به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز در همایش علمی «بررسی اندیشههای اجتماعی مرحوم علامه مصباح یزدی» که به صورت حضوری و مجازی در دانشگاه آزاد اسلامی استان قم برگزار شد، با تسلیت ایام شهادت حضرت زهرا(س) و گرامیداشت یاد و خاطره علامه مصباح یزدی و سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، گفت: اکنون در ایام تکریم دو شخصیت بزرگ قرار داریم که در تثبیت اندیشه اسلامی و تمدن نوین اسلامی نقش مهمی داشتند. از مرحوم علامه مصباح یزدی میتوان به عنوان «فیلسوف بصیر» و از شهید حاج قاسم سلیمانی میتوان به عنوان «فرمانده بصیر» نام برد.
دکتر طهرانچی ادامه داد: آشنایی نسل ما از علامه مصباح یزدی به مؤسسه در راه حق و جزوههای ایشان پیش از انقلاب اسلامی بازمیگردد. در آن مقطع هرکسی که به دنبال اندیشه اسلامی بود، نگاهی به انتشارات مؤسسه در راه حق و مطالب علامه مصباح یزدی داشت.
وی یادآور شد: وقتی به زندگی علامه مصباح یزدی نگاه میکنیم، ویژگیهای خاصی دیده میشود که یکی از آنها نگاه مبتنی بر مسأله یابی و حل مسأله ایشان بود.
. نگاه علامه مصباح یزدی به جامعه بود و از اینرو مسائل را به هنگام دریافت میکرد و برای آن راه حلهای فکری و بنیادی ارائه میداد و نظریهپردازی میکرد. این منش و روش در میان فیلسوفان مسلمان قابل تأمل بوده و تمدن نوین اسلامی نیازمند چنین فیلسوفان اجتماعی است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه قرآن کریم کتاب هدایتی است که بشر تحول فرهنگی و علمی تمدنساز را با آن تجربه کرده است، اظهار داشت: تمدن اسلامی قرن ۲ تا ۵ هجری قمری مرهون فرهنگی است که قرآن کریم و اهل بیت(ع) به جامعه آن روزگار داد. در این دوره، تمدن یونان در کشورهای اسلامی جذب شد و جوششی دوباره با مبنایی پیدا کرد که منجر به تمدن اسلامی شد که اکنون به چنین نگاهی برای تمدن نوین اسلامی نیاز داریم.
دکتر طهرانچی با بیان اینکه تمدن علمی برگرفته از نعمتی است که خداوند تحت عنوان سمع، ابصار و افئده به انسان عطا کرده است، گفت: تربیت علمی و تربیت اخلاقی در کنار هم میتواند منجر به شکلگیری تمدن شود. ابصار، ابزار درک و شناخت است، سمع و افئده می تواند عالم ساز باشد، اما زمانی که عالم مسائل را ناظر بر موقعیت های اجتماع ببیند و راه حل ارائه کند، می توان از او به نام فیلسوف اجتماعی نام برد. از اینرو فیلسوف باید نظریه پرداز باشد و با نگاه به بیرون از نهاد علم، مسأله یابی کند. مرحوم علامه مصباح یزدی چنین ویژگی داشت. علامه مصباح یزدی، عالمی بودند که مسأله یابی می کردند و مسائل را براساس آن چه در جامعه وجود داشت، به صورت دقیق میدیدند و برای آن راه حل ارائه می کردند.
وی با بیان اینکه علامه مصباح یزدی در سه دهه اخیر مسائل نظام را در اولویت امور خود قرار داده بود، خاطرنشان کرد: علامه مصباح یزدی فیلسوفی بود که ناظر بر اجتماع و مطالبات اجتماعی، در نظام سازی حضور داشتند، اما ویژگی بارز ایشان برخورداری از «بصیرت دل» بود. این ویژگی مخصوص کسانی است که در کنار انجام وظیفه و حضور به موقع، از هیاهوها ترسی ندارند و فقط خدا را در کار خود میبینند. به همین دلیل علامه مصباح یزدی علاوه بر بصیرت علمی، نظام سازی و نظریه پردازی، بصیرت قلبی نیز داشت و در بیان مطالب ترسی از غیر خدا نداشت و جز خدا نمی دید. ان شاءالله خداوند روح ایشان را در اعلی علیین قرار داده و چنین بصیرتی را به ما عطا کند.
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از قم، همایش علمی اندیشههای اجتماعی علامه مصباح یزدی با سخنرانی آیتالله محمود رجبی رئیس مؤسسه آموزشی امام خمینی(ره)، حجت الاسلام دکتر علی مصباح یزدی فرزند علامه مصباح یزدی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و حجتالاسلام و المسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی حجتالاسلام و المسلمین دکتر حسن خیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم و جمعی از استادان و صاحبنظران حوزه و دانشگاه در سالن اجتماعات امام خمینی(ره) دانشگاه آزاد قم برگزار شد.
رئیس مؤسسه آموزشی امام خمینی(ره) در این همایش با بیان اینکه نقش اندیشههای علامه مصباح بر ایدهپردازیها و نوآوریهای علامه در تمدن نوین اسلامی بسیار مؤثر بود، اظهار کرد: این دو شخصیت سردار سلیمانی و علامه مصباح دو ویژگی اخلاص و وظیفهمداری معنوی در آنها وجود داشت؛ بنابراین سردار سلیمانی و علامه مصباح در اخلاص و وظیفهمداری شاخص بودند؛ زیرا هر دو فقط در فکر این بودند که آنچه خدا میپسندد، انجام دهند.
ادامه مطلب .
آیتالله محمود رجبی با بیان اینکه جز انجام وظیفه الهی چیز دیگری در اندیشه علامه مصباح و سردار سلیمانی نبود و ولایتمداری در این دو بزرگوار موج میزد، افزود: علامه مصباح در تبیین نظریه ولایت فقیه و دفاع از شخص ولایت فقیه تمام عمر خود را سپری کرد که همه این ولایتمداریها برخاسته از معرفت و اعتقاد بود.

علامه مصباح جهاد روشنگری داشت و دفاع از نظریه در برابر شبهات را برعهده گرفت
وی عنوان کرد: مسئله تمدن که رهبری ترسیم کردند که به سوی تمدن نوین اسلامی حرکت کنیم؛ علامه معتقد بود تمدن یک عالم و محتوا دارد که محتوای تمدن آن فرهنگ غنی است که تمدن نوین اسلامی از آن پشتیبانی میکند.
رئیس مؤسسه آموزشی امام خمینی(ره) با بیان اینکه در تمدن نوین اسلامی این فرهنگ تمدن است که روح و مغز این تمدن را تشکیل میدهد، ادامه داد: اگر ما در مبانی تمدن انسان را درست شناخته باشیم، این شناخت ظاهری بوده و تمدن و حقیقت تمدن مفقود مانده است.
رجبی با بیان اینکه هر تمدنی برای قوام گرفتن خود نیاز به ایدهپردازی اسلامی دارد که علامه در این عرصه در قله است و در تمام آثار ایشان وجود دارد، بیان کرد: علامه مصباح در مبانی اساسی علوم نظریه دارد؛ بنابراین آثار علامه، آثار ویژه است که در آن هم نوآوری و هم نظریهپردازی وجود دارد.
وی با بیان اینکه در مجموعه معارف قرآنی و آثار علامه مصباح انبوهی از مباحث سرنوشتساز وجود دارد، اضافه کرد: نظریه علامه در آسیبپذیری اجتماعی، نظریه بسیار راهگشایی است؛ زیرا او فقط به ایدهپردازی اکتفا نمیکرد و به تببین نظریات میپرداخت.
رئیس مؤسسه آموزشی امام خمینی(ره) تأکید کرد: علامه مصباح هم در سطح فرهیختگان جامعه و نیز در سطح عام علوم در عرصه اجتماع نظریات خود را داشت که در این شرایط دشمنان اسلام و ملتهای آزاده برای غبارآلودکردن فضا به میدان آمدند.
رجبی با بیان اینکه دشمنان و توطئهگران تفسیر نادرست از نظریات علامه ارائه دادند، توضیح داد: علامه مصباح جهاد روشنگری داشت و دفاع از نظریه در برابر شبهات را برعهده گرفت.
وی با بیان اینکه برای اینکه این فرهنگ و نظریهها تداوم پیدا کند، نیاز به کادرسازی است؛ زیرا یک نظریه اگر مدافعان نداشته باشد در عرصههای مختلف متوقف خواهد شد، متذکر شد: اگر تلاشهای علامه در کادرسازی نبود، دیگر در نهادهای علمی نظریات وجود نداشت.
رئیس مؤسسه آموزشی امام خمینی(ره) عنوان کرد: تمام تلاشهایی که در عرصه علوم اسلامی انسانی وجود دارد همه مرهون تلاشهای این بزرگوار است که بنا نهاده؛ بنابراین کسی نیست که در این عرصه وامدار علامه نباشد.
رجبی با بیان اینکه علامه در کادرسازی در عرصه نخبگانی و عموم اهتمام داشت، تشریح کرد: علامه برای فعالان فرهنگی دفتر تشکیل داد و ۲ هزار فعال فرهنگی را تربیت و کادرسازی کرد و طرح ولایت را طرحریزی کرد که در همین راستا تاکنون ۸۰ هزار فعال فرهنگی این دورهها را گذراندهاند.
وی با بیان اینکه دانشجویان طرح ولایت را طرح ولادت نامیدهاند، افزود: طرح ولایت یک فعالیت عظیمی بود که علامه مصباح بنا نهاده و برای گام دوم انقلاب هم نیرو تربیت کرده است، نیروهایی که هم از لحاظ علمی و هم از لحاظ بصیرت و شناخت صلاحیت داشتند.

علامه در عرصه عرفان و اخلاق مانند یک انسان تشنه سیر و سلوک حرکت میکرد
رئیس مؤسسه آموزشی امام خمینی(ره) با اشاره به برنامهریزی عملیاتی و اقدام در آثار علامه یادآور شد: برای اینکه این فرهنگ توسعه پیدا کند علامه فعالیت مؤثری داشت. وی نیروهایی را تربیت کرد که دانشگاه را درک کنند و مسلط باشند و این علوم را به آیندگان منتقل کنند.
رجبی با بیان اینکه علامه در تحقیق و آثار و نیز در تدریس و تبیین علوم بسیار موفق بود؛ بنابراین تحول عظیمی در نیروهای علمی دانشگاه رخ داد، بیان کرد: در عرصه علمی علامه عامل بود؛ بنابراین علامه معتقد بود هر کاری باید براساس کار کارشناسانه انجام شود، همانطور که خودش نیز در کارهای علمی خود نهایت دقت را داشت.
وی با بیان اینکه این درس برای همه ماست که درسمان را در حد اعلای خودش انجام بدهیم و هیچ کاری نبود که وی با تمام توان وارد عمل شود، یادآوری کرد: علامه در عرصه عرفان و اخلاق مانند یک انسان تشنه سیر و سلوک حرکت میکرد.
فرزند علامه مصباح یزدی نیز در سخنانی با بیان اینکه همزمانی این سه حادثه میتواند الهامبخش باشد که در مورد سه نماد تفکر و عمل اسلامی بیندیشیم و در این جنبههای اشتراکی نکاتی میتوان یافت که شاید یکی از رازهای این حوادث مصیبتبار باشد، اظهار کرد: در کلام رهبری در گام دوم بر خودسازی، جامعهپردازی و تمدنسازی تکیه شده است که در عرض هم هستند که باید با یک راهکار جداگانه مطرح شود.
علی مصباح یزدی عنوان کرد: اگر بخواهیم براساس فرمایش علامه تبیینی بر نقش جامعهپردازی و ارتباط با خودسازی و تمدنسازی ارائه کنیم، شاید به تصویر روشنتری از گام دوم
انقلاب و اهداف رهبری دست پیدا کنیم.
وی اضافه کرد: در فرمایش علامه، ایشان جامعه را بهعنوان یک موجود مستقل در نظر نمیگیرد و معتقد است جامعه ترکیبی از افراد است که ارتباطاتی بین آنها برقرار است که براساس آن نظام سیاسی شکل میگیرد و تبلور پیدا میکند.
فرزند علامه مصباح با بیان اینکه وحدت؛ جامعه را از نظر اسلام تأمین میکند، در واقع بینشها و ارزشهایی است که مردم را به همدیگر متصل میکند، توضیح داد: جامعه ایمانی جامعهای است که افراد آن براساس اعتقادات دینی و رفتارهای دینی با هم اشتراک دارند؛ بنابراین اگر در مورد جامعه انقلابی حرف میزنیم منظور افرادی هستند که اشتراک آنها به مبانی ارزشهای انقلاب است.
علامه مصباح معتقد است که انقلاب یعنی قدرتی که متکی بر مردم باشد
مصباح تأکید کرد: وقتی مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب در مورد نظام انقلابی صحبت میکنند؛ یعنی همان آن حرکت و تغییر ناگهانی که در فرمایش رهبری از تئوری نظام انقلابی صحبت به میان میآید.
وی با بیان اینکه انقلاب بهعنوان یک تغییر ناگهانی اتلاق میشود، متذکر شد: باید انقلاب ویژگی انقلابیبودن خود را حفظ کند؛ علامه مصباح معتقد است که انقلاب یعنی قدرتی که متکی بر مردم باشد.
فرزند علامه مصباح اظهار کرد: انقلاب به این معنا یک امر مستقل خواهد بود تا وقتی چنین پشتوانه سیاسی داشته باشد، این قدرت یک قدرت انقلابی است و وقتی پشتوانه را از دست بدهد به انقلاب استبدادی تبدیل میشود.
مصباح تشریح کرد: انقلابی ارزشی است که انسانی باشد و برخاسته از انسانیت انسان و تفکری که ارزشهای انقلابی را تولید میکند، باشد.

علامه معتقد است که رفتار اختیاری ما تحت تأثیر عقاید شکل میگیرد
وی بیان کرد: اگر نگاه بشر به هستی به حقیقت انسان و به ارزشها واقعبینانه باشد، یک جامعهای را تحویل میدهد که آن جامعه به سمت انسانیت پیش میرود و جهتگیری جامعه جهتگیری انسانی میشود.
فرزند علامه مصباح یادآور شد: اسلام آن منظومه را در اختیار بشر قرار میدهد که نگاهش به هستی نگاه واقعبینانهای است که ارزشها در آن وجود دارد. وقتی جامعه ارزشها را بپذیرد، رفتار آنها در روابط بینالملل تحت تأثیر ارزشها قرار میگیرد؛ بنابراین علامه معتقد است که رفتار اختیاری ما تحت تأثیر عقاید شکل میگیرد.
مصباح بیان کرد: اگر شناخت ما مبتنیبر استدلال و قابل دفاع باشد و تمایلات ما تحت تأثیر جهانبینی باشد، رفتار ما هم بر همان اساس شکل میگیرد.
وی با بیان اینکه یک جامعه مطلوب برای اسلام جامعهای است که مورد نظر آفریننده بشر است، افزود: این به آن معناست که در این جامعه افراد لااقل نگاه اسلامی به هستی، به انسان و رابطه انسان با خدا و موجودات داشته باشند و نگاه منطبق بر واقعیت باشد که واقعیت آن چیزی است که اسلام بیان کرده و منجر به سعادت بشریت میشود.
فرزند علامه مصباح گفت: یک جامعه انقلابی جامعهای است که تراز اسلام باشد؛ بنابراین اکثریت در اندیشه، بینش، گرایش، ارزشها و کنشها و رفتارها باید آنگونه باشد که اسلام میخواهد انسان را تربیت کند.
مصباح ادامه داد: برای این مهم نیاز به مربیانی داریم که در درجه اعلای هر سه مرحله باشند و هم از نظر معرفتی و اخلاق و از نظر الگوی رفتاری برای انقلاب باشند؛ بنابراین این وظیفه نخبگان جامعه است که ارزشها و بینشها را در خود تقویت کرده باشند تا بتوانند دیگران را براساس آن تربیت کنند.
علوم انسانی باید مبتنیبر مبانی ارزشهای اسلامی باشد
معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این همایش در سخنانی با بیان اینکه تکامل اجتماعی به معنای تقرب اکثر جامعه نسبت به خداوند است، توضیح داد: تکامل به جامعه آرمانی قرآنی منتهی میشود. با نگاهی به نظریه تکامل تاریخی و اجتماعی، درمییابیم که پشتوانه تقرب و دینداری حکمت است.
حجتالاسلام و والمسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه افزود: علامه تغییرات اجتماعی را مطرح میکند؛ بنابراین معتقد است که تغییر براساس انسان مختار است و عوامل روحی و فطری انسان بیش از هر چیزی به روی انسان تأثیر دارد.
علوم انسانی بهدنبال تغییر انسان است
وی با اشاره به دو عامل مهم حکومت دینی و علوم انسانی اسلامی تشریح کرد: علوم انسانی باید مبتنیبر مبانی ارزشهای اسلامی باشد؛ بنابراین علوم انسانی بهدنبال تغییرات انسانی است که هم انسان را توصیف میکند و هم بهدنبال تغییر انسان است.
معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: علوم انسانی بهدنبال تغییر انسان است، حتی اگر تغییرات انسان تکنولوژیکی باشد و این مهم وقتی تحقق پیدا میکند که علوم انسانی برمبنای ارزشهای اسلامی تحقق پیدا کند.
شکل نظریه حکومت اسلامی علامه؛ حکومت مردمسالاری دینی است
حجت الاسلام و المسلمین دکتر خسروپناه اضافه کرد: تمام بایدها و نبایدهایی که در علوم انسانی است، اگر مبتنیبر مبانی اسلامی و
ارزشهای اسلامی باشد، میتواند به نتیجهای که در نظر علامه است، معنا شود.
وی تأکید کرد: علامه مصباح نظریه حکومت اسلامی را مطرح میکند که فعلیت این حکومت مشروع به اراده مردم است.
معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه نظریه حکومت علامه مصباح، نظریه حکومت اسلامی است؛ اما تحقق آن به اراده مردم است که اگر نباشد استمرار پیدا نمیکند یا به انحطاط کشیده میشود، توضیح داد: شکل نظریه حکومت اسلامی علامه؛ حکومت مردمسالاری دینی است؛ بنابراین باید منظومه شخصیت علامه مطالعه شود.
ثبتنام تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، با توجه به مصوبه نوزدهمین جلسه مورخ 1400/10/11 شورای سنجش و پذیرش دانشجو در دورههای تحصیلات تکمیلی، مقرر شد مرحله تکمیل ظرفیت برای رشته محلهایی که ظرفیت آنها خالی مانده، همراه با رشته محلهای جدید انجام شود.
آن دسته ازداوطلبان شرکت کننده درآزمون کارشناسی ارشد سال 1400 که براساس کارنامه صادره ازسوی سازمان سنجش آموزش کشور مجاز به انتخاب رشته در دانشگاه آزاد اسلامی شده اند و علاقه مند به انتخاب رشته/محل های دایر در این دانشگاه هستند می توانند با استفاده از کد دسترسی انتخاب رشته از امروز چهارشنبه 22 دی ماه تا روز دوشنبه 27 دی ماه، با مراجعه به سامانه www.azmoon.org نسبت به انتخاب حداکثر 100 کدرشته/ محل از مجموعههای امتحانی مجاز اقدام کنند.
به داوطلبان توصیه می شود، ابتدا دفترچه راهنمای انتخاب رشته را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی ، نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.
داوطلبان لازم است پس از انتخاب رشته/ محل، کد رهگیری و نسخه چاپی ثبت نام خود را تهیه و تا زمان اعلام نتایج نزد خود حفظ کنند.
افزایش سقف و مدت بازپرداخت تسهیلات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی
۱۹ دی ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۹ کد : ۱۴۳۲ اخبار برگزیده
تعداد بازدید:۲۹۰۰
رئیس صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی از افزایش سقف و مدت بازپرداخت تسهیلات قرض الحسنه کمک هزینه شهریه دانشجویی در مقاطع مختلف تحصیلی از طریق بانک های قرض الحسنه رسالت و مهر ایران خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر سیدهادی سیدفضلی رئیس صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه سقف و مدت بازپرداخت تسهیلات قرض الحسنه کمک هزینه شهریه دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در مقاطع مختلف تحصیلی از طریق بانک های قرض الحسنه رسالت و مهر ایران افزایش یافته است، گفت: دانشجویان می توانند از ابتدای نیمسال دوم سال تحصیلی تحصیلی 1401-1400 در مقطع کاردانی تا سقف 100 میلیون ریال با بازپرداخت 24 ماهه، کارشناسی تا سقف 150 میلیون ریال با بازپرداخت 36 ماهه، کارشناسی ارشد تا سقف200 میلیون ریال با بازپرداخت 36 ماهه، دکتری تا سقف 300 میلیون ریال با بازپرداخت 36 ماهه و با نرخ کارمزد 2 الی 3 درصد از تسهیلات قرض الحسنه دانشجویی بهره مند شوند.
وی با بیان اینکه تمامی تسهیلات با هزینه متقاضی مشمول بیمه عمر مانده بدهکار خواهد بود، اظهار داشت: افزایش تسهیلات فوق صرفاً به دلیل ایجاد امکان پوشش کامل شهریه بوده، تا دانشجویان بدون دغدغه برای پرداخت شهریه با آرامش خاطر به تحصیلات تکمیلی بپردازند.
دکتر سیدفضلی خاطرنشان کرد: تمامی فرآیندهای مربوط به اخذ تسهیلات بانکی به صورت مکانیزه و غیرحضوری در بستر وب و از طریق سامانه آموزشی دانشگاه و سامانه ساجد به آدرس https://.sajed.iau.ir انجام می شود.
https://www.instagram.com/p/CYvqMn2NSyg/?utm_medium=copy_link
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از قم، حجتالاسلام حسن خیری در بیست و یکمین نشست علمی مهدویت با موضوع زمینههای تمدنی ظهور امام زمان علیهالسلام با تأکید بر اینکه ولایت فقیه را به عنوان ادامه امامت قبول داریم؛ چراکه شاخصه تمدنسازی ماست، اظهار کرد: از امور زمینهساز تمدنی، پیوند قلوب است؛ پیوند قلوب طبق آموزههای قرآنی با توحید اتفاق میافتد؛ بنابراین تمدنسازی نیاز به همبستگی دارد.
وی افزود: تمدن تشکل هماهنگ انسانها در حیات معقول با روابط عادلانهای است که اشتراک همه افراد در جامعه در راستای پیشبرد اهداف مادی و معنوی انسانهاست. دو پرچم ضامن تمدنی ما بوده که با حفظ و حراست از این دو پرچم و تحت لوای این دو پرچم بودن را به تمدن حضرت مهدی میرساند. پرچم سبز مهدویت در کنار پرچم سرخ حماسه عاشورایی بوده که دو ظرفیت عظیم تمدن سازی را دارد. اعتقاد به مهدویت یعنی اعتقاد به شکوفایی، بلوغ جامعه انسانی، برچیده شدن ظلم و برپایی قسط و عدل، کمال عقل و عواطف انسانی و گسترش سبک زندگی حقیقی انسانی است.
بیشتر بخوانید:
جزئیات نشست جشنواره امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قم با برشمردن عناصر مدینه فاضله برای رسیدن به جامعه مهدوی بیان کرد: معرفت آحاد افراد جامعه، عدالت و محبت، رهبری دینی و سعادت دنیوی و اخروی عناصر مدینه فاضله برای رسیدن به جامعه مهدوی بوده است؛ بنابراین تعاون را به تمدن مهدوی نزدیک میکند و پایه معرفت انسانها در آحاد افراد جامعه است. عدالت نگاه ساختاری بوده و مقام معظم رهبری عدالتخواهی جمعی را جزء فطرت انسان تلقی میکند
حجت الاسلام موسی پور تاکید کرد: افسران جنگ نرم در جهاد تبیین شما دانشگاهیان هستید
تاریخ: ۱۴۰۰/۱۱/۱۶در: اخبار, حوزه آموزش, حوزه پژوهش و فناوری, حوزه دانشجویی و فرهنگی, حوزه ریاست, حوزه علوم پزشکی, سازمان مرکزی
مسئول بسیج اساتید و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی قم بر مشارکت همه دانشگاهیان در جهاد تببین انقلاب اسلامی تاکید کرد و گفت: افسران جنگ نرم در جهاد تبیین شما دانشگاهیان هستید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد قم،حجت الاسلام موسی پور مسئول بسیج اساتید و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی قم در مراسم گرامیداشت یاد و نام شهیدان انقلاب اسلامی که درذ جوار شهیدان گمنام هشت سال دفاع مقدس مجتمع دانشگاهی پردیسان برگزار شد با اشاره به اینکه دشمن برای تحریف در جبهه فضای مجازی سرمایه گزاری کرده است در سخنانی اظهار کرد: دشمنان انقلاب اسلامی تلاش می کنند همه حوادث تاریخ انقلاب اسلامی را تحریف کنند لذا شما دانشگاهیان به عنوان افسران جنگ نرم لازم است در جهاد تببین که مورد تاکید مقام معظم رهبری است مشارکت و انقلاب اسلامی را تبیین کنید.
وی بر لزوم فعالیت موثر دانشگاهیان در فضای مجازی با محوریت تبیین انقلاب اسلامی افزود: به نظر مقام معظم رهبری فعالیت در فضای مجازی یکی از مستحبات است و همه موظف هستیم برای حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی در فضای مجازی فعالیت کنیم.

به گزارش روابط عمومی، مراسم گرامیداشت ایام الله دهه فجر به همت دفتر نهاد مقام معظم رهبری ،معاونت دانشجویی فرهنگی و ستاد شاهد و امور ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی قم با حضور جمعی از کارکنان و اساتید این واحد دانشگاهی در مسجد الرسول (ص) دانشگاه آزاد اسلامی قم برگزار شد.
گفتنی است حاضران در جوار شهیدان گمنام دانشگاه آزاد اسلامی قم جمع شدن و پس از قرائت زیارت نامه شهدا با مرثیه سرایی سید مرتضی موسوی مداح اهل بیت عصمت و طهارت (ع) بر مصیبت شهادت دهمین اختر تابناک امامت و ولایت امام هادی علیه السلام اشک ماتم ریختند و با شهیدان دفاع مقدس تجدید پیمان کردند.
🌷گردهمایی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قم درگلزارشهدای قم بمناسبت چهل وسومین سالگرد پیروزی انقلاب باحضور حسین ملات وادای احترام واهداء شاخه گل🌷به شهداو مزارشهدای کانون شاهد وایثار
⏱️
زمان: چهارشنبه 1400/11/20
ساعت: 15
👇محل گردهمایی:
مزارشهید زین الدین
ستاد شاهد وایثارگر
وبسیج دانشجویی
دانشگاه آزاداسلامی قم
https://www.instagram.com/p/CZtfF00NOJx/?utm_medium=share_sheet
حجت الاسلام دکترخیری؛ سلیمانی زایش نورانیت انقلاب اسلامی ومردمیدان تکلیف وعمل وخودسازی
رئیس دانشگاه آزاداسلامی قم سردار سلیمانی را زایش نورانیت انقلاب اسلامی برشمرد و تاکید کرد : همه باید در عرصه انقلاب اسلامی مرد میدان تکلیف و عمل و خودسازی باشیم.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد قم ؛حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن خیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم در جمع نمازگزاران مسجد الرسول (ص) مجتمع دانشگاهی پریسان ضمن گرامیداشت دهه مبارک فجر با بیان اینکه انقلاب اسلامی بر اساس آموزه های دینی یک موضوع دائمی و ادامه انقلاب انبیاء است در سخنانی اظهار کرد: همه باید در عرصه انقلاب اسلامی مرد میدان تکلیف و عمل و خودسازی باشیم .
حجت الاسلام دکترخیری انقلاب اسلامی را انقلاب صدرایی برگرفته از فلسفه ملاصدرا برشمرد و افزود: امام خمینی «ره» طلبه فلسفه صدرایی و مکتب جواهری و عرفان بزرگان و ائمه معصومین است.
وی با بیان اینکه اگر می خواهد حق اتفاق بیوفتد باید دشمنی اتفاق بیوفتد افزود: جمهوری اسلامی یعنی جنگ با ظلم و نفاق لذا لازمه انقلاب اسلامی این است که شیطان اکبر علیه ما باشد تا جمهوری اسلامی به معنای کامل با مردمی که دلداده اسلام هستند تحقق یابد.
حجت الاسلام دکتر خیری با بیان اینکه سردار سلیمانی زایش نورانیت انقلاب اسلامی است گفت: باید از لحاظ علمی،فرهنگی،سیاسی به حدی برسیم که دشمن از ما بترسد تابتوانیم دست دشمن را قطع کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ثبت نام بدون آزمون ( ویژه استعدادهای درخشان ) مقطع دکتری تخصصی سال 1401 دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد
به گزارش روابط عمومی مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی، به اطلاع متقاضیان ثبت نام بدون آزمون ویژه استعدادهای درخشان مقطع دکتری تخصصی سال 1401 دانشگاه آزاد اسلامی می رساند ، ثبت نام از امروز پنج شنبه 25 فروردین ماه آغاز و تا ساعت 24 دوشنبه 5 اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت.
داوطلبین با مراجعه به سامانه ثبت نام الکترونیکی مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی به آدرس www.azmoon.org پس از مطالعه دفترچه راهنما و در صورت داشتن شرایط ویژه استعدادهای درخشان مقطع دکتری تخصصی ابتدا نسبت به خرید کارت اعتباری اقدام و سپس با ورود به سامانه نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته / محل های درخواستی اقدام نمایند.
داوطلبان لازم است پس از انتخاب رشته / محل ، کد رهگیری و نسخه چاپی ثبت نام خود را تهیه و تا زمان اعلام نتایج نزد خود حفظ نمایند استان قم در بیش از ۳۰ رشته تحصیلی در مقطع دکتر تخصصی اماده ثبت نام شما عزیزان میباشد http://qrco.de/bcvhsc
هدایت شده از بسیجدانشجوییدانشگاهآزادقم
🚩 بسیج دانشجویی یکی از ارزندهترین یادگارهای امام راحل بزرگوار ما است. (امام خامنه ای مدظله)
✅ کانال رسمی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی قم
روابط عمومی واحد برادران:
@qiau_bsj_admin
روابط عمومی واحد خواهران:
@Melika2001
🌹#بسیج_دانشجوئی_دانشگاه_آزاد_قم
✊#لبیک_یاخامنهای
📱| @basij_uni_azad_Qom |
🔻بازگشایی سلف واحد قم از ۳۰ مهرماه
دانشجویان برای رزرو غذای خود از سلف در طول هفته، باید به سامانه آموزشیار مراجعه کنند.
دانشجویان برای رزرو غذای خود از سلف دانشگاه در طول هفته، باید ۴۸ ساعت قبل از دریافت غذا به سامانه آموزشیار مراجعه کنند. تمامی دانشجویان پس از طیکردن مراحل رزرو غذا، میتوانند در زمان مقرر از ساعت ۱۲ تا ۱۳ برای دریافت ناهار خود در سلف سرویس حضور یابند.
کانال رسمی دانشگاه آزاد اسلامی قم را دنبال کنید👇👇
https://t.me/qomiau_official