🔸 حکومت دین مدارانه
🔻بین حرکت امام صادق(علیهالصّلاةوالسّلام) و بهطور کلی حرکت عمومی ائمهی هدی (علیهمالسّلام)، بخصوص نُه امامی که از بعد از حادثهی عاشورا تا زمان غیبت حضرت ولیعصر (ارواحنا فداه) این منصب را داشتند،با رفتار و هویت وحرکت بسیجىِ امروزملت ما،
رابطهیی وجود دارد. وقتی شما به تاریخ اسلام نگاه میکنید، مقطعی را میبینید که در آن، #خلافت
- یعنی حکومت مبتنی بر پایههای دین -
تبدیل شده است به سلطنت، که یکی از مقاطع بسیار خطرناک تاریخ اسلام است.
البته بعضی از صحابهی بزرگ پیغمبر در همان اوقات، جامعهی اسلامی را از اینکه این حادثه پیش بیاید، برحذر میداشتند؛ اما پیش آمد.
🔻نتیجهی این اتفاق این بود که جامعهای که بر اساس ارزشهای دینی و اسلامی و در جهت سعادت و صلاح انسان و انسانیت پدید آمده بود، مسیر خودش را بهصورت فاحشی تغییر داد. وقتی از منبع و مرکز حکومت یک جامعه، تقوا نتراود، صلاح و دین و معرفت و هدایت سرازیر نشود، بلکه بهعکس، از رأس قلهی جامعه، دنیاطلبی، اشرافیگری، مادهگرایی، شهوتپرستی صادر شود و بروز کند، معلوم است که در یک چنین جامعهای، چه بر سر ارزشهای اصیل و والا خواهد آمد. و این اتفاق در یک برههای، سالها بعد از وفات نبی مکرم اسلام، در تاریخ صدر اسلام پیش آمد. در چنین شرایطی، دلسوزان و مؤمنان صادق، چه وظیفهیی دارند؟
🔻در رأس همه، آن کسانی که بیش از همه وظیفه دارند، امامان معصوم هستند؛ زیرا خدای متعال به آنها از علم خود، از روح خود، از هدایت خود، نصیب وافری داده است؛ آنها را عالم و معصوم و هدایتکننده و هدایتشونده قرار داده است.
ائمهی ما در این دوران، وظیفهی خودشان دانستند که در مقابل این انحراف عجیب بایستند.
🗓۱۳۸۴/۰۹/۰۷
@qom_khamenei_ir
🔸 حرکت تشکیلاتی
🔻 #امام_صادق (ع) مرد مبارزه بود، مرد علم و دانش بود و مرد #تشکیلات بود. مرد علم و دانش بودنش را همه شنیدهاید. محفل درس امام صادق(ع) و میدان آموزشی که آن بزرگوار به وجود آورد، هم قبل از او و هم بعد از او در تاریخ زندگی امامان شیعه بینظیر بود. همهی حرفهای درست اسلام و مفاهیم اصیل قرآن که در طول یک قرن و اندی به وسیلهی مغرضان و مفسدان یا جاهلان تحریف شده بود، همهی آنها را امام صادق(ع) به شکل درست بیان کرد.
اما مرد مبارزه بودنش را کمتر شنیدهاید. امام صادق(ع) مشغول یک مبارزهی دامنهدار و پیگیر بود. مبارزه برای قبضه کردن حکومت و قدرت و به وجود آوردن حکومت اسلامی و علوی ...
۱۴/۶/۱۳۵۹
🔗پیوند دریافت تصویر با کیفیت بالا:
b2n.ir/b80953
🔗پیوندهای مطالعه بیانات بیشتر معظم له در این موضوع:
b2n.ir/x27341
b2n.ir/k58475
@qom_khamenei_ir
💠 امامِ مبارزهی سیاسی و فرهنگی
#معرفی_کتاب
🔻عنوان: پیشوای صادق
🔺تعداد صفحات: ۱۴۴
✍ کتاب «پیشوای صادق» که به قلم حضرت آیتالله العظمی خامنهای (مدّظلّهالعالی) نگاشته شده، در دو بخش تدوین شده است:
🔹 در بخش اول طرحی کلان و جامع از جریان امامت ارائه میشود. پس از گذشت چهارده قرن و با وجود آنکه تواریخ متعددی توسّط بزرگان شیعه در باب حیات فردی و اجتماعی امامان معصوم علیهمالسلام نوشته شده، اما علاوهبر فقدان یک تحلیل کلان، متأسفانه معمولاً تحلیلهایی کلیشهای و اشتباه از برخی فرازهای تاریخ پرفرازونشیب امامت، بر این تواریخ حاکم است.
🔹حضرت آیتالله خامنهای مبتنی بر معارف ناب امامشناسی و مستند به تاریخ و حدیث، چنین طرحی ارائه داده است. کتاب «پیشوای صادق» را میتوان اولین بخش از منظومهی این طرح دانست.
♦️ ایشان در این کتاب پس از تبیین فلسفهی امامت، جریان امامت را در بستر تاریخی به چهار دوره تقسیم کرده و سپس بهطور مبسوط وارد دورهی چهارم شده و پس از توضیح شرایط زمانهی امام سجاد و امام باقر علیهماالسلام و فعالیّتهای ایشان در مبارزهی حادّ سیاسی و تشکیلاتی، در نیمهی دوم کتاب، مجموعهی فعالیتهای فرهنگی و تشکیلاتی و سیاسی امام صادق علیهالسلام در امتداد ائمهی پیشین را تشریح مینماید.
🔺 در این بخش، مبارزات امام صادق علیهالسلام در سه محور تشریح شده است:
۱- تبیین و تبلیغ مسأله امامت
۲- تبلیغ و بیان احکام به شیوه فقه شیعی و نیز تفسیر قرآن به روال بینش شیعی
۳- وجود تشکیلات پنهانی ایدئولوژیک-سیاسی
🔉 دریافت کتاب گویا
@qom_khamenei_ir
31.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃 شرح حدیث | پرهیز از تنبلی و بیحوصلگی
➕ تأثیر منفی تنبلی و بیحوصلگی بر صبوری بر موضع حق و ادای حق.
📌 شرح حدیث توسّط حضرت آیتالله العظمی خامنهای (مدّظلّهالعالی) که در ابتدای جلسهی درس خارجفقه روز سهشنبه ۱۳۹۵/۹/۱۶ ارائه شده است.
🔗 پیوند فیلم باکیفیت بالا: khl.ink/f/35269
@qom_khamenei_ir
🌺 بدون تردید نقش حضرت معصومه (سلام الله علیها) در قم شدن قم و عظمت یافتن این شهر عریقِ مذهبىِ تاریخی، یک نقش ما لا کلام فیه است.
(رهبر انقلاب؛ ۸۹/۷/۲۹)
@qom_khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🚨 همه باید وصیتنامه امام را مطالعه کنند
🔻رهبر انقلاب: #وصیتنامه_امام، میثاق همیشگی امام با امّت است. همه باید این کلمات را درست بفهمیم و بر آن تدبّر کنیم، تا راه امام را اشتباه نکنیم.
⚠️کسانی که دم از امام میزنند، اما حاضر نیستند فکر امام و راه امام را بپذیرند و به آن تن بدهند، اشتباه میکنند. ۱۳۷۷/۳/۱۴
📝نسخه PDF وصيت نامه امام خمینی(ره)👇🏻
#خبر
تازه ترین اثر #انتشارات_انقلاب_اسلامی وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) با عنوان
«مو به مو» همزمان با سی و سومین #سالگرد_ارتحال_امام_خمینی (ره) روانهی بازار کتاب خواهد شد
@qom_khamenei_ir
دفتر قم مؤسسه انقلاب اسلامی
#خبر تازه ترین اثر #انتشارات_انقلاب_اسلامی وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله العظمی خامنه
تازه ترین اثر #انتشارات_انقلاب_اسلامی وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) با عنوان
«مو به مو» همزمان با سی و سومین #سالگرد_ارتحال_امام_خمینی (ره) روانهی بازار کتاب خواهد شد
کتاب موبه مو با زیر عنوان «رهبر در آینه رهبر» بر آن است تا ضمن ارائه روایت و تفسیر حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) از رفتار، گفتار، منش و روش امام راحل نسبت به مقایسهی مواضع تصميم ها و اقدامات معظم له وتطبیق آنها با رفتار و گفتار حضرت امام در موارد مشابه بپردازد.
رهبر معظم انقلاب، علاوه بر اینکه در بسیاری از جلسات و سخنرانی های خود مثالآوری از حضرت امام (ره) توجه دارند، چهاردهم خرداد هر سال نیز به صورت تخصصی بعدی از انديشه، شخصيت و سیرهی امام راحل را تبیین نموده اند که در این کتاب به یک متن منسجم و وحدت یافته تبدیل شده است.
در پشت جلد این کتاب جمله ای از حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) نقش بسته است که معظم له درهشتم خرداد ۱۳۷۰ فرموده اند:
درس او تنها آن نبود که در حوزه علمیه از او فرا گرفتیم و یا در دوران شانزده سال مبارزه از دور و نزدیك به جان نوشیدیم، بزرگترین و ماندگارترین درس او آنها بود که در این ده سال همچون آیات حكمت به جان و دل خریدیم و در لوح ضمیر ثبت کردیم. به كمك و ارادهی الهی هیچ حادثه و هیچ انگیزه ای نخواهد توانست آن را که بخشی از وجود ماست از ما جدا کند و اینجانب در مسئولیت خطیر و جدید خود ملتزم و متعهدم که مو به مو آن درسهای الهی را بکار بندم.
گفتنی است مؤلف این اثر، دکتر عبدالله گنجی در هفت فصل، به قرائت رهبر معظم انقلاب از حضرت امام(ره) با تطبيق اندیشه، نگرش و مواضع امامین انقلاب نسبت به مقولات مشترک پرداخته است.
این کتاب که به همت معاونت پژوهش موسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی تولید شده در ۴۵۰ صفحه با قطع رقعی، جدیدترین اثر انتشارات انقلاب اسلامی است که پس از ایام سالگرد رحلت امام خمینی (ره) روانهی بازار نشر میشود
@qom_khamenei_ir
💠 منظومهی بنیانهای انقلاب اسلامی
📍یا : عصارهی صحیفهی امام (ره)
#معرفی_کتاب
🔻 عنوان: هندسهی انقلاب
🔺 تعداد صفحات: ۵۱۸
🔹 مبنای تألیف این کتاب، بخشی از بیانات راهبردی حضرت آیتالله العظمی خامنهای در دیدار با اعضای دبیرخانهی شورای عالی امنیّت ملّی است. ایشان در این دیدار، واژهی جدیدی را به فرهنگنامهی انقلاب اسلامی اضافه کردند و آن تعبیر «هندسهی انقلاب» بود.
🔸 ایشان در این بیان، راهکاری را برای استنباط ارکان هندسهی انقلاب معرفی کردند و آن اینکه مخاطب با مراجعهی مستقیم به صحیفه امام (قدِّسسرُّه) و استخراج کلمات پرتکرار، به مبانی انقلاب که هندسهی آن را شکل میدهند، دست یابد.
🔸 البته ایشان خود بهعنوان یک پژوهشگر، هفت کلانموضوع: مردم، استقلال کشور، تدیّن و پایبندی به مبانی اسلامی، مبارزه با استکبار و زورگویی، مسئلهی فلسطین، موضوع معیشت مردم، توجّه به مستضعفین و رفع فقر را به عنوان خطوط اصلی انقلاب برآمده از فرمایشهای امام راحل(قدِّسسرُّه) بیان کردند.
🔹 انتشارات انقلاب اسلامی بهمنظور عمل به این ایده، به جمعآوری و تدوین سخنان امام خمینی(قدِّسسرُّه) در این هفت سرفصلی که معظّمٌله مطرح کردند، اقدام نموده و نتیجه را در ساختاری منسجم ارائه کرده. بنابراین اهمیت این کتاب این است که خطوط اصلی اندیشهی امام خمینی (ره) را مستند به بیانات ایشان تبیین میکند و خود بهتنهایی میتواند کتابی نسبتاً جامع برای معرفی مهمترین سرفصلهای انقلاب اسلامی از زبان حضرت امام(قدِّسسرُّه) باشد.
@qom_khamenei_ir
📣#اطلاع_رسانی
سلسله نشستهای تحلیل بیانات رهبر معظّم انقلاب (مدّظلّهالعالی):
🔆 موضوع: بازخوانی بیانات رهبر معظم انقلاب در ۱۴ خرداد ۱۴۰۱
🔺استاد: حجت الاسلام و المسلمین صلحمیرزایی
(پژوهشگر و نویسنده)
🔸زمان: سه شنبه - ۱۷ خردادماه ۱۴۰۱ - ساعت: ۱۹:۳۰
🔻پخش از تلویزیون اینترنتی عبرات به آدرس:
🌐 Abarat.tv
"#ترافیک_رایگان"
@qom_khamenei_book
31.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مردِ خستگیناپذیرِ اسلام | نماهنگ
👈 مروری بر حیاتِ سراسر مبارزهی حضرت آیتالله العظمی خامنهای (مدّظلّهالعالی)
@qom_khamenei_ir
💠 برکت ایرانزمین
✨ «برکت وجود حرم مطهر حضرت رضا علیهالسلام در سرزمین ما و حضور معنوی ایشان در سرتاسر کشور و در دل آحاد مردم ما آشکار است. امام هشتم علیهالصّلاةوالسّلام ولىّنعمتِ معنوی و فکری و مادّی ملت ماست.»
🗓۱۳۸۱/۱۰/۲۵
💐 یازدهم ذیالقعده میلاد امام رضا (علیهالسلام) مبارک باد.
@qom_khamenei_ir
⭕️ برای دیدنِ دست اشارهی الهی، باید چشم را باز کرد!
♨️ در شرائط فتنه، کار دشوارتر است؛ تشخیص دشوارتر است. البته خدای متعال حجت را همیشه تمام میکند؛ هیچوقت نمیگذارد مردم از خدای متعال طلبگار باشند و بگویند تو حجت را برای ما تمام نکردی، راهنما نفرستادی، ما از این جهت گمراه شدیم.
🔸در قرآن مکرر این معنا ذکر شده است. دست اشارهی الهی همه جا قابل دیدن است؛ منتها «چشم باز» میخواهد. اگر چشم را باز نکردیم، هلال شب اول ماه را هم نخواهیم دید؛ اما هلال هست. باید چشم باز کنیم، باید نگاه کنیم، دقت کنیم، از همهی امکاناتمان استفاده کنیم تا این حقیقت را که خدا در مقابل ما قرار داده است، ببینیم.
🗓۱۳۸۸/۱۰/۱۹
#بصیرت
@qom_khamenei_ir
⭕️ دشمن آنها، ایمان و غیرت دینیِ جوانهاست
🔻مردم بیدارند؛ همین است که کشور شما را نگه داشته است عزیزان من! همین است که انقلابتان را حفظ کرده است؛ همین است که جرأت سران استکبار را از آنها گرفته است که بخواهند به ملت ایران حمله کنند؛ میترسند.
🔸حالا در تبلیغات، زید و عمرو و بکر را میکشند جلو، بمباران تبلیغاتی میکنند؛ اما حقیقت قضیه چیز دیگری است. دشمن حقیقی آنها ملت ایران است، دشمن حقیقی آنها ایمان و بصیرت ملت ایران است، دشمن حقیقی آنها همین غیرت دینی جوانهاست که میجوشد.
🔺یک وقتی هم دندان روی جگر میگذارند، صبر هم میکنند، باید هم بکنند؛ اما یک وقت هم آنجائی که وقت حضور در صحنه است، میآیند توی صحنه.
🗓۱۳۸۸/۱۰/۱۹
#اندیشه_مقاومت
@qom_khamenei_ir
📣 #نشست_ایدهپردازی
💠 «بهرهمندی طلاب از تعطیلات تابستان»
👤 حجتالاسلام و المسلمین عالمزاده نوری (معاون محترم تهذیب حوزههای علمیه)
🗓 دوشنبه ۶ تیر ۱۴۰۱
⏰ ساعت ۱۹:۳۰ تا ۲۰
🆔 پیوند جهت حضور: abarat.tv
@qom_khamenei_ir
♨️ هنوز حادثهها در پیش داریم!...
👈 گزیدهای از سخنان آیتالله خامنهای در مصاحبه با خبرنگار واحد مرکزی خبر در بیمارستان پس از حادثهی تروریستی مسجد ابوذر تهران
🗓 ششم تیر ماه ؛ سالروز سوءقصد به جان رهبر معظّم انقلاب توسّط گروهک تروریستی فرقان
🔹 مسأله این است که این انقلاب، انقلابی است که با اسلام مردم سر و کار دارد و این هست که مردم را در صحنه نگه میدارد. علت این که امام این همه روی اسلام و احکام اسلامی در انقلاب تکیه میکنند، این است. حواسشان را جمع کنند بر مسئولین. همیشه زمان امروز نیست.
🔺 ما مقاومتها داریم هنوز داریم. ما هنوز کارها داریم. هنوز این قدر حوادث در پیش داریم، در همهی این حوادث مردم باید تصمیم بگیرند. حواس مردم جمع باشد که از آن نکتهای که، مَمرّی که از آن دستگاههای خارجی و دشمنان این انقلاب میخواهند اسلام را از متن این انقلاب بگیرند، از او غافل نمانند. این خیلی چیز مهمی است.
🔹بایستی اسلام در این انقلاب بماند و احکام اسلام به عنوان محور این انقلاب بماند و مردم حواسشان جمع باشد که در این مورد فریب نخورند و این همان چیزی است که در حقیقت تضمینکنندهی این هست که مردم در صحنه باقی بمانند.
🔗 مطالعه بیشتر: https://khl.ink/f/20163
🎥 فیلم کامل مصاحبه: https://khl.ink/f/20083
@qom_khamenei_ir
17.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 مظلومِ انقلاب | نماهنگ
👈 ویژگیهای شخصیتی شهید آیتالله بهشتی از زبان رهبر معظّم انقلاب
🔗 فیلم باکیفیت بالا: https://khl.ink/f/42931
@qom_khamenei_ir
🔰 مبادی حرکت اجتماعی از افق توحید
#معرفی_کتاب
🔻 عنوان: تفسیر سورهی حمد
🔺 تعداد صفحات: ۱۳۴
🔹 این کتاب مشتمل بر تفسیر اوّلین سورهی قرآن کریم است که توسّط حضرت آیتالله العظمی خامنهای (مدّظلّهالعالی) در جمع گروهی از دانشجویان و طلاب در سالهای ۱۳۶۹-۱۳۷۰ طی هفت جلسه ارائه شده است.
🔸 ایشان در ابتدای مباحث یک جلسه دربارهی ضرورتِ تفسیر و تدبّر در قرآن سخن گفته و سپس بحث را با تفسیرِ «بسم الله الرحمن الرحیم» آغاز کرده است و تا آخر سوره را تفسیر کرده است.
🔹 ویژگی مهمّ روش تفسیری حضرت آیتالله خامنهای که در این کتاب به خوبی مشهود است، این است که با وجود ابتناء مباحث بر نگاه رایج تفسیری و مباحث پیچیدهی علمی و فلسفی و...، ایشان برای مخاطب خود که جوانان بودهاند بر این وجوه تفسیر قرآن زیاد تمرکز نکرده و با مروری گذرا بر این وجوه به قدر ضرورت، بیشتر بر معاصریتِ آیات قرآن کریم و کارکرد آنها در حیات فردی و اجتماعی و سیاسی و فرهنگی تمرکز میکند.
🔸 در تفسیر این سوره نیز همچنانکه از قیامت و عبادت انحصاری الله و هدایت الهی و صراط مستقیم سخن میگوید، هم به وجوه معرفتی این مباحث توجه دارد و هم سعی میکند امتداد اجتماعی آنها را بازگو کند.
🔗 خرید کتاب: https://b2n.ir/hamd1401
@qom_khamenei_ir
⭕️ امامِ مبارزهی نرم
🔹 امام جواد علیهالسلام در سالهایی کوتاه، جهادی فشرده با دشمن خدا کرد؛ به طوری که در سن ۲۵ سالگی یعنی هنوز در جوانی، وجودش برای دشمنان خدا غیر قابل تحمل شد و او را با زهر شهید کردند.
🔺 این امام بزرگوار درس بزرگی را به ما آموخت: اینکه در هنگامی که در مقابل قدرتهای منافق و ریاکار قرار میگیریم، باید همت کنیم که هوشیاری مردم را برای مقابلهی با این قدرتها برانگیزیم. اگر دشمن، صریح و آشکار دشمنی بکند و اگر ادعا و ریاکاری نداشته باشد، کار او آسانتر است. اما وقتی دشمنی مانند مأمون عباسی چهرهای از قداست و طرفداری از اسلام برای خود میآراید، شناختن او برای مردم مشکل است.
🔸 در دوران ما و در همهی دورانهای تاریخ، قدرتمندان همیشه سعی کردهاند وقتی از مقابلهی رویاروی با مردم عاجز شدند دست به حیلهی ریاکاری و نفاق بزنند.
🗓 ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
🔗 تصویر با کیفیت بالا: b2n.ir/f77545
@qom_khamenei_ir
🎙امام جواد (ع) مبتکر بحث آزاد اجتماعی
حضرت آیتالله خامنهای:
«مبتکر بحث آزاد اجتماعی امام جواد صلواتاللهعلیه است. البته قبل از امام جواد هم در زمان ائمه بحث زیاد میشد، اما اینکه حالا بنشینند جمعا صحبت کنند امام جواد اول بار این کار را کردند.»
🗓 ۱۳۶۰/۳/۲
@qom_khamenei_ir
⭕️ کلاسِ دشمنشناسی
✅درسی که امام جواد علیهالسلام به ما آموختند:
«برانگیختن هشیاری مردم در مقابل قدرتهای ریاکار و منافق»
🔗 تصویر با کیفیت بالا: b2n.ir/m33398
@qom_khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃 پناهِ هَم | پویانمایی
🌸 ازدواج ؛ ساحل آرامشی برای تلاطمهای زندگی
🔸 بازنشر به مناسبت سالروز ازدواج امیرالمؤمنین صلواةاللهعلیه و حضرت فاطمهزهرا سلاماللهعلیها.
@qom_khamenei_ir
✨ تفاوت در سادگی است
حضرت آیتالله خامنهای:
«بگذارند ازدواج برای دختر مسلمان، مثل ازدواج فاطمهی زهرا (س) باشد. ازدواجی با پیوند عشقی الهی و جوششی بینظیر میان زن و مرد مؤمن، و همسری به معنای واقعی بین دو عنصر الهی و شریف، اما بیگانه از همهی تشریفات و زر و زیورهای پوچ و بیمحتوا.»
🗓 ۱۳۶۸/۱۰/۲۶
@qom_khamenei_ir
⭕️ یک رهبر انقلابیِ تمامعیار
«مرحوم آیةالله شهید صدوقی» را در آن دوره، نه بهعنوان فقط یک روحانی برجسته در یک شهر، بلکه به عنوان یک رهبر دینی و سیاسی و فرهنگی؛ یک رهبر انقلابی تمامعیار در این شهر یزد و در شهرهای سرتاسر استان - مشاهده و احساس کردم.
🗓۱۳۸۶/۱۰/۱۲
📌 بازنشر به مناسبت سالروز شهادت آیت الله صدوقی ۱۱ تیرماه سال ۱۳۶۱.
@qom_khamenei_ir
‼️ فراموش نمیکنیم
حضرت آیتالله خامنهای:
«دولت آمریکا از اول با این انقلاب با روی عبوس و چهرهی تُرش روبهرو شد.
🍂 هواپیمای مسافربری ما را در آسمان خلیج فارس، افسر آمریکایی با موشکی که از ناو جنگی شلیک کرد، ساقط کرد. قریب سیصد نفر مسافر کشته شدند. بعد به جای اینکه آن افسر توبیخ شود، رئیسجمهور وقت آمریکا به آن افسر پاداش و مدال داد. ملت ما اینها را میتواند فراموش کند؟»
🗓۱۳۸۸/۰۱/۰۱
@qom_khamenei_ir
💠 سنگینترین جهاد بر دوشِ امام باقر (علیهالسلام)
حضرت آیتالله خامنهای:
🔹 «اگر کسى ادعا کند که امام باقر یکى از سنگینترین بارهاى جهاد اسلامى را در مدت امامتش بر دوش داشت، ادعاى گزافى نکرده است. امام باقر در دورانى بار مسؤولیت را بر دوش مىگرفت که عالم اسلام در زیر بار سنگین حکومت طاغوت یعنى خلفاى جبّار مروانى کمر خم کرده بود.
🔸 لازم بود که جامعهى اسلام و مخصوصاً مبارزان و کسانى که دلشان در هواى حکومت اسلامى مىتپید، سازماندهى و تشکیلاتدهى کنند...
🔹 بدانید که امام باقر در طول این مدت توانست وضع را به جایى برساند که شیعهى فداکارِ با اخلاص بعد از رحلت امام باقر انتظار آن را داشت که در طول چند سال کوتاه، حکومت اسلامى و علوى سر کار بیاید.»
🗓 ۱۳۵۹/۰۷/۲۵
#مبارزه_حاد_سیاسی
@qom_khamenei_ir
مبارزه سیاسی امام باقر علیهالسلام.mp3
5.51M
🔉 نواهنگ | امام باقر علیهالسلام و سازماندهی تشکیلات پنهانی تشیع
#مبارزه_حاد_سیاسی
@qom_khamenei_ir
📣 #نشست_معرفی_کتاب
💠 «معرفی کتب تفسیری رهبر انقلاب مدظله العالی و آشنایی با اندیشه قرآنی معظم له»
👤 حجتالاسلام و المسلمین استاد تاج آبادی (استاد تفسیر سطوح عالی حوزه)
🗓 سه شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۱
⏰ ساعت ۱۰:۳۰
🆔 پیوند ثبت نام حضور در محل برگزاری نشست: https://b2n.ir/b87681
🆔 پیوند جهت حضور مجازی: abarat.tv
@qom_khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 در ساعتهای بهشتی، به معانیِ این دعا توجّه کنید.
👈 بیانات منتشرنشدهی حضرت آیتالله خامنهای (مدّظلّهالعالی) در دیدار جمعی از فرماندهان سپاه و بسیج درباره روز عرفه به تاریخ ۱۳۷۲/۰۳/۰۵
🔹 «بعدازظهرِ این یک روز، یکى از آن ساعات بهشت است، اگر ما بتوانیم آن را درک بکنیم. بیخود نیست که یک شخصیّتى مثل حسینبنعلى با آن عظمت، آن نصفهروز را صرف میکند با آن دعا.
🔸 حتماً سعى کنید به معانى این دعا توجّه کنید؛ دقّت کنید ببینید چه میگوید. نهاینکه بنشینید رویش فکر کنید -اینها فکر کردن نمیخواهد- فقط وقتى حرف میزنید، بدانید دارید با مخاطبى سخن میگویید، و معناى آن کلمه را بفهمید که چیست.
🔹 دعاى امام سجّاد (سلام الله علیه) در روز عرفه، مثل شرح دعاى امام حسین است؛ گویى این پسر یک ذیلى، تعلیقى، تبیین و شرحى براى کلمات پدر در ذیل دعا و با زبان دعا نوشته؛ هر کدام یک طعمى دارد.»
@qom_khamenei_ir