بسم الله الرحمن الرحیم
الحمدلله جزء26 را از سوره محمد صلیالله علیه و آله صفحه 507 شروع کردیم.
بعد از این سوره پر برکت، سوره فتح قرار دارد. به فضل و کرم الهی از صفحه 511 تفسیر سوره فتح آقای قرائتی را آغاز و امروز صفحه 514 ارائه میشود. 👆👆
https://eitaa.com/quraanalkarim
به قول استاد قرائتی زیادی گوش کنید 👆👆🌹🍃
در محضر قرآن کریم
🌸🌸تفسیر صفحه۵۰۷👆🌸🌸 #استاد_قرائتی 🔺11سوره که بعد از بسم الله با توبیخ شروع می شود؟! 🔹اصول تبلیغ صح
آغاز تفسیر #سوره_محمد
https://eitaa.com/quraanalkarim
#صفحه507الی510 قرآن کریم
ترجمه و تفسیر این سوره را بارها گوش کنید و به دوستانتون هدیه بفرمایید. 🍃🌹🍃🌹
بسم الله الرحمن الرحیم
شروع صبح با "قرآن کریم"؛ صفحه ٧٩
https://eitaa.com/quraanalkarim
🌹بسم الله الرحمن الرحیم
♻️دور اول ختم قرآن کریم
♦️ #تلاوت_روزانه قرآن کریم
📖 #صفحه79
🔹تلاوت روزانه یک صفحه از قرآن کریم همراه با ترجمه، با همراهی اعضای کانال
#لطفاً اول قرائت کنید
و بعد #ترجمه و #تفسیر مختصر را با دقت بخوانید.
📖 صفحه ٧٩
#سوره_نساء_جزءچهارم
https://eitaa.com/quraanalkarim
🌿🌾🌿🌾🌿
اگر زنانتان از دنیا بروند،نصف ارثشان به شما میرسد اگر....
https://eitaa.com/quraanalkarim
کسیکه معصیت خدا و رسولش را کند در جهنم تنها و همیشه خواهد ماند.
https://eitaa.com/quraanalkarim
🍃🌸🍃🌸🍃
تنهایی، عذاب🧐
حق منه!.mp3
5.16M
🎙 طغیان، عبودیت
🔸 مفهوم کلیدی گمشده در منابع آموزشی؟
https://eitaa.com/quraanalkarim
🌾🍃🌾🍃🌾
#تدبرباتفسیرتسنیم
📇 سوره #بقره
🔖 آیه: ۲۳ و ۲۴
☘موضوع:تحدی
📚 مفسر: علامه جوادی آملی
✅ آیه ۲۳ سوره بقره: وَ إِن کُنتُم فی رَیبٍ مِمَّا نَزَلنَا عَلی عَبدِنَا فَأتوا بِسورةٍ مِن مِثلِهِ وَ ادعُوا شُهَداءَكُم مِن دونِ اللّهِ إن كُنتُم صادقينَ (23)
♦️گفتیم که ریب و شک در قرآن نه به خاطر مشکوک بودنِ الهی بودن آن، بلکه به خاطر #کور بودن شخص است. در این جلسه ابتدا #الهی بودن قرآن ، سپس دلالت آن بر #رسالت پیامبر و آنگاه اصل وجود #اعجاز را اثبات میکنیم.
🔷کفار برای ریب و شک در قرآن ، دو بهانه می آورند:
1⃣ بهانه به مبدأ قابلی: گویند چرا قرآن مستقیماً بر خود انسان ها نازل نشده است و تنها بر پیامبر نازل شده است. آیه ۵۲ مدثر می گوید: «بل یریدُ کلّ امرءٍ منهم أن یؤتی صحفاً منشّرة» یعنی اینها انتظار دارند که هر کدامشان نامه هایی سرگشاده از سوی خدا دریافت کنند! خداوند در برابر این بهانه می فرماید هر کسی #شایستگی دریافت آیات الهی را ندارد و ما محلِّ شایستگی را می دانیم و شما نمی دانید. «الله أعلم حیث یجعل رسالته/انعام_۱۲۴»
2⃣ بهانه به مبدأ فاعلی: گویند از کجا معلوم است که این کلام از خداست؟ ما هم می توانیم #مثل آن را بیاوریم. مبدأ فاعلی که مورد بحث ماست در دو آیه ذکر شده است. اول آیه ۹۳ انعام که بیان می دارد: «و من أظلمُ ممّن ... و من قال سَاُنزلُ مثلَ ما انزل الله» چه کسی ظالمتر از آن کس است که می گوید مثل آنچه خدا نازل کرده نازل خواهم کرد؟! آیه دوم نیز آیه ۳۱ انفال می باشد. «و اذا تُتلی علیهم آیاتُنا قالوا قد سمعنا لو نشاءُ لقلنا مثلَ هذا» یعنی زمانی که آیاتمان بر آنها خوانده می شود گویند شنیدیم و اگر بخواهیم حتماً مثل این را خواهیم گفت!
🔴در مقابل بهانه دوم، خداوند #تحدی را مطرح کرده و بهانه جویان کوردل را دعوت به آوردن سوره ای حتی به اندازه کوچکترین سوره قران با همه فصاحت و بلاغت و توان علمی و غیره می کند. «فاتوا بسورةٍ من مثله». باید گفت که دو اصل بر قرآن حاکم است: اول «#کلیت» یعنی برای همه بشر است و دوم «#دوام» یعنی تا روز قیامت با انسان سخن می گوید. کلام شبیه آن باید این دو اصل را دارا باشد.
📚قرآن می فرماید اگرچه رسول ما از #امّیّون و درس نخوانده ها بود اما اگر شما فکر می کنید که این آیات الهی نیست و می توان شبیه آنرا آورد، بیاورید. اگر هم از عوام جامعه هستید که فنون ادبی و علمی و غیره را نمی دانید به سراغ خواص و دانشمندانتان بروید تا ببینید که آنها هم نمی توانند چنین آیاتی را حتی به #زبان_های_دیگر بیاورند. بدین صورت دیگر در قیامت این بهانه را نیز نخواهید داشت که چون ما #توان_علمی کافی نداشتیم نتوانستیم شبیه قران را بیاوریم وگرنه امکانش بود و بدین جهت ما از کفار پیروی کردیم!
https://eitaa.com/quraanalkarim