قهرمان من
#آرنا_مرخمیس بانوی #یهودی آموزگار #تئاتر
او تمام عمرش را وقف مبارزه #فرهنگی با #اسرائیل با هنر #تئاتر کرد و اسرائیل تک تک کارآموزان #فلسطینی اش را #شهید کرد😞
فلسطین #نحوالقدس #قدس #صهیونیسم #مجتبی_لطفی_کرامتی #صداوسیما #معلم #مربی #روان_درمانی #روانشناس #نمایش #مقاومت
#MerKhamis #Jewish #AntiZionism #israel #palestine #FreePalestine #arnaMerkhamis #JulianoMerKhamis #ART #Theatre
✍️در مستند #شکوفه_های_زیتون شیوه آموزش های جالب او و مرگ ناگهانی او بوسیله سرطان را ببینید 👇
https://www.aparat.com/v/FS6DZ
👉 @roshangarii 🌹
🌙 لوح | ماه دفاع از مظلوم
🔹رهبر انقلاب: روز قدس بسیار مهم است. صرفاً این نیست که ما از یک ملّت مظلومی که از میهن خود و از خانهِی خود رانده شده داریم دفاع میکنیم؛ ما در واقع داریم با این کارمان با یک نظام سیاسی ظالمانه و استکباری مبارزه میکنیم. امروز دفاع از فلسطین، دفاع از حقیقت است؛ حقیقتی بسیار گستردهتر از مسئلهی فلسطین. راهپیمایی روز قدس خیلی مهم است. (۱۳۹۶/۰۳/۳۱)
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آتش به جان سینما بهمن شیراز افتاد
🔹طبق اعلام روابط عمومی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری شیراز، حریق سینما بهمن سنگین است و آتش علاوه بر بخش داخلی سینما به اطراف آن نیز رسیده و تاکنون یک نفر از این حادثه نجات پیدا کرده است.
fna.ir/da57xt
@Farsna
🌟حضور مردمی در روز قدس
🔹رهبر انقلاب: ما در جمهوری اسلامی مسئلهی فلسطین برایمان یک مسئلهی تاکتیکی یا یک استراتژی سیاسی نیست، مسئلهی عقیده و دل و ایمان است. در "روز قدس"و در جمعهی آخر ماه رمضانِ هر سال، که امام آن را به عنوان روز قدس معین کردند، مردم در همهی شهرهای کشور، میآیند در خیابانها؛ هوا گرم باشد، هوا سرد باشد؛ و حضور و انگیزهی خودشان را نشان میدهند. (۱۳۸۸/۱۲/۰۸)
@Farsna
اعزام تیم ۱۰ نفره برای بررسی مشکلات قضایی خراسانجنوبی
رئیس قوه قضاییه دقایقی پیش در فرودگاه بینالمللی بیرجند:
🔹حضور امسال ما مسؤولان در بین مردم مغتنم است.
🔹از یک هفته گذشته تیم دهنفره برای بررسی مشکلات قضایی و اداری استان اعزام کردیم که در جلسات امروز آنچه بررسی شده را در این جلسات مطرح خواهیم کرد.
fna.ir/da580a
@Farsna
رئیس جمهور در راهپیمایی پرشور مردم تهران در روز جهانی قدس:
🔹توطئه های استکبار علیه قدس شریف و فلسطین به نتیجه نخواهد رسید.
🔹پیروزی نهایی از آن حق و فلسطین است.
🔹سرزمین فلسطین مامنی برای مسلمانان ، مسیحیان و یهودیان خواهد شد.
🔹روز قدس روز تقابل همه مسلمانان در برابر متجاوزین عالم است.
🔹معامله قرن قطعا به ورشکستگی قرن تبدیل شده و به نتیجه نمی رسد.
@Farsna
تشکیل دولت جوان حزباللهی در گرو همدلی و همکاری همه نسلها
امام خامنهای، رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی در دیدار دانشجویان کشور، با توصیف کرسیهای آزاداندیشی به عنوان راهکاری مؤثر برای حضور جوانان و فعالیتهایی که زمینهساز ورود نسل جوان متعهد به عرصه مدیریت کشور میشود، تصریح فرمودند: «هنگامی که جوانان متعهد و حزباللهی به معنای حقیقی کلمه جزو مدیران ارشد کشور شدند، حرکت عمومی شتاب و رونق بیشتری خواهد گرفت. اگر شما جوانان اینجوری پیش بروید و زمینه را برای روی کارآمدن دولت جوان و انقلابی فراهم کنید، غصههای شما تمام میشود و این غصهها فقط مخصوص شما نیست.»
در واقع تشکیل دولت جوان حزباللهی از نگاه رهبری پاسخ به دغدغهها و غصههایی است که جوانان دانشجو در دیداری صمیمانه با ایشان در میان گذاشته و در قالب انتقادات شفاف نسبت به رویکردها و عملکردهای دولتمردان بیان داشتهاند.
شاید این راهکار با این بیان تازه و بیسابقه به حساب آید، اما ترجمان همان ایدهای است که بیانیه گام دوم دنبال میشود و آنهم کمک به میدانداری نسل جوان برای تداوم نظام انقلابی تا نیل به تمدن اسلامی است که در همین سخنرانی در شرح آن اشاره داشتند؛ این بیانیه یک ترسیم طی از گذشته، حال و آینده انقلاب اسلامی است که در آن چهار نقطه کلیدی و اصلی وجود دارد:
۱- عظمت وقوع و ماندگاری انقلاب اسلامی؛ ۲- عظمت کارکرد انقلاب اسلامی تا به امروز؛ ۳- عظمت چشماندازی که انقلاب اسلامی باید به آن برسد و ۴- عظمت نقش نیروی جوان متعهد در مسیر پیشرو.
همانگونه که مراحل درخشان انقلاب اسلامی و نظام اسلامی با حضور جوانان متعهد انقلابی شکل گرفت و بارسنگین آن بر دوش جوانان حزباللهی بود که در سنگر مبارزه، به پیروزی انقلاب و تثبیت نظام انجامید، امروز کلید تشکیل دولت اسلامی نیز در دستان نسل جوان قرار دارد که نه تنها سرمایه اجتماعی نظام به حساب میآیند، بلکه خود در تقویت این سرمایه با ارتقای اعتماد، اعتبار و امید میتوانند به تکرار نقش جوانان در آن دو گام گذشته برای گامهای پیشرو بپردازند.
مسئله اساسی کشور رخوت و سستی دولتمردانی است که با فاصله از انقلابیگری و گرایش به محافظهکاری روند پیشرفت انقلاب و کشور را به کندی و رخوت کشاندهاند. خلاصه شفاف این مسئله اساسی همان گزارهای است که توسط یکی از دانشجویان اعلام شد که «ما با ۲۰سالهها جنگ نظامی را بردیم و با ۶۰ سالهها جنگ اقتصادی را باختیم.» امروز باید جوانان وارد گود مسئولیت و مدیریت در کشور شوند که البته مقدمه آن خودسازی توسط خودشان و واگذاری میدان از سوی دولتمردان و سپس جامعهسازی با همکاری هر دو برای شتابآفرینی در روند حرکت و پیشرفت به سوی تمدنسازی اسلامی است.
غصه تمامی معتقدان و دلسوزان انقلاب اسلامی و علاقهمندان به نظام و کشور اسلامی این کندی نزدیک به توقف در مسیر پیشرفت است که کلید آن تشکیل دولت جوان حزباللهی از زبان رهبری انقلاب اسلامی اعلام شده و تحقق آن محتاج همدلی، همکاری و مشارکت همه نسلهایی است که دل در گرو پیشرفت انقلاب و کشور دارند.
از کسی که 30 سال مدیر بوده پذیرفته نیست که بگوید اختیارات ندارم
یک فعال اصلاحطلب میگوید رئیسجمهور از اختیارات موجود هم استفاده مطلوب نکرده و همسو نبودن سیستم اجرایی دولت، از جمله دلایل مشکلات فعلی است.
غلامرضا انصاری درباره ادعای روحانی مبنی بر کافینبودن اختیاراتش به روزنامه آرمان گفت: آقای حسن روحانی پیش از انتخاب بهعنوان رئیس جمهور بیش از 30 سال در ردههای مدیریتی نظام جمهوری اسلامی حضور داشت و مشکلات و کاستیهای موجود را میشناخته، او کسی نبود که تازهوارد سیاست شده باشد و از خلأهای موجود آگاهی نداشته باشد. در نتیجه اگر وعدهای داده شده یا اگر قول پیگیری مطالباتی به مردم داده شده، دیگر نمیتوان گفت، خواستم اما نشد. انصاری اضافهکرد: او میدانست در نظام ما چه کارهایی شدنی است و چه کارهایی ناشدنی. با این همه آقای روحانی هرچند محدود، اختیاراتی دارند و انتظار از او این است که حداقل در این حوزهها درست و برمبنای وعدههایش عمل کند، ضمن اینکه باید یادآوری کرد در همین زمینهها هم که اختیارات کافی وجود دارد، عملکرد رئیس جمهور برای رأیدهندگان و جناحهای سیاسی همسو با دولت راضیکننده نبوده است در طول چهار دهه گذشته شاهد روی کارآمدن دولتهای زیادی بودیم و هر کدام از این دولتها راه و روش و اعتقادات خود را داشتند.
ویگفت: در تمام این دولتها که روی کار آمدند، اکثریت بدنه دولت همگام و همراه با سیاستهای رئیس جمهور وقت بودند و از او در راه رسیدن به اهدافش حمایت میکردند. متأسفانه امروز اینگونه نیست و بدنه اجرایی دولت کمترین تناسب را با اهداف و برنامههای رئیس جمهور دارند.
عضو سابق شورای شهر تهران میگوید: در همان محدودهای که دولت اختیار دارد، آنگونه که باید و شاید عمل نشده است. گذشته از موضوعاتی که در اختیار رئیس جمهور نیست، آیا اختیار عزل و نصب وزرا با کسی غیر از رئیس جمهور و مجلس است؟ چرا در این زمان حساس باید وزرای غیرهمسو در کابینه حضور داشته باشند؟ آقای روحانی باید تجدیدنظر کند و از افراد خوشنام که همسو و همراه با سیاستهای دولتش باشند، استفاده کند.
انصاری خاطرنشان کرد: طبیعی است که در چنین شرایطی به تیم اجرایی بسیار قوی نیاز داریم. وزرایی باید سرکار باشند که تخصص، قدرت و شجاعت داشته باشند و از فشارها نهراسند. برخی مدیران بهجای اینکه بتوانند باری از روی دوش دولت بردارند، خود از عوامل بحران میشوند و رئيس جمهور باید به این مسائل توجه داشته باشد.
چرا آیتالله خامنهای با اجرای برجام موافقت کردند؟.docx
36.6K
چرا آیتالله خامنهای با اجرای برجام موافقت کردند؟
بیانیه 14 خرداد.doc
102.9K
بیانیه تحلیلی به مناسبت سالگرد ارتحال امام راحل (ره)
#ویژه بهره برداری هادیان، سخنوران و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
🔴 چرا میگوییم هدف نهایی ضدانقلاب «تجزیه ایران» است!
#آمدنیوز طی روزهای گذشته، در دو یادداشت جداگانه ضمن استقبال از اظهارات جنگطلبانه رئیسجمهور آمریکا، به مقامات آمریکایی گرا داده است که مسیر نابودی ایران از تجزیه کشور میگذرد.
‼️ در یکی از این یادداشتها آمدنیوز خلیجفارس و شهرهای نفتی جنوب را سهم کشورهای عربی از پیروزی در جنگ خیالی دانسته و در دیگری با این ادعای دروغین که بحرین پس از جدایی در دوران پهلوی، به رفاه رسید مردم خوزستان، کردستان و آذربایجان را به تجزیهطلبی دعوت کرده است!
✅ این در حالی است که اعتراضات اخیر در بحرین و لشکرکشی سعودی ها به این کشور نشان داد بهرغم ظاهر فریبنده این کشور، مردم بحرین با تبعیض از سوی خاندان حاکم بر این کشور مواجه هستند و برای رسیدن به حق خود، مجبور به تحمل زندان و شکنجهاند.
"جامنیوز"
@Afsaran_ir
❗️فشار آوردن راهبرد و مذاکره تاکتیک آمریکاست
✔️ راه مقابله استفاده از ابزار فشار برای پاسخ دادن به طرف مقابل
🌹رهبر معظم انقلاب:
🔸 آمریکاییها وقتی میخواهند با فشار، چیزی را در کشوری هدف قرار بدهند و مقصود خود را به دست آورند، «فشار» در اینجا برایشان راهبرد است؛ یک تاکتیک هم دارند به اسم مذاکره. فشار میآورند تا طرف خسته شود و بعد میگویند حالا مذاکره کنیم.
🔸راه مقابله هم این است که طرف مقابلشان، از #ابزار_فشار خود استفاده کند تا فشار روی خود را کم کند. اما اگر چنانچه #فریب دعوت به مذاکره را بخورد و بگوید پس احتیاجی به استفاده از اهرمهای فشار من نیست، آنوقت لغزیده و رفته و این یعنی #باخت_قطعی.
🔸 تنها راه ما این است که ما در مقابل فشارهای آمریکا از ابزارهای فشاری که داریم استفاده کنیم. این ابزارها هم برخلاف تبلیغ آنها نظامی نیست -البته لازم باشد از اهرم نظامی هم استفاده میکنیم- ولی همین کاری که شورای امنیت ملی کرد و گفتند ما تعهداتمان را در این بخش عملی نمیکنیم و از تعهدمان خارج میشویم، این کار درستی بود.
🔸وقتی شما از ابزار فشار خودتان استفاده نکردید، او خیالش راحت میشود و فشار را کِش میدهد.
🔸 توانایی ما هستهای و علمی است و دنبال سلاح هستهای هم نیستیم؛ نه بهخاطر تحریم و آمریکا، بلکه بهخاطر مبنایمان که حرام میدانیم از نظر فقهی و شرعی.
🔸فعلاً مصوبهی شورای عالی امنیت ملی اجرا میشود و بعد هرچه که مقتضی باشد. توقف در این حد معنی ندارد. فعلاً این مصوبه کافی است و اگر مقتضی شد بعداً از اهرمهای بعدی استفاده خواهیم کرد. ۹۸/۳/۸
🌹 رهبر معظم انقلاب، در دیدار رمضانی جمعی از اساتید دانشگاه:
🔸حرفی دربارهی جنجال مذاکره که حالا خارجیها و روزنامهها و تبلیغاتچیها میگویند؛مقصود آنها از برگشتن به میز مذاکره، مطلق «مذاکره» نیست؛ بلکه «مذاکره با آمریکا» است؛ وَاِلّا ما که با مذاکره با دیگران و اروپاییها مشکلی نداریم. در مذاکره با دیگران و اروپاییها هم مسئلهمان تعیین موضوع است.
🔸 ما دربارهی مسائل ناموسی انقلاب مذاکره نمیکنیم؛ دربارهی توانایی نظامی مذاکره نمیکنیم. معنی مذاکره در این مسئله، معامله است؛ یعنی از توانایی دفاعیتان کوتاه بیایید.
🔸مذاکره دربارهی اینجور مسائل، دو کلمه است: آنها میگویند این را میخواهیم، ما میگوییم نه! مثل قضیهی آن خواستگاری که از او پرسیدند چه شد؟ گفت همه چیز پیش رفته غیر از دو چیز: ما میگوییم دختر شما را میخواهیم و آنها میگویند غلط میکنید!
🔸پس منظور اینها از مذاکره، مذاکره با آمریکا است که دربارهی این هم گفتیم که مذاکره نمیکنیم؛ علتش این است که مذاکره هیچ فایدهای ندارد و ضرر هم دارد. ۹۸/۳/۸
🌟روح عبودیت
🔹رهبر انقلاب: دعا، مظهر بندگىِ در مقابل خداوند و برای تقویت روح عبودیت در انسان است، و این روح عبودیت و احساس بندگی در مقابل خداوند، همان چیزی است که انبیای الهی از اول تا آخر، تربیت و تلاششان متوجهِ این نقطه بوده است که روح عبودیت را در انسان زنده کنند. سرچشمهی همهی فضائل انسانی و کارهای خیری که انسان ممکن است انجام بدهد، همین احساس عبودیت در مقابل خداست.
@Farsna