🌹بسم الله الرحمن الرحیم
♻️دور اول #ختم_قرآن کریم
📖 #صفحه177
🔹 #تلاوت_روزانه یک صفحه از قرآن کریم، با همراهی اعضای کانال
#لطفاً قرائت را همراه با #ترجمه بخوانید و سپس #تفسیر مختصر را با دقت مطالعه کنید.
📖 صفحه ١٧٧
#سوره_انفال
#سوره_هشتم_قرآن
#جزءنهم
https://eitaa.com/quraanalkarim
🌿🌾🌿🌾🌿
مسلمانان واقعی کسانی هستند که وقتی ذکر خدا میگویند دلهاشان به تب و تاب می افتد
https://eitaa.com/quraanalkarim
مسلمانان مایل بودند با کاروان تجاری در گیر شوند که کم دردسر تر و پرسودتر بود اما خدا خواست.....
https://eitaa.com/quraanalkarim
واجعلنی لنعمائك من الشاكرين
نکاتی از
#حزب78آیات12تا20سوره_قصص
🌹بسم الله الرحمن الرحیم
⛄️ پيش نهادهاى خود را به گونهاى مطرح كنيم كه مخاطب، آن را به نفع خود بداند. «يَكْفُلُونَهُ لَكُمْ»
⛄️فلسفه و دليل بعضى حوادث، درك حقّانيّت وعدههاى الهى است. «لِتَعْلَمَ أَنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ»
☃اكثر مردم ظاهربين هستند و دركى از اسرار حكيمانه ونقشههاى مدبّرانهى خداوند ندارند. «أَكْثَرَهُمْ لا يَعْلَمُونَ»
☃عبارت «حُكْماً وَ عِلْماً» سه مرتبه در قرآن مجيد آمده كه در همه موارد، حُكم بر علم مقدّم
شده است. «حكم» به معناى فهم درست و قدرت بر داورى صحيح و «علم»به معناى داشتن آگاهى و اطلاعات است.
⛄️بلوغ واقعى، تنها به رشد جسمى و نيروى جنسى نيست، بلكه به كمال فكر و عقل نيز وابسته است. «وَ لَمَّا بَلَغَ أَشُدَّهُ وَ اسْتَوى»
☃«أشد» به معنى نيرومند شدن و «اسْتَوى» به معناى كمال خلقت واعتدال آن است.
☃افراد صالح حتّى در برابر كجىهاى غير عمدى نيز بلافاصله استغفار مىكنند. «فَاغْفِرْ لِي»
☃خودىهاى بىتوجّه را بايد توبيخ كرد و نبايد به خاطر حزب و گروه، خلاف آنان را ناديده گرفت. «إِنَّكَ لَغَوِيٌّ مُبِينٌ»
☃انتقاد از خلاف دوستان، نبايد سبب رها كردن و حمايت نكردن از حقّ آنان شود. (با اينكه حضرت موسى در آيهى قبل با جملهى «إِنَّكَ لَغَوِيٌّ مُبِينٌ» از يار خود انتقاد كرد؛ ولى باز هم تصميم به حمايت از او گرفت) «أَرادَ أَنْ يَبْطِشَ»
☃در نظام استكبارى،فرعون كه نوزادان معصوم را عمداً به قتل مىرساند، خدا خوانده مىشود! ولى موسى كه به دشمن كافر ضربهاى وارد مىكند و منجر به مرگ او مىشود، جبّار معرّفى مىشود!! «تَكُونَ جَبَّاراً فِي الْأَرْضِ»
☃گاه، خبررسانى به موقع و سوز و سرعت در كار،سرنوشت يك ملّت را عوض مىكند.«يَسْعى»
☃ يك انسان انقلابى مثل موسى، جبههى كفر و مهرههاى آن را به اضطراب و تكاپو مىاندازد. «إِنَّ الْمَلَأَ يَأْتَمِرُونَ»(مانند شهید سلیمانی و.....)
#حزب78
https://eitaa.com/quraanalkarim
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
بسم الله الرحمن الرحيم
🌼 #آیه_59_سوره_بقره
🌷 فَبَدَّلَ الَّذِينَ ظَلَمُواْ قَوْلاً غَيْرَ الَّذِى قِيلَ لَهُمْ فَأَنزَلْنَا عَلَى الَّذِينَ ظَلَمُواْ رِجْزاً مِّنَ السَّمَآءِ بِمَا كَانُواْ يَفْسُقُونَ
🍀 پس تبدیل کردند کسانی که ستم کردند (آن سخن را) به سخن دیگرى غیر از آنچه به ایشان گفته شده بود،پس ما بر آن ستمكاران عذابى(اضطراب)از آسمان فرو فرستادیم به سزای فسق(گناهی) که مرتکب می شدند)
🌸 در آیه قبل بیان شد که به بنی اسرائیل دستور داده شد که وقتی وارد بیت المقدس شوند کلمه حطة بگویند #حطة يعنى در واقع خدايا گناهان ما را بریز اما بنی اسرائیل باز سرپیچی کردند و اطاعت نکردند آنها سخن دیگری گفتند در این آیه گفته نشده که بنی اسرائیل به جای حطة چه گفتند در واقع اینکه چه گفتند اهمیت ندارد آنچه که اینجا اهمیت دارد این است که آنها دوباره از دستور #خدا اطاعت نکردند.به این خاطر #قرآن می گوید( فبدل الذین ظلموا قولا غیر الذي قیل لهم:پس تبدیل کردند کسانی که ظلم کردند آن سخن را به سخن دیگری غیر از آنچه به آنها گفته شده بود)در واقع #گناه ظلم به خود است و بنی اسرائیل با اطاعت نکردن از دستور الهی به خودشان ستم کردند.در کتاب های #تفسیر قرآن آمده که آنها به جای کلمه حطة،به تمسخر حنطة به معنای گندم گفتند.
🌸 ( فأنزلنا على الذين ظلموا رجزاً من السماء بما كانوا يفسقون:پس ما بر آن ستمكاران عذابی(اضطراب) از #آسمان فرو فرستادیم به سزای فسق(گناهی) که مرتکب می شدند)رجز در اینجا به معنای اضطراب است عذابی که بر آنها نازل شد #اضطراب است گناه به همراه خود اضطراب می آورد افراد گناهکار آرامش ندارند بلکه همیشه مضطرب هستند.سنّت خداوند، نزول رحمت است و به همین دلیل،بهترین غذا «منّ وسَلوى» براى بنى اسرائیل نازل شد، ولى به خاطر سرپیچی از دستور خدا، عذاب از آسمان نازل شد.
🔹 پیام های آیه 59 سوره بقره 🔹
✅ جزاى #تحریفگران قوانین الهى،عذاب است.
✅ همه ى #پاداش ها و كیفرها مربوط به آخرت نیست، بلكه بعضى از كیفرها در همین دنیا صورت مى پذیرد.
✅ اگر نافرمانی از دستورات خدا براى #انسان عادت شد، قهر الهى فرا مى رسد. همانطور که در آیات قبل بیان شد و در آیات بعد هم خواهیم خواند بنی اسرائیل به نافرمانی عادت کرده بودند.
#تفسیر_آسان_و_روان قرآن کریم
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
https://eitaa.com/quraanalkarim
کلمات و لغات آیه 59/بقره
آیه59🌹ازسوره بقره 🌹
فَبَدَّلَ = پس تبديل كردند (تغييردادند)
الَّذِينَ = كسانی كه
ظَلَمُوا = ظلم كردند و ستم کردند
قَوْلًا = به گفتاری
غَيْرَ الَّذِي = غير از آنچه
قِيلَ لَهُمْ = گفته شده بود به آنها
فَأَنزَلْنَا = پس نازل كرديم ما
عَلَى = بر
الَّذِينَ = كسانی كه
ظَلَمُوا = ظلم كردند
رِجْزًا = عذابی
مِّنَ السَّمَاءِ = از آسمان
بِمَا = به خاطر آن كه
كَانُوا يَفْسُقُونَ = فسق مي ورزيدند
#بقره59
https://eitaa.com/quraanalkarim
هَا أَنْتُمْ أُولَاءِ تُحِبُّونَهُمْ وَلَا يُحِبُّونَكُمْ
/119 آل عمران
آگاه باشید، چنانچه شما آنها را دوست میدارید آنان شما را دوست نمیدارند
حاج قاسم سلیمانی:
یکی از محورهای مهم در طول این دوره که این کشور را عزّت بخشیده، آن محور مقابل با بیگانگان بوده. مقابله با بیگانگان خصوصا در رأس آنها آمریکا و رژیم صهیونیستی که امام معتقد بود همهی مصیبتهای عالم اسلامی از آمریکاست؛ یک نکتهی بسیار مهمی است. اگر کسی دشمن را خوب نشناسد و بعضی وقتها دشمن را به جای دوست بگیرد و دوست را به جای دشمن بگیرد، این خطای استراتژیکی است که در مسیر این ملت انحراف ایجاد خواهد کرد.
Eitaa.com/hefzequranchannel
https://eitaa.com/quraanalkarim
🌹بسم الله الرحمن الرحیم
♻️دور اول #ختم_قرآن کریم
📖 #صفحه178
🔹 #تلاوت_روزانه یک صفحه از قرآن کریم، با همراهی اعضای کانال
#لطفاً قرائت را همراه با #ترجمه بخوانید و سپس #تفسیر مختصر را با دقت مطالعه کنید.
📖 صفحه ١٧٨
#سوره_انفال
#سوره_هشتم_قرآن
#جزءنهم
https://eitaa.com/quraanalkarim
🌿🌾🌿🌾🌿