی کنم که شمشیر دولبه همان ذوالفقار است و منظور از ایرانیان شیعیان امام علی (ع)است. طبق مطالبی که در انجیل آمده است ایران ،‌اسرائیل را شکست خواهد داد و تا آن لحظه مدت زمان زیادی نمانده است.
کُند شدن روند عادی‌سازی روابط رژیم صهیونیستی با کشورهای عربی،، یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به مسجد الاقصی و عملیات ارتش این رژیم در کرانه باختری و اظهارات ضد فلسطینی مقامات ائتلاف دولتی جدید، علت اصلی کندی تلاش‌ها برای عادی سازی روابط با کشورهای عربی به‌ویژه عربستان بوده است.
تیتر روی جلد صبح امرپز روزنامه لبنانی الاخبار وابسته به حزب الله: ورود شهرک نشینان به مسجدالاقصی ممنوع است.
24.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در این ویدئو سعی شده است تا با مفهوم اصلاحات قضایی اسرائیل بیشتر آشنا شده و بدانیم منظور از آن چیست. اصلاحات قضایی در واقع نوعی جراحی سیاسی-حقوقی در اسرائیل تلقی می‌شود که..... این کلیپ رو می‌توانید در آدرس زیر ببینید https://sahyoun24.com/از-اصلاحات-قضایی-بیشتر-بدانیم/