فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کارسازترین_توسل
#توسلبهحضرتزهراسلام الله علیها
🔴 گفتن چه ذکری هر حاجتی را بر آورده میکند؟؟؟
#استاد_عالی
#فاطمیه
🔴 آشنایی با سورهی روم / ۳۱
✅ وَ إِذَآ أَذَقْنَا النَّاسَ رَحْمَةً فَرِحُواْ بِهَا وَ إِن تُصِبْهُمْ سَيِّئَةٌ بِمَا قَدَّمَتْ أَيْدِيهِمْ إِذَا هُمْ يَقْنَطُونَ (۳۶)
🔹و هرگاه به مردم رحمتى چشانیم، به آن شاد شوند و اگر به خاطر دستاورد گذشته (و اعمال بد) آنها، ناگوارى (و مصیبتى) به آنان رسد، ناگهان مأیوس مىشوند.
🔸انسانهای کمظرفیت در هنگام مشکلات و نعمتها واکنش های متفاوتی دارند، در حالی که انسانهای مؤمن و متعادل به هنگام نعمت مغرور نمیشوند و به هنگام مشکلات ناامید نمیگردند و با شکر و صبر رو به درگاه الهی میآورند.
🔸برخی از مشکلات و حوادث بدی که به انسان میرسد در اثر اعمال و گناهان اوست. خدا بدین وسیله به انسان هشدار میدهد تا بیدار شود و دست از اعمال زشت خود بردارد.
🔸شادمانی در هنگام نعمت اگر با شکر همراه باشد، خوب است اما اگر مغرورانه باشد و موجب غفلت و بیخبری گردد، ناپسند است. در آیهی فوق مقصود قسم دوم است.
❇️ از پيامهای آیه
▫️انسان، شخصیّتى تأثیرپذیر و انفعالى دارد. «فرحوا... یقنطون»
▫️رحمت از خداست و ناگوارىها از عملكرد خود ما. «اذقنا النّاس رحمة - سیّئة بما قدّمت ایدیهم»
▫️انسانِ دور از خدا، پوک و كم ظرفیّت است؛ با اندكى نعمت، مست مىشود و با كمى تلخى و غم، به بنبست مىرسد.(تنوین در کلمات رحمة و سیئة بر قلّت و کمی دلالت میکند.) «رحمة فرحوا - سیّئة ... یقنطون» در صورتى كه خداوند از مردم تحمّل و ظرفیّتى را مىخواهد كه از دست رفتن نعمتها آنان را مأیوس و به دست آوردن نعمتها آنان را مغرور نكند. «لكیلاتأسوا على ما فاتكم و لا تفرحوا بما آتاكم»(حدید/۲۳)
▫️برخوردارى از رحمت، قطعى است، ولى مبتلا شدن به ناگوارى قطعى نیست. «اذا... اِن...» (براى برخوردارى از رحمت، كلمهى «اذا» بهكاررفته كه به معناى انجام قطعى است، ولى براى گرفتار شدن، كلمهى «اِن» بهكار رفته كه به معناى غیر قطعى بودن است.)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺قرآن؛ کتاب تبیین است ...
19.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺تلاوت قرآن / آقای علمی
🌷پاسدار شهید پرویننژاد؛ نجاتبخش جان چند بیمار نیازمند پیوند عضو
🔹اعضای بدن این پاسدار شهید جبههی امنیت و مبارزه با تروریسم بنا به وصیت خودش و رضایت خانواده اهدا شد. برادر پاسدار سعید پرویننژاد از اعضای تیپ ۳۳ المهدی نیروی زمینی سپاه در جریان رزمایش عملیاتی شهدای امنیت توسط تروریستهای مهاجم در استان سیستان و بلوچستان به شهادت رسید. روحش شاد
🔴 آشنایی با سورهی روم / ۳۲
✅ أَوَلَمْ يَرَوْاْ أَنَّ اللَّهَ يَبْسُطُ الرِّزْقَ لِمَن يَشَآءُ وَ يَقْدِرُ إِنَّ فِى ذَلِكَ لَآيَاتٍ لِّقَوْمٍ يُؤْمِنُونَ (۳۷)
🔹آیا ندیدند كه خداوند براى هر كس بخواهد (طبق حكمت)، روزى را گسترش مىدهد و (یا) تنگ مىسازد؟ البتّه در این (توسعه و ضیق) براى كسانى كه ایمان مىآورند، نشانههایى قطعى است.
🔸كلمهى «یقدر» از «قدر»، هم به معناى اندازهگیرى است و هم به معناى سختگیرى؛ امّا در اینجا چون در كنار «یبسط» آمده، مراد تنگى و سختى است. یکی از عواملی که موجب غرور و غفلت انسانها میشود، مسألهی رزق است؛ زیاد شدن روزی، انسانهای کمظرفیت را گرفتار شادی مغرورانه میسازد و کم شدن روزی آنان را ناامید میگرداند. اما اگر انسان بداند که همهی این امور به دست خداست و او بر اساس مصلحت و حکمت اقدام میکند، دیگر جای نگرانی و ناامیدی یا غرور و غفلت باقی نمیماند و چنین انسانی در هر حال سپاسگزار خداست.
🔸مقصود از این که گسترش و کمبود رزق به دست خداست، آن نیست که این امور بدون حساب است، بلکه خدا بر اساس مصلحت انسانها و میزان تلاش آنها روزیشان را کم و زیاد میکند و کارهای خدا حکمتآمیز و عالمانه است.(مشابه این آیه در سوره عنکبوت آیه ۶۲)
🔸امام علی علیه السلام فرمودند: خدای سبحان را از آن جا شناختم که گاه تصمیمهای محکم فسخ میشود و گرهها گشوده میشود و ارادههای قوی شکسته میشود (کلمه قصار ۲۵۰)؛ یعنی گاهی خدا برای نشان دادن قدرت خویش و برای بیدار ساختن و امتحان مردم، صحنههایی به وجود میآورد که گره از کارهای مشکل باز میشود و گاه صحنهای به وجود میآورد که اراده و تصمیم محکم افراد به نتیجه نمیرسد، تا بدانند که همهی کارها به دست آنان نیست.
❇️ از پيامهای آیه
▫️توجّه به این كه رزق به دست خداست، انسان را از یأس و ناامیدى باز مىدارد. «یقنطون اَوَلم یروا»
▫️انسان باید براى كسب معاش تلاش كند، ولى بداند كه تقدیر معیشت به دست خداست. «اللّه یبسط - یقدر»
▫️در همهى قرآن توسعهى روزى، قبل از تنگى آن مطرح شده است و این نشانهى رحمت گستردهى اوست. «یبسط - یقدر»
▫️توسعهى روزى را به خاطر زرنگى خود ندانیم. «ان اللّه یبسط الرّزق»
▫️اگر توسعه و تنگى روزى به دست اوست، این همه حرص چرا؟ «انّ اللّه یبسط الرزق... و یقدر»
▫️تنها اهل ایمان از دقّت در روزىرسانى خداوند، درس و عبرت مىگیرند. (ولى افراد غافل همه چیز را سطحى مىپندارند.) «لآیات لقوم یؤمنون»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠
ناتوانی کوه در برابر قرآن / آیت الله جوادی آملی
هدایت شده از آشنایی با قرآن و سبک زندگی قرآنی
1_5199182469.mp3
2.66M
قرار عاشقی
صلوات خاصه حضرت امام رضا علیه السلام
اللهّمَ صَلّ عَلي عَلي بنْ موسَي الرّضا المرتَضي الامامِ التّقي النّقي و حُجَّّتكَ عَلي مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثري الصّدّيق الشَّهيد صَلَوةَ كثيرَةً تامَةً زاكيَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه كافْضَلِ ما صَلّيَتَ عَلي اَحَدٍ مِنْ اوْليائِكَ...
https://eitaa.com/quran_lifestyle
15.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 علم بدون تهذیب ...
📚 کتاب «آموزش مصوّر احکام» مجموعه مسائل و استفتائات از مرجع عالیقدر حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی) پیرامون احکام عبادات به چاپ بیستودوّم رسید.
📝 کتاب «آموزش مصوّر احکام» مطابق با فتاوای مرجع عالیقدر حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای، دربارهی مجموعهی مسائل و استفتائات پیرامون احکام تکلیف، طهارت، وضو، غسل، تیمم، نماز، مسجد و روزه با توضیحات تصویری، جدول و اینفوگرافیک است.
در این کتاب به منظور پاسخگویی به مسائل مورد نیاز مکلّفین، بیش از ۴۰۰۰ استفتای جدید مورد استفاده قرار گرفته است و سعی شده بیشتر به بیان احکام تکلیفی «واجب» و «حرام» و احکام وضعی «باطل» و «صحیح» بسنده شود.
♦️ بهرهوری از منابع دست اول، روانسازی متن، استفاده از نکات اخلاقی، علمی و دانستنیهای آموزنده، تصاویر و نقاشیهای آموزشی، پیوندها و ارجاعات مناسب، چکیدهی مطالب هر بخش و اصطلاحنامه احکام از ویژگیهای این کتاب است.
📌 ثبت سفارش:
https://shop.khameneibook.ir/product/آموزش-مصور-احکام
@KhameneiBook
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸صفحهی ۵۳ قرآن کریم
🔹توصیه حضرت آقا: هر روز حتماً قرآن بخوانید حتّی روزی نیم صفحه، روزی یک صفحه بخوانید، امّا ترک نشود. در دنیای اسلام هیچ کس نباید پیدا بشود که یک روز بر او بگذرد و آیاتی از قرآن را تلاوت نکند.
🔴 آیات قرآن در بارهی ربا
⬅️ یادآوری: در آیه ۳۹ سورهی روم که توضیحات آن عصر امروز تقدیم میشود به مسأله ربا اشاره شده است.
✅ روش قرآن در مبارزه با انحرافات اجتماعی، آمادهسازی و روشنکردن تدریجی افکار عمومی در مورد زشتی و زیانهای یک عمل فاسد است و پس از آن، تحریم نهایی آن عمل به خصوص در مواردی که آلودگی به گناه در جامعه وسعت و کثرت دارد. ربا از جمله مفاسد اجتماعی بود که به شدت در میان عرب جاهلی شیوع داشت و سرچشمه بسیاری از بدبختیهای آنان نیز بود، به همین دلیل، قرآن برای ریشهکن کردن رباخواری، حکم تحریم آن را در چند مرحله بیان فرمود. ربا در لغت به معنای افزوده، برجسته و برآمده است (حج/۵، رعد/۱۷، نحل/۹۲) و از ریشه «ر ب و» است و در اصطلاح، زیادهگیری یا مال زاید در قرض یا در بیع است.
🔹به ترجمهی چند آیه، توجه نمایید:
▪️آنچه به عنوان ربا میپردازید تا در اموال مردم فزونی یابد، نزد خدا فزونی نخواهد داشت، و آنچه را به عنوان زکات میپردازید و تنها رضای خدا را میطلبید (مایه برکت است و) کسانی که چنین میکنند دارای پاداش مضاعفند (روم/۳۹)
▪️بخاطر ربا گرفتن، در حالی که از آن نهی شده بودند، و خوردن اموال مردم بباطل، و برای کافران آنها، عذاب دردناکی آماده کردهایم (نساء/۱۶۱)
▪️کسانی که ربا می خورند (در قیامت) بر نمیخیزند مگر مانند کسی که بر اثر تماسّ شیطان، دیوانه شده، این، بخاطر آن است که گفتند: دادوستد هم مانند ربا است، در حالی که خدا بیع را حلال کرده و ربا را حرام و اگر کسی اندرز الهی به او رسد و (از رباخواری) خودداری کند، سودهایی که در سابق به دست آورده، مال اوست و کار او به خدا واگذار می شود، اما کسانی که باز گردند (و مرتکب این گناه شوند) اهل آتشند و همیشه در آن میمانند (بقره/۲۷۵)
▪️خداوند، ربا را نابود میکند و صدقات را افزایش میدهد و خداوند، هیچ انسان ناسپاس گنهکاری را دوست نمیدارد (بقره/۲۷۶)
▪️ای کسانی که ایمان آوردهاید از (مخالفت فرمان) خدا بپرهیزید و آنچه از (مطالبات) ربا باقی مانده، رها کنید، اگر ایمان دارید (بقره/۲۷۸)
▪️اگر ( چنین) نمیکنید، بدانید خدا و رسولش، با شما پیکار خواهند کرد، و اگر توبه کنید، سرمایههای شما، از آن شماست (اصل سرمایه بدون سود)، نه ستم میکنید و نه به شما ستم میشود (بقره/۲۷۹)
▪️و اگر (بدهکار) قدرت پرداخت نداشته باشد، او را تا هنگام توانایی، مهلت دهید، و (اگر قدرت پرداخت ندارد) برای خدا به او ببخشید، بهتر است، اگر (منافع این کار را) بدانید (بقره/۲۸۰)
▪️ای کسانی که ایمان آوردهاید! ربا (و سود پول) را چند برابر نخورید.از خدا پروا کنید تا رستگار شوید و از آتشی بپرهیزید که برای کافران آماده شده است و خدا و پیامبر را اطاعت کنید تا مشمول رحمت شوید (آل عمران/۱۳۰تا۱۳۲)
⬅️ خداوند، ما و جامعهی ما و تجارت ما و سیستم اقتصادی ما و نظام بانکی ما و مهمتر از همه؛ دولت و دولتمردان ما را به راه قرآن هدایت فرماید. (آمین)