مبادا ماه رمضان نزد شما ، مانند ماه های دیگر باشد .
https://eitaa.com/quran_lifestyle
🌙✨🌙✨🌙✨🌙✨
✨🌟✨
🌙✨
✨
🌙
✨
🥯 ۴ نکته مهم از افطاری و سحری
🫕افزون بر دستاوردهای معنوی ماه مبارک رمضان،نظم در غذا خوردن و زمان خوابیدن هم آثار مثبتی بر سلامت جسمانیمان دارد که اگر همراه با رعایت چند نکته مهم باشد، میتواند سلامت جسم و روان را باهم تضمین کند.
🔸نکته اول: خوردن سحری و افطاری هر دو واجب است، ولی باید از پرخوری و درهمخوری بهشدت پرهیز کرد. از آنجایی که این روزها فاصله افطار تا سحر بسیار کوتاه است، توصیه میشود وعدههای غذایی همان دو وعده افطار و سحر باشد و شام میل نشود. افطاری هم سبک باشد و تا هنگام سحر هضم شود.
🔹نکته دوم: افطار باید با یک نوشیدنی گرم و شیرین باز و غذای اصلی با فاصله نیمساعت پس از پیش غذا خورده شود.
🔸نکته سوم: باید تعادل و تنوع در غذا را رعایت و از همه گروههای غذایی به میزان کافی استفاده کرد. همچنین از مصرف بیرویه مواد قندی، نوشیدنیهای شیرین و مواد چرب و سرخشده و شور پرهیز کرد، چون این خوراکیها سبب تحریک و تضعیف سیستم ایمنی بدن و چاقی میشود.
🔹نکته چهارم: در فاصله بین افطار تا سحر باید به میزان لازم نوشیدنی مصرف کرد.برای این منظور شربت خاکشیر، تخم شربتی، اسفرزه و تخم ریحان به همراه کمی آبلیموی تازه یا شربت سکنجبین توصیه میشود.مصرف چای غلیظ و پررنگ نیز به علت ادرارآور بودن، بهویژه در سحر توصیه نمیشود.
🖊دکتر زهرا نقیبی ( متخصص طب سنتی ایرانی)
♦️لطفا انتشار بدهید👌
https://eitaa.com/quran_lifestyle
34.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 یک نکته از یک جزء
🔻 #جزء_دوم
💢 آزمون ولایت پذیری
🔹 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی در حرم مطهر رضوی
♦️ شایان ذکر است، این سخنرانی در کل ماه مبارک رمضان به صورت زنده دقایقی پس از اذان صبح تهران به صورت زنده از شبکه یک پخش میشود .
https://eitaa.com/quran_lifestyle
🔴 رویارویی صحنهها در قرآن / ۲
🔹تقابل میان اشیا و پدیدهها در دنیا و زندگی انسان امری است اجتنابناپذیر و اساساً خداوند حکیم نظام این جهان را بر پایهی مقابله و ترکیب بدیعی از اضداد طراحی نموده است. حتی عقل بشری نیز در اصل خلقت خود به گونهای طراحی شده که دایماً در حال مقابله میان امور متضاد است، و هر چه را که میبیند یا تصور میکند چیز دیگری نیز در نقطه مقابل آن برایش تداعی میشود؛ یعنی هر گاه شیرینی را میچشد یاد میکند که طعم تلخی هم وجود دارد و هنگامی که شیء نرمی را لمس میکند، در مقابل زبری نیز در نظرش تداعی میشود و هنگامی که از حق یاد میکند، باطل نیز بیاختیار به ذهنش خطور میکند.
🔸تو گویی اشیا و معانی همه زندهاند و بقای هویت آنها نیز به وجود مقابل و مخالفشان است. هم چنان که در عالم زندگان، این حقیقت سریان دارد. ویژگی طبیعی انسان طوری است که اشیا را از راه مقایسه با هم و مقایسه با نقطه مقابلشان میشناسد و اگر نقطه مقابل نباشد نمیتواند آنها را بشناسد، گرچه در کمال ظهور باشند. مثل نور و ظلمت، عقل و جهل، قدرت و عجز، خیر و شر، حرکت و سکون، حدوث و قدم، فنا و ابدیت. از این رو بهترین و مهمترین شیوه برای تشخیص و تمایز اشیا از یکدیگر شناخت آنها در قالب مقایسه و مقابله است: تعرف الاشیاء باضدادها.
🔹تقابلهای بسیاری در میان واژگان قرآنی به چشم میخورد که میتوان آنها را «زوجهای قرآنی» نام نهاد. استاد شهید مطهری(ره) در باره این زوجها و جایگاه مهم آنها در قرآن میگوید: زوجهای قرآن؛ یعنی آن واژههای اعتقادی و اجتماعی که دو به دو در برابر یکدیگر قرار گرفتهاند و به کمک یکدیگر بهتر شناخته میشوند: از قبیل توحید و شرک، ایمان و کفر، هدایت و ضلالت، عدل و ظلم، خیر و شر، اطاعت و معصیت، شکر و کفران، استکبار و استضعاف و غیره. برخی از این زوجهای متضاد از آن جهت کنار یکدیگر مطرح میشوند که یکی باید نفی و طرد شود و دیگری جامه تحقق بپوشد ...(نهضتهای اسلامی در صد ساله اخیر، ص۶)
https://eitaa.com/quran_lifestyle
دعای کامل ابوحمزه ثمالی.pdf
2.85M
PDF
دعای ابوحمزه ثمالی
https://eitaa.com/quran_lifestyle
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺عبدالباسط در سوره یوسف با تکرار "قالت هیت لک" اهمیت موقعیت را نشان میدهد🔻
https://eitaa.com/quran_lifestyle
9.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⬅️ هشدار و نصیحتی شنیدنی از استاد شهید مطهری(ره) دربارهٔ ماه مبارک رمضان
https://eitaa.com/quran_lifestyle