#اطلاع_رسانی
🔸برای اطلاع از اخبار هیات تکواندو استان قم می توانید به صفحات هیات تکواندو استان قم در پیام رسان های ایتا، تلگرام و اینستاگرام مراجعه کنید.
📌دنبال کردن در ایتا 👉
📌دنبال کردن در تلگرام 👉
📌دنبال کردن در اینستاگرام👉
🔶روابط عمومی هیات تکواندو استان قم
•┈••••✾••✾••••┈•
🆔 @QOMTKD
❗️قابل توجه تمامی تیم ها و بازیکنان ثبت نام کننده در مسابقات لیگ تکواندو استان قم
🗣به اطلاع میرساند طبق اعلام کمیته لیگ تکواندو استان قم زمان وزنکشی و شروع مسابقات رده سنی نوجوانان و جوانان در گروه پسران به شرح ذیل اعلام می گردد:
🔹وزنکشی رده سنی نوجوانان و جوانان:
🔻پنج شنبه ۸ آذر ماه
🔻ساعت ۱۳ تا ۱۵ بعد از ظهر
🔶شروع مسابقات :
🔻جمعه ۹ آبان ماه
🔻ساعت ۸ صبح
🔹لازم به ذکر است وزنکشی بازیکنان و تیم های خارج از استان صبح روز مسابقه انجام خواهد شد.
🔗آدرس خانه تکواندو استان قم:
خیابان ۱۵ خرداد ، بلوار محتشم کاشانی ، رو به روی بوستان هاشمی ، جنب پمپ گاز ، خانه تکواندو شهیدان برجعلی زاده
#کمیته_لیگ #لیگ_تکواندو_استان_قم
•┈••••✾••✾••••┈•
🆔 @QOMTKD
📣نکات مهم مربوط به آیین نامه لیگ تکواندو استان قم
#اصلاحیه
4⃣ ماده ۵ بند ۴: در رده های سنی نونهالان و نوجوانان لیگ استان قم ، هر تیم مجاز به ثبت نام حداکثر ۳۰ نفر بازیکن خواهد بود و از بین این بازیکنان هر هفته حداکثر ۲ نفر در هر وزن توسط سرپرست تیم قبل از شروع وزنکشی با ارائه فرم ارنج به مسئول کمیته لیگ بعنوان ارنج تیم مذکور در آن هفته به رقابت خواهند پرداخت و سایر بازیکنان تیم به صورت انفرادی مبارزه خواهند کرد. لازم به ذکر است که بهترین نتیجه کسب شده توسط بازیکنانی که در ارنج هفته تیم در هر وزن قرار گرفته اند ملاک محاسبه امتیازات تیم در آن هفته خواهد بود و نتایج کسب شده توسط بازیکنان آزاد در آن هفته تأثیری در امتیازات تیم در هفته مذکور نخواهد داشت.
#مسابقات_لیگ_استان_قم
•┈••••✾••✾••••┈•
🆔 @QOMTKD
📣نکات مهم مربوط به آیین نامه لیگ تکواندو استان قم
#اصلاحیه
5⃣نکات مربوط به آئین نامه :
اصلاحیه ماده ۵ بند ۴. در رده های سنی جوانان و بزرگسالان لیگ استان قم ، هر تیم مجاز به ثبت نام حداکثر ۱۲ نفر بازیکن خواهد بود و از بین این بازیکنان هر هفته حداکثر ۲ نفر در هر وزن توسط سرپرست تیم قبل از شروع وزنکشی با ارائه فرم ارنج به مسئول کمیته لیگ بعنوان ارنج تیم مذکور در آن هفته به رقابت خواهند پرداخت و سایر بازیکنان تیم به صورت انفرادی مبارزه خواهند کرد. لازم به ذکر است که بهترین نتیجه کسب شده توسط بازیکنانی که در ارنج هفته تیم در هر وزن قرار گرفته اند ملاک محاسبه امتیازات تیم در آن هفته خواهد بود و نتایج کسب شده توسط بازیکنان آزاد در آن هفته تأثیری در امتیازات تیم در هفته مذکور نخواهد داشت.
#مسابقات_لیگ_استان_قم
•┈••••✾••✾••••┈•
🆔 @QOMTKD
📣نکات مهم مربوط به آیین نامه لیگ تکواندو استان قم
#اصلاحیه
6⃣اصلاحیه ماده ۵ -بند۳ : جهت برگزاری لیگ به صورت تیمی ( محاسبه امتیاز تیمی ) حداقل نیاز به ثبت نام ۴ تیم در هر رده می باشد. در صورتی که تعداد تیم های شرکت کننده در یک رده سنی کمتر از ۴ تیم باشد مسابقات به صورت انفرادی برگزار خواهد شد و در پایان مسابقات فقط بازیکنان برتر هر وزن مشخص خواهند شد .
7⃣ماده ۶ بند۴ تبصره ۱: در صورتی که تیمی ۲ نفر بازیکن در یک وزن در ارنج هفته خود معرفی نماید این دو بازیکن در قرعه کشی در دو سمت مختلف جدول قرار میگیرند و تا مسابقه فینال با یکدیگر روبرو نخواهند شد. بازیکنان تیم ها که در یک هفته بعنوان بازیکن آزاد حضور دارند از این قاعده مستثنی هستند .
8⃣ماده ۱۰ : در محاسبه امتیازات هر وزن علاوه بر امتیاز مربوط به مدال و رتبه کسب شده توسط بازیکن ، حضور در وزنکشی ۱ امتیاز و کسب هر برد ۱ امتیاز خواهد داشت. قرعه استراحت نیز دارای ۱ امتیاز خواهد بود .
#مسابقات_لیگ_استان_قم
•┈••••✾••✾••••┈•
🆔 @QOMTKD
📣نکات مهم مربوط به آیین نامه لیگ تکواندو استان قم
#اصلاحیه
1⃣1⃣اصلاحیه ماده ۴ بند ۲: انتخاب داور برتر توسط مسئول کمیته داوران صورت خواهد گرفت.
2⃣1⃣اصلاحیه ماده ۱۱ بند ۲ مورد آخر: در مورد اعتراض به ارنج داوری مسئول کمیته داوران تصمیم گیری خواهد کرد.
3⃣1⃣ماده ۱۲ : با توجه به بخشنامه تغییر شیوه مسابقات تکواندو و نحوه حضور کمیته قضایی به شماره ۹۸۶/د/۱۴۰۳/۲۵۱مورخ ۲۳ آبان ۱۴۰۳ کلیه موارد انضباطی رخ داده در روز مسابقات در صورت عدم حضور نماینده قضایی در هیات csb بررسی و رسیدگی میگردد.
#مسابقات_لیگ_استان_قم
•┈••••✾••✾••••┈•
🆔 @QOMTKD
جام نشاط؛
لیگ دسته یک پومسه منطقه دو با تکواندو مقاومت قم در ایستگاه پایانی
با برگزاری مسابقات در هفته هفتم و هشتم، لیگ دسته یک پومسه در منطقه دو کشور با شناخت تیم های برتر به پایان می رسد.
✍ به گزارش روابط عمومی فدراسیون تکواندو، لیگ دسته یک پومسه «جام نشاط» در گروه آقایان با برگزاری هفته هفتم و هشتم در روز (جمعه ۹ آذر ماه ۱۴۰۳ ) برای منطقه دو که تیم "پومسه مقاومت تکواندو قم" هم در آن حضور دارد به میزبانی فدراسیون تکواندو به پایان می رسد.
🔺 در لیگ منطقه دو 191 پومسه رو حضور دارند.و در بخش های انفرادی زیر 12 سال، انفرادی 12 تا 14 سال، انفرادی 15 تا 17 سال، انفرادی 18 تا 30 سال، انفرادی 31 تا 40 سال، انفرادی 41 تا 50 سال، تیمی زیر 12 سال، تیمی 12 تا 14 سال، تیمی 15 تا 17 سال، تیمی 18 تا 30 سال، تیمی بالای 31 سال، ابداعی 2 نفره بالای 18 سال، ابداعی 2 نفره زیر 18 سال، ابداعی انفرادی زیر 14 سال، ابداعی انفرادی 15 تا 17 سال، ابداعی انفرادی بالای 18 سال برگزار می شود.
•┈••••✾••✾••••┈•
🆔 @QOMTKD
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈 #کلیپ_انگیزشی
👏 #هفتههای_علوی
🙏 موضوع: #خواب_راحت
👌هر هفته یک نکته از جملات کاربردی #نهجالبلاغه
🙏#حجتالاسلام_حسنی
🔺 کاری از کمیته فرهنگی #هیأت_تکواندو_استان_قم
•┈••••✾••✾••••┈•
🆔 @QOMTKD
🔶جدول برگزاری مسابقات لیگ تکواندو نوجوانان استان قم در گروه پسران
#کمیته_لیگ #لیگ_تکواندو_استان_قم
•┈••••✾••✾••••┈•
🆔 @QOMTKD