الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَم
🌸 عید سعید غدیر، عید ولایت و امامت مبارک باد.
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
💐 میلاد پر خیر و برکت باب الحوائج امام کاظم علیه السلام مبارک باد.
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
🌷لوح | خادمان ملت
❤️ چهلمین روز شهادت رئیس جمهور شهید، شهید آیتالله رئیسی و همراهان گرامی ایشان
💻 Farsi.Khamenei.ir
🌺 مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح، شرط سرافرازی در انتخابات است
✏️ رهبر انقلاب: امیدوارم انشاءالله خدا ملّت ایران را سرافراز از این انتخابات خارج کند. سرافرازی به چیست؟ سرافرازی به دو مطلب است: در درجهی اوّل، «مشارکت حدّاکثری»، در درجهی بعد، «انتخاب اصلح»؛ هر دوی اینها مهم است.
✏️ مشارکت بالا که ما روی آن خیلی اصرار میکنیم، به خاطر این است که مهمترین اثر مشارکت بالا، سرافرازی جمهوری اسلامی است.
🔹️بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار مردمی در آستانه انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم در سالروز عید غدیر. ۱۴۰۳/۴/۵
🔹️متن کامل بیانات:
khl.ink/f/56789
افتخارآفرینی ۱۴ نفر از دانشجویان دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در راهیابی به مرحله نهایی بیست و نهمین المپیاد علمی و دانشجویی کشور ۱۴۰۳(رشته الهیات و معارف اسلامی)
🔰 ریاست دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم ضمن تبریک این موفقیت و افتخارآفرینی که بی شک نشان از شایستگی و توانمندیهای علمی دانشجویان ارجمند دانشگاه دارد، مراتب تقدیر و تشکر خود را از تلاشهای این دانشجویان عزیز ابراز مینماید و از خداوند متعال توفیق روزافزون آنها را آرزومند است.
شایان به ذکر است مرحله نهایی المپیاد در مردادماه سال جاری برگزار می شود
🔹اسامی منتخبین مرحله بیست و نهمین المپیاد علمی – دانشجویی:
🔸آقای محمد کشاورزفرد از دانشکده اصفهان
🔸خانم راضیه بهزادی از دانشکده اصفهان
🔸خانم فاطمه بیرانوند از دانشکده اصفهان
🔸خانم فاطمه بازمانده از دانشکده مشهد
🔸خانم ریحانه زارعی از دانشکده شیراز
🔸خانم نرگس زارع از دانشکده شیراز
🔸آقای مجتبی حمیدی از دانشکده شیراز
🔸خانم معصومه احمدی از دانشکده قم
🔸خانم مطهره زارع زاده از دانشکده قم
🔸خانم مژگان سادات حسینی از دانشکده آمل
🔸خانم مریم یوسف زاده از دانشکده آمل
🔸خانم سیده فائزه موسی کاظمی دانشکده تهران
🔸خانم سیده شایسته زمانی از دانشکده تهران
🔸آقای محمد اصغری از دانشکده تهران
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم برگزار می شود
دبیر اجرایی بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم از برگزاری این دوره از جشنواره به میزبانی دانشکده علوم قرآنی قم خبر داد.
#جشنواره_قرآن_عترت_۲۱
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
دکتر علی اصغر شعاعی، مدیر مرکز امور قرآنی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم و دبیر اجرایی بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه گفت: مرحله کشوری این دوره از جشنواره که با عنوان یادبود شهدای گرانقدر غزه و مقاومت مزین شده، دهم الی دوازده تیرماه در شهر مقدس قم برگزار می گردد.
وی اظهار کرد: گسترش فرهنگ قرآن و عترت در ميان قشر نخبه و دانشگاهی و شناسايی استعدادهای قرآني و انتخاب نمايندگان دانشگاه علوم و معارف، برای شركت در جشنواره ملی قرآن و عترت از ديگر دستاوردها و اهداف برگزاری جشنواره است .
شعاعی افزود: مرحله مقدماتی این جشنواره، در ۱۸ دانشکده علوم قرآنی، در رشته های مختلف، برگزار شده است.
وی ضمن معرفی رشته های جشنواره گفت: این دوره در بخش های آوایی، معارفی، ادبی، هنری و پژوهشی برگزار میگردد که بخش معارفی به صورت همزمان در دانشکده های علوم قرآنی برگزار شد. رشته های ادبی، هنری، پژوهشی و همچنین آوایی در بخش استادان ، کارکنان و خانواده ها ، به صورت ارسال آثار بوده و رشته های آوایی دانشجویان به صورت حضوری در دو بخش خانم ها و آقایان دهم لغایت دوازدهم تیرماه به میزبانی شهر مقدس قم برگزار خواهد شد.
وی افزود: بخش آوایی شامل رشته های قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، تواشيح، حفظ 5، 10، 20 جزء و كل قرآن كريم، مداحی و اذان، بخش معارفی شامل رشته های احكام، آشنايی با سيره معصومين(ع)، ترجمه مفردات قرآنی، آشنايی با احاديث و ادعيه و آشنايی با مفاهيم قرآنی، بخش پژوهشی شامل رشته های مقالهنويسی، تلخيص كتاب و نقد و بررسی كتاب، بخش فناوری؛ شامل رشته های توليد نرمافزار، وبلاگنويسی، بخش هنری شامل رشتههای تذهيب، طراحی پوستر، معرق و پويانمايی، فيلم كوتاه، عكاسی و خوشنويسی و بخش ادبی شامل رشتههای داستاننويسی، فيلمنامه نويسی و شعر می باشد.
دبیر این دوره از جشنواره تصریح کرد: از برنامههای جانبی اين دوره از جشنواره ديدار با علما، زيارت حرم مطهر حضرت معصومه(س)، و حضور در مسجد جمكران می باشد. همچنین پس از برگزاری مسابقات کشوری یک دوره آمادگی به صورت حضوری یا مجازی برای شرکت کنندگان برگزار خواهد شد.
وی در پایان یاد آور شد: نفرات برتر در کلیه بخش ها و رشته ها به مرحله ملی که با حضور نمایندگان دانشگاه ها و مراکز علمی کشور برگزار می گردد، راه خواهند یافت.
اسامی داوران بخش آوایی بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم اعلام شد
سید علی قاسمیان، مسئول کمیته شفاهی بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم ضمن معرفی داوران بخش شفاهی گفت: اسامی داوران بخش آوایی برادران بدین شرح است؛ استاد دهدشتی داور صوت، استاد نصراللهی داور حسن حفظ، استاد آقایی داور تجوید، استاده علیزاده داور وقف و ابتدا و استاد محمدی داور لحن میباشد.
وی افزود: در بخش آوایی خواهران نیز استاد ادیب زاده داور حسن حفظ و وقف و ابتدا، استاد عزت پژوه داور تجوید، استاد بنی فاطمه داور صوت و استاد گل محمدی داور لحن هستند.
مسئول کمیته شفاهی این دوره از جشنواره گفت: در رشته های قرائت ترتیل و تحقیق بر اساس قرعه های اعلامی قبل از برگزاری مسابقات، دانشجویان به رقابت خواهند پرداخت و در رشته های حفظ ۵، ۱۰، ۲۰ جزء نیز دو سوال، در رشته حفظ کل سه سوال از هر متسابق پرسیده خواهد شد.
وی با بیان برخی ملاک های ارزیابی متسابقین بیان کرد: برای هر مسابقه ای معمولا آیین نامه ای هم تدوین می شود و مسابقات بر اساس آیین نامه مربوطه ارزیابی خواهند شد. در این جشنواره نیز آیین نامه در رشته های محتلف قبلا ابلاغ گردیده است و متسابقین می بایست بر اساس آن به تلاوت بپردازند.
قاسمیان در پایان یادآور شد: نفرات برتر این جشنواره به جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور اعزام خواهند شد.
#جشنواره_قرآن_عترت_۲۱
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
#کرسی_علمی_ترویجی
عنوان کرسی : بررسی و تحلیل مراحل تاریخ حدیث نبوی و چگونگی تعامل مکتب اهل سنت با حدیث نبوی در کتاب « تاریخ الحدیث النبوی بین سلطه النص و نص السلطه »
ارائه دهنده : جناب آقای دکتر روح اله محمدی
ناقد اول : حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای دکتر محمد اسماعیل صالحی زاده
ناقد دوم : جناب آقای دکتر ناصر انطیقه چی
دبیر علمی جلسه : جناب آقای دکتر داود صائمی
زمان : دوشنبه 11 تیر ماه 1403 ساعت 10 الی 12
به صورت حضوری در سالن جلسات دانشکده علوم قرآنی شاهرود و مجازی از طریق لینک : meet.quran.ac.ir/shahrood
شرکت کنندگان در این جلسه، در صورت تمایل به دریافت گواهی، می توانند درخواست خویش را از طریق آدرس @z_entezar در پیام رسان ایتا ارسال کنند.
https://eitaa.com/joinchat/2144010298Cf9b0917280
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم آغاز به کار کرد
با حضور نفرات برتر دانشکده های علوم قرآنی در بخش دانشجویی، مسابقات بخش آوایی بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم رسماً آغاز شد.
#جشنواره_قرآن_عترت_21
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
بنابراین گزارش، آئین افتتاحیه جشنواره قرآن و عترت «یادبود مردم مظلوم غزه و شهدای جبهه مقاومت» با حضور دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، صبح۱۱ تیر ماه در دانشکده علوم قرآنی قم برگزار شد. این جشنواره در روز ۱۱ تیر ماه آغاز و تا ۱۲ تیر ماه ادامه دارد.
در این مراسم پس از قرائت آیاتی از کلام الله مجید توسط مهدی تقی پور قاری بین المللی قرآن، حجت الاسلام والمسلمین رحمان عشریه رئیس دانشکده علوم قرآنی قم، ضمن خوش آمدگویی به کلیه میهمانان و متسابقان، به بیان گزارشی از برنامه های این دوره از جشنواره پرداخت.
همچنین دکتر علی اصغر شعاعی رئیس مرکز امور قرآنی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم و دبیر برگزاری این دوره از جشنواره نیز ضمن ابراز خرسندی از استقبال پرشور دانشجویان ، استادان و کارکنان نسبت به حضور در بخشهای مختلف مسابقات، گزارشی از رشته ها، تعداد شرکت کنندگان و همچنین مراحل و بخش های مختلف جشنواره را ارائه کرد.
شایان ذکر است این جشنواره در بخش های آوایی،معارفی، ادبی، هنری و پژوهشی در رشته های مختلف برگزار می شود.
بخش آوایی این مسابقات شامل رشته های قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، حفظ 5 جزء، 10 جزء، 20 جزء و کل قرآن کریم، تواشیح و اذان می باشد که مسابقات دانشجویی در این بخش به صورت حضوری به میزبانی شهر مقدس قم برگزار می گردد.
بخش معارفی نیز به صورت همزمان در دانشکده های علوم قرآنی برگزار و دیگر رشته ها نیز به صورت ارسال آثار برگزار خواهد شد.
از اهداف برگزاری این جشنواره میتوان به گسترش فرهنگ قرآن و عترت در ميان قشر نخبه و دانشگاهی و شناسايی استعدادهای قرآنی اشاره کرد.
بنا بر اعلام مسئولان برگزاری، مراسم اختتامیه این دوره نیز، سه شنبه 12 تیرماه از ساعت 17:00 الی 19:00 در سالن امام خامنه ای مد ظله العالی حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها با حضور تولیت محترم حرم مطهر برگزار می شود.
عشریه یادآور شد:
انس با قرآن، راهی روشن برای دریافت پیام حقیقی و درونی آن
حجتالاسلام والمسلمین رحمان عشریه، رئیس دانشکده علوم قرآنی قم ضمن خوشامدگویی و گرامیداشت روز مباهله بیان کرد: کسانی که پیوسته با قرآن هستند میتوانند پیامی را که در درون قرآن است دریافت کنند.
حجت الاسلام عشریه در آئین افتتاحیه بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم گفت: آیه ۴۵ سوره مبارکه اسرا که میفرماید:《وَإِذَا قَرَأْتَ الْقُرْآنَ جَعَلْنَا بَيْنَكَ وَبَيْنَ الَّذِينَ لَا يُؤْمِنُونَ بِالْآخِرَةِ حِجَابًا مَسْتُورًا، و چون قرآن بخوانى ميان تو و كسانى كه به آخرت ايمان ندارند پردهاى پوشيده قرار مىدهيم.. این آیه صرفا برای کسانی مثل ابوجهل و ابولهب نیست و کسانی که قرآن را از ولایت جدا کردند و میکنند و نیز شعار 《حسبنا کتاب الله》سر دادند، نه تنها تلاوت قرآن توسط این افراد باعث نزدیکی و تقرب به خدا نمیشود، بلکه موجب دوری آنها نیز میشود.
رئیس دانشکده علوم قرآنی قم، گفت: قرآن و عترت(ع) دو عضو جدا نشدنی از یکدیگر هستند که پذیرش هر کدام جزء واجبات است و نفی هر کدام نیز موجب دوری از پروردگار است.
#جشنواره_قرآن_عترت_۲۱
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
شعاعی تأکید کرد:
متسابقان تصور کنند در محفل انس با قرآن هستند
دکتر علی اصغر شعاعی، دبیر برگزاری بیست و یکمین جشنواره قرآن عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در آئین افتتاحیه این دوره از جشنواره بر لزوم توجه و انس بیشتر متسابقان با قرآن کریم تأکید کرد.
#جشنواره_قرآن_عترت_۲۱
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
در این مراسم دکتر شعاعی، سخن خود را با حدیثی از امام صادق(ع) آغاز کرد که میفرماید: مَنْ قَرَاَ الْقُرآنَ وَ هُوَ شابٌّ مُؤمِنٌ اِخْتَلَطَ الْقُرآنُ بِلَحْمِهِ وَ دَمِهِ، هر جوان مؤمنى كه در جوانى قرآن تلاوت كند ، قرآن با گوشت و خونش مى آميزد.
وی ضمن ابراز خوشحالی از اینکه در خدمت کسانی است که از کودکی و نوجوانی با قرآن مانوس بودند، افزود: تربیت معلم و شاگردی قرآن کریم، جریان پیوستهای است که درباره فضیلت تعلیم و تعلم قرآن امام صادق(ع) فرمودند: «ینبغی للمؤمن ان لایموت حتی یتعلم القرآن او یکون فی تعلمه؛ شایسته است انسان مؤمن نمیرد تا قرآن را بیاموزد یا در حال آموزش آن باشد.»
شعاعی گفت: ما در حال برگزاری بیست و یکمین دوره مسابقات کشوری هستیم و در شهریور این تابستان، جشنواره ملی به میزبانی وزارت بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار میشود.
وی با تاکید بر سهمیه ویژهای که دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم دارد، تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی تبریز ۳ نماینده و دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم که سهمیه ویژهای دارد، یک نماینده در این بخش از مسابقات دارد.
دبیر اجرایی این دوره از جشنواره ضمن ابراز دلگرمی به متسابقین افزود: بنده به عنوان کسی که بسیار در مسابقات شرکت کردم و همچنین رتبه اول را نیز کسب کردم، به شما توصیه میکنم که مضطرب نباشید و سعی کنید که این مجلس را به عنوان یک محفل انس با قرآن بدانید و از حضور در آن بهره ببرید.
وی بیان کرد: برای افراد برگزیده در تابستان دورههای آمادگی به صورت مجازی برگزار میکنیم تا در مسابقات ملی خوش بدرخشند.
نفرات برتر این جشنواره در عصر ۱۲ تیر اعلام شده و به جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور اعزام خواهند شد.
داور تجوید جشنواره قرآن و عترت:
ایجاد بسترسازی با برگزاری دوره های قرآنی، فضای ارتقا و پیشرفت دانشجویان را فراهم می کند
#جشنواره_قرآن_عترت_۲۱
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
استاد هاجر عزت پژوه، داور بخش تجوید بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم ضمن آرزوی موفقیت برای متسابقان اظهار کرد: در این دوره از مسابقات که مختص دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم است، با توجه به اینکه در سال قبل نیز در داوری مسابقات شرکت داشتم، امسال در بخش قرائت توفیقاتی حاصل شده بود و متسابقان خوب درخشیدند.
وی افزود: در بخش حفظ ۳ و ۵ جزء کوتاهی هایی از جانب متسابقین صورت گرفته بود و آنطور که باید در سطح مسابقات کشوری برگزار میشد، نبود. اما در حفظ اجزا بالاتر مثل ۱۰، ۲۰ و کل قرآن کریم خوب درخشیدند.
داور تجوید تصریح کرد: در این بخش جای تامل بیشتری هست و این یک موقعیت بسیار عالی برای دانشجویان علوم و معارف قرآن کریم است زیرا برای آنها سهمیه ویژه ای نیز در نظر گرفته شده است. به پیشنهاد بنده، اگر فرصتی برای این افراد، توسط مسئولین دانشگاه بوجود بیاید و بستر سازی لازم انجام شود تا از زمانهای موجود بهره کافی و وافی را ببرند و نیز در دوره های بعد مسابقات به خوبی ظاهر شوند.
عزت پژوه همچنین در رابطه با فضای مسابقه از لحاظ مکانی گفت: اینکه اتاق داوران از متسابقان جدا بود، ایده بسیار خوبی بود زیرا شاید برای متسابق این تفکر وجود داشته باشد که با وجود داور مضطرب شده و آنطور که باید مسابقه ندهد و این جدایی مکان و وجود بستر های لازم جهت صدا و تصویر متسابق، بسیار مفید و کاربردی بود.
وی در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به سرمایه ها و هزینه های متقبل شده برای انجام این مسابقات، امید است توفیقات و دستاورد های روز افزون برای دانشجویان رخ دهد تا شاهد مسابقات پربارتری از جانب متسابقان باشیم.