تجلیل از خادم یاران قرآنی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
محفل انس با قرآن کریم با تجلیل از خادم یاران قرآنی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم برگزار شد.
#مرکز_امور_قرآنی
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
تجلیل از خادم یاران قرآنی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم محفل انس با قرآن کریم با تجلیل از خادم یار
در ابتدای این مراسم قرآنی مهدی فروغی قاری بین المللی قرآن کریم به تلاوت آیاتی از کلام الله مجید پرداخت.
در ادامه گروه همخوانی جانبازان قمر بنی هاشم نواهایی در مدح اهل بیت علیه مالسلام اجرا نمودند و قاری نوجوان امیرحسین باقری نیز به تلاوت آیات روح بخش و نورانی قرآن کریم پرداخت.
در ادامه این مراسم با حضور حجت الاسلام والمسلمین سید محمد نقیب رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم ضمن تجلیل از خادمیاران قرآنی ، کارشناسان برتر امور قرآنی دانشگاه معرفی و قدردانی شدند.
بنابر این گزارش از زحمات حجت الاسلام والمسلمین صمدانی رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان قم، آقای سید محمد صالح نژاد رئیس اداره قرآنی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان قم، حجت الاسلام والمسلمین قربانی مدیر اجرایی امامزاده سید علی علیه السلام، حجت الاسلام اسماعیلی کارشناس امور قرآنی اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان قم، حجت الاسلام خراسانی مدیر اجرایی آستان مقدس امامزاده احمد علیه السلام، خانم فرهنگیان سردبیر خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) شعبه قم و آقای محمد باقر محجوب خبرنگار خبرگزاری حوزه، به عنوان خادم یاران قرآنی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم قدردانی شد.
همچنین در این مراسم خانم ولی پور کارشناس امور قرآنی دانشکده علوم قرآنی مشهد، خانم کردیوند کارشناس امور قرآنی دانشکده علوم قرآنی ملایر و آقای بهمنش کارشناس دانشکده علوم قرآنی به عنوان کارشناسان برتر معرفی شدند.
مهدی فروغی از دانشکده علوم قرآنی قم به عنوان دانشجوی برتر و ممتاز قرآنی و دکتر علی اصغر شعاعی عضو هیأت علمی دانشکده علوم قرآنی قم نیز به عنوان استاد برتر قرآنی معرفی و تجلیل شدند.
فارغ التحصیل دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم:
دانشجویان علوم قرآنی ضمن فراگیری بطن قرآن، از قرائت آن غافل نشوند
قاسم آبادی گفت: این مسئله مهمی است که علاوه بر یادگیری ابزار فهم قرآن، از ظاهر آن غفلت نکنیم.
#مرکز_امور_قرآنی
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
فارغ التحصیل دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم: دانشجویان علوم قرآنی ضمن فراگیری بطن قرآن، از قرائت آن
علی قاسم آبادی، معاون نظارت شورای عالی قرآن و فارغ التحصیل مقطع دکتری دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، ضمن معرفی خود و فعالیت های خویش گفت: بنده فارغالتحصیل در مقطع دکتری تفسیر تطبیقی از دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، دانشکده علوم قرآنی قم هستم. دوران خیلی خوبی را به اتفاق دوستانم که آنها هم بهرهای از تلاوت قرآن داشتند، گذراندم.
وی ادامه داد: بنده بواسطه اینکه مدرک ممتازی قرائت قرآن را از شورای انقلاب فرهنگی دریافت کردم، دوست داشتم آنقدری که با تلاوت و ظاهر قرآن در ارتباط هستم، باطن قرآن را نیز فرا بگیرم. به همین دلیل، تصمیم گرفتم تا در این رشته تحصیل کنم.
معاون نظارت شورای عالی قرآن بیان کرد: در کنار رشته های معارفی که این دانشگاه داراست، باتوجه به اینکه زیرمجموعه اوقاف و امور خیریه هست و اوقاف، متولی برگزاری بزرگترین مسابقات قرآن، تلاوت و حفظ در جهان اسلام است و همچنین بهترین مسابقات کشوری قرآن را هم برگزار میکند.
وی افزود: اصولا نمایندگان یا قاریان برگزیده کشور در این مسابقه خودنمایی میکنند و کشف میشوند. داشتن یک رشته علوم و فنون تلاوت یا قرائت قرآن خالی از لطف نیست. در دانشگاه اصفهان، شاهد ارائه این علم در کارشناسی ارشد هستیم. اما جایگاه این علم و رشته در دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم است.
قاسم آبادی اظهار کرد: در واقعیت، شاید یکی از مسائلی که وجود دارد این باشد که دانشجویان در رشته علوم قرآن و حدیث و همچنین رشته تفسیر، آنقدر با یادگیری علوم قرآن سر و کار دارند که از خواندن متن قرآن، میشود گفت غفلت میکنند. این مطلب مهمی است که دانشجوی علوم قرآن میبایست با خوب خواندن قرآن آشنا شود.
وی این مسئله را با بیان مثالی تصریح کرد: فردی به دانشگاه امالقری مکه رفته بود، درباره دانشجویان مقطع دکتری سوال کرد:《افرادی که در اینجا مدرک دکتری قران را دریافت میکنند، چه شرایطی دارند؟》در پاسخ به سوال این فرد، گفتند:《هر کدام باید یک دوره ترتیل قرآن بخوانند و ترتیل آنها مورد تایید کمیته فنی قرار بگیرد تا مدرک را اخذ کنند.》
معاون نظارت شورای عالی قرآن ادامه داد: در صورتی که در دانشگاههای ما، به این صورت نیست و یک مسئلهای که بنظر بنده باید اجرا شود، همین است. راهحل اجرایی این موضوع، فراهم کردم طرحنامه و یا بستر سازی برای آن است.آن ترتیل هایی که در دانشگاه ام القری دیده میشود، جنبه تبلیغی نیز دارد که اگر به سایت آن مراجعه کنید، مشاهده میکنید که به عنوان مثال ۵۰۰ ترتیل در آن وجود دارد که از آن دانشجویان است و اگر هم در سایت وجود نداشته باشد، در پرونده آنها بایگانی میشود. پس این مسئله بسیار مهم است که از خواندن قرآن غافل نشویم.
وی با بیان برخی جنبه های مثبت این امر گفت: البته ناگفته نماند که برگزاری جشنوارههای قرآن و عترت در دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم و گرامیداشت هفته های منسوب به هفته قرآن، فرصت مغتنمی است تا جذابیتهای قرآن کریم را نشان دهیم.
قاسم آبادی در خصوص اهمیت چگونگی بیان مسائل قرآنی ابراز کرد: علوم قرآنی تئوری که در کلاسها تدریس میشود مهم است تا توجه شود مطتلب قرآن را با چه بیانی به مردم بگوییم. به مناسبت این هفته این مطالب نیز قابلیت نشر و دفاع دارد. مقام معظم رهبری میفرماید:《من مقدمه تلاوت میشدم.》یعنی مقام معظم رهبری میآمد، درباره یک آیه صحبت میکرد و بعد از ایشان یک قاری آن آبه را تلاوت میکرد سپس مردم از آیه لذت میبردن چرا که متوجه میشدند چه مسائلی در آن آیه بیان شده و قاری خوش خوانی نیز آه را تلاوت میکرد.
وی با توضیح درباره مسئولیت خود و شورای عالی قرآن افزود: بنده بواسطه بهرهای که از تلاوت قرآن داشتم، معاون تولید و نظارت شورای عالی قرآن کریم شدم. این شورا، شورایی است که به دستور مقام معظم رهبری برای هدایت، حمایت، سیاست گذاری و نظارت بر برنامه های نغمات دینی صدا و سیما شکل گرفت.
وی افزود: البته در کنار این، برخی ماموریت ها از طرف شورای عالی فرهنگی به شورای عالی قرآن واگذار شده است مثل اعطای گواهینامههای تلاوت و تدریس قرآن به علاقمندان. قاریان با مراجعه به ما، با توجه به رشته موردنظر خود مثلا قاری درجه ۳، در سایت ثبت نام میکنند و این قاری از مزایای کارشناسی برخوردار میشود. عمده فعالیت ما مربوط است به تبلیغ و نشر قرآن کریم در صدا وسیما. اکنون ۱۰۰ شبکه مختلف صدا و سیما تحت حمایت، هدایت و سیاست گذاری شورای عالی قرآن است که این شیکه ها برخی ملی، منطقهای و استانی.
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
فارغ التحصیل دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم: دانشجویان علوم قرآنی ضمن فراگیری بطن قرآن، از قرائت آن
قاسم آبادی در پایان با بیان چیستی اعطای مدرک توسط شورای عالی قرآن گفت: اصولا الویت آموزشی در تمام ممالک اسلامی برای یادگیری مد قرآن، موضوع اقراء است بدین شکل، کسی که دوست دارد قرآن را خوب یخواند نزد شیخ قرائت میآید و از باء بسم الله تا سین سوره ناس که آخرین کلمه قرآن است، نزد شیخ تلاوت میکند. اصطلاحا شیخ را مقری و شخص قرائت کننده را قاری میگویند.
وی افزود: در طول این تلاوت، اشکالاتی که ممکن است باشد و مطالبی نیاز است یک قاری بداند را شیخ به او میگوید و این روش از صدر اسلام وجود داشته است مثل زمانی که جبرئیل بر پیامبر نازل میشود و میگوید:《اقْرَأْ》. شیوه آموزش پیامبر نیز به همین گونه بود که صحابه نزد وی میآمدند، پیامبر برای آنها قرآن میخواند و یاد میگرفتند سپس، آنها قرآن میخواندند تا پیامبر تلاوتشان را تایید کند مثل حضرت علی(ع)، ابی بن کعب و ابن مسعود.
قاسم آبادی تصریح کرد: این اقراء تا حدود ۱۰۰ سال پیش در ایران نیز وجود داشته است و متوقف شده و اکنون نیز شورای عالی قرآن آن را احیا کرده و متولی اجرای آن شده است.
💠مسؤولین دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم از دانشکده علوم قرآنی شیراز بازدید کردند.
#دیدار
#دانشکده_علوم_قرآنی_شیراز
📎برای مشاهده متن خبر اینجا کلیک کنید.
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
بازدید مدیر محترم فرهنگی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم از دانشکده تهران
به گزارش ایحا از تهران، جناب آقای سید علی قاسمیان، مدیر محترم فرهنگی دانشگاه، روز شنبه ۲۶ آبان ماه در دانشکده علوم قرآنی تهران، حضور یافتند.
نشست با سر کار خانم دکتر فاطمه کاظم زاده، رئیس محترم دانشکده، گفتگو با دانشجویان فعال تشکلهای دانشجویی،کانون های فرهنگی، و برگزاری جلسه همفکری و هم اندیشی با مسؤولان و دانشجویان در خصوص بررسی فعالیت ها و مسائل فرهنگی از برنامه های مختلف این بازدید بود.
#دیدار
#دانشکده_علوم_قرآنی_تهران
📎برای مشاهده متن خبر اینجا کلیک کنید.
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
به مناسبت ماه کتاب و پژوهش انجام شد:
معرفی کتاب مقدمه ای بر انسان از منظر اسلام و غرب
در ماه کتاب و پژوهش مصاحبه ای با دکتر حسین مقدس هیات علمی و استادیار دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم نویسنده کتاب با عنوان « مقدمه ای بر انسان از منظر اسلام و غرب » صورت پذیرفت.
این کتاب در دو بخش نوشته شده بخش اول درمورد انسان در اندیشه اسلام و در بخش دوم اشاره ای داشته تحت عنوان انسان در اندیشه غرب
#ماه_کتاب_و_پژوهش
#انتشار_کتاب
#هیات_علمی
#دانشکده_علوم_قرآنی_ملایر
📎برای مشاهده متن خبر اینجا کلیک کنید.
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
💚 امیرالمؤمنین (علیه السلام):
💠... أَحْسِنُوا تِلاَوَتَهُ فَإِنَّهُ أَحْسَنُ اَلْقَصَصِ - وَ إِذٰا قُرِئَ عَلَيْكُمْ اَلْقُرْآنُ فَاسْتَمِعُوا لَهُ وَ أَنْصِتُوا لَعَلَّكُمْ تُرْحَمُونَ وَ إِذَا هُدِيتُمْ لِعِلْمِهِ فَاعْمَلُوا بِمَا عَلِمْتُمْ مِنْهُ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ...
🌾نيكو تلاوتش كنيد كه بهترين سرگذشتهاست،«آنگاه كه قرآن بر شما خوانند گوش فرا دهيد و سكوت كنيد كه مشمول رحمت(خدا)شويد.»(اعراف:204)،و چون علم قرآن آموختيد به آن عمل كنيد تا رستگار شويد
📚تحف العقول عن آل الرسول علیهم السلام، ج۱، ص۱۴۹.
✅ مشارکت در ترویج فرهنگ قرآن کریم و اهل بیت علیهم السلام با وقف و پشتیبانی از بنیاد خیران و واقفان دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
📞تلفن راهنما:
05138429389#قرآن #همه_واقف_باشیم #بنیاد_خیران_وواقفان_دانشگاه_قرآن 🆔 @khayeran_quran
دیدار معاون فرهنگی استانداری قم با رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
حجت الاسلام والمسلمین حسینی مقدم معاون فرهنگی استانداری قم ضمن حضور در سازمان مرکزی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم با رئیس این دانشگاه دیدار و گفت و گو کرد.
حجت الاسلام سید محمد نقیب در این دیدار با توضیح مختصری از فعالیت های علمی، پژوهشی و قرآنی دانشگاه، به معرفی مهمترین آثار، دستاوردها و اقدامات این مجموعه پرداخت.
در ادامه این دیدار حجت الاسلام حسینی مقدم ضمن ابراز خرسندی از فعالیت های علمی قرآنی دانشگاه، بر لزوم برنامه ریزی و اجرای برنامه های فرهنگی و قرآنی با هدف تأثیرگذاری در میان جوانان تاکید کرد.
وی تأسیس مدارس غیرانتفاعی بهار نور معرفت از سوی این دانشگاه را گامی موثر در جهت فرهنگ سازی قرآنی در میان دانش آموزان دانست و بیان کرد: متاسفانه امروز در مدارس، برخی از دانش آموزان حتی در قرائت نماز خود نیز مشکل دارند و این نشانده این است که در مدارس، کمتر به موضوع فراگیری آموزه های دینی و قرآنی توجه شده است. تاسیس مدارس قرآنی در کشور بی شک می تواند بخشی از این عقب ماندگی های فرهنگی در مدارس را جبران نماید.
حجت الاسلام حسینی مقدم همچنین از برگزاری دیداری با حضور استاندار قم و مسئولان دانشگاه خبر داد.
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
⭕️ مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی (دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله العظمی خامنهای مدظلهالعالی) با همکاری انجمنهای علمی قرآن و حدیث دانشگاه تهران، دانشگاه علامه طباطبایی و دانشگاه بینالمللی امام خمینی قزوین برگزار میکند:
💻 سلسله نشستهای علمی:
« آراء و دیدگاههای تخصصی حضرت آیتالله خامنهای مدظلهالعالی در ۱۰ سرفصل مهم علوم قرآنی »
🎓 به شرکتکنندگان گواهی معتبر علمی از سوی دانشگاههای برگزارکننده اعطا خواهد شد.
کانال اطلاعرسانی و ثبتنام در ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/3321103214C21646d777a
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
#پویش_ایران_همدل
🔹همراه با مردم همیشه در صحنه ایران اسلامی، در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب
🔹طرح جمع آوری کمکهای نقدی و غیر نقدی، جهت کمک به مردم غیور و مقاوم فلسطین و لبنان در دانشکده علوم قرآنی مراغه درحال برگزاری است.
🔺به جهت استقبال همکاران عزیز و دانشجویان گرامی، این طرح تا روز چهارشنبه ۳۰ آبان ماه برقرار می باشد.
🔹عزیزان می توانند با ارائه کمک های خود از روش های زیر در این امر خداپسندانه مشارکت نمایند.
#ایران_همدل
#دانشکده_علوم_قرآنی_مراغه
1 - شمارهگیری *14#
2 - واریز به شماره کارت 0007-0000-9982-6037
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
معرفی اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم:
دکتر محسن دیمه کارگراب
عضو هیأت علمی دانشکده علوم قرآنی مشهد
#دانشکده_مشهد
#هیأت_علمی
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
معرفی اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم: دکتر محسن دیمه کارگراب عضو هیأت علمی دانشکده
دکتر محسن دیمه کارگراب، عضو هیئت علمی دانشکده علوم قرآنی مشهد، دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد را در دانشگاه امام صادق(ع) گذارنده است.
وی سال ۱۳۸۲ به این دانشگاه وارد شد و تحصیلات دوره کارشناسی و ارشد وی، تا سال ۱۳۸۹ در رشته الهیات، معارف اسلامی و ارشاد و در گرایش علوم قرآن و حدیث به طول انجامید.
سال ۱۳۸۹ به دفاع از پایاننامه مقطع کارشناسی ارشد، با موضوع 《مبانی و روش تفسیری شیخ صدوق ابن بابویه》پرداخت.
دکتر محسن دیمه کارگراب گفت: به هر حال آنچه که در اذهان معروف و مشهور است، مرحوم ابن بابویه محدث و فقیه بوده است اما اینکه ایشان تفسیری داشته باشد، ناآشناتر است درحالیکه اثراتی از وی نامبرده شده و متاسفانه به متاخرین نرسیده است.
ایشان بعد از این مرحله، در مقطع دکتری پذیرفته شد و از طریق استعداد درخشان، در سال ۱۳۸۹ وارد دانشگاه فردوسی مشهد شد. وی در مقطع دکتری ۳ سال و ۸ ماه تحصیل کرد و در تیر ماه ۱۳۹۳ از این مقطع نیز فارغالتحصیل شد. دکتر دیمه کارگراب رساله دکتری خود را با موضوع بنمایههای کلامی امامت در قصص قرآن، دفاع کرد.
این استاد دانشگاه گفت: در واقع در این رساله مدعای بنده این بود که ما در حوزه آیات قصص، موارد بسیار زیادی داریم که میشود از بین آیات قران، نکات بسیار ارزشمندی را در حوزه امامت استخراج کنیم. خصوصا وقتی که از امامت یاد میشود، صرفا از آیات مشهور امامت یاد میشود مثل آیه تطهیر، اولوالامر، آیه اکمال.
وی ادامه داد: لذا در این عرصه ورود پیدا کردم تا بتوانم اصول و معارف ارزشمندی را در حوزه امامت، برپایه قصص قرآن مطرح کنم. این رساله نیز سال ۱۳۹۵، در بنیاد امامت چاپ شد و اکنون نیز در اختیار عموم علاقمندان قرار دارد.
دکتر دیمه کارگراب با بیان برخی از تالیفات خود، گفت: در دوران کارشناسی، یکی از آثاری که علاقهمند بودم تا آن را بنویسم و اثبات کنم، بحث وسائل الشیعه بود که بخشی از آن به نام کتاب المزار شیخ حر عاملی را به زبان فارسی بنویسم. این اثر از همان دوران کارشناسی شروع شد و تا بعد از دوران کارشناسی ارشد به اتمام رسید. پس به عنوان اولین تالیف، 《باب المزار کتاب وسائل الشیعه شیخ حرعاملی》 را ترجمه کردم.
وی افزود: این اثر، در بنیاد پژوهش آستان قدس رضوی چاپ شد. این به عنوان اولین اثر بنده بود و دومین اثر همانطور که اشاره کردم، 《بن مایههای امامتی در قصههای قرآنی》است. و اثر دیگر به نام 《انجیل میلاد مریم》 است که به همکاری دانشجوی کارشناسی ارشد سامان یافته است.
دانشکده علوم قرآنی کرمانشاه برگزار کرد:
مجموع برنامه های هفته قرآن و دانشگاه در دانشکده علوم قرآنی کرمانشاه
به مناسبت گرامیداشت هفته قرآن و دانشگاه و ایجاد بستری مناسب برای شکوفایی فعالیتهای قرآنی در بین عزیزان دانشجو مجموعه برنامههای مختلفی شامل: نشست معاونت و مدیران فرهنگی دانشگاه با تشکلهای دانشجویی، تبیین جایگاه قرآن در تحقق آرمان گرایی جوانان توسط امام جماعت دانشکده، برگزاری محفل انس با قرآن کریم، فضا سازی با نصب تراکت ویژه هفته قرآن و دانشگاه و تبریک این هفته در بردهای دانشکده، نصب سخنان مقام معظم رهبری مدظله العالی با موضوعات انسان شناسی در قرآن، برپایی میز یادبود گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مقاومت، آغاز کلاسهای درس در هفته قرآن و دانشگاه با تلاوت آیاتی چند از قرآن کریم، پویش جمعی ختم صلوات به نیت ظهور حضرت حجت (عج) و پیروزی جبهه مقاومت با قرائت 14 هزار صلوات، نشست تخصصی بررسی تطبیقی دیدگاه علامه طباطبایی (ره) و آیت الله صادقی تهرانی در بحث بطن و تاویل با ارائه دکتر زهره نریمانی عضو هیات علمی دانشکده و قرائت روزانه یک صفحه از قرآن کریم بعد از فریضه ظهر و عصر در دانشکده علوم قرآنی کرمانشاه برگزار گردید.
#هفته_قرآن_و_دانشگاه
#دانشکده_علوم_قرآنی_کرمانشاه
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
دیدار مدیر توسعه منابع پشتیبانی دانشکده علوم قرآنی زابل با مدیر کل سازمان برنامه و بودجه استان
مهندس طباطبائی در این دیدار ضمن تقدیر و تشکر از مساعدت های دکتر عرب در خصوص دانشکده زابل بابت همکاری و واریزی اعتبار تخصیص داده شده به مبلغ ۲۰ میلیارد ریال معادل دو میلیارد تومان در ماه گذشته به حساب دانشگاه ابراز داشتند با توجه به سفر پیش روی رئیس جمهور درخواست مساعدت و تخصیص اعتبار از طریق مصوبات این سفر جهت طرحها و پروژه های مانده شده را داشتند و درخواست تخصیص اعتبار جدید دانشکده به ایشان تحویل داده شد.
دکتر عرب در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از حضور مسوولان و نمایندگان دانشکده و جایگاه قرآن در سیستان و نقش دانشکده علوم قرآنی زابل اعلام همکاری و کمک از طرق مختلف را دادند و در پایان این دیدار قول مساعدت جهت تخصیص اعتبار بابت پروژه های مانده شده را دادند.
#دیدار_استانی
#دانشکده_علوم_قرآنی_زابل
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
استاد رضا نویدی آذر، شاعر پیشکسوت و رئیس سابق دانشکده علوم قرآنی مراغه درگذشت
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، درگذشت این استاد و شاعر انقلابی را تسلیت عرض نموده و برای آن مرحوم غفران و آمرزش الهی و همنشینی با اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام را از خداوند متعال مسئلت می نماید.
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
#گزارش_تصویری
🔹مراسم گرامیداشت هفته بسیج
🔹یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳
#هفته_بسیج
#دانشکده_علوم_قرآنی_مراغه
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir