فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌾بسم الله الرحمن الرحیم🌾
علی که دید،ولی کاش بعد از این دیگر
میان شعله نبیند کسی نگارش را...!
بههمت دانشآموزان پایه دوازهم در شانزدهم آذرماه ۱۴۰۱ در سوگ امابیها مادر پهلوشکسته؛ گردهم آمدیم و مجلسی جهت تسلی دل صاحبالزمان برگزار نمودیم و میهمان سفره پربرکت اهلبیت عصمت و طهارت بودیم🖤!
🔸هیئت رایةالمهدی دبیرستان شهید قدوسی🔸
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
✳️@qomsampad
4_5906965386586232307.ogg
744.7K
مگه میشه تو رو دوست نداشت؟!...
مولا حسینجان!❤️
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
✳️@qomsampad
Hamid Alimi - Delam Por Az Shekayate.mp3
3.07M
دوباره مضطرم حرم حرم حرم
الهی کم نشه یه لحظه سایه ات از سرم
یه رحمی مادرت کنه به اشک مادرم
منم بیام حرم منم بیام حرم
دوباره مضطرم حرم حرم حرم
آقا دلم پر از شکایته امیر سر جدا
دلم گرفته و میخوام بیام به کربلا
بیا و آبرو بخر به حق مادرت
ببین تو اشک و التماس نوکرو آقا
دوباره بغض تو گلو بازم خیال آرزو
تا چشم بهم زدم حرم دوباره اومد روبروم
امیر کربلا امیر کربلا
به جون مادرت آقا فدا سرت
اگه میخنده عالمی به حال نوکرت
اگه برام حرم نرفتنت مقدره آقا فدا سرت
تویی فقط تموم دلخوشی نوکرات
هوای شور مستیه هوای روضه هات
ولی بیا و حاجت من و بکن روا
پیاده اربعین بیام دوباره کربلا
تویی فقط تموم دلخوشی نوکرات
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
✳️@qomsampad
بازدید دانش آموزان کلاس ششم پسرانه انبیاء
از مدرسه تیزهوشان دکتر خرمی
با تقدیر وتشکر فراوان از زحمتهای دکتر شمس عزیز مدیریت محترم و توانمند مدرسه تیزهوشان که طی سه نوبت دانش آموزان مدرسه انبیا را پذیرش کردند
.🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
✳️@qomsampad
☑ هنرمند قمی و چهره برجسته خوشنویسی کشور درگذشت.
🔹 استاد حسن آهنگران هنرمند قمی و چهره برجسته خوشنویسی کشور در سن ۸۰ سالگی دار فانی را وداع گفت.
🔹 حسن آهنگران از خوشنویسان برجسته معاصر، سال ۱۳۲۱ در شهر قم متولد شد. او ۶۵ سال قبل این هنر ماندگار را در نزد استادان سید حسین میرخانی، سید حسن میرخانی و محمد حسین عطارچیان آموخت و در عصر ما از معدود هنرمندان پیشکسوت نسل طلایی خوشنویسی ایران محسوب میشد که علاوه بر تجربه یک بار کتابت قرآن کریم به خط نستعلیق، خوشنویسان بسیاری را در سراسر کشور تربیت کرد.
🔹 استاد آهنگران در هنر نقاشی و ردیفهای سنتی موسیقی نیز تجربه داشت و از آثار او در حوزه خوشنویسی میتوان به «دریای عطش»، خوشنویسی از اشعار استاد صائم کاشانی، «دل هست اینجا کبوتر»، خوشنویسی از اشعار استاد صائم کاشانی، «ره آوردی بر خطوط نستعلیق و شکسته چلیپایی»، خوشنویسی از رباعیات آیینی و تمثیلی استاد صائم کاشانی اشاره کرد.
🔹 مؤسس انجمن خوشنویسان قم دارای نشان درجه یک هنری در رشته خوشنویسی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بود و سالها در منزل پدری خود در محله «عشقعلی» خیابان چهارمردان قم سکونت داشت.
#قم_شناسی
#هنر
#خوشنویسی
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
✳️@qomsampad
به بهانه درگذشت استاد آهنگران در محله عشقعلی مرور بر خیابان پر خاطره قم خیابان چهارمردان (انقلاب) و گذرگاههای تاریخی آن و بازسازی گذرگاه های قدیمی و پیاده راه شدن خیابان انقلاب در سالهای اخیر
با کمک بنیاد قم شناسی تصمیم داریم مسیرهای قدیمی قم را به اتفاق خانواده عای دانش آموزان سمپاد بازدید کنیم
👇👇👇
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
✳️@qomsampad
👇👇👇👇👇👇👇
#قم_شناسی
درقم - «چهارمردان قم قلب تپنده انقلاب» این تیتر روزنامه فیگارو در رمضان ۵۷ و روزهای داغ انقلاب مردم ایران بود. خیابانی در نزدیکی حرم کریمه اهل بیت(ع) که بین دو آرامستان مقدس امتداد دارد.
به گزارش خبرنگار مهر، میگویند قدمت خیابان به دوران رضاشاه برمیگردد. با این حال گذرها و کوچههای باستانیاش بسیار بیش از اینها سابقه دارد.
محلههای باستانی و گذرهای پرخاطره این خیابان کم نیستند. گذرهایی مانند گذر قلعه و کوچههایی مانند کوچه لکها. از گذر صادق که به مسجد صادق و کوچه میدان میر میرسد تا کوچه پنجعلی که مسجد یادگار سلجوقی را در خود نگه داشته و به محله های شاهزاده زید و لب چال میرسد.
در اهمیت خیابان چهارمردان همین بس که علمای بزرگ از قدیم این خیابان را برای محل زندگی و برگزاری جلسات درس خود انتخاب کردهاند.
چهارمردان را باید گفت خیابان تکایا... نمونهاش تکیه چهارمردان است که از دوران پادشاهی محمدعلی شاه قاجار یعنی حدود صد سال پیش در آن عزای سیدالشهدا(ع) برگزار میشده است. تکیههای «سِیدان»، «سلطان محمد شریف»، «پنجه علی»، «گذر قلعه»، «شاه حمزه»، «سنگ بند» هم از دیگر تکایای این خیابان هستند.
در این میان شهرت مسجد چهارمردان شاید از دیگر اماکن مذهبی این خیابان بیشتر باشد. مسجدی که این روزها با کاشیکاریهای زیبا و نمای آجری و نورپردازی سبز رنگ توجه هر رهگذری را به خودش جلب میکند.
کاشی کاری نمای این مسجد، جملهای از امام خمینی(ره) را ماندگار کرده است: «نام بزرگ چهارمردان و فداکاریها و جاننثاریهایش در تاریخ عالم ثبت شد.»
امام خمینی(ره) در دهم فروردین ۵۸ رای خود را به جمهوری اسلامی در این مسجد به صندوق انداخت. اما افتخارات این خیابان به این مسجد ختم نمیشود.
خیابان چهارمردان در کنار خیابانهایی مانند صفائیه و آذر کانون حرکتهای انقلابی در قم بود که البته در اوضاع شلوغ وبی سر وسامان امروزش کمتر از آن روزها میشود نشانی یافت.
بوی تند آویشن و تصویر آبنباتهای محبوب دوران کودکی در یکی از مغازهها توجه هر عابر ناآشنایی را جلب میکند؛ اکبر قاسمی یکی از کاسبان قدیمی خیابان چهار مردان است. مغازهاش ۳۰ سال است روی پا ایستاده. غبار روی قفسهها و شیشههای خوراکی هم همین را میگوید.
قاسمی که نزدیک ۸۰ سالش است در گفتگو با مهر، از روزهایی میگوید که این خیابان به جای خودرو محل جابهجایی درشکه بود. انتهای آن میرسید به محله صاحبالزمان و باغ بهشت...
خاطرات دوران پهلوی هم خوب یادش مانده بود. همینطور اتحاد مردم برای ایستادن در مقابل دیکتاتور. صفا و صمیمیتی که میان جوانان این محل برقرار بود، نمیگذاشت هیچکس در روزها و شبهای سخت مبارزه تنها بماند.
گشت و گذار در شلوغی خیابان چهارمردان و صحبت کردن با قدیمیها خاطرات را برای هر کسی زنده میکند. از میان تمام کاسبهایی که رزق و روزیشان را در خیابان چهارمردان قم به دست میآورند، حاج حسن محمودی یکی از قدیمیهاست. کسی که از کودکی در این خیابان زندگی میکرده و فراز و نشیبهای نیم قرن گذشتهاش را به خاطر دارد.
آقای محمودی مثل خیلیهای دیگر دلش برای روزگار گذشته خیابان چهارمردان تنگ شده است. آن زمان که بافت بومی و یکدستی داشت و مانند امروز شلوغ و به هم ریخته نبود. مردم همه همدیگر را میشناختند و گویا اعضای یک خانواده بودند.
به گذشته که فکر میکند، ناخودآگاه به دوردست خیره میشود: «چهارمردان محله آدم حسابیها بود. آقای گلپایگانی، آیتالله بروجردی، آقای حائری شیرازی، آیتالله بهاءالدینی... خلاصه هر چه بزرگوار بود در این خیابان جمع شده بود. گرفتارها تا از دروازه قم وارد میشدند سراغ خیابان چهارمردان را میگرفتند که برای رفع مشکل به خانه علما بروند.
یک نمونهاش آیتالله مهدی روحانی بود که درِ خانهاش همیشه به روی نیازمندان باز بود... باقی علما هم همینطور... »
آقای محمودی که قصابیاش همان ابتدای خیابان چهار مردان است، روزهای پر اضطراب انقلاب را هم خوب به یاد میآورد. از روزهایی تعریف میکند که مردم مدام برای کسب تکلیف به خانه علما رفت و آمد داشتند. روزهایی که قلب انقلاب در چهارمردان میتپید. موهایش سفید و چهرهاش چروکیده شده اما حافظهاش خوب کار میکند : «رادیو بی بی سی میگفت ساعت خیابان چهار مردان یک ساعت عقبتر از تهران است.»
از میان همه داستانهای روزگار انقلاب، همین داستان ساعتها خوب به خاطرش مانده است: «آن زمان بهار که میشد رژیم میگفت ساعتها را باید یک ساعت جلو کشید...
مردم قم مخصوصاً اهالی خیابان چهارمردان اما در هیچ موضوعی مطابق خواست رژیم رفتار نمیکردند. برای همین کسی ساعتها را جلو نمیکشید. مسئله ساعتها شده بود یک اعتراض نمادین...
ادامه دارد...
#قم_شناسی
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
✳️@qomsampad
👆👆👆ادامه...
یادم میآید حتی ساعتفروش خیابان چهارمردان هم دست به عقربههای ساعت نمیزد. این موضوع برای بی بی سی شده بود سوژه، میگفتند اینجا ساعتش یک ساعت عقبتر از تهران است... »
چهارمردان امروز هم کانون جشنها و عزاداریهای مردم قم و خلاصه هر چیزی است که مردم را به یکدیگر پیوند میدهد. نام انقلاب که امروز روی تابلوهای این خیابان حک شده در واقع یادآور خونهایی است که روزگاری در این خیابان به زمین ریخته شد. خونهایی که برای قمیها یادآور روزهای پرالتهاب انقلاب و یادآور مسئولیتهایی بس سنگین است.
از تقاطع ۴۵ متری عمار یاسر تا ابتدای چهارمردان الان پیاده راه شده و کوچه های معروفش سنگ فرش شدند، مسیرهای قم شناسی خوبی تعریف شده و بنیاد قم شناسی هم کلاسها و اردوهای درون شهری جالبی در این مسیرها برگزار میکند.
امیدوارم شما هم با خانواده در این گردهمایی ها شرکت کنید
#قم_شناسی
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
✳️@qomsampad
#معرفیکانونها
کانون محراب👇👇
اینجا کانون محرابه 😃
کانون محراب دغدغه رشد ، تعالی و آگاهی دانش آموزان و خانواده هاشون رو داره😍
کارشناسان کانون محراب هر روز تلاش میکنن برای استفاده ی هر چه بیشتر دانش آموزان و خانواده ها ، قابلیت ها و کلاس ها و امکانات جدید به کانون اضافه کنن 😍😇
❤️با ما همراه باشید و ما رو به بقیه معرفی کنید❤️
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/783089833C5b66a40cb0
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
✳️@qomsampad
May 11
معرفی برترین های مسابقات نجوم پژوهشسراهای دانشآموزی
👇👇👇👇
@nojum_src
با سلام و احترام
🔰مدیران و همکاران ارجمند و دانش آموزان گرامی
بی شک اجرای شایسته و موفق سومین دوره مسابقات نجوم جشنواره علمی پژوهشی پژوهش سراهای دانش آموزی مرهون تلاش ها و همکاری صمیمانه همه شما عزیزان می باشد.
بدین وسیله مراتب تقدیر و تشکر خود را از طرف مجموعه قطب کشوری نجوم از همکاران ارجمند که مجدانه پیگیر برگزاری و اجرای هر چه بهتر این دوره جشنواره بودند و همچنین دانش آموزان گرامی که با زحمات و تلاشهای مستمر و مشارکت فعال در انجام مطلوب فعالیتها در به ثمر نشستن این تلاش ها نقش موثری داشتند اعلام می داریم.
از درگاه ایزد منان برای تمامی همکاران گرانقدر و دانش آموزان پرتلاش آرزوی توفیق روزافزون، سلامتی و تندرستی داریم.
📌بدین وسیله به شرح ذیل رتبه های برتر در سومین دوره مسابقات نجوم پژوهشسراهای دانشآموزی کشور در سال تحصیلی 1401-1400 اعلام می گردد.
💠قطب کشوری نجوم
👇👇👇👇👇👇
@nojum_src
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
✳️@qomsampad
هدایت شده از اداره سمپاد قم
📣📣📣
آغاز فرایند ثبت نام مرحله اول #المپیاد های علمی از امروز چهارشنبه مورخ ۱۶ آذر ماه ۱۴۰۱ تا پایان روز جمعه ۲۵ آذر ماه
💠ثبت نام به صورت اینترنتی و از سامانه my.medu.ir انجام خواهد شد.
🔮مدارک لازم جهت ثبت نام:
🧕🙎♂️یک عکس زمینه سفید حداکثر ۷۰ کیلوبایت
💳واریز مبلغ ۸۰ هزار تومان برای هر المپیاد.
✅المپیادهای علمی در ۱۴ رشته (کامپیوتر, جغرافیا, علوم زمین, شیمی، تفکر و کارآفرینی، نجوم و اخترفیزیک، سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی، فیزیک، سواد رسانهای، ریاضی، اقتصاد مدیریت، ادبی، علوم و فناوری نانو، زیست شناسی) از اول بهمن ماه لغایت ۷ بهمن ماه برگزار خواهد شد.
✅شرکت در المپیادهای شیمی، فیزیک و ادبی برای دانشآموزان پایه دهم آزمایشی و برای آمادگی است.
✅شرکت در رشتههای مختلف المپیاد برای تمام دانشآموزان در هر رشتهی تحصیلی مجاز است. فقط در المپیادهای جغرافیا (ویژه رشته انسانی و معارف) و علوم زمین (ویژه ریاضی و تجربی و فنی حرفهای) محدودیت وجود دارد.
💐🌹🥀🔮🥀🌹💐
اطلاعات تکمیلی در مورد:
زمانبندی آزمون ها، ظرفیت و تعداد مدال ها، شرایط تسهیلات و امتیازات المپیاد های مختلف، منابع آزمون ها، تسهیلات بنیاد ملی نخبگان را در در لینک زیر مطالعه فرمایید.
👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/qomsampad/2204
🌧⛈🌧⛈🌧⛈🌨🌧
✳️@qomsampad
هدایت شده از اداره سمپاد قم
✅ نکاتی #مهم درباره #المپیاد:
1⃣با عنایت به اینکه هدف از برگزاری المپیاد های دانش آموزی صرفاً انتخاب اعضای تیم های ملی نیست و افزایش شور و نشاط علمی در تمامی رشته ها و مراحل بین دانش آموزان مدنظر است لذا کارنامهای صادر خواهد شد تا عملکرد هر دانش آموز در رشته های مختلف مشخص شود.
راهیابی به مرحله بعد، با هر نمره و رتبه ای، منجر به امتیاز کامل در یک آزمون خواهد شد و دانش آموزی که به مرحله بعد راه پیدا نمیکند به نسبت نمره خود در مقایسه با میانگین نمره راهیافتگان، کسری از نمره کامل را می گیرد.
👈به مسئولین محترم مدارس و دبیران گرامی پیشنهاد میشود جهت تشویق دانش آموزان خود به فعالیت متعادل در حوزه المپیادهای علمی با توجه به شرایط مدرسه خود، از کارنامه جامع المپیاد های علمی به شکل مثبت بهره ببرند با توجه به اینکه قبولی در مرحله اول و راهیابی به مرحله دوم به شکل ده امتیاز در کارنامه ثبت خواهد شد دبیران محترم می توانند برای هر یک امتیاز، یک نمره تشویقی در نظر بگیرند.
2⃣شرکت دانش آموز در المپیاد علمی حتی در صورتیکه به اردوی تابستانی راه نیابد باعث میشود تا با مجموعه ای فرهیخته از اساتید و دانش آموزان آشنا شوند و مدیریت زمان و افزایش تمرکز را به همراه خواهد داشت.
3⃣ در مدارس سمپاد برای هر مرحله موفقیت در آزمونهای المپیاد از طرف مدیران محترم به صورت مشروط با ضوابط مشخص و با تایید شورای آموزش دبیرستان مساعدتهایی در امتحانات نوبت اول و دوم برای دانش آموزان لحاظ خواهد شد.
پیشنهاد میشود در سایر مدارس هم این رویه انجام شود.
🌧⛈🌧⛈🌧⛈🌨🌧
✳️@qomsampad