📚 جدول پخش مدرسه تلویزیونی شنبه ۲۷ دی، در تمام مقاطع تحصیلی
@qomirib
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥لحظه آغاز موشک باران پایگاه آمریکایی عین الاسد از اتاق عملیات
#بدون_تعارف
@qomirib
Gozareshe Yek Bazjooee 9.mp3
6.14M
📚 #کتاب_صوتی 🔊
«هر شب قبل از خواب کتاب خوب بشنوید»
🏷 کتاب #گزارش_یک_بازجویی
#قسمت_نهم
📝 «گزارش یک بازجویی»، حاصل مراحل بازجویی و زندگی اردوگاهی سرهنگ محمدرضا جعفرعباس الجشعمی است که توسط «مرتضی بشیری» نوشته شده و برای نخستین بار در سال 69 منتشر شد.
✨ مقام معظم رهبری همان سال این کتاب را مطالعه کرده و در تقریظی بر آن نوشتند: «اثر جالبی است. ابتکاری و نمونه نیز هست. توصیف های آن از طبیعت، حوادث جنگی، وضعیت های طبیعی بس زیبا است. در آن مبالغاتی در بیان یکسونگری هایی در قضاوت و گاه برخی تنگ نظری ها و حتی سایه ای از خودستایی هست... که می شود به جنبه های مثبت کتاب بخشیدشان...!» ایشان حال و هوای خود در هنگام مطالعه کتاب را هم نوشته اند: «در شب شنبه چهارم اسفند 1369، در لحظاتی بعد از بی خوابی عصبی، مطالعه آن، که لحظاتی کمابیش مشابه را قبلا هم فراگرفته بود، به پایان برده شد. کاش میفهمیدم چقدر از آن حقیقی و چقدر داستان سرایی است.»
✨ برنامه #فانوس، خوانش کتاب های دفاع مقدس
⏰ هر شب ساعت ۲۳:۰۰
📻 #رادیو_قم
🆔 @qomirib
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥شوخی سردار سلیمانی درباره نحوه انتقام ایران در صورت شهادتش سه ماه پیش از ترور
#بدون_تعارف
@qomirib
🏴 #عرض_ارادت
قرار آینهها روبروی ایوان است
ببین که قلب ترک خوردهام بیابان است
◾️▪️▫️▪️◾️
#السلام_علیکِ_یا_فاطمه_المعصومه سلام الله علیها
#التماس_دعا🤲
@qomirib
سبک زندگی حضرت زهرا(س) از زبان رهبرانقلاب
مظهرِ طهارتِ روح و دل و زندگی
🔸در زیارت امام رضا(ع) وقتی نوبت به حضرت زهرا میرسد [میگوید]: اَللّهُمَّ صَلِ عَلی فاطِمَةَ بِنتِ نَبیِّک؛ این یک خصوصیّت. خب، این خصوصیّت خیلی مهمّی است؛ البتّه قابل تأسّی نیست؛ همه دختر پیغمبر نمیشوند؛ امّا انتساب به پیغمبر بهصورت دختر او، نشاندهنده رفعت مقام است.
🔸وَ زَوجَةِ وَلِیِّک، این هم دوّمی؛ البتّه این هم قابل دستگیری نیست و همه نمیتوانند زوجه ولیّ خدا بشوند؛ امّا رفعت مقام، رفعت شأن و جاه و جلال این بزرگوار را نشان میدهد«اَلطُّهرَةِ الطّاهِرَةِ المُطَهَّرَةِ التَّقیَّةِ النَّقیَّةِ الرَّضیَّةِ الزَّکیَّة» که همه اینها کاربردی است؛ طهارت،با سه بیان که البتّه این سه بیان «طهر»، «طاهر» و «مطهّر» تفاوتهایی از لحاظ معنا با هم دارند.البتّه [هر] سه تعبیر اشاره به طهارت و پاکیزگی است: طهارت روح، طهارت دل، طهارت مغز، طهارت دامان، طهارت سرتاسر زندگی. خب این کاربردی است، این برای ما درس است؛ باید سعی کنیم خودمان را پاکیزه کنیم، باید تطهیر کنیم خودمان را؛ بدون طهارت باطن نمیشود به مقامات رسید. ۱۳۹۵/۰۱/۱۱
@qomirib
#اطلاع_رسانی
◾️ویژه برنامه های حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه علیهاالسلام در ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
⏰ شنبه ۲۷ دی ماه
📺 پخش از شبکه های صدا و سیما و فضای مجازی آستان مقدس
@qomirib
صدا و سیمای مرکز قم
🔸 واکنش رییس جمهور اندونزی به نماز خواندن نواب صفوی در فلسطین اشغالی
حجتالاسلام والمسلمین سید مجتبی نواب صفوی یازدهم آذرماه 1332 راهی عراق شد؛ از آنجا به بیروت و سپس به فلسطین رفت، اجلاسی با عنوان «مؤتمر اسلامی» به میزبانی «جمعیت انقاذ فلسطین» و «مکتب الاسراء المعراج» در شب معراج پیامبر، کارش را آغاز کرد. نواب وقتی به محل اجلاس در بیتالمقدس رسید که این جمع مشغول مذاکره بودند.
این مسافرت 6 روزه نواب به بیتالمقدس بازتاب گستردهای در مطبوعات داشت، مطبوعات، هدفهای این سفر را دعوت و تهییج سران کشورهای اسلامی اعلام کردند، در آن روزها روزنامهها نوشتند: «نواب صفوی برای تشکیل جبهه متحد و مستحکم در برابر بیگانگان، اجرای احکام اسلام در سرزمینهای اسلامی، دیدار با دولتمردان سوریه و ملاقات با علمای نجف به بیتالمقدس سفر کرده است».
70 نفر از شخصیتهای بزرگ جهان اسلام در این اجلاس حضور داشتند، در اولین جلسه «مؤتمر اسلامی»، نواب صفوی در حضور سران کشورهای اسلامی و اندیشمندان مسلمان سخنرانی کرد، نواب صفوی پشت تریبون این اجلاس قرار گرفت و سخنرانی تندی به زبان عربی کرد.
جلسه که تمام شد، نواب همراه 70 نفر از سران کشورهای اسلامی برای بازدید از منطقههای اشغال شده قدس به مرز بیتالمقدس رفتند. کنار مرز، نواب مسجد مخروبهای را دید که داخل بخش اشغالی بیتالمقدس بود. روی تخته سنگی ایستاد و گفت: «آن مسجد مخروبه را میبینید، میخواهیم آنجا نماز بخوانیم، هر کس آماده شهادت است با ما همراه شود». سید راه افتاد و بقیه هم پشت سر او حرکت کردند، نواب با دستش سیم خاردارها را پایین کشید، سربازان اسراییلی دست به اسلحه بردند، آماده شلیک شدند و با حیرت نگاه میکردند، سران دنیای اسلام به سید جوان اقتدا کردند و نواب، قامت بست.
نواب صفوی کنار سیم خاردارهایی که بین اردن و اسراییل کشیده شده بود، گفت: «این ننگآور نیست که جز با اجازه اسراییل، ما مسلمانان نتوانیم قدم به خاک فلسطین بگذاریم؟»
«سوکارنو»، رییسجمهور وقت اندونزی، بعد از بازدید از نواب پرسید: «چرا این کار را کردی؟ نزدیک بود همه را به کشتن دهی»! نواب گفت: «بردم تا شهیدتان کنم تا ملتهای مسلمان با کشته شدن نمایندگان خود بیدار شوند».
#هنگامه_مناجات_با_خالق_نزدیک_است...🌺
@qomirib