«اگر کربلا نبود، در حالت عادی کسی عظمت شخصیت حضرت زینب سلام الله علیها را نمی توانست تشخیص دهد.»
حجت الاسلام و المسلمین میرهاشم حسینی، در نشست #تبیین_اندیشه سیره حضرت زینب به مثابه الگوی جهاد تبیین، از دیدگاه رهبر انقلاب، که به مناسبت میلاد حضرت زینب کبری(سلام الله علیها)، برگزار شد، به بیان دلایل عظمت شخصیتی ایشان پرداخت.
ایشان با بیان این که یکی از راه های شناخت عظمت شخصیتی این بانو، توجه به خطبه های تبیینی ایشان است، افزود: دشمن تمام تلاشش را کرده بود، تمام نیروهایش را به میدان آورده بود، تمام مکر و نیرنگش را نیز به کار برده بود، اما حضرت زینب(سلام الله علیها) مقاومت کردند و با ایستادگی خودشان تمام این نقشه ها را بر ملا کردند. لذا خطاب به لشکر یزید می فرمایند «شما تمام کید و نیرنگتان را به کار ببرید، و تمام تلاشتان را بکنید!» یعنی این صبر و تلاش دشمن باعث عقب کشیدن ایشان نیست بلکه استوارتر ادامه می دهند.
این استاد سطح عالی حوزه علمیه، جهادِ تبیین را از عوامل عظمت شخصیتی حضرت زینب (سلام الله علیها) دانسته و افزود: حضرت زینب سلام الله علیها در خطبه ای خطاب به یزیدیان می فرماید دسیسه لشکر یزیدیان این است که ذکر اهل بیت (علیهم السلام) از بین برود، اثری از وحی نماند و کسی اصلا از این امور دفاع نکند و هر کس هم خواست از حق دفاع کند خجالت بکشد. این جوی است که یزیدیان می خواهند در جامعه حاکم شود. این حماسه بزرگ زینب کبری و حضرت سجاد(سلام الله علیهما) است که ایستادگی کرده و حقیقت حرکت باطل را نمایان ساختند.
حجتالاسلام میرهاشم حسینی افزودند: تمام هم و غم یزیدیان این بود که ذکر اهل بیت(علیهم السلام) نباشد، تمام هم و غم آنها این بود که اثری از وحی نباشد،حضرت زینب سلام الله علیها فرمودند: قسم جلاله می خورم که نمی توانید این وحی را خاموش کنید. حال چرا تلاش دشمن محقق نمی شود؟ چون زینب کبری(سلام الله علیها) با جهادِ تبیین، پایه ریزی ای کردند که باعث می شود حرکت در مسیر حق متوقف نشود.
اهتمام و جدیت در انجام وظیفه از دیگر ویژگی های مهمِ حضرت زینب(سلام الله علیها) است که حجت الاسلام میرهاشم به آن اشاره کرده و شهید آرمان علی وردی را از نمونه های امروزی این ایستادگی معرفی کردند: کار برای خدا ماندگار می شود. آن لحظه ای که آرمان را می زدند هیچ کس گمان نمی کرد که این آرمان کیست و چه روحیاتی دارد؟ آرمان اگر زلزله بود، به کمک رفته بود، اگر سیل بود به کمک رفته بود. شهید آرمان کار را جدی برای خدا انجام می داد. این جدیت و اخلاص را آرمان عزیز از زینب کبری (سلام الله علیها) آموخته بود.
استاد میرهاشم حسینی، با اشاره به ضرورت اقدام سریع در بزنگاه، عامل موفقیتِ حضرت زینب(سلام الله علیها) را حضور به موقع ایشان دانسته و در این باره افزودند: اگر کسی انقدر داد و بیداد کند که به او بگویند شلوغچی، دیگر در بزنگاه نمی تواند تاثیر گذار باشد. جهادِ تبیین و روایتِ حقّ حضرت زینب(سلام الله علیها) در بزنگاه بود و موثر واقع شد و الا قبل از ضرورتِ تبیین، ایشان به این عنوان در جامعه شناخته نمی شدند. لذا باید توجه داشته باشیم که بزرگترین کار بانوان نیروسازی در خانواده است که اصلی ترین کار بانوان است و نباید سایر امور باعث غفلت از آن شود.
در پایان این نشست ایشان به برخی از سوالات در موضوع وظایف بانوان در جهادِ تبیین و امیدآفرینی را پاسخ دادند.
گفتنی است این مراسم، در شامگاه میلاد حضرت زینب کبری(سلام الله علیها) مصادف با بیست و هشتم آبان ۱۴۰۲، در تالار اندیشه دانشگاه قم برگزار شد.
@qom_khamenei_ir
🔰هرچه محبوبیت بیشتر باشد، تکلیف بیشتر است
🔸 چهرهی ورزشی برای خیلی از جوانها الگو میشود. رفتار شما، حرکات شما، گفتار شما، نوع زندگی شما جوانهای عزیز و نوجوانهای عزیز که چهرهی ورزشی هستید، غالباً برای بسیاری از جوانها الگو میشود؛ خب، این مسئولیّتِ شما را سنگین میکند.
🔸وقتی شما الگو هستید، میتوانید یک بخشی از جوانهای کشور را به راه راست هدایت کنید، خوشبخت کنید، سعادتمند کنید؛ خدای نکرده عکسش هم ممکن است. بنابراین، رفتارتان خیلی مهم است.
🔸یک سخن یک ورزشکار، یک رفتار یک ورزشکار ــ چه در میدان ورزش، چه در بیرون از میدان ورزش ــ میتواند تأثیر سازندهای در جوانها داشته باشد؛ این مسئولیّتِ شما را سنگین میکند. خدای متعال به قدر محبوبیّت شما برای شما تکلیف دارد.
🔸هرچه محبوبیّتتان، تواناییتان، مطرح بودنتان بالاتر برود، تکالیفی هم به همان مناسبت بر دوش شما از ناحیهی پروردگار میآید؛ به این توجّه کنید؛ هم خانمها، هم آقایان، جوانان و نوجوانان. شهرت و مورد توجّه قرار گرفتن، انسان را در معرض برخی لغزشها قرار میدهد که باید به این کاملاً توجّه کنید.
بیانات در دیدار قهرمانان ورزشی و مدالآوران بازیهای آسیایی و پارا آسیایی ۱۴۰۲/۰۹/۰۱
@qom_khamenei_ir
13590406_43146_64k - Segment1(00_21_23.500-00_22_21.200).mp3
928K
هرچه تعداد مسلمانان مخلص و مؤمن بیشتر شود، به زمان ظهور نزدیکتر میشویم
اگر بتوانید در درون جامعهى خودتان ــ همان جامعهى انقلابى ــ تقوا و فضیلت و اخلاق و دیندارى و زهد و نزدیکى معنوى به خدا را در خود و دیگران تأمین کنید، پایه و قاعدهى ظهور ولىّعصر (صلوات الله و سلامه علیه) را مستحکمتر کردهاید.
هر چه بتوانید از لحاظ کمّیّت و مقدار، تعداد مسلمانان مؤمن و مخلص را افزایش بدهید، باز به امام زمان و زمان ظهور ولىّعصر نزدیکتر شدهاید. پس ما میتوانیم قدمبهقدم جامعهى خود و زمان و تاریخ خود را به تاریخ ظهور ولىّعصر (صلوات الله و سلامه علیه) نزدیک کنیم.
بیانات در خطبههای نماز جمعه تهران به مناسبت نیمه شعبان ۱۳۵۹/۰۴/۰۶
#امام_زمان عجلاللهفرجه
#صوت
@qom_khamenei_ir
35.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بسیج یک فرهنگ است
🔸بسیج یک فرهنگ است، بسیج یک گفتمان است، بسیج یک تفکّر است. این تفکّر چیست؟ این فرهنگ چیست؟ این فرهنگ عبارت است از خدمت بیتظاهر و بیتوقّع به اجتماع و به کشور.
🔸بسیجی بودن فرهنگ مجاهدان گمنام است ــ همین طور که در فرمایش امام هم به همین معنا اشاره شده ــ فرهنگ مجاهدان بیتوقّع است؛ خطرپذیری است، نترسیدن است؛ خدمتگزاری است برای همه و برای کشور؛ از خود برای دیگران مایه گذاشتن است؛ حتّی مظلوم شدن برای اینکه مظلوم را رهایی ببخشد.
🔸به خودشان ناامیدی راه نمیدهند؛ این یکی از بخشهای مهمّ فرهنگ بسیجی است. ناامیدی برای بسیجی معنا ندارد.
بیانات در دیدار بسیجیان ۱۴۰۱/۰۹/۰۵
@qom_khamenei_ir
امتحان الهی برای ورزیده شدن است
امتحان الهی یعنی: «تحمّل سختی برای رسیدن به هدف». اگر بخواهید از جایی به جایی دیگر برسید، باید راه را طی کنید و همین طیّ مسیر و تحمّل مشکلات آن، امتحان است که با تحمّل آن به مقصد میرسید.
همچنان که رسیدن به آن قلّههای بزرگ و راه دشوار، نیازمند این تجربهها و آزمونها است، رسیدن به قلّهی کمال انسانیّت نیز، که هدف و غایت دین است، به گذراندن این امتحانها بستگی دارد. بدون امتحان، قابلیّت رسیدن به قلّه ی دین پدید نمیآید.
امتحان برای این نیست که تو خودت را بشناسی یا خدا ما را بشناسد، بلکه برای این است که ورزیده شوی. ملّا شدن انسان به تحصیل مستمر، و تلاش جدّی علمی نیاز دارد. این تلاش علمی، امتحان است.
مسئله این نیست که اگر درس نخواندی، بعد بفهمی که ملّا نشده ای. فهمیدن، نتیجه ای قهری است که در ضمنِ امتحان به دست میآید. مسئله این است که اگر زحمت نکشیدی، به قلّه واصل نمیشوی.
📖 کتاب تفسیر سورهی برائت، ص ۸۱
#تفسیر
#مطالعه
#برائت
#توبه
پیوند خرید
@qom_khamenei_ir
13980314_29162_64k - Segment1(00_14_29.001-00_17_26.416).mp3
2.85M
خب، یک خصوصیّت از خصوصیّات امام هست که بنده امروز دربارهی آن بیشتر میخواهم صحبت کنم و آن، خصوصیّت «مقاومت» است؛ مقاومت، ایستادگی.
آن چیزی که امام را در هیئت یک مکتب، یک اندیشه، یک تفکّر، یک راه، مطرح کرد برای زمان خود و در تاریخ، بیشتر این خصوصیّت بود؛ خصوصیّت ایستادگی، مقاومت، عدم تسلیم در مقابل مشکلات و موانع.
در برابر طاغوتها امام مقاومت خودش را به رخ همهی دنیا کشید؛ چه طاغوت داخل در دوران مبارزات که خیلیها خسته شدند، خیلیها مشرف به ناامیدی شدند امّا امام محکم ایستاد، امام بدون ذرّهای عقبنشینی در راه مبارزه ایستاد؛ که این مال دوران قبل از پیروزی انقلاب بود. و بعد از پیروزی انقلاب هم فشارها از نوع دیگر و به صورت همهجانبهتر در مقابل امام ظاهر شد، [امّا] امام باز هم اصل مقاومت را، ایستادگی را از دست ننهاد، مقاومت کرد.
بنده وقتی به این خصوصیّت امام نگاه میکنم و به آیات قرآن مراجعه میکنم، میبینم امام حقیقتاً بسیاری از آیات قرآن را با همین ایستادگی خود و مقاومت خود معنا کرد.
#معارف_انقلاب
#مقاومت
@qom_khamenei_ir
26.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شرح حدیثی درباره آخرین گفتگوهای پیامبر اکرم(ص) و حضرت فاطمه زهرا(س)
میگوید وقتی جناب فاطمه (سلامالله علیها) وارد بر منزل پیغمبر میشد، حضرت ترحیب میکردند، [یعنی] خوشامد میگفتند. پیغمبر دست مبارک فاطمهی زهرا را میبوسید. او را در جای خودش مینشاند. احترامی که پیغمبر برای این دختر، این بانوی بزرگِ همهی دورانهای بشر قائل بوده، در این حد است.
[حضرت] فاطمه در [دوران] مریضی پیغمبر، در بیماریِ آخرِ پیغمبر، بر او وارد شد. با پیغمبر درگوشی صحبت کردند. فاطمه (سلامالله علیها) گریه کرد. دوباره درگوشی با هم صحبت کردند، فاطمه (سلامالله علیها) لبخند زد و خندید.
رفتم خدمتش سؤال کردم که قضیّه چه بود. فرمود نمیگویم به تو؛ اگر بگویم، افشاکننده هستم -به تعبیر رایج عوامانهی ما، دهنلق مثلاً- حضرت زهرا (سلامالله علیها) علّت این قضیّه را به من نگفت.
بعد از رحلت پیغمبر هم باز دوباره سؤال کردم از حضرت. آن وقت دیگر مانع برطرف شده؛ یعنی وقتی پیغمبر از دنیا رفته است، دیگر حالا این حرف [اگر] گفته بشود اشکالی ندارد.
فرمود: پیغمبر خبر از مردنِ خودش داد، این موجب گریهی من شد. بعد اطّلاع داد به من که من اوّلین کسی از خانوادهی او خواهم بود که به او ملحق خواهم شد، این خوشحال کرد من را و خندیدم.
شرح حدیثی درباره آخرین گفتگوهای پیامبر اکرم(ص) و حضرت فاطمه زهرا(س) ۱۳۹۸/۱۰/۰۹
#حدیث
@qom_khamenei_ir
14020908_43748_16k - Segment1(00_23_14.371-00_24_52.518).mp3
1.58M
تشکیل هستههای مقاومت در جهان اسلام
🔸امام ملاحظه کردید، تعبیر میکند هستههای مقاومت جهانی، هستههای مقاومت جهانی. این همان بسیج است. بسیج ما نیست. بسیج خودشان است اما همان فرهنگ است. هستههای مقاومت جهانی. تشکیل هستههای مقاومت جهانی. این تحقق پیدا کرد. یعنی الان شما نمونههایش را دارید مشاهده میکنید در منطقهِی خودمان.
🔸همان هستههای مقاومتی که امام خبرش را داده بود، بشارتش را داده بود، امروز در حال تعیین سرنوشت این منطقهاند. دارند سرنوشت این منطقهی ما را هستههای مقاومت دارد تعیین میکند. یک نمونهاش همین طوفانالاقصی است.
بیانات در دیدار بسیجیان ۱۴۰۲/۰۹/۰۸
#مقاومت
#هسته_مقاومت
@qom_khamenei_ir
🔰 نشست #تحلیل_بیانات
🔸موضوع: تحلیل بیانات رهبر معظم انقلاب مدظلهالعالی در دیدار ۸ آذر ۱۴۰۲ با بسیجیان
🔸استاد: حجت الاسلام والمسلمین مطهری
🗓 زمان: شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۲ بعد از نماز ظهر و عصر
📍مکان: قم خیابان بلوار محمد امین (صلی الله علیه و آله) حوزه علمیه معصومیه، مسجد معصومیه (علیهاسلام)
@qom_khamenei_ir
13590406_43146_64k - Segment1(00_22_25.801-00_23_45.000).mp3
1.27M
آماده کردن مقدمات جامعه مهدوی
ما امروز در انقلاب خودمان حرکتها و روشهایى داریم؛ این روشها باید به کدام سمت حرکت کند؟ این نکته بسیار شایان توجّه است.
ما یک محصّلى را در نظر میگیریم که این محصّل مثلاً میخواهد در دانش ریاضى استاد بشود. حالا مقدّمات کار او را چگونه باید فراهم کنیم؟ باید جهت تعلیماتى که به او میدهیم، جهت ریاضى باشد. معنى ندارد که یک نفرى را که میخواهیم ریاضىدان بشود، ما بیاییم مثلاً درس فقه به او یاد بدهیم؛ یا آن کسى که میخواهد فقیه بشود، بیاییم درس طبیعى به او بدهیم؛ باید مقدّمات متناسب با نتیجه و غایت باشد.
غایت، جامعهى آرمانىِ مهدوى است با همان خصوصیّاتى که گفتم؛ پس ما هم باید مقدّمات را همان جور فراهم بکنیم. ما باید با ظلم نسازیم و باید علیه ظلم هرگونه ظلمى و از هر کسى حرکت قاطع بکنیم.
بیانات در خطبههای نماز جمعه تهران به مناسبت نیمه شعبان ۱۳۵۹/۰۴/۰۶
#امام_زمان عجلاللهفرجه
#صوت
@qom_khamenei_ir
هدایت کاروان بشری توسط انبیا
ارسال پیامبران برای آن است که بشر را به سعادت و کمال و حدّ اعلای انسانیّت برسانند. آنان که بشر را در طول راه هدایت میکنند و به پیش میبَرند، انبیا هستند.
این راه، راه انبیا است و شما در طول زندگی خود وظیفه دارید با این کاروان پیش بروید و نیز به پیشبرد این کاروان به قدر توانتان کمک کنید و راه را برای پیش رفتن کاروان آماده کنید.
حرکت این کاروان از ابتدای خلقت شروع شده و باید تا قیامت به پیش رود. ابتدا این کاروان طفل بوده و معارف و کمالات نداشته، امّا با کمک انبیا قدمبهقدم جلو رفته تا سرانجام به آن کمال برسد.
در مسیر این کاروان سختیها، مزاحمتها و راهزنانی وجود دارد؛ جادّههایی که چهبسا بهظاهر هموار است، امّا به سرمنزل انبیا نمیرسد.
اینجا انبیا به انسان میگویند از آن راه نرو، به راه ما بیا. وظیفهی توی بشر، آن است که هر مانعی بر سر راه آمد، منحرف نشوی و تسلیم رهزنان نگردی؛ همین راه را با وقار و سکینه طی کنی. تمام آنچه در سر راه پیدا میشود و مانع به شمار میرود، همه امتحان است، که باید در مقابل آن ایستادگی کرد. این معنای امتحان است. در این راه، شناخت خود و خدای خود، دیگر امری طبیعی است.
📖 کتاب تفسیر سورهی برائت، ص ۸۲
#تفسیر
#مطالعه
#برائت
#توبه
پیوند خرید
@qom_khamenei_ir
دفتر قم مؤسسه انقلاب اسلامی
🔰 نشست #تحلیل_بیانات 🔸موضوع: تحلیل بیانات رهبر معظم انقلاب مدظلهالعالی در دیدار ۸ آذر ۱۴۰۲ با بسیج
هم اکنون برگزاری جلسه تحلیل بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با بسیجیان
@qom_khamenei_ir
📣 مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی - دفترقم برگزار میکند:
#سلسله_نشست_های_علمی
#تبیین_مبانی_اندیشه
▪️موضوع :
کاربست مصلحت در فقه جهاد و آتشبس از منظر آیت الله العظمی خامنهای مدظلّهالعالی
▪️ارائه دهنده:
حجت الاسلام و المسلمین ذبیح الله نعیمیان
▪️ناقد:
حجت الاسلام و المسلمین سعید صلحمیرزایی
▪️دبیرعلمی:
حجتالاسلام و المسلمین محمدصابر صادقی
🗓 زمان: یکشنبه ۱۴۰۲/۰۹/۱۲
⏱ ساعت: ۱۰:۴۵
🏢 مکان: قم، خیابان شهداء، کوچه۲۸ پلاک۱۲۰
💢برادران-خواهران💢
@qom_khamenei_ir
دفتر قم مؤسسه انقلاب اسلامی
📣 مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی - دفترقم برگزار میکند: #سلسله_نشست_های_علمی #تبیین_مبانی_اندی
♨️در حال برگزاری
پیوند پخش زنده در تلویزیون اینترنتی:
🆔http://B2n.ir/t38976
13980314_29162_64k - Segment1(00_19_32.518-00_22_17.928).mp3
2.66M
معنای مقاومت
معنای مقاومت چیست؟ معنای مقاومت این است که انسان یک راهی را انتخاب کند که آن را راه حق میداند، راه درست میداند، و در این راه شروع به حرکت کند و موانع نتواند او را از حرکت در این راه منصرف کند و او را متوقّف کند؛ این معنای مقاومت است.
فرض کنید یک وقت در یک جادّهای انسان به یک مسیلی برخورد میکند، به یک حفرهای برخورد میکند، یا در حرکت در کوهستان که میخواهد مثلاً به قلّهی کوه برسد، به یک صخرهای برخورد میکند؛ بعضیها وقتی که برخورد میکنند به این صخره یا به این مانع یا به این دزد یا به این گرگ، برمیگردند، از ادامهی راه منصرف میشوند؛ بعضی نه، نگاه میکنند ببینند راه دُور زدن این صخره چیست، راه مقابلهی با این مانع کدام است، آن راه را پیدا میکنند یا مانع را برمیدارند یا با یک شیوهی عاقلانه از مانع عبور میکنند؛ مقاومت یعنی این؛ و امام این جوری بود.
راهی را انتخاب کرده بود و در این راه حرکت میکرد؛ این راه چه بود؟ حرف امام چه بود که بر آن ایستادگی و پافشاری میکرد؟ حرف امام حاکمیّت دین خدا بود؛ حاکمیّت دین خدا و مکتب الهی بر جامعهی مسلمین و بر زندگی عموم مردم؛ این حرف امام بود.
#معارف_انقلاب
#مقاومت
@qom_khamenei_ir
33.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رفتار غیرمنصفانه انسان در برابر خداوند
🔸پیامبر اکرم (صلّی الله علیه و آله) فرمودند، خداوند میفرماید: ای فرزند آدم! با من با انصاف رفتار نمیکنی. واقعش هم همین است؛ این همه لطف الهی، این همه تفضّلات الهی، این همه نعمت الهی، این عظمتِ مقام پروردگار، این ضعف ما، این ذلّت ما، این مسکنت ما، این ناتوانی ما. در مقابل خدا چه جوری باید باشیم؟ آن جور نیستیم. پس بنابراین، با انصاف با خدای متعال رفتار نمیکنیم.
🔸شب و روزی نمیگذرد مگر اینکه یک کار خلاف، یک عمل قبیح، از ما صادر میشود و به وسیلهی ملکِ کریمِ پروردگار به نامهی اعمال ما و به کتاب محفوظ و لوح محفوظ الهی وارد میشود. این عمل قبیح لازم نیست حتماً از این گناهان کبیرهی آن چنانی باشد؛ انواع و اقسام حرف زدنها، گوش کردنها، نگاه کردنها، در آن ممکن است باشد. احساسات قلبی من و شما؛ حسد میورزیم، دشمنی میکنیم، حق را نادیده میگیریم، با باطل مقابله نمیکنیم؛ اینها همه گناه است دیگر. هر روز و شبی از ما یک چیزی از این قبیل میرود به سمت مخزن علم کُتّاب الهی.
شرح حدیث در ابتدای جلسه درس خارج فقه ۱۳۹۷/۱۰/۱۱
#حدیث
@qom_khamenei_ir
دفتر قم مؤسسه انقلاب اسلامی
🔰 نشست #تبیین_اندیشه 🔸موضوع: سیره حضرت زینب (سلاماللهعلیها) به مثابه الگوی جهاد تبیین از دیدگاه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖥#گزارش_تصویری
گزارش تصویری #نشست_تبیینی «سیره حضرت زینب س به مثابه الگوی جهاد تبیین از دیدگاه رهبر معظم انقلاب »
@qom_khamenei_ir
غفلت از جواهرهای قیمتی
🔸 خاطرات پدران و مادران شهدا و همسران شهدای جنگ تحمیلی، دفاع مقدّس، چیزهایی است که مثل جواهر قیمتی در دسترس ما است که [اگر] غفلت کنیم، از دست ما خواهد رفت.
🔸هر شهیدی، یک مجموعهی درس است برای هر کسی که در حال آن شهید تدبّر کند؛ هر کدام از این شهدا که انسان حالاتشان را میخواند، در خلال حالات زندگی آنها و در خلال وضع آنها در دوران دفاع مقدّس و در عرصهی جنگ، چیزهایی را مشاهده میکند که همهی آنها درس است.
بیانات در دیدار دستاندرکاران کنگره ملی ۶۲۰۰ شهید استان مرکزی ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
#سبک_زندگی
#شهدا
@qom_khamenei_ir
📣#اطلاع_رسانی
پژوهشکده علوم انسانی اسلامی دانشگاه قم با همکاری دفتر قم موسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی برگزار میکند:
💢 دوره آموزشی کوتاه مدت آشنایی با علوم انسانی اسلامی
🔸 سرفصل ها
1⃣ آشنایی با تطورات علوم انسانی در ایران معاصر
2⃣ مبانی علوم انسانی اسلامی
3⃣ روششناسی علوم انسانی اسلامی
⭕️ با ارائه حجج الاسلام و المسلمین:
⬅️استاد سید مهدی موسوی
⬅️استاد امین اسدپور
⬅️استاد دکتر حسین حاج محمدی
♦️مکان : دانشگاه قم/ پژوهشکده علوم انسانی اسلامی
♦️ زمان : آذرماه ۱۴۰۲/ پنج شنبه ها از ساعت ۸ صبح تا ۱۱/۳۰
▫️لینک ثبت نام
💻 https://sibchedownload.ir/sabt-2
@qom_khamenei_ir
صهیونیسم دشمن وحدت و معنویت
«وحدت» و «معنویّت» در این مقطع زمان بیش از گذشته در معرض دشمنی و کارشکنی استکبار و صهیونیسم است. آمریکا و دیگر قطبهای سلطهی استکباری، با وحدت مسلمانان، با تفاهم ملّتها و کشورها و دولتهای مسلمان، و با تدیّن و تشرّع نسل جوان این ملّتها بشدّت مخالفند و با هر وسیله بتوانند با آن مقابله میکنند. وظیفهی همهی ما و همهی ملّتها و دولتهای ما ایستادگی در برابر این نقشهی خباثتآلود آمریکایی و صهیونیستی است.
پیام به حجاج بیتالله الحرام ۱۴۰۲/۰۴/۰۶
#گفتمان
#وحدت
@qom_khamenei_ir
13590406_43146_64k - Segment1(00_23_43.955-00_24_51.525).mp3
1.09M
اجرای قوانین و حدود اسلامی در جهت انتظار
ما باید جهت خودمان را جهت اقامهى حدود اسلامى قرار بدهیم و در جامعهى خودمان هیچ مجالى براى گسترش اندیشهى غیر اسلامى و ضدّ اسلامى ندهیم.
نمیگویم با زور، نمیگویم با قهر و غلبه؛ میدانیم که با اندیشه و فکر، جز از راه اندیشه و فکر نمیشود مبارزه کرد؛ بلکه میگویم از راههاى درست و منطقى و معقول، باید اندیشهى اسلامى گسترش پیدا کند.
باید تمام قوانین ما و مقرّرات مملکتى و ادارات دولتى و نهادهاى اجرائى و همه و همه، از لحاظ ظاهر و از لحاظ محتوا اسلامى بشود و به اسلامى شدن روزبهروز نزدیکتر بشود. این جهتى است که انتظار ولىّعصر به ما و به حرکت ما میدهد.
بیانات در خطبههای نماز جمعه تهران به مناسبت نیمه شعبان ۱۳۵۹/۰۴/۰۶
#امام_زمان عجلاللهفرجه
#صوت
@qom_khamenei_ir
موفقیت در امتحان الهی
سربلند درآمدن از امتحان است که با هیچ انگاشتن موانع هواوهوس و کنار زدن آن و ادامهی راه حاصل میشود. البتّه در این راه، کمک و توفیق الهی بسیار کارساز است.
موفّقیّت در امتحان آن است که وقتی در مسیر به دوراهی رسیدی که یک راه آن، راه انبیا است و راه دیگر، راهی هموار که ماشین سواری و خانهی عالی دارد، از راه انبیا که راه واقعی است حرکت کنی، گرچه این راه در نظرت آن قدر جلوه ندارد و چنانچه در سر راهت خاربنی سبز شد، از هراس خراشیدن دست و پا، برنگردی.
بنابراین، ابتلا و بلای الهی که در آیات زیادی مطرح شده، اوضاع خاصّی است که در راه انبیا برای سالکِ این راه پیش میآید. هریک از این اوضاع میتواند هر بشر عادی و معمولی را از ادامهی راه منحرف کند.
📖 کتاب تفسیر سورهی برائت، ص ۸۳
#تفسیر
#مطالعه
#برائت
#توبه
پیوند خرید
@qom_khamenei_ir
دفتر قم مؤسسه انقلاب اسلامی
هم اکنون برگزاری جلسه تحلیل بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با بسیجیان @qom_khamenei_ir
تحلیل بیانات 8 آذر 1402.mp3
30.56M
🎙صوت #نشست_تحلیل_بیانات
تحلیل بیانات رهبر معظم انقلاب مدظلهالعالی در دیدار ۸ آذر ۱۴۰۲ با بسیجیان
استاد: #مهدی_مطهری
01:45 روش تحلیل بیانات رهبر معظم انقلاب
14:26 وظیفه ما در قبال مطالبات رهبر معظم انقلاب
24:20 مطالبات رهبرمعظمانقلاب در قبال انتخابات
25:22 مطالبه اول: احیاء آثار دفاع مقدس
29:00 هدف از مطالعه زندگی شهداء
30:46 مطالبه دوم: احتراز از انجام کارهای نمایشی و ویترینی
31:52 مطالبه سوم: ترحم به ضعیف
33:02 مطالبه چهارم: دوری از کبر و غرور
33:52 مطالبه پنجم: دوری از طلبکاری
34:05 مطالبه ششم: تشکیل هسته های مقاومت جهانی و تشکیل حاکمیت فلسطین
38:48 دیگر مطالبات
@qom_khamenei_ir