اجلاس رؤسای دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری در شیراز برگزار شد
حجت الاسلام والمسلمین سید محمد نقیب رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در این اجلاس حضور داشت.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در جمعبندی نهایی اجلاس رؤسا در شیراز؛ توجه به فعالیتهای فرهنگی، اصلاح آییننامه ترفیع اساتید، تسریع در اعطای اعتبار پژوهانه، توجه به رفاه و معیشت یاوران علمی و اعضای هیئت علمی، اتصال به پنجره ملی خدمات هوشمند و ساخت خوابگاه و فضای آموزشی و پژوهشی از محل مولدسازی منابع را از جمله انتظارات مهم خود از رؤسای دانشگاهها اعلام کرد.
#دانشکده_شیراز
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
سروش:
🆔 https://sapp.ir/qu
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
نشست علمی « حکومت مسلمین در اروپا » با همکاری انجمن علمی دانشکده علوم قرآنی میبد و با ارائه خانم مهناز السادات موسوی از کارکنان این دانشکده، برگزار شد.
موسوی اظهار کرد: کشور اروپایی بنام اندلس در اواخر قرن یکم سال 92 هجری تا سال نهم هجری حدود هشت قرن دست مسلمین بود، اما در نهایت با رو به انحطاط رفتن جامعه و پادشاهان اعم از انحطاط اخلاقی، مفاسد و دیگر مسائل، این حکومت از دست مسلمین خارج شد.
وی افزود: مطالعه فتح ، دستاوردها و سقوط اندلس از اهمیت بالایی برخوردار است. چراکه مطالعه تاریخ باعث میشود جوامع، اسیر فتنه های سیاسی نشوند. دشمن همیشه از فراموشی تاریخی مردم سوء استفاده می کند .
مهناز السادات موسوی در خصوص پیامدهای فتح اندلس توسط مسلمانان برای اروپائیان بیان کرد: با این فتح، مشعل مدنیت و دانش در این کشور روشن گردید و حتی بعدها به دیگر کشورهای اروپایی هم انتقال یافت. اما متاسفانه بعد از هشت قرن با عوامل داخلی و بیرونی متعدد سقوط می کند. دشمن وقتی می خواهد بر علیه اسلام بجنگد با تمام اختلافاتی که دارند، بر علیه اسلام متحد می شوند ، ولی مسلمین متاسفانه حواسشان نیست که باید متحد شوند.
وی گفت: تاریخ اندلس یا حکومت مسلمین در اروپا از مباحث مهمی است که متاسفانه در سخنرانی ها و در برنامه های تلویزیون، در دانشگاه، مدارس و در حوزه ها مورد غفلت واقع شده است و متاسفانه اهمیت آن درک نمی شود . تاریخ اندلس برای همه ما عبرت های فوق العاده ای دارد.
#دانشکده_میبد
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
سروش:
🆔 https://sapp.ir/qu
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
رتبه اول حفظ ۵ جزء بیستمین جشنواره قرآن و عترت:
هدف غایی حفظ قرآن برگزیده شدن در مسابقات نباشد
رتبه اول حفظ ۵ جزء جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم گفت: باید درنظر داشت که شرکت و برگزیده شدن در مسابقات هدف غایی حفظ قرآن نباشد، اینکه انسان با قرآن انس داشته باشد یکی از نعمتهای بزرگ در این دنیا است که باید قدردان آن بود.
#بیستمین_جشنواره_قرآن_و_عترت
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
سروش:
🆔 https://sapp.ir/qu
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
رتبه اول حفظ ۵ جزء بیستمین جشنواره قرآن و عترت: هدف غایی حفظ قرآن برگزیده شدن در مسابقات نباشد رتب
معصومه رئیسی، رتبه اول حفظ ۵ جز جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، در گفتوگو با ستاد خبری جشنواره، بیان کرد: بنده از دانشکده علوم قرآنی شیراز در این مسابقات شرکت کردم و در مقطع کارشناسی ارشد رشته علوم قرآن و حدیث مشغول به تحصیل هستم.
وی با بیان اینکه از ۱۷ سالگی شروع به حفظ قرآن کریم کردم و همراه حفظ قرآن، دورههای تربیت مربی را نیز گذراندم و بعد از یکسال شروع به تدریس قرآن کردم، گفت: چون محیط خانه و خانواده ما یک محیط قرآنی بود، در انس بنده با قرآن خیلی مؤثر بود و در درجه دوم هم، مربیان قرآنی خوبی در دوران تحصیل مدرسه داشتم که دلیل دیگری برای سوق من به سمت حفظ قرآن بود.
رئیسی اظهار کرد: سطح داوران این دوره از مسابقات بسیار بالا بود و شرکتکنندگان نیز از افراد حاضر در مسابقات اوقاف و ملی بودند که آنها هم سطح کیفی خوبی داشتند.
نفر اول حفظ ۵ جز مسابقات قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم با تشکر از میزبانی خوب دانشکده علوم قرآنی قم، گفت: از نظر برگزاری مسابقات، دانشکده علوم قرآنی قم بسیار خوب عمل کرد و کادر اجرایی نیز با اخلاق خوب و خلق خوش با شرکتکنندگان برخورد میکردند و این میزبانی بسیار رضایتبخش بود.
رئیسی با اشاره به کمرنگ بودن چهره قرآن در دانشگاهها ادامه داد: ما شاهدیم که فعالیتها و بحثهای قرآنی در دانشگاهها بسیار کمرنگ است و دانشگاههای ما حال و هوای قرآنی ندارند و چون قرآن در دانشگاهها تدریس نمیشود، برخی دانشجویان حتی روخوانی قرآن را هم بلد نیستند.
متسابق مسابقات قرآن دانشگاه علوم و معارف قرآن گفت: لذا اگر فعالیتهای قرآنی از همان روخوانی شروع شود و کلاسهایی برای این امر درنظر گرفته شود، باعث میشود که دانشجویان کم کم به سمت قرآن سوق پیدا کنند و از برنامهها آگاه شوند و سپس متناسب با سطح دانشجویان، برنامههای قرآنی در دانشگاه ارتقا پیدا کند.
وی مسابقات قرآنی را بهانهای برای مرور حفظیات حافظین قرآن دانست و گفت: فردی که وارد حوزه حفظ قرآن میشود و در آن قدم میگذارد، باید آن را ادامه دهد و اگر در این راه کم بگذارد، مدیون قرآن است؛ اما باید درنظر داشت که شرکت و برگزیده شدن در مسابقات هدف غایی حفظ قرآن نباشد، اینکه انسان با قرآن انس داشته باشد یک نعمت بزرگ در این دنیا است که باید قدردان آن بود.
هدایای مسابقات قرآن نیاز به بازنگری دارد
متسابق رشته قرائت تحقیق و نفر دوم این رشته در بخش آقایان با اشاره به اینکه منظمترین مسابقات قرآنی را دانشگاه علوم ومعارف قرآن کریم و اوقاف برگزار میکند، گفت: فضای برگزاری مسابقات، هدایا و نحوه مناسبات نیازمند بازنگری بیشتری است تا در عمل دغدغه فرهنگی ما را نسبت به معرفت قرآنی و کاهش یاسها و افزایش امیدآفرینی نشان دهد.
#بیستمین_جشنواره_قرآن_و_عترت
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
سروش:
🆔 https://sapp.ir/qu
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
هدایای مسابقات قرآن نیاز به بازنگری دارد متسابق رشته قرائت تحقیق و نفر دوم این رشته در بخش آقایان
محسن رشیدی، متسابق رشته قرائت و تحقیق بیستمین دوره از مسابقات قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم از دانشکده علوم قرآنی سبزوار در گفتوگو با ستاد خبری مسابقات گفت: سطح کیفی مسابقات امسال خیلی خوب بود و رقابت بالایی را در بین متسابقین شاهد بودیم. متسابقین از آمادگی بالایی برخوردار بودند هرچند شایسته بود دو تیم داوری داشتیم چرا که این به عدالت نزدیکتر بود.
وی با اشاره به اینکه وضعیت فرهنگی جامعه رضایتبخش نیست و مستلزم اقدامات بیشتری است، افزود: از سن ۱۷ سالگی متسابق مسابقات قرآنی بودهام. یکی از سختترین و موثرترین فعالیتهای فرهنگی، کار قرآنی است که همه ما امروز به شکلی دنبال این فعالیت فرهنگی هستیم اما برنامه منظمی را در شیوه برگزاری مسابقات شاهد نیستیم.
متسابق رشته قرائت و تحقیق با اشاره به اینکه منظمترین مسابقات قرآنی را دانشگاه معارف و اوقاف برگزار میکند، افزود: ضمن قدردانی و تشکر از برگزارکنندگان مسابقات و دستاندرکاران و متولیان امر، ارتقای کیفی بیشتر مسابقات قرآن بازنگری و تقویت نیاز دارد، البته این گفته به مفهوم نادیده گرفتن زحمات عزیزان و مسئولان نیست، به عنوان یک معلم و خادم جامعه میدانم با چه حجمی از زحمات یک مسابقه و جشنواره به سرانجام میرسد.
وی گفت: بنده یقین دارم که این مسابقات بهعنوان یک کار فرهنگی بسیار تاثیرگذار است چرا که محور آن قرآن است و باید این فرصتها را قدر بدانیم؛ شایسته است در جذب مخاطبین کاری کنیم تا عموم دانشجویان و مردم در مسابقات شرکت کنند، روشهای جدیدتری برای جذب به قرآن ابداع کنیم تا از هر صد نفر داوطلب متقاضی برای حضور در مسابقات صد نفر در این عرصه راه پیدا کنند و دلسرد نشوند.
رشیدی با بیان اینکه قرآن مقدمه عمل و معرفت است، گفت: بعنوان یک داور در سطح مسابقات آموزش و پرورش و آنچه براساس تجربه زیسته کسب کردهام، فضای برگزاری مسابقات، هدایا و نحوه مناسبات نیازمند بازنگری بیشتری است تا در عمل دغدغه فرهنگی ما را نسبت به معرفت قرآنی و کاهش یاسها و افزایش امیدآفرینی نشان دهد.
وی افزود: در آموزههای دینی میزبان وظایفی دارد که برآنیم در حد توان وقتی مهمان وارد خانه میشود مهماننوازی ارزندهای را ارائه دهیم؛ متسابقین در مسابقات قرآنی، میهمانان این مسابقات هستند و توجه به این نکات در جذب و دعوت میهمان بسیار اثرگذار است.
متسابق رشته قرائت و تحقیق در ادامه گفت: ورای مسابقات دانشجویی و اوقاف ما وظیفه داریم برای نوجوانان در هر لحظه از این ساعات حضور و ضیافت خاطره بسازیم. وقتی بهواسطه فیلترها از میان ۳۰۰ تا ۴۰۰ نفر دانشآموز تنها پنج نفر قرار است برگزیده اعلام شوند، بنابراین این مهم باید مورد توجه باشد.
وی با اشاره به یکی از مشکلات برگزاری مسابقات قرآنی که بودجهها اندک است، بیان کرد: وقتی در آيات قرآن تدبر میکنیم عمده مشوقها مادی است، بهطور مثال «جَنَّاتٍ تَجْرِي» و مثالهای دیگر، چرا که خالق مخلوقات، عالم به این است که انسان در عالم امکان و در کالبد جسمانی با مادیات تشویق میشود.
رشیدی با اشاره به اینکه میزان دستمزد و حقوق یک ورزشکار فوتبال میتواند یک مسابقه بزرگ در سطح کشوری را احیا کند، گفت: بهعنوان یک پیشنهاد، خوب است در صورت عدم وجود بودجه، از پتانسیل شرکتها و کارخانجات، پالایشگاهها و این قبیل برای حمایت از فعالیتهای قرآنی استفاده شود. همانطور که میتوانند اسپانسر تیمهای فوتبال باشند چرا از این ظرفیت برای تیمهای قرآنی استفاده نکنیم.
وی تصریح کرد: تفکر تحول کلان در فعالیتهای قرآنی از سوی وزیر ارشاد، رییس اوقاف و رییس سازمان تبلیغات و سایر نهادهای مرتبط قطعا پیگیر این امور خواهد بود تا اصلی به نام عدم وجود بودجه در سالهای پیشرو و در راستای حمایت از فعالیتهای قرآنی وجود نداشته باشد و شاهد رویه معقول و گسترش فرهنگ تمسک و انس با قرآن باشیم.
نفر اول قرائت ترتیل در بخش خواهران:
خانواده نقش اساسی را در قرآنی شدن فرزندان دارد
صادقی نفر اول رشته قرائت ترتیل جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم گفت: اولین قدم در هدایت جوانان به سمت قرآن بر عهده خانوادهها است، خانواده نقش اساسی را در قرآنی شدن فرزندان دارد.
#بیستمین_جشنواره_قرآن_و_عترت
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
سروش:
🆔 https://sapp.ir/qu
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
نفر اول قرائت ترتیل در بخش خواهران: خانواده نقش اساسی را در قرآنی شدن فرزندان دارد صادقی نفر اول ر
فرزانه صادقی، نفر اول رشته قرائت ترتیل جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در گفتوگو با ستاد خبری مسابقات، بیان کرد: بنده از دانشکده علوم قرآنی تهران در این مسابقات شرکت کردم و در مقطع کارشناسی ارشد رشته علوم و قرآن و ادبی در حال تحصیل هستم.
وی با بیان اینکه از کودکی محبت و عشق به قرآن در دل بنده جاری و ساری بود، گفت: علیرغم اینکه همراه و حمایتگری در این مسیر نداشتم، به لطف خدا و اهل بیت(ع)، از دوران راهنمایی شروع به گوش دادن تلاوتهای اساتید قرآن از طریق رادیو کردم و بعد هم در مدارس اجرا میکردم، در ادامه با حمایت پدر و مادر و نیز معلمین مدرسه، از سال دوم دبیرستان شروع به حفظ کردم.
صادقی ادامه داد: بنده در طول ۴ سال حفظ قرآن را به پایان رساندم و بدون اینکه از استادی بهرهمند باشم ترتیل و قرائت هم کار کردم و تا به امروز در مسابقات متعدد کشوری رتبههای اول در حفظ کل و ۲۰ جز را کسب کردم.
وی در خصوص سطح کیفی مسابقات اظهار کرد: سطح مسابقات در بخش ترتیل خوب بود، اما انتظار ما از جامعه قرآنی این است که سطح مسابقات دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم بالاتر و بهتر از این باشد.
نفر اول رشته قرائت ترتیل جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم افزود: نحوه برگزاری مسابقات بسیار عالی و معنوی بود و از برنامههای تفریحی، زیارتی و فرهنگی و جوی که بین متسابقین و مسئولین برگزاری بود بسیار لذت بردیم که در کنار بهره معنوی مسابقات، این لذت دوچندان و فراموش ناشدنی است.
وی با بیان اینکه متاسفانه جو قرآنی در جامعه ما کمرنگ است، گفت: اولین قدم در هدایت جوانان به سمت قرآن بر عهده خانوادهها است، خانواده نقش اساسی را در قرآنی شدن فرزندان دارد؛ اگر پدر و مادرها با قرآن هم گام باشد، قطعاً بر فرزندانشان هم تاثیرگذار خواهد بود؛ در غیر اینصورت برای جامعه سوق دادن جوانان به قرآن سخت خواهد بود، مگر اینکه لطف خداوند متعال و قرآن شامل حال کسی باشد.
صادقی اظهار کرد: بنده در کنار شرکت در مسابقات همواره سعی کردم قرآن را در بعد عملی زندگی و خلوت شخصی خودم سرلوحه و سرمشق قرار دهم و هرگز اقدامی نکنم که باعث بیحرمتی و بیادبی به قرآن کریم شود؛ به خصوص در منزل و ارتباطات خود سعی میکنم پیوسته جلوهای از قرآن را به دیگران نشان دهم تا دیگران هم عاشق قرآن شوند و به سمت قرآن حرکت کنند.
وی با بیان اینکه در کنار این فعالیتها، مطالعات قرآنی در بعد فنی و تفسیری قرآن هم دارم، افزود: تمام این موارد زمانی اثرگذار است که در بُعد عملی هم قران را مدنظر داشته باشیم و در این مسیر ثابت قدم باشیم و لحظهای از قرآن دور نباشیم که در این صورت ضرر کردهایم.
نفر اول رشته ترتیل آقایان :
مسابقات قرآن، بهترین فرصت شکلگیری خانواده قرآنی است
متسابق رشته ترتیل دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم گفت: مهمترین نقش مسابقات و جشنوارههای قرآنی گسترش فرهنگ قرآنی و بهترین فرصت برای شکلگیری یک خانواده قرآنی و تشکیل یک تیم پژوهشی قرائتی است که فضای رقابتی صرف ممکن است ریشه تعاملات و اخوت را دچار تزلزل کند.
#بیستمین_جشنواره_قرآن_و_عترت
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
سروش:
🆔 https://sapp.ir/qu
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
نفر اول رشته ترتیل آقایان : مسابقات قرآن، بهترین فرصت شکلگیری خانواده قرآنی است متسابق رشته ترتیل
محمدامیر کسمایی، متسابق رشته ترتیل بیستمین دوره از مسابقات قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم از دانشکده علوم قرآنی قم در گفتوگو با ستاد خبری این دوره از جشنواره گفت: با توجه به فیلترها و حساسیت انتخاب برگزیدگان، مسابقات از سطح کیفی مناسبی برخوردار و نحوه برگزاری و مدیریت اجرایی و تنظیم زمان نیز خوب بود.
وی افزود: توجه به نظرات متسابقین از نکات مثبت این سری از مسابقات بود که یک امتیاز قابل توجه است هرچند باید تلاش بیشتری برای جذب دانشجویان به مسابقات قرآن انجام شود تا عموم دانشجویان در مسابقات شرکت کنند.
متسابق رشته ترتیل بیستمین دوره از مسابقات قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم با اشاره به لزوم ساز و کار فعالیت قرآنی برای غیرحرفهایها گفت: برگزاری مسابقات در سطح حرفهای بسیار خوب است و جای تقدیر و تشکر دارد که شایسته است کاری کنیم تا عموم دانشجویان در مسابقات شرکت کنند.
وی گفت: بنده در قضیه مسابقات قرآنی قائل به یک فضای رقابتی صرف نیستم و برگزاری کارگاه آموزشی پس از برگزاری مسابقات را بسیار لازم میدانم که شرکتکنندگان متوجه خطاهای خود شوند و برای رفع این خطاها تا مسابقات سال بعد تلاش کنند هرچند آموزش نکات اولیه برای قاری شدن، حافظ قرآن بودن و سایر فعالیتهای اینچنینی در دانشگاهها و سایر دانشجویان نیز مفید است.
کسمایی با اشاره به اهمیت تعامل بین متسابقین گفت: مهمترین نقش مسابقات و جشنوارههای قرآنی گسترش فرهنگ قرآنی و بهترین فرصت برای شکلگیری یک خانواده قرآنی و تشکیل یک تیم پژوهشی قرائتی است که فضای رقابتی صرف ممکن است ریشه تعاملات و اخوت را دچار تزلزل کند، این مقوله تدبیر و تصمیمات منجر به همکاری و اتحاد بیشتر میان متسابقان را میطلبد.
رضایتمندی متسابقان از سطح کیفی جشنواره قرآن دانشگاه علوم و معارف قرآن
شرکتکننده رشته حفظ کل بیستمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم با بیان اینکه سطح کیفی متسابقان بسیار بالا و سطح پرسشهای داوران بسیار سخت و دشوار بود، گفت: بزرگترین دستاورد جشنواره قرآن دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم برای متسابقان شناخت نقاط ضعف و قوتهاست.
#بیستمین_جشنواره_قرآن_و_عترت
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
سروش:
🆔 https://sapp.ir/qu
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
رضایتمندی متسابقان از سطح کیفی جشنواره قرآن دانشگاه علوم و معارف قرآن شرکتکننده رشته حفظ کل بیستمی
ستاره نورزادمقدم، شرکتکننده رشته حفظ کل بیستمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در گفتوگو با ستاد خبری مسابقات با اشاره به حضور در این دوره از مسابقات برای اولین بار، بیان کرد: امسال برای اولینبار و از دانشکده علوم قرآنی شیراز در این دوره از مسابقات شرکت کردم و تاکنون در مسابقات قرآن اوقاف، بسیج و سپاه حضور داشتم.
وی با اشاره به اینکه سطح کیفی متسابقان بسیار بالا و سطح پرسشهای داوران بسیار سخت و دشوار بود، تصریح کرد: با توجه به نزدیک شدن به ایام امتحانات دانشگاهی، فرصت کافی برای مطالعه بهتر و تثبیت محفوظات نداشتم.
نورزادمقدم با بیان اینکه بزرگترین دستاورد جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم برای متسابقان شناخت نقاط ضعف و قوتهاست، اظهار کرد: ما با شناخت نقاط ضعف و قوت خود میتوانیم در دورههای بعدی جشنواره با قدرت بیشتر و آمادگی بهتری حضور پیدا کنیم.
وی ادامه داد: جشنوارههای قرآنی انگیزه و انرژی لازم برای حرکت کردن در مسیر قرآن کریم را ایجاد میکند، همچنین از تجربیات همدیگر و شناخت روشهای بهروز و نوین برای یادگیری و تثبیت محفوظات بهرهمند میشویم.
نورزادمقدم با بیان اینکه حفظ قرآن کریم را از اسفند ۹۵ و در سن ۲۵ سالگی آغاز کردم، افزود: در دیماه ۹۹ حافظ کل قرآن کریم شدم و در این مدت برکت و آثار آن را در زندگی شخصی و بهویژه در تقویت حافظه و آرامش قلبیام مشاهده کردم.
آموزش قرآن به فرزندان را آسان بگیریم
نفر دوم رشته حفظ کل بیستمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم با تأکید بر ضرورت آسانگیری در آموزش قرآن به فرزندان گفت: آموزش و حفظ قرآن کریم به فرزندانم را با تلاوت روزانه دو خط از آیات مبارکه قرآن آغاز کردم تا فشار مضاعف به آنان تحمیل نشود.
#بیستمین_جشنواره_قرآن_و_عترت
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
سروش:
🆔 https://sapp.ir/qu
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
آموزش قرآن به فرزندان را آسان بگیریم نفر دوم رشته حفظ کل بیستمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم
ریحانه سقایی، نفر دوم رشته حفظ کل بیستمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در گفتوگو با ستاد خبری مسابقات، بیان کرد: امسال برای دومین بار و از دانشکده علوم قرآنی مشهد مقدس در این مسابقات شرکت کردم. پیش از این در مسابقات قرآن وزارت علوم هم شرکت کردم.
وی با بیان اینکه حضور داوران در اتاقی جداگانه از محل حضور متسابقان سطح استرس شرکتکنندگان را کاهش داد، افزود: استقبال دانشجویان از رشته حفظ کل این دوره از جشنواره پایین بود و بسیاری از آنان به علت نداشتن فرصت کافی برای تثبیت محفوظات خود در رشتههای حفظ ۱۰ یا ۲۰ جزء شرکت کردند.
سقایی با بیان اینکه حفظ قرآن کریم را از ۱۸ سالگی آغاز کردم و در مدت چهار سال حافظ کل قرآن کریم شدم، اظهار کرد: یکی از انگیزههایم برای شرکت در مسابقات و جشنوارههای قرآنی الگو بودن برای فرزندانم است. آنان حافظ ۵ و ۱۰ جزء قرآن کریم هستند.
وی با تأکید بر ضرورت آسانگیری در آموزش قرآن به فرزندان بیان کرد: آموزش و حفظ قرآن کریم به فرزندانم را با تلاوت روزانه دو خط از آیات مبارکه قرآن آغاز کردم تا فشار مضاعف به آنان تحمیل نشود. هیچوقت برای آموزش و یادگیری آنان مدت زمان دقیق مشخص نکردم زیرا هدف اصلیام، مأنوس بودن آنان با قرآن کریم است.
سقایی با اشاره به اینکه دوست دارم فرزندانم تأثیر و برکت حفظ قرآن را احساس کنند، افزود: اولین قدم برای آموزش قرآن به فرزندان، ثبتنام آنان در کلاسهای حفظ قرآن است زیرا زمانی که در جمع همسنوسالان خود قرار میگیرند انگیزه و اشتیاق بیشتری برای ادامه دادن پیدا میکنند.
وی تصریح کرد: تشویق و تحسین والدین در پیشرفت فرزندان بسیار مؤثر است. الزاماً نباید برای تشویق آنان هدایا و جوایز گرانقیمت خریداری کرد میتوان با تشویق و تحسین لسانی در بین جمع اقوام و خویشاوندان و یا رفتن به بوستانهای شهری و بازی کردن، آنان را مورد تحسین قرار داد.
معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه برگزار می کند:
دوره دانش افزایی اعضای محترم هیأت علمی
موضوع: شبهه پژوهی با محوریت اعجاز قرآن کریم
ارائه دهنده: حجت الاسلام و المسلمین سید محمد حسن جواهری
پژوهشگر پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
زمان: دو شنبه ۲۵ اردیبهشت ماه و ۱ خرداد ماه ۱۴۰۲ از ساعت 9.30 تا 12
مکان: سالن همایش سازمان مرکزی دانشگاه.
لینک حضور مجاز: Meet.quran.ac.ir/res
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
سروش:
🆔 https://sapp.ir/qu
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
بازدید رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم از دانشکده علوم قرآنی شیراز
حجت الاسلام والمسلین سید محمد نقیب رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم به همراه دکتر مجتبی قاسمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و همچنین حجت الاسلام والمسلمین رضوانی زاده رئیس حوزه ریاست و روابط عمومی، با حضور در دانشکده علوم قرآنی شیراز، از بخش های مختلف این دانشکده بازدید کردند.
وی همچنین در جلسه ای با حضور مسئولان و کارکنان این دانشکده از نزدیک در جریان برنامه ها و اقدامات بخش های مختلف قرار گرفت.
در ابتدای این دیدار دکتر زینب روستایی رئیس دانشکده علوم قرآنی شیراز ضمن خیر مقدم و خوش آمدگویی به مسائل مربوط به تشکیل مدرسه قرآنی در دانشکده، ارائه گزارش فعالیت های علمی، اموزشی، فرهنگی و قرآنی و همچنین بیان مشکلات و موانع احتمالی پرداخت.
در ادامه دکتر مجتبی قاسمی معاون توسعه و مدیر منابع دانشگاه اظهار کرد: با توجه به اینکه دانشکده علوم قرآنی شیراز دارای امکانات و ظرفیت های فراوانی است، می توانیم جهت بازگشایی مدرسه قرآنی در این دانشکده اقدام نماییم.
در بخش دیگری از این دیدار، حجت الاسلام نقیب به پرسش ها، خواسته ها و پیشنهادات همکاران دانشکده، پاسخ داد.
#دانشکده_شیراز
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
سروش:
🆔 https://sapp.ir/qu
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
حضور دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در سی و چهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران
روح الله متقی نیک مدیر کتابخانه ها و انتشارات دانشگاه در این خصوص گفت: امسال سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، با شعار «آینده خواندنی است»، به دو صورت حضوری و مجازی برپا شده است. نمایشگاه حضوری کتاب امسال در مصلای امام خمینی (ره)دایر است و ساعت بازدید از ساعت ۱۰ صبح تا ۸ بعدازظهر خدماترسانی میشود اما بخش مجازی به صورت ۲۴ ساعته خواهد بود.
وی افزود: دانشگاه علوم ومعارف قرآن کریم نیز برای دومین بار پیاپی با کتب جدید علمی چاپ شده از سوی اساتید خود در این نمایشگاه حضور دارد.
متقی افزود: غرفه انتشارات دانشگاه در قسمت رواق غربی کتب دانشگاهی، طبقه همکف سالن شماره2، غرفه شماره 76 جنب دانشگاه امام حسین علیه السلام پذیرای بازدیدکنندگان است.
وی افزود: همچنین علاقه مندان برای تهیه آثار از طریق مجازی می توانند به آدرس ketab.ir مراجعه و محصولات مورد نیاز را خریداری کنند.
#معاونت_پژوهش_فناوری
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
سروش:
🆔 https://sapp.ir/qu
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
برگزاری اولین دوره دانش افزایی ویژه دانشجویان برتر دانشکده های علوم قرآنی سراسر کشور در مشهد
این دوره با حضور بیش از 50 نفر از ۲۱ لغایت ۲۹ اردیبهشت ماه در شهر مقدس مشهد درحال برگزاری می باشد.
بازدید از کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی ، بازدید از موزه قرآن و نفایس و هدایای مقام معظم رهبری توسط دانشجویان شرکت کننده در دوره دانش افزایی، بهره مندی از تبرکات آستان قدس و ... برخی از برنامه های جانبی این دوره می باشد.
حجت الاسلام و المسلمین مرتضی رضوانی زاده رئیس حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم ضمن حضور در این دوره، به بیان نکاتی در خصوص برخی از فعالیت های علمی و پژوهشی دانشگاه در حوزه های مختلف به خصوص جمع آوری و فهرست نویسی نسخ خطی و کهن از سوی پژوهشکده این دانشگاه، پرداخت.
#معاونت_آموزش_تحصیلات_تکمیلی
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
سروش:
🆔 https://sapp.ir/qu
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
سالروز شهادت امام جعفر صادق علیه السلام بر عموم شیعیان تسلیت باد .
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
سروش:
🆔 https://sapp.ir/quran.ac.ir
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
بازدید کارگروه هیات نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان همدان از دانشکده علوم قرآنی ملایر
#دانشکده_ملایر
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
سروش:
🆔 https://sapp.ir/quran.ac.ir
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir