📣📣📣
🔸قابل توجه دانشآموزان عزیز🔸
با توجه به پیگیریهای کادر زحمتکش مدرسه، امروز (۱۴۰۳/۰۹/۲۸) فرصت دیگری برای تغییر نمرات مستمر در سامانه سیدا باز شده است، پس:
🔻 اگر سرگروهی نمره تشویقی همگروهی خود را تا الآن برای من ارسال نکرده است، حتما و حتما تا ساعت ۱۸ امروز به ایتای بنده ارسال کند، تا تأثیر آن در نمره مستمر ثبت شود.
📣📣📣
تلفظ صحیح دو حرف «ظ» و «ض» ـ صفحه ۶۱ کتاب
27.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صوت صفحه قرائت، درس ششم جلسه دوم (صفحه ۶۲ کتاب)
📣📣📣
🔸قابل توجه دانشآموزان عزیز🔸
برای امتحان کتبی پایانترم لطفا به نکات زیر توجه فرمایید:
🔻 محدوده امتحان از ابتدای درس اول تا انتهای درس ششم میباشد.
🔻 سؤالات امتحان تنها از بخش «درک معنا» (فعالیت اول تا فعالیت قبل از پیام قرآنی) است؛ یعنی از قسمت «تدبر» (صفحه اول هر درس)، «صفحه قرائت»، «پیام قرآنی»، «خانههای نورانی» و «شناخت» (در انتهای برخی دروس وجود دارد) سؤال طرح نمیشود.
🔻 در امتحان، ملاک ترجمه تحتاللفظی (کلمه به کلمه) با دقت به نکات ترجمهای مطرحشده در کتاب است، پس دانشآموزان از ترجمه روان حتما پرهیز فرمایند، و مواردی غیر از ترجمه تحتاللفظی را داخل کروشه [ ] قرار دهند.
🔻 در امتحان، دانشآموزان تنها کلماتی را باید ترجمه فرمایند که زیر آنها «نقطهچین» وجود داشته باشد؛ پس کلماتی که زیر آنها «نقطهچین» ندارد، نیاز به ترجمه نیز ندارند و برای ترجمه آنها نمرهای لحاظ نخواهد شد.
🔻 نمونه سؤالی از درس اول تا سوم ارسال میشود (👇) که دانشآموزان حتما با دقت آن را مطالعه میفرمایند.
📣📣📣
01- امتحان آموزش قرآن هشتم ـ آبان 1403 + پاسخ.pdf
350.3K
نمونه سؤال از درس اول تا انتهای درس سوم
🌹نکاتی درباره درس «آموزش قرآن»🌹
دانشآموزان در هر ترم، دارای ۲ نمره «مستمر» (تکوینی) و «پایانی» میباشند که میانگین این دو نمره، نمره ترم آنان را تعیین میکند. نمره «مستمر» (تکوینی)، مربوط به مجموع فعالیتهای کلاسی دانشآموز، و نمره «پایانی» نمره آزمون پایان ترم میباشد.
◀️ نمره «پایانی» ۲۰ نمره میباشد و تشکیل میشود از:
۱. نمره قرائت قرآن و برخی فعالیتهای کلاسی (۱۲ نمره)
۲. نمره آزمون کتبی (۸ نمره)
◀️ نمره «مستمر» (تکوینی) ۲۰ نمره میباشد و تشکیل میشود از:
۱. انضباط (۲+ یا ۲- نمره):
این نمره مربوط به نظم و انضباط دانشآموز در مجموع جلسات درسی ترم اول است که بسیار بااهمیت میباشد، چرا که دانشآموز هرچند در باقی بخشها از نمره بالایی برخوردار باشد ولی در صورتی که نمره انضباط خوبی نگیرد، عملا «نمره مستمر» دانشآموز نمره مطلوبی نخواهد شد.
هر دانشآموز در هر جلسه درسی، یا مثبت انضباطی خواهد گرفت و یا منفی، به این معنا که جلسهای تمام نمیشود مگر اینکه تک تک دانشآموزان در آن جلسه یکی از این دو امتیاز را کسب کرده باشند. مثلا اگر در کل ترم اول ۱۰ جلسه درسی وجود داشته باشد، در صورتی که دانشآموزی در هر یک از این ۱۰ جلسه مثبت انضباطی بگیرد، در انتها ۲ نمره انضباط را خواهد گرفت؛ و اگر در هر یک از این ۱۰ جلسه منفی انضباطی بگیرد، در انتها انضباطش ۲- میشود، یعنی نهتنها نمره انضباط را نمیگیرد بلکه ۲ نمره نیز از نمره مستمرش کم میشود.
۲. کتاب (۲ نمره):
دانشآموزان در هر جلسه کتاب همراه داشته باشند.
دبیر در کلاس مطالبی را مطرح میکند که دانشآموزان لازم است در کتاب بنویسند.
در ابتدای هر جلسه مطالبی که در جلسه قبل در کتاب نوشته شده توسط سرگروهها بررسی میشود.
۳. قرائت کلاسی (۲ نمره):
از قرائت صفحات قرآنی که در جلسات قبل (نهایتا دو جلسه قبل) تدریس شده، سؤال میشود.
هر جلسه از برخی دانشآموزان قرائت کلاسی پرسیده میشود.
۴. قرائت خانگی (۲ نمره):
در هر جلسه کتاب، فعالیتی وجود دارد به نام «خانههای نورانی» که از دانشآموز میخواهد صفحاتی معین از قرآن را تا جلسه بعد در منزل بخواند. دانشآموزان باید ۲ صفحه اول از این صفحات را قرائت و صوت این قرائت (به تفکیک هر صفحه) را تا جلسه بعد در پیامرسان ایتا به سرگروه ارسال کنند. یعنی هر دانشآموز برای ۲ صفحه، ۲ صوت ارسال میکند که این ارسال میتواند در یک روز یا در روزهای متفاوت هفته باشد. (شرایط صوت ارسالی در کانال قرار خواهد گرفت)
۵. پرسش کلاسی (۲ نمره):
از آیات قرآنی که کتاب از دانشآموزان خواسته حفظ کنند، و فعالیتهای کتاب که در جلسات قبل (نهایتا دو جلسه قبل) در کلاس نوشتیم، سؤال میشود.
هر جلسه پرسش کلاسی خواهیم داشت.
۶. فعالیت گروهی (۲ نمره):
در کلاس درس بعد از اینکه دانشآموزان بهصورت گروهی فعالیتهای کتاب را نوشتند، از برخی گروهها میخواهیم پاسخ خود را بخوانند، سپس به تمامی اعضای گروه نمره داده میشود.
۷. آزمونهای کلاسی (۸ نمره):
آزمونهای کتبیای که قبل از اتمام ترم از دانشآموزان گرفته میشود.
۸. فعالیت تشویقی:
برخی فعالیتهای کلاس در صورت انجام، نمره تشویقی خواهد داشت. این فعالیتها در طول ترم، به اطلاع دانشآموزان خواهد رسید.
۹. حضور و غیاب:
از همه دانشآموزان میخواهم که به موقع در کلاس حضور داشته باشند.
در صورتی که دانشآموزی غیبت غیرموجه داشته باشد نمره مربوط به آن جلسه را از دست خواهد داد، همچنین اگر در آن جلسه آزمون کتبیای داشته باشیم، نمره آن امتحان را نیز نمیگیرد.
اگر دانشآموزی غیبت موجه داشت، حتما موجهبودن غیبتش را به اطلاع دبیر برساند.
📣📣📣
🔸قابل توجه دانشآموزان عزیز🔸
🌸🌺 فعالیت تشویقی 🌺🌸
دانشآموزانی که تمایل دارند تا ۳ نمره به نمره مستمرشان در نوبت دوم اضافه شود، فعالیت زیر را انجام دهند.
👇👇👇
🔻اگر دانشآموزی هر یک از جلسات تدریسشده در نوبت دوم را بهطور کامل یاد گرفته و بتواند پرسشهای مربوط به آن جلسه را تماما پاسخ صحیح دهد، به سرگروهش مراجعه کرده از او میخواهد سؤالات آن جلسه را از او بپرسد. (هر درس شامل دو جلسه میباشد)
🔻 سرگروه موظف است تمامی سؤالات مربوط به آن جلسه را از همگروهیاش پرسیده و در صورتی که دانشآموز به تمامی سؤالات پاسخ صحیح دهد، اسم دانشآموز را همراه با شماره درس و جلسه، در ایتا برای بنده ارسال کند تا برای هر جلسه ۰/۲۵ به نمره مستمرش اضافه شود. (نوبت دوم شامل ۶ درس یعنی ۱۲ جلسه میباشد که اگر دانشآموز نمره تشویقی تمامی جلسات را بگیرد، ۳ نمره به نمره مستمرش اضافه خواهد شد)
🔻 دانشآموز برای هر جلسه، تنها میتواند یکبار از سرگروه درخواست سؤال کند. در صورتی که نتواند به تمامی سؤالات آن جلسه پاسخ صحیح دهد، از آن جلسه دیگر نمیتواند درخواست سؤال کرده و نمره تشویقی مربوط به آن جلسه را از دست خواهد داد.
📣📣📣